|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
9.2.2011 15:12:22   
Akilene
Vsakokrat, ko gre katera v bolnico, zagrabi panika tudi mene, ampak bolj, ko se bližamo marcu, več nas bo na poti tja...discoamela, a ničudno, da se nekatere drugorodke bolj bojimo poroda, kot tiste, ki čakajo na svoje prve otročke. Ja, prvič ne veš kako je, a ne? Pa saj bo, jaz sem se nekako pomirila, sprijaznila (kaj mi drugega preostane?!), upam, da bom lepo dobila popadke, se v miru spravila in da me ne bo panika, kot prvič, ko mi je odtekla voda...

Ko pa zvem še kaj več od tanjusi, pa javim...

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu discoamela)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
9.2.2011 18:22:15   
Poli_H
Ojla punce,
tanjuši user posted image user posted image user posted image  da bo vse ok. Sicer zdaj več nič ne more bit, če že rodi, pa naj ji porod čim lepše, krajše in čim manj boleče mine. Sej tak je sama tud rekla, da si želi prej it v P., da ko se bo začelo, da bo imela vse pripravljeno in vse na voljo. Tako da boljše za njo, jaz ne bi hotla, hočem do zadnje sekunde bit doma user posted image  Akilene pa ti je kaj rekla kak misli, da se je user posted image  manj gibala? Ni naštela niti tistih 10 gibov v 12 urah, ali po filingu?

Aja, bla dans na pregledu: user posted image  vse bp! MV še vedno čvrst, user posted image  zgoraj, lega vzdolžna glavična, G bil tolk vesel, rekel da sem na žalost ena redkih s tako lepo nosečnostjo in da je prav srečen, da sva zadevo pripeljala do konca (ja, kdo bo pa še rodil? user posted image  ). UZ mi sploh ni delal in mi ne bo, tako da bom user posted image  videla, ko bo prikukala na svet user posted image . Podaljšal jemanje Legoferja brez kakšnega testa, naslednji pregled pa čez 3 tedne, 1.3. ker imajo prej dopust, pa sevedaa pod pogojem, da bomo še vedno 3 v 1 user posted image

kg danes pri G videla, da sem dosegla 100!!!!!!! Torej sem na +15 kg. Ampak mi G niti enkrat, v celi nosečnosti, ni čisto nič rekel. Tako da se ne sekiram, kdaj pa se bom razvajala če ne sedaj? user posted image

Punce, lep večer vam želim user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
9.2.2011 18:35:34   
Sunshine 1
Evo mene po doooolgem času!

Glede na vse težave v nosečnosti, zaradi katerih sem cel december in še pol januarja preživela v porodnišnici, nisem mogla nič pisat. Kratek, mehak maternični vrat, popadki ves čas, itd...user posted image

Potem se je pa zgodilo. 14. januarja je 7 tednov prezgodaj na svet pokukala naša princeska Gaja, težka 2270g in velika 45 cm. V začetku je imela težave z dihanjem, zato je bila še en teden na itenzivni. Domov smo šli z 2140 grami, ampak je po 14 dneh doma prišla že na 2750 g! Lepo raste, je zdrava in pridna, tako da je mamici v največje veselje!

Upam da ostale še uživate v nosečnosti in nosite svoje user posted image še v trebuščkih. Eni pa že previjamo pokakane ritke. In to z največjim veseljem! user posted image

Pozdravček vsem user posted image !!

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
9.2.2011 18:52:32   
5ra8
Sunshine 1, čestitke ob rojstvu Gaje user posted image

Samo da je vse OK in da pridno rastete user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Sunshine 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
9.2.2011 19:01:13   
naja17
user posted image Sunshine user posted image za Gajo... Saj je bla kar babnica... Samo, da sta dobr... Lepo ime user posted image ...

5ra - kaj, če bi ti začela že rojstva pisat... mamo že Gajo in Vida user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
9.2.2011 19:01:21   
Akilene
Sunshine 1 - čestitke!! user posted image Super, da se je kljub težavam tako lepo izteklo! javi se nam še kaj, mogoče nam zaupaš porodno zgodbo?

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
9.2.2011 19:06:13   
5ra8

user posted image  
user posted image

1.3.11
inia, 30 let, 2user posted image , 2user posted image , štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , obala

Natt, 33, ?user posted image , ?user posted imageMb
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , sg user posted image  

morowi, 27 let, 1user posted image , 0 user posted image , Poljska

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0 user posted image , Mb  
pikachu, 26 let, 1user posted image , 0user posted image ,  Štajerska  user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1user posted image , SG user posted image
Musty, 29 let, ?user posted image , 0 user posted image ,  New York, ZDA user posted image  
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image , KRAJ
Katja1984, 26 let, 2 user posted image , 1user posted image , Velenje, user posted image

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0user posted image , kraj   user posted image
emilija2008, 32 let, 3user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image
pikecpokec, 28 let 2user posted image , 1user posted image , KRAJ user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1 user posted image , 0user posted image , kraj
_sanja_*, 24 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Savinjska user posted image

mija75, 34 let, 2user posted image , 0user posted image , LJ   user posted image user posted image    

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , MB
Poli_H, 27 let, 2user posted image , 0user posted image , MB user posted image
daissy, 3user posted image , 2 user posted image , ljubljana user posted image

discoamela, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , PRIMORSKA

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1user posted image , Dolenjska
tinkapobalinka, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image

9.3.11
Heilie, 26 let, 1user posted image , 0user posted image ,  Zasavje  user posted image
Sarakitara, 27 let, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ
skokica_, 28 let, 1user posted image , 0user posted image , LJ, user posted image

10.3.11
Nocturama, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image , Mb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2 user posted image , 0user posted image , Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , gorenjska user posted image  

el.k, 29 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Celja 

12.3.11
lina10, 2user posted image , 1user posted image , kraj user posted image user posted image
Lun1ca, 22 let, 1user posted image , 0user posted image , Mb user posted image

13.3.11
mashi, 2user posted image , 1user posted image ,  kraj
SaMaa, 26 let, 1user posted image , 0user posted image , Kamnik, user posted image
stellaria, ?user posted image , ?user posted image , Domžale, user posted image
tejka23, ? let, 2user posted image , 1user posted image , Prekmurje

14.3.11
Deset___ka, ? let, ?user posted image , ?user posted image , kraj

15.3.11

jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image ,kraj
Eva07, 2 user posted image , 1user posted image   , okolica LJ user posted image
*Ninočka*,
28 let, 2user posted image , 0user posted image , MB user posted image

gamet, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image , Mb

16.3.11

Vanček*, ? let, ?user posted image , ?user posted image , NG, user posted image
libna, 31 let, 3user posted image , 1user posted image , Posavje
gsara, 23 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Sežane user posted image

17.3.11
l
seven7, 2user posted image ,1user posted image , Domžale user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image ,  okolica LJ user posted image
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , Krško
nelikaa, 31 let, 1user posted image , 0user posted image , Lj  user posted image
tinki31, ? , 1 , kraj
Sitnoba, ? let, 2user posted image , 0 user posted image , Nm user posted image

najcom, ? let, 3user posted image , 1user posted image , kraj  
minka tonka, 25 let, 1user posted image , 0user posted image , Nm,  user posted image

18.3.11

rhea, ? , ? ,kraj

20.3.11
njoko, ? let, 1user posted image , 0user posted image , kraj, user posted image

user posted image

21.3.11

_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
ička, 24 let, 3user posted image , 0 user posted image , okolica LJ

22.3.11

slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image
jasa, 32 let, 4 user posted image , 2user posted image , dolenjska
*piškotek*, 32 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ,

24.3.11
Čebel@, 25,  2 user posted image , 1 user posted image , okolica LJ

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , kraj
nina42
, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ, user posted image

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1 user posted image , kraj
Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0user posted image , okolica LJ user posted image   

27.3.11
rožica86, 23 let, 1user posted image   , 0 user posted image , kraj
čupa, 27 let, 2user posted image , 1 user posted image , Mb - Duplek 

29.3.11
anina7, 27 let, 5user posted image , 0user posted image , okolica Celja

30.3.11
pupica25, 1user posted image , 1user posted image , MB user posted image
mama123, 4 user posted image , 2user posted image ,kraj

x.03.11

sisi*
smetkamarjetka
roladica

Sophia

SKUPAJ    = 74

št.
user posted image : 19
št.
user posted image : 17
št.
user posted image : 40 (zaenkrat dva dvojčka )

z nami so bile tudi:
2.2.
*ava*
lananai 
jaznoseca

Nosečnost po tednih:

3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

user posted image

Čvek marčevk 2011 - No. 2

Datum: ??

Čas: od ?. ure dalje

Kraj: City Park v Lj - Kavarna in slaščičarna POD VODO 1. nadstropje oz. po dogovoru

< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 9.2.2011 19:07:50 >

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
9.2.2011 19:10:09   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

user posted image Sunshine user posted image za Gajo... Saj je bla kar babnica... Samo, da sta dobr... Lepo ime user posted image ...

5ra - kaj, če bi ti začela že rojstva pisat... mamo že Gajo in Vida user posted image

kaj ko ti men mogoče lahko pomagala....ne da se sama je*** z vsem user posted image user posted image user posted image user posted image (sori morala sem user posted image , ker sem glih sred urejanja le-tega pol pa to preberem)
komi sm najdla seznam, tud rojstva se bom lotila nč bat.

ampak še 5 minut ni od njene objave pa me že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdo bo rihtal to ko mene ne booooo? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
9.2.2011 19:14:49   
5ra8

user posted image

user posted image

NICK            PDP        DATUM ROJ.    SPOL        TEŽA       VELIKOST    
IME

thunder       22.03            12.01        user posted image      1.580g          43cm          VID
Sunshine 1  02.03            14.01       
user posted image      2.270g          45 cm        GAJA

Skupaj

user posted image = 1
user posted image = 1

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
9.2.2011 19:42:25   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

kaj ko ti men mogoče lahko pomagala....ne da se sama je*** z vsem user posted image user posted image user posted image user posted image (sori morala sem user posted image , ker sem glih sred urejanja le-tega pol pa to preberem)

ampak še 5 minut ni od njene objave pa me že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdo bo rihtal to ko mene ne booooo? user posted image user posted image user posted image user posted image

Nl hudga, sem prčakvala, da me boš user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Bom probala pomagat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
9.2.2011 20:18:49   
slama
Evo me še tukaj ...
povsod ste pridne s pisanjem user posted image

Čestitke Sunshine za user posted image  in za lepo napredovanje. Zdaj študiram, a sva ble midve cimre v p? user posted image user posted image  
Mislim, da ja... no, je svet majhen.

Uh, sem hotla še nekaj napisat, pa ne vem kaj user posted image user posted image

Aja, mene pa ves čas skrbi, da mi ne bi voda odtekla, al pa da bi popadke dobila. Me taka groza oblije, ko na to pomislim, da bi se mi porod začel predčasno.

Drugač sem se danes na terasi malo sončku nastvala. Oj, je pasalo. Upam, da ne bo v marcu potem spet zima, glede na to, da je zadnje dni čist spomladansko vreme ...

spanje tut jaz sem začela dežurat od 3h pa do 5h sem ko ena sova oz se ko en kit obračam v postelji.

nič, grem gledat, če otrok že spi, potem pa hop v posteljo gledat film. Včeraj sva gledala Kraljev govor, danes pa je en čik flik

pa pa

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
9.2.2011 20:42:25   
5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Nl hudga, sem prčakvala, da me boš user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Bom probala pomagat user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
9.2.2011 22:03:22   
rožica86
Čestitke čestitke sunshine za punčko Gajouser posted image user posted image user posted image Fino se crklajte, da bo malo dete pridno raslo, pa le poročajte kako kaj gre... zdej pa navijajmo za tanjusi, upajmo, da še ostaja v enem kosu...user posted image user posted image user posted image

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
9.2.2011 22:19:53   
nina42
Sunshine čestitamuser posted image user posted image user posted image

Na predavanju za epiduralno je bilo superuser posted image bom kar vzelauser posted image ker slišiš in prebereš svašta, vsak se kar pametnega dela na podlagi nekih govoric...

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
10.2.2011 8:32:25   
Poli_H
Sunshine1 user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke!!! Gaja pa naj lepo raste in napreduje user posted image
Pa res, če boš med dojenjem in brisanjem ritke našla kaj časa, zaupaj nam malo tvojo porodno zgodbo... Pa upam da se nam bo thunder tudi kaj oglasila ko bosta z Videkom doma...

Včeraj sem gledala film na Pop TV 8 izgubljenih (pa pol najdenih) ali nekak tak, o vlečnih psih na Antarktiki... Ma, sem se user posted image  cel film, sploh nisem folgala solz brisat! Mi je moj rekel da bo prestavil program, ker me ne more gledat tako user posted image  Pa sma vseeno do konca pogledala. Ampak, takšni filmi od zdaj odpadejo user posted image

EA jaz imam vse papirje izpolnjene, ampak za vsak slučaj. Vedno bolj trdno sem prepričana, da bom zmogla brez, saj kaj je teh 12 ur bolečin proti celemu življenju. Zdaj sem korajžna, ko pa se bo začelo, pa bomo videli user posted image

matične celice zdaj grem kontaktirat javno banko, če nisem prepozna za prijavo... Škodit ne more, lahko pa komu pomaga...

Nič, še en lep sončen dan vam želim user posted image

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
10.2.2011 8:39:21   
tejka23
Jutro!!
Tanjusi drži seuser posted image user posted image user posted image
Sunshine čestitke, glavno da je zdaj vse ok..
Mene pa vsak dan bolj zvija in šraufa.. Včeraj sem mela že tak občutek da moram pritisnit. Groza no.. Pa zgleda da so samo lažni..
Zdaj si pa že RES želim da mine še ta en teden in pol, potem pa grem rodituser posted image

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
10.2.2011 8:51:00   
pikachu
Dobro jutro!

Se po dolgem času spet malo javljam. Pri nas je vse ok imela sem že tri ctg-je ker je blo že rahle popadke zaznat ampak se je tudi to umirilo in sem še 2v1user posted image . Danes grem še zadnje stvari za našo deklico nakupit pol pa lahko pokuka na svet.

sunshine čestitke za malo Gajo.
tanjusi držim pesti da je vse vredi pri tebi. Ampak mislim da tudi nebi smelo bit kaj narobe če zdaj rodiš saj si že napolnila 37 tednov. Meni je včeraj gin reko da so otroci po 37t že dovol veliki in da se naj ne bojim če pride do popadkov in naj grem lepo v porodnišnico rodit.

Tu pa še jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vsako jaz častim ker mam rojstni dan.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu Sunshine 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
10.2.2011 9:01:20   
Tira
Pozdravljene!

Mislim, da se še nisem pofočkala pri vas user posted image  Moj PDP je 31.3. Prej je bil april, ampak sedaj uradno marec in sem prepričana, da bo še prej. Če ste tako dobre, me lahko date na seznam. Mlada sem 29 let in sem iz Kranja. To je naša druga user posted image  Doma imamo že 20 mesecev starega sina. Končno sem dočakala bolniško in potem porodniško user posted image  Lahko povem, da mi je druga nosečnost ful bolj naporna kot pa prva. V bistvu komaj čakam, da grem rodit. Me je pa malo strah, sploh ker je bil prvi porod zelo naporen.
Pričakujemo pa user posted image  Upam user posted image

Bom pa sigurno vzela EA, sem jo v prvo tudi. Brez nje se ne grem user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
10.2.2011 9:13:30   
naja17
Hellouuu...

pikachu
- VSE NAJBOLJŠE in NAJLEPŠE user posted image

poliH - jap, zato jaz tega filma nisem gledala, sem mela prepoved, ker k sem ga prvič gledala, je moj na 10 min stiskal pavzo, ker sem skor potop naredila

tanjusi - upam, da se držiš... akilene - kej novic od nje?

Mene je dones ponoči tako zategnilo, dete se mi je na desni strani skor ven skobacalo, zjutrej me je pa panika, ker je mela ena izkušnjo s prekratko popkovino in je pupa 14 dni pred rokom umrla in pol sem žokala trebuh, da sem zbudla otroka... user posted image Panika...

Sem pa lulčka dones sanjala user posted image ... Bomo vidl, še en mesec je za počakat user posted image

EA
- jaz sem tako proti, ne obsojam tistih, ki se zato odločite, vseeno pa morda malo napeljujem proti z napisanim...
Citiram iz revije Mama&dojenček - julij 2008: Glede na raziskavo opravljeno na univerzi v Sydneyu, imajo lahko matere, ki so prejele EA, kasneje večje probleme pri dojenju. Raziskovalci menijo, da je to posledica ene izmed kemičnih sestavin anestetika, ki pri dojenčku povzroča zaspanost, zaradi katere pride do motnje pri hranjenju. Te matere naj bi kasneje dobile še dodatno pomoč pri dojenju.
in Mama&dojenček - avgust 2008: EA za: najbolj učinkovit način lajšanja bolečin med porodom. EA otrpne telo od pasu navzdol, medtem ko ste popolnoma pri zavesti. EA proti: narkotik preide v posteljico in dojenček je zaradi tega slabše pripravljen na potek poroda. Prav tako lahko vodi do motelj dojenja. Porodi so običajno daljši in posredovanja, kot je CR, so bolj pogosta.

Dobrodošla Tira user posted image

< Sporočilo je popravil naja17 -- 10.2.2011 9:14:34 >

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
10.2.2011 9:22:19   
SaMaa
Sunshine čestitike user posted image user posted image user posted image

jaz sem imela pa danes zjutraj očitno lažne popadke, sedaj se je vse umirilo. Ufff mal sem se pa kar ustrašila, da bo treba it rodit :))

Akilene poročaj kaj se dogaja s Tanjusi. Držimo pesti, da bo vse OK.

Nič sedaj grem pa napisat listek za v trgovino.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
10.2.2011 9:26:14   
mama123
se že dogaja pri nas,tudi mene že daje vgnezditev danes grem v shoping po prve stvari po drugi strani pa mislim da imam še ful časauser posted image
čestitke za user posted image user posted image gajo-povej nam kaj več

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
10.2.2011 10:03:00   
Akilene
Dobrodošla Tira, sedaj, ko si doma, se nam lahko večkrat javiš!

Novice od tanjusi: danes je javila, da mora štet gibe, da ima ctg-je in UZ, pa da bo verjetno kar do poroda not ostala. Zdravnica ji je rekla, da bi bilo dobro, če bi ostala še kakšen teden, dva 2v 1. Sicer pa sem ji obljubila, da jo bom obveščala o dogajanju pri "Marčevkah" in ji sporočila tudi vaše pozdrave.

Jaz pa od danes povečujem dozo malinovega čaja. Včeraj me je 1 krč kot pred menstruacijo, a je ostalo le pri enem. Spala sem krasno, kar je res izjema v zadnjih mesecih. Za kosilo lazanja, solata. Drugače pa - prilično dolgčas. Ravno prej sem si skuhala kavico, dala noge na stol in si rekla: Ja, uživaj še v teh trenutkih, čez en mesec bo vse drugače, sicer lepo, a drugače, naporno, takrat bo kavica najbrž razkošje..."

(odgovor članu mama123)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
10.2.2011 11:10:06   
*Ninočka*
Sunshine 1 - čestitke za malo Gajouser posted image Pridno rastite in se cartajte. U, kk fajn.

Pikachu - tebi pa vse najlepše ob rojstnem dnevu. Jz vedno razmišljam potem, da drugo leto bo pa vse drugače...

Tira - dobrodošla

Imam ravno napad po sladkem in se bašem s keksi obliti s čokolado. Mnjam. Malo prej se mi je nenormalno zaluštalo žganc, sem si jih hitro naredila, dobesedno požrla, zdaj pa mlatim kekse.
Madonca kakšni lepi dnevi so zunaj. Potem pa bomo imeli marca sneg. Grem pa danes še malo v mesto, pogledat za kakšno trenerko, nabavit si moram tudi par spodnjih hlač...ker se mi je rit tudi nekam razlezla in me že vse žuliuser posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
10.2.2011 11:42:42   
discoamela
dobrodošla Tira!!user posted image  Se strinjam s tabo, da je druga nosečnost težja kot prva..oz drugačna. Misliš, da veš kako zgleda, pol te pa preseneti en kup zadev, ki jih v prvo ni bilo..verjetno velja za porod enako...user posted image  

Pikachu vse naj naj!!! jaz pa praznujem začetek aprila, pa itak vsi neki na veliko že organizirajo moj rojstni danuser posted image  jaz bom pa imela doma štručko od 1mesca in še enga navihanca, pa mi na pamet ne pride delat kakšne žurke...ne vem kako si predstavljajo ta žur?!?

spodnje hlačke si pa moram tudi jaz it nabavit, sicer ne da sem se v rit zredila, ampak so vse take čudne...pisane, pa bi si kupila ene par belih...

jaz, optimistka, si pa nalgam glasbo na mp3 da bom predihovala popadke user posted image  ajej ajej,...se vidi da mi je dolgcajt...user posted image  hodit ne morem več dolgo, sem bila prejšnji dan na sprehodu, ma me samo še bolj krči matrajo po tem, pa sem se odločila, da bom bolj počivala..danes bom šla edino z avtom do enga gozdička s tamalim nabirat zvončke in ciklaminčke, upam da ni še klopov user posted image

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
10.2.2011 12:00:47   
nina42
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Me je pa malo strah, sploh ker je bil prvi porod zelo naporen.
Pričakujemo pa user posted image  Upam user posted image

Bom pa sigurno vzela EA, sem jo v prvo tudi. Brez nje se ne grem user posted image

Se strinjam, zakaj bi trpela, če mi ni trebauser posted image sploh pa je bilo že prvič dovoljuser posted image
Mislim, pri zobozdravniku vsak sprejme injekcijo, pri porodu se pa gremo neke mučenice...user posted image user posted image user posted image kao zaradi otrokuser posted image
Sem bila včeraj v Kranju na predavanju o lajšanju bolečine in sem se znebila marsikaterega predsodka o epiduralni. Ker prvič sem bila itak naivna in prestrašena zaradi vseh možnih stranskih učinkov in igle v hrbtenici itd., potem pa vidiš, da kaki opiati, npr. Dolantin, ki ti jih kar rutinsko dajejo še 100x bolj škodijo, pa tega nihče ne omeni...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?