|
RE: Dolenjke, 4.del 2.2.2011 16:46:35
|
|
|
|
vipercat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy IZVIRNO SPOROČILO: dramica Lenčy Mogoče bo pa Alex kaj zbolel?No upam da ne ampak pri nas so včasih takšni simptomi. si mogla rečt ja res je, sva šla včeraj malo vn, danes ima pa zabit nosek, tečnari, kosilo je zbruhal, ker se mu je vsa sluz dvignila, utrujen je, samo spal bi, bogi moj otrok. vipercat tole si lepo napisala vesela mama, vesela družina. mislim, da kar drži, saj pri nas. in prav imaš, malo se je treba umaknit-sj bom šla danes malo u mesto po pleničke, pa še kaj se bo našlo. in kaj so pogruntali v P? aja pa tvoj sinko je pa res prijazen, da se tako svoje sestrice veseli upam, da bo tud moj tak čez par let... Katte bo pa naslednjič, samo optimistično naprej! Mala princeska vidim, da je pri vas isto. želim ti čim več moči pa da bo punčka čimprej zdrava. mi je všeč tvoj dobljeni mail js sm ga skapirala nič niso pogruntali. sumijo da je to bil čep tako da če do jitri nebo nič novega, grem jutri domol. drugače pa sta bila sedaj tukaj ati in mali in ko smo se pogovarjali, je ati rekel malemu če bo politik ko bo velik, ker tako obrača besede, mali pa: ne vem če bom. kakšne avtomobile pa votijo politiki?
|
|
|