vesna_b
|
evo, preživela sem... komaj - kako je tist cukr zanič. ampak rezultati so pa ok! jej me je pa na hitr dala na UZ in mi že ponujala bolniško. hm, ta mesec bom še delala, ker se mi tud za porodniško šteje, pol bom pa kar vzela 4 ure na dan... in pa - hvala, punce (vipercat, mala princeska), ste mi še polepšale tale sončen dan... res je bilo prijetno klepetat z vama, in upam, da si bomo kdaj vzele več časa... petra - super za tvojo bebico. no, vidiš, da je vse ok. ko si spraševala za ideje - moj si je za danes zaželel pice. ampak domače pice, tako da bomo s tamalo pacale. joj, bo veselje dekle - midva mava trenutno audija (karavana), pa cliota. hm, že lani je bil audi poln, ko smo šli na morje , kaj bo šele letos, ko bomo meli dvoje otrok? drugače pa moj gleda enoprostorce zdej. oz že nekaj časa. touran, megan scenic... te variante, sam gremo še v gradnjo, pa ga mal bremzam... partner lahko gre kadarkoli na porodniško oz prvih 105 dni mora koristiti mama, kasneje lahko ali oba - deljeno, ali samo en, ni važno, kateri. jaz ne bi odšla s socialne, dokler mi ne bi povedali... aja, sam porodniška pa znaša nekje toliko, kot plača, tako da... oz bruto in neto sta nekje enaka, razen kar pri porodniški nimaš dodatkov, kot so malica, prevoz... nenja duo - ja, saj so ti že povedale, ampak tudi jaz se pridružujem tistim, ki priporočajo šenpeter, sem pa bila zelo zadovoljna tudi na loki ljupka - veš kaj, kako človek izgleda, je še najmanj, kar je pomembno... sicer pa - ko se nam KONČNO uspe zmenit za kak kofe, moraš prit, pa nas boš takoj nekaj spoznala sicer pa jaz itak tako pravim - jaz sem, kakršna sem in se ne bom spreminjala zaradi nobenega. če komu nisem všeč, naj se pa stran obrne, saj me ne rabi gledat!!!! mala princeska - sem držala pesti!!! upam, da ti je ratalo vidim, da nosečke kar rojevajo. no, petra, saj si že tako na koncu, da tud če rodiš, ne bo panike boš bolj izkoristila porodniško oz jo boš več imela za otročka. no, pa seveda čestitketudi iz moje strani meni je za naslednjič obljubila, da pogledamo malo rast bejbija se pravi, da bo UZ. super. je bil njen prvi današnji stavek, ko sem stopila v ambulanto - o, to pa je trebušček... evo, sem naklofala. uživajte, bejbe
|