discoamela
|
tanjusi drži se!!!! joj punce mene zdaj malo panika ... jaz imam en kup teh ščipalnikov, včeraj me je šravfalo, kot da bom drisko dobila, pa istočasno krč in zadaj bolečina v križu...in to ravno med vožnjo..mi je že začelo piskat v ušesih in tista mrzlica oblivat...pol se je vse ustavilo, ampak vseeno...prpaaaa!!! že včeraj sem sanjala porod oz da rojevam doma, enkrat prej sem vam tudi pisala že kako sem sanjala, da sem rodila v levo hlačnico, maloprej sem zakinkala in sanjala da sem rodila doma v kadi in mi je najprej voda ful odtekla, pol so neki mehki kosi iz mene šli ..sem samo čakala kdaj bom rodila... ko sem se zbudila, sem šla takoj pošlatat med noge če sem res mokra, al če mi je odtekla voda in prisežem da sem čutila poplavo med nogami, ki je seveda sploh ni bilo, ampak strah pa...ni za opisat...!!ne vem al jaz to preveč razmišljam o porodu zaradi teh ščipalnikov al kaj mi je??? če bom tako paničarla še cel mesec bo grave... a ja, v sanjah mi je nekdo rekel, da bom rodila po 25.2.in sem si rekla, "a ja, torej 26.? " no, pa da vidimo če sem kaj jasnovidna .. zdaj pa še tanjusi v bolnici....uf uf... kile...jaz jih bom verjetno tudi slišala 14., ampak..kaj pa mi more? imam pa res apetit mamma mia!slona bi pojedla! ctg...super da ste omenile koliko traja, da se oborožim s kakšno revijo... jaz sem 5 let nazaj imela ene 2x in to v bolnici...sem se ravno preselila k mojemu in ker je bil G daleč, mi je dal napotnico za tisto ambulanto v bolnici (APRN?) in sem bila lih 2x, pol sem pa že rodila...mi pa moja ni omenila, da bom kaj imela 14., pustimo se presenetit..bom pa tudi že po 2.PDP v 37.tednu..( jaz mona še vedno ne vem katerega roka se moram držat.. UZ ali zadnja M? ona reče tedni amenoreje... toliko, pa ustreza ...tednu.. kaj zdaj?!?pa vedno pozabim vprašat.. ) EA, mene so uspeli prepričat, da je ne rabim...pa da boljše da ne, zato ne bom podpisala prej in tudi na predavanje ne planiram it... bi pa res rada šla na Nego novorojenčka, ponovit par stvari...sem ta vikend bila pri sestrični ki ima 2mesečnika in to kar velikega (ob porodu 4kg) pa se mi je zdelo vse tako mikeno in zakomplicirano, da sem se takoj lotila doma gledat posnetke na youtube - handling pa to..evo toliko o izkušenosti drugorodk he he... ma še vedno se zanašam na to, da ko pride ven, bom spontano začela previjat in čistit, se bom kao čudežno spomnila vsega... joj tanjusi...mi ne greš iz glave....
|