|
RE: Dolenjke, 4.del 9.2.2011 11:37:32
|
|
|
|
lenčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dekle23 hej hej, da se vam spet malo javim :) sonček je zunaj, in jaz bolj malo na internet uspem pridet vsaj zdaj dokler še nisem prevelika žogica, in lahko hodim brez problemov hehe. tiste, ki imate po dva ali več , kakšne imate kaj avtomobile? midva imava trenutno cliota, vendar bova pred porodom menjala, ker bo treba kaj večjega si omislit, pa me mal zanima, kakšne imate kaj izkušnje in kateri se vam zdijo praktični? imam pa še eno vprašanje, predvidevam da je tukaj kakšna, ki je še študentka. pa me zanima, kako ste uštimali glede prihodkov? sama sicer zaključujem diplomsko nalogo, vendar bom po vsej verjetnosti status podalšala na kakšni drugi šoli. je imela katera primer, da je bila študetnka in je partner odšel na porodniško? sem bila na CSD, pa niso ravno najbolj zgovorni. sej ti povedo, koliko je starševsko nadomestilo in paket ki ti pripada, ko pa sva omenila porodniško fanta, pa ni bila gospa v pisarni nič kaj preveč zgovorna in ni hotela ali pa ni vedela, kaj dosti povedati. ampak mislim da kar ni hotela tako da če ima katera kakšne podobne izkušnje, bom vesela, če jih bo delila na forumu :) zdaj pa hitro malo vn na sprehod. Mala_princeska vidim, da imaš psa, kakšnega pa imaš, če smem vprašat? ker jaz imam labradorca, in odkar sem noseča, ga vsi drugi sprehajajo namesto mene, ker je tako močan, in je vse strah da bi me kam potegnu ali pa mi skočil v naročje tako da se jaz samo sprehajam zraven :) uf tole bi ti mela pa kar stvari za povedat. js sm tud še študentka oz. sm se samo vpisala naprej, da imam status. imam več bonov in tako večkrat hodimo vn jest in se kar splača. za njegovo porodniško ti pa lahko povem, da sva tudi medva spraševala, pa je najprej vprašala, kje dela in mi je blo takoj sumljivo. no nama bi se splačalo, ker bi dobival porodniško zraven bi pa še delal (to bi blo na črno) in bi bli dvojni prihodki. ker je takrat delal pri mojemu očetu, bi to še šlo, čeprav sm se bala, da ne bo kakšna inšpekcija pršla. sm pol s tega ni blo nič, ker se z mojim fotrom ne razumemo nič.... vgalvnem, če misli bit samo na porodniški se mu ne bo splačalo, ker bo imel večjo plačo kot porodniško. če bo pa še zraven delal na črno, potem pa kar pa pohiti z diplomsko, js sm isto mislna diplomirat pred porodom in evo, aleks bo že leto star, pa bom šele zdaj.srečno! nč mi gremo vn na sončka na dolg sprehod, da bo zaspal.
|