|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
7.2.2011 18:51:05   
Urša
Little Miss, jutri je pa najin dan! Zanimivo, tudi jaz sem rodila 1 teden prej in to obakrat, zdaj pa nič ne kaže! user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
7.2.2011 18:56:20   
Urša
Patrisha, to je pa res too much, no! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
7.2.2011 18:57:14   
meta21
Da se malo pohvalim z mojimi fanti ...

user posted image

user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
7.2.2011 19:11:03   
Urša
Joooooooooooj, kok ste lepi!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
7.2.2011 19:16:46   
samsara04
iii, Meta, kok ste fajni!

hvala vam za porodne izkušnje user posted image

patrisha, sej ne vem, kaj naj rečem user posted image

Drugače pa sem bila danes na ogledu porodnega oddelka v Izoli. Nas je bilo veliko, sicer pa trenutno nimajo gužve. Itak sem hotela vedeti kaj več o porodu na pručki, pa je babica rekla, da jo bolj poredko prakticirajo in da pozna primer, ko se je ena precej strgala. No, v kratkem, dala mi je vedet, da nimajo veliko izkušenj glede tega in tak način poroda neradi izvajajo user posted image Zanimivo je, da je na voljo le ena babica in če so isti čas v porodni sobi 2 ali 3, pač skače od ene k drugi oz. tretji....

Me pa danes grozno boli v dimljih, da komaj sedim. Normalno sem se sprehajala, a ko sem prišla domov, me je tok zgrabilo, da sem mogla it takoj počivat. Ah, verjetno se mali spušča in mi pritiska na medenico...

Lep večer in mirno noč vam želim.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
7.2.2011 19:16:55   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Patrisha, to je pa res too much, no! user posted image user posted image user posted image

oja se vec kot strinjam! user posted image upam, da se mi ne zameri vse, pa da bo porod vsaj malo bolj znosn..

samsara04 nic, samo smejis se lahko.. kot jaz in si mislis svoje  user posted image
meta21 cukra mala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 7.2.2011 19:18:25 >

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
7.2.2011 19:21:05   
meta21
Nina, lepa zgodbauser posted image user posted image user posted image in čisto v tvojm slogu!user posted image

PilotGirl, lepa zgodba čeprav napeta. No, samo da se je vse dobro končalouser posted image

Patrishauser posted image  Najbrž mora tako bit. Mu današnji datum ni usojenuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana
Nina33 in Meta21, vidve sta obe superwomen! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
7.2.2011 19:25:46   
Patrisha
Ah danasnji datum je bolj za naju... obletnica 5 let nic druga.. ampak fora ko me ze zadnic zdravnica htela noter met, potem rece ma bolse da grem domov in da je danes d - day ok.. ne pa pol kr en sok... ko sploh ne vem al je vse ok al ni ( po miganju sicer je..), sicer v P mi je 7 zdravnikov dalo cisto razlicne komentarje.. zdaj si pa misli svoje.. to me samo malo jezi... itaq pa je najlepse doma! sicer tamalo zulit se tudi nebi branla user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
7.2.2011 19:26:25   
Patrisha
kaj pa je z suzy?????

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
7.2.2011 20:08:51   
valek
Zdravo punce....

najprej čestitke Nini 33 in Pilotgirl za njune super porodne zgodbe...bravo....upam da
bo kaj podobnega pr meni...bi bila presrečna....
v glavnem take zgodbe nas ki nas še to vse čaka resnično opogumijo....ni kaj...user posted image user posted image

Meta ....vi ste pa tako zelo lepi da le kaj.....user posted image

Registrirana....tudi pri meni se še nič ne dogaja---očitno boma morale še počakati....na najin vrstni red in dati prednost še nekaterim drugim...user posted image user posted image

No mene je danes zjutraj tak štihnilo v križu-pa ne zarad kakega popadka(ko bi le to bilo)...ampak sem perilo iz stroja spravla v škaf...in nato iz tal na nepravi način....uf...še zdaj me boli...mi je moj obljubil masažo.....ga držim za besedouser posted image

Patrisha...škoda da se ni kaj bolje tvoj dan iztekel...ti v porodnišnici pa res niso kaj preveč profesionalni....eh sej bo...ne se sekirat...ko bo res pri tebi akcija...bojo že skočili.....

uživajte punce v sončku,ki ga imamo vsak dan in v uživanju v dvoje s partnerjem......ve ki pa ste že mamice, pa uživajte v sončku in v troje ali v štiri ...

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
7.2.2011 20:23:12   
aktak
Nina33 lepa porodna zgodba.
Pilotgirl ti pa si bila res ekspresna vsaka čast
Patrisha sploh ne vem kaj naj ti napišem, mislim da ljudje niso več normalni ma res!!!!
HoneyBeeMaja jaz se popolnoma strinjam z vajino odločitvijo o prepovedi približevanja user posted image jaz jo tudi nameravam uvest in že ko sem to omenila so bili neki ubijalski pogledi.... ampak mi je čisto vseeno
Meta21 res imaš lepa fanta!!!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
7.2.2011 20:52:01   
Teyla
meta21 luštni ste user posted image

Patrisha joooj, kr neki teli v Lj P. Upam, da te porihtajo tak kot je treba in boš kmalu imela svojo štručko. Zmedeni so še bolj kot jst. user posted image

Men je pa en šiv že odpadu, sam še enga počakam, pa smo zmagal. user posted image Ker včasih prav noro srbi, ko se to celi. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
   [Brisano sporočilo]
7.2.2011 20:55:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3388
   [Brisano sporočilo]
7.2.2011 20:56:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu aktak)
  Neposredna povezava do sporočila: 3389
7.2.2011 21:05:18   
Patrisha
user posted image majke mi jaz bom ziher sredi noci rodila! ker mam vedno po vecerih neke akcije.. sicer je na pou urce.. ampak dogaja se user posted image user posted image user posted image se vidi, da smo vsi nocni ptici pr nas

teyla ah bomo ze ustimali.. super za siveke, samo da gre na bolse in da se fino celi.. hvala za lepe zelje... no vsem drugace.. upam, da me zvije do konca, pa da nebom rabla cakat do pondelka spet user posted image

zdaj celo mojga pecam za kako rundo user posted image , so mi danes ful razlagali kak je sperma ista kot une svecke v P ko dajo za sporzitev.. in da bi mi zdaj ful prav prislo.. no bomo vidli, kako bo navdusenje user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer pa tiste ki ste dale to ze skoz.. kak dolgo kaj v povprecju drzi popadek? ce je toto, da te na hitro zvije, drzi kako minutko, mogoce kako sekundo manj in pocasi pojenja?? mater, neved jaz user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3390
   [Brisano sporočilo]
7.2.2011 21:14:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3391
   [Brisano sporočilo]
7.2.2011 21:16:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3392
7.2.2011 21:17:34   
Patrisha

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
zdaj celo mojga pecam za kako rundo user posted image , so mi danes ful razlagali kak je sperma ista kot une svecke v P ko dajo za sporzitev.. in da bi mi zdaj ful prav prislo.. no bomo vidli, kako bo navdusenje user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  Tudi meni je G nazadnje svetoval, da se kar naj veselo poslužima user posted image . Sperma je naravni prostaglandin (sem prav napisala?). Samo jaz sem se mu samo smejala, mogoče pride user posted image  na vrsto po sredi, ko pogledam še zadnje Razočarane gospodinje. user posted image  user posted image  

ahahaha ti pa tvoje razocarane gospodinje.. a se ni konc?? user posted image user posted image user posted image
sicer pa edino da jaz skacem po njem, druga tak ne pride v postev, ce se ma vedno koleno fuc.. sma danes kupla kosmodrisk za koleno.. mater.. on je bolj bogi ko jaz, ko bi mogla bit vsaj malo user posted image user posted image user posted image se dobro da nisem!! nekdo pa more skrbet za naju oba ehehuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3393
   [Brisano sporočilo]
7.2.2011 21:18:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3394
7.2.2011 21:19:16   
Patrisha

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

sicer pa tiste ki ste dale to ze skoz.. kak dolgo kaj v povprecju drzi popadek? ce je toto, da te na hitro zvije, drzi kako minutko, mogoce kako sekundo manj in pocasi pojenja?? mater, neved jaz user posted image

Jaz se sploh več ne spomnim. user posted image  user posted image  user posted image  Očitno sem bila skoraj koma zadeta pri porodu.user posted image  user posted image  user posted image

ahaha sej pomoje je to najbolse!! naj se dogaja kaj se ce, sam da ne ves potem, pa da se samo spomnis kak ti je otrocek pado v roke user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3395
   [Brisano sporočilo]
7.2.2011 21:20:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3396
   [Brisano sporočilo]
7.2.2011 21:21:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3397
7.2.2011 21:22:47   
Patrisha
tnx... ti pa se tut mu kaj posveti, pa posnami razocarane bos pol gledala, zdaj pa akcija, to koristi sej ves kaj je g reko/la user posted image

zdaj pa se picima na en sprehod.. ceprav z berglami ampak  ME NE ZANIMAuser posted image bo ju3 pol dneva prelezal.. jaz morem na luft

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 7.2.2011 21:23:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 3398
   [Brisano sporočilo]
7.2.2011 21:25:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu little*miss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3399
   [Brisano sporočilo]
7.2.2011 21:30:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?