|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
9.2.2011 13:23:52   
tamy82
Danes pa sporočam same lepe novičke user posted image Kako je to lepo user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
9.2.2011 13:25:23   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat
kako lepe slikice user posted image . meta kako ta velik prenaša "konkurenco"? mene je kar malo strah kako bo zgledalo.

meta kar solzico sem dobila v očkah ko sem prebrala kako lepo so te pričakali doma. mojemu se to nikoli ne bi posvetilo. še za rojstni dan se v zadnjih trenutkih predno pripelje iz šihta kaj posveti kupit

user posted image  Lovro trenutno ne kaže nobenega ljubosumja. Je čisto zadovoljen, da je dobil bratca, ker je dobil toliko zanimivih stvari v telegramih in zdaj je še tako prijazen, da mu jih posodiuser posted image . Danes zjutraj sem še na pol v snu slišala, da Bine nekaj začenja stokcat in da Lovro prihaja iz sobe. Potem me je očitno za minuto dve zmanjkalo in ko sem odprla oči je Lovro že prižgal glasbeno igračo Binetu in mu rinil dudouser posted image . Upam, da bo trajalo-je pa res, da se mož Lovru zdaj 100% posveča-vsepovsod ga vzame, zunaj sta cele dneve, včeraj sta celo popoldne iskala sneg po Slovenijiuser posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
9.2.2011 13:26:15   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

toco tako, fejst vdihnes, pa pocaaaaaaaaasi ven.. sam meni se se tu zacne vrtet, kaj sele pr kakem pasjem eehehehhe user posted image user posted image

Hej, sam je neka fora glede tega vrtenja... Mislim, da to pomeni, da prehitro dihašuser posted image . Nisem ziher.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
9.2.2011 13:26:48   
meta21
user posted image annai, čestitke za punčko!user posted image Nam jih že malo primanjkuje!

user posted image little miss, čestitke!user posted image Pa nam je še ena iz nočne pobegnila-no saj boš kmalu nazajuser posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
9.2.2011 13:27:55   
trsica

joj jaz bi se tega tut ze rada resla user posted image evo ponoci nic, zjutraj nic.. phhh user posted image user posted image user posted image
JAZ HOCEM AKCIJO!!! user posted image in nic od nicega..

Si pa tako neučakana, kot sem bila jaz. user posted image
In jaz se reees zdaj boljše počutim brez trebuha. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
9.2.2011 13:34:07   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

hel32 sporoča:

Danes ob 8.15 smo dobili našo malo princesko Lucijo, veliko 51,5cm, težko 3800g. Obe sva zdravi.

ČESTITKE MALI LUCIJI, MAMICI IN CELI DRUŽINICI!!! user posted image user posted image user posted image VELIKO CARTANJA IN UŽIVANJA SKUPAJ!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
9.2.2011 13:35:06   
meta21
teyla, kjutuser posted image

user posted image hel, čestitke!user posted image  

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
9.2.2011 13:39:07   
trsica
huuu, koliko lepih novičkuser posted image

little miss, hel32, annai čestitke user posted image user posted image user posted image
a sem še katero spregledala?

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
9.2.2011 13:39:14   
meta21
kok se mi fajn zdi, ko mi napiše we are sorry, jaz mam pa kopijouser posted image

Grem kosilo sfiniširat. Mož je naredil paprikaš, jaz grem pa kruhove cmoke v krop vržt in solato nardit.

Pol pa patronažna pride. Upam, da se je tale moj velikan kaj zredil, ker je prve 2 dni doma še shujšal (mam mal na sumu tole tehtnicouser posted image ). Zdaj ga filam na veliko ampak če bi kar spal-saj ko ga končno zbudim, je ko nor, ampak preden mi uspe je pa ko ena zaspana muca. Preteguje se in preteguje... in potem nazaj zaspiuser posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
   [Brisano sporočilo]
9.2.2011 13:44:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 3585
   [Brisano sporočilo]
9.2.2011 13:48:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3586
9.2.2011 13:58:43   
Teyla
hel32 čestitke za malo Lucijo user posted image

Jaz sem pa malo zaspala prejle, me je kar zmanjkalo skupaj s tamalo.user posted image Dragi je pa posodo pomil.
Če bo mala po obroku malce budna, al pa tud če ne, bova verjetno šla na en krajši sprehod tule naokoli. Komaj čakam.

Grem jo sedaj nahranit. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
9.2.2011 14:06:32   
Mišyka
little miss in hel32 ČESTITKE!!!

Teyla kok sta luštkana - moški z dojenčkom je res neki najlepšega za videt.

Tiste, ki ste že rodile in ki ste oddale popkovnično kri v javne namene... je res tko, da maš ta paket, če pač ne rodiš v dopoldanskem času pri sebi v sobi in potem naslednji dan dopoldne kličeš da nekdo to pride iskat?

Jst pa dons še zadnjič na pilates, no tko vsaj planiram. Zdejle grem kosilo prpravit, pol jst na hitr pojem da ne bom hodila na pilates s polnim želodcem, potem po malega v vrtec, mal ven na sončka, potem pa sledi menjava izmene in jesta fanta kosilo, jst pa grem.
Od včerajšnjega 2-urnega sprehoda v hrib je pa tud mene ful križ bolel, še dons me.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
9.2.2011 14:25:59   
šebela
Myška si pa pridna s pilatesom. Mene pa glih če ne hodim dovolj križ boli...
Hel ČESTITKE ZA LUCIJO user posted image user posted image user posted image user posted image si me prehitela...no saj je že vs čas tako zgledalo, sem pa sam ostala za 15.2. in se bom potrdila bit točna user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
9.2.2011 14:27:07   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
Ljubek novorojenček... to je pa res nekej, če je tud uradno. Si bla pa brzinska. Povej, a ti dajo v Kr P otroka takoj ko se rodi na trebuh, al je treba zatežit? Kaj pa potem v sobi, ga maš zraven tud ko ga prvič umijejo? Ker men je ful pomembno to, da si res skupaj tudi, ko je rojen.

Je moj (zaradi slabe izkušnje prvič) takoj, ko je Nande "ven prišel" zatežil, ja, samo pr tej babci sem 100% de ne bi bilo treba user posted image . Ga je samo obrisala (okoli ust, nosa in tako malo) in mi ga je dala na trebuh. Tudi po vaganju ipd. pride takoj nazaj in je s tabo ves čas v porodni. Poj, ko greš gor, ga pa na oddelku še pediatrinja kuj pogleda, tako de ga dobiš čez ene 10 minut v sobo.

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
9.2.2011 14:28:24   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Nina33 hvala za tole. Ampak mene vseeno malce skrbi. Naša je namreč na začetku spala 3-4 ure in sva jo več al manj zbujala oz se je takrat že sama. kdaj pa kdaj je imela tudi kako uro ali dve premora. Saj zdaj je popoldne spet spala 3h. Dojki pa res nista več napeti in na eni se hrani okoli 7min. Bom videla kako dolgo bo zdržala sedaj, nahranla sem jo dobre pol urce nazaj.

Včasih na začetku življenja ( ne znam bolš napisat user posted image ) veliko spijo (in jih je treba zbujat) zaradi utrujenosti po porodu (prvi dan, dva) nato pa zaradi (čisto fiziološke, nič nevarne) zlatenice. In ko to mine... je pa to tko. Glede kompotov ipd. (btw - se mi smiliš, mam jaz tako mamo, ki je včasih takooo pametna user posted image ) - najboljša je voda. Voda in še enkrat voda user posted image . Kr ene 4 litre, ja. Al pa čaj, za dojenje, ma not še proti napenjanju (čeprav še name ne prime, na Nandeta pa sploh ne user posted image ).
Mleko te nažene (sploh polnomastno in hladno - deluje kot odvajalo, če si zaprt, tut pri ne-alergičnih), jogurti so pa druga zgodba zaradi laktobacilov. Če si pa alergičen (na laktozo in/ali mlečne beljakovine) - poj je pa oboje isti šmorn.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
9.2.2011 14:28:45   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: annai
lep pozdrav vsem nosečkam in čestitke vsem mamicam...
celo nosečnost nisem nič napisala,sem pa vas spremljala vsak dan...
zdaj pa bi vam rada sporočila veselo novico...
5.2.2011 je na svet prijokala princeska Evelyn (3320g, 52cm).

Čestitke!!!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
9.2.2011 14:29:07   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: valek
Hm zanimivo...torej si razna mnenja različnih ljudi ki delajo na istem področju močno kontrirajo....ja sej tega sem že vajena.....vsak proba po svoje potem doma...pa tak vidi kaj je najbolje...js se bom r raje izogibala mleku....in pila raje vso drugo tekočino.....

Zato pa nas posluši in ne drugih user posted image . res vsak po svoje pametuje in če bi hotla vse upoštevat...bi shirala od lakote user posted image . Uravnoteženo prehrano užgeš, pač po pameti, in opazuješ, če ji/mu kaj "škodi".

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
9.2.2011 14:29:32   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat
jaz sem pa fasala hemeroide . kot da ni dovolj da me kost tam dol tako boli, da noge ne morem dvignit, sedaj me še rit boli. ne morem hodit, ne morem sedet

So mi v P (po porodu je z njimi šele user posted image , žal user posted image ) svetovali mazati z medom user posted image . Mal je pa res pomagalo. Probat ni greh, pavjo.
Ja, pa lepo ime, Vrtnica user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
9.2.2011 14:29:50   
Nina33

little*miss sporoča:

Včeraj, 8.2. ob 22.52 se nam je pridružil Jan. Težek je 3300g in velik 50cm.

ČESTITKE MAMICI IN CELI DRUŽINICI! VELIKO CARTANJA IN UŽIVANJA SKUPAJ!!!

Jeee, Little*miss - ČESTITKE!!!!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
9.2.2011 14:30:08   
Nina33

hel32 sporoča:

Danes ob 8.15 smo dobili našo malo princesko Lucijo, veliko 51,5cm, težko 3800g. Obe sva zdravi.

ČESTITKE MALI LUCIJI, MAMICI IN CELI DRUŽINICI!!! VELIKO CARTANJA IN UŽIVANJA SKUPAJ!!!

ČESTITKE!!!

Jupiii, dogaja!!!! Še sprot komi folgam, za nazaj morm vsaj porodne zgodbe najt

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
9.2.2011 14:30:27   
Nina33
Pr nas popkovnične ni vzela, je rekla, de je ni dosti po njenem in bi samo paket uničila (in men stroške odvzema naredla). Tko, de ne znam pomagat.
Zdej pa entram vse poste user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
9.2.2011 14:36:44   
Patrisha

hel32 sporoča:

ČESTITKE MALI LUCIJI, MAMICI IN CELI DRUŽINICI!!! user posted image user posted image user posted image VELIKO CARTANJA IN UŽIVANJA SKUPAJ!!! user posted image user posted image user posted image

no na Helenco pa sem danes tudi jaz ze pomisla, da sem jo zacela ze malo pogresat user posted image

ja iskrene cestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
9.2.2011 14:38:03   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

joj jaz bi se tega tut ze rada resla user posted image evo ponoci nic, zjutraj nic.. phhh user posted image user posted image user posted image
JAZ HOCEM AKCIJO!!! user posted image in nic od nicega..

Si pa tako neučakana, kot sem bila jaz. user posted image
In jaz se reees zdaj boljše počutim brez trebuha. user posted image

a si lahko tiho prosim?? pa ne delas LUSTOV user posted image c c c c

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
9.2.2011 14:40:35   
Patrisha
hodim po stengah 3x na dan iz kleti v prvi stuk NIC
hodim 2 x na dan na sprehod NIC

kaj se naj delam?? kaki recept no razn melancan.. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?