|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
31.1.2011 11:56:41   
dekle23
lenčy- ja ja prav vidiš, res nosim dvojčka. na nuhalni niso bili prepričani ali sta eno ali dvojajčna. no 4 dni kasneje je ginekologinja rekla da vidi pregradico in da sta sigurno dvojajčna. je bilo pa tudi za naju s fantom veliko presenečenje :) sploh zato, ker jaz sem vedno govorila, da bom imela samo enega user posted image , in potem mi na prvem pregledu pove da sta dva, me skoraj kap :) ampak sedaj si sploh več ne predstavljam da bi imela samo enega :) hehe user posted image
za dr. Klaričevo sem pa slišala da je super kar se tiče UZ, kolegici ga opravi na vsakem pregledu.  Z dr. Bučarjevo sem pa tudi jaz zelo zadovoljna, samo upala sem da bo kaj več UZ, ampak ok :)user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
31.1.2011 13:30:07   
vesna_b
dekle23 - dobrodošla med nami in čestitke za dvojčka. super user posted image
se mi pa zdi, da če le ni nekih težav, da so v NM kar skopi z UZ. povsod, vsaj kakor se s katero pogovarjam. delajo nekje 3 UZ na nosečnost, če je kaj več, so ali kake veze ali pa težave. vez nimam, težav pa nočem, tako da bo tud to kar ok.

lenčy - ej, saj se ne smejim ravno ob branju, ker jih niti ne berem, razen če mi katera v uč pade. no, tista je bila napisana na roke, za mamo in skoraj 30 letnega sina, pisala je mama, v stilu, kot sem napisala zgoraj. drugače pa - vsak ima svoj stil pisanja... kje delam, pa ti povem na srečanju...
ko bom na porodniški, me zamenja sodelavka, in sicer taka, ki že ima 3 otroke, da so skor zihr, da ne bo več šla na porodniško user posted image  so se zagarantiral user posted image

pidolina1983 - dobrodošla tudi ti. o, koliko nosečk se nas je nabralo user posted image user posted image

srečanje - danes ne, za jutri in sredo pa povejte, kateri dan in bom probala pridt

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
31.1.2011 13:49:22   
Anonimen
Super, samo povej kje in kdaj... če bom imela čas se vam zagotovo pridružim, ker bi vas bilo lepo spoznati in si izmenjati kako informacijo user posted image

LP

(odgovor članu lenčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1053
31.1.2011 13:59:14   
vesna_b
ej, nosečke - še tole:
zadnjič sem kupila v lidlu (v krškem) torbo za previjanje. prvič smo imeli nivejin nahrbtnik, sam smo ga čisto zdelali, da sem ga vrgla stran. pa so imeli akcijo, za 14€, ampak samo v modri in vijolični barvi, dva modela. se mi je dopadlo, ker je taka podolgovata torba, notri je še podloga za previjanje (čeprav je nivejina boljša, in bomo najbrž kar tisto še porabil, je nisem vrgla stran), pa termo torbico za stekleničko. no, v glavnem, sva vzela modro user posted image , ker se mi zdi, da je boljše modra pri punčki kot vijolična pri fantku user posted image  (kaki problemi, a?)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
31.1.2011 14:15:07   
vesna_b
pa še tole sem dobila na mail:

Sedaj je pravi čas, da izkoristite ugodnosti v Mothercare in ELC pri nakupu pohištva in vozičkov, stolov za hranjenje, avtomobilskih sedežev:

Neverjetni popusti:
postelje  - 30 %
previjalne mize  - 30%
stoli za hranjenje – 20%
vozički od – 20%  do – 40%
avtomobilski sedeži od – 20%   do – 30%

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
31.1.2011 14:47:33   
lenčy
dekle23 super sem vesela zate. js pa si ne morem predstavljat, da bi imela dva naenkrat, imam že z enim dost poslauser posted image  me pa zanima kako je, če te dva brcata v trebuščku, boš poročalauser posted image
vesna škoda sm mislna, da se mi je službica ponudilauser posted image  sicer pa je men to hecno, ker daješ reklamo za vse te pripomočke za vas nosečnice, js pa drgač nisem nosečauser posted image  s mi zdi kot da sem na napačnem forumuuser posted image  grem pa js zato urejat album (ker mam že 3.) od mojga malega princauser posted image

no kdaj čmo se dobit, jutri, v sredo?

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
31.1.2011 14:53:44   
vesna_b
ha ha ha, če nas je pa kar nekaj v pričakovanju... user posted image
sicer mogoče pa tud ti rabiš nov avtosedež za tvojega princa user posted image

ne vem, povejte za dan...

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 31.1.2011 14:54:49 >

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
31.1.2011 15:03:35   
lenčy
mi mamo že dva tedna avtosedežuser posted image  dobr sm pa v pričakovanju vselitve, zagovora diplome...

no dejte povedat kdaj, pa še kera druga ne sm jsuser posted image
jao sm pozabila povedat, da se je aleks nauču usest iz ležečega položaja in zdj, ko gremo spat, on v sedečkeuser posted image  pa iz kozarca zna pit, tko da mu moram it samo svoj kozarček kupituser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
31.1.2011 15:42:04   
5ra8
dekle23 in piccolina1983 dobrodošle....

prosim za podatke za seznam :)

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
31.1.2011 15:43:31   
5ra8

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
NICK, STAROST, NOSEČNOST PO VRSTI, ŠT. OTROK, KRAJ

22.02.2011
IsabellaLana - 26 let, ? user posted image , ? user posted image , Nm user posted image

23.02.2011
vipercat - 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Trebnje user posted image

11.03.2011
5ra8 - 29 let, 2user posted image , 0user posted image , Nm user posted image

x.03.2011
olimia - x, xuser posted image , 1user posted image , x user posted image

16.04.2011
Tincy90 - 20 let, 2user posted image , 1 user posted image , Mirna user posted image

25.05.2011
vesna_b - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , Nm user posted image

17.06.2011
Udb - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Nm user posted image
ajč. - 19 let, 1user posted image , 1user posted image , Nm (KP) user posted image

14.07.2011 
frufru - 35 let, 4user posted image , 1user posted image , Nm user posted image

24.07.2011 
piccolina1983 - ? let, 1user posted image , 0user posted image , Trebnje user posted image

21.08.2011 
*dotika* - 31 let, 6user posted image , 0user posted image , Nm user posted image

SKUPAJ    =  11  

št.
user posted image
: 2
št.
user posted image : 1
št. user posted image : 8

user posted image navijačice user posted image
potty
Alex01
Mala_princeska
lenčy
dramica
neanja duo

v pričakovanju + user posted image user posted image za
kaminek
štrumfetka
Katte 

< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 31.1.2011 15:44:08 >

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
31.1.2011 19:01:39   
dekle23
hej hej

uuu kako dolg seznamček user posted image full lepo :)

ko bo obnovljen, pa še mene dodajte user posted image

nick: dekle23
starost: 23
PDP: 18. julij 2011
nosečnost:1
št. otrok user posted image user posted image
Novo mesto

< Sporočilo je popravil dekle23 -- 31.1.2011 19:02:50 >

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
31.1.2011 19:36:00   
5ra8

user posted image
NICK, STAROST, NOSEČNOST PO VRSTI, ŠT. OTROK, KRAJ

22.02.2011
IsabellaLana - 26 let, ? user posted image , ? user posted image , Nm user posted image

23.02.2011
vipercat - 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Trebnje user posted image

11.03.2011
5ra8 - 29 let, 2user posted image , 0user posted image , Nm user posted image

x.03.2011
olimia - x, xuser posted image , 1user posted image , x user posted image

16.04.2011
Tincy90 - 20 let, 2user posted image , 1 user posted image , Mirna user posted image

25.05.2011
vesna_b - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , Nm user posted image

17.06.2011
Udb - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Nm user posted image
ajč. - 19 let, 1user posted image , 1user posted image , Nm (KP) user posted image

14.07.2011 
frufru - 35 let, 4user posted image , 1user posted image , Nm user posted image

18.07.2011 
dekle23 - 23 let, 1user posted image , 0user posted image , Nm user posted image user posted image

24.07.2011 
piccolina1983 - ? let, 1user posted image , 0user posted image , Trebnje user posted image

21.08.2011 
*dotika* - 31 let, 6user posted image , 0user posted image , Nm user posted image

SKUPAJ    =  12  

št.
user posted image
: 2
št.
user posted image : 1
št. user posted image : 10

št. dvojčkov user posted image user posted image = 1

user posted image navijačice user posted image
potty
Alex01
Mala_princeska
lenčy
dramica
neanja duo

v pričakovanju + user posted image user posted image za
kaminek
štrumfetka
Katte 

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
1.2.2011 10:24:26   
vipercat
lep pozdrav moje dolenjkice

naj vam povem ka jje novega. zjutraj sem šla na wc in kri??? takoj ppanika kličem mmojega, ki je bil ravno na poti v službo, se obrne in gremo v p. dali so me na ctg, hvala bogu vse ok, odprta sem en prst, maternični vrat še  ni pripravljen, bo pa jutri se začel 37 teden. obdržali so me notri na opazovanju, ker sumijo da se je odlepil čep, imeti pa moram carski rez. g. je rekla da bomo počakali kakšne dva dni in opazovali, potema pa se odločili ali sprožijo ali grem še malo domol.
hvala bogu imam lahko računalnik pri sebi, da mi ne bo tako dolgčas.

piccolina - dobrodošla trebanjka - me veseli da si iz našega konca, če boš hotela bova lahko skupaj vozičkale user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
1.2.2011 11:11:13   
5ra8
ojoj vipercat, vidim da si šla predčasno u p.

upam da bo vse OK, pa da te spustijo še malo domov. No odvisno kaj si ti želiš user posted image Si pa že tok daleč, da tud če pride čez 2 dni na svet, ne bo nič zato user posted image Jaz grem glih danes na predavanje o EA u bolnico user posted image

Tudi pri meni se hitro odšteva čas....še dober mesec in še malo....joooj je hitro minilo user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
1.2.2011 11:33:31   
Udb
vipercat, držim pesti za vaju 2!!!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
1.2.2011 11:46:04   
vipercat
hvala punce

se tolažim da se bom vsaj fejst spočila, pa kuhat ne bo treba user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
1.2.2011 12:45:25   
lenčy
vipercat uf, kam se ti pa mudi? upam, da bo vse vredu z vama. če bo potrebno rodit, sporoči, da bom držala pesti.

dekle23 sva pa res iste starosti, zdj me pa firbec matra, katera si?user posted image  pridi na srečanje, da te vidimuser posted image  no če se bomo zmenileuser posted image

punce lahko danes zvečer ob 17? no vipercat že vemo da ne bouser posted image  ma če ne grem pa sama vn, nisem bla odkar se je aleks rodil pa se moram resnično malo odpočit. bom pa sama s sabouser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
1.2.2011 12:49:32   
Alex01
user posted image user posted image user posted image  DOBRODOŠLE "NOVE" user posted image user posted image user posted image

vipercat - vama pa vse dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
1.2.2011 13:49:31   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy
punce lahko danes zvečer ob 17? no vipercat že vemo da ne bouser posted image  ma če ne grem pa sama vn, nisem bla odkar se je aleks rodil pa se moram resnično malo odpočit. bom pa sama s sabouser posted image

lenčy - jaz ne morem. mi je tamala zbolela, tako da sem šla predčasno iz službe. saj ni drugega, kot nahod - kašlja, iz nosa ji leti, sam sedaj z njo ne morem okol hodit, mojga pa ne bo doma, tako da... no, upam, da ni drugega in da ne bo še kaj bolj zbolela.

vipercat - samo da ni hujšega. sicer upam, da te bodo spustili še malo domov, čeprav, ajdi, tud če ti sedaj naredijo carskega, ne bo panike.
mi je pa zelo všeč, da vidim, da si optimistka user posted image  user posted image

ja, petra, kmalu bo tvoj čas user posted image , sem ti kar mal fovš...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
1.2.2011 18:24:29   
vipercat

vipercat uf, kam se ti pa mudi? upam, da bo vse vredu z vama. če bo potrebno rodit, sporoči, da bom držala pesti.

dekle23 sva pa res iste starosti, zdj me pa firbec matra, katera si?user posted image  pridi na srečanje, da te vidimuser posted image  no če se bomo zmenileuser posted image

nič bat,, jutri bom že doma, tako da se vam lahko še kaj pridružim na srečanje - ve user posted image , samo da grem jaz notri se ve mente za sestanek user posted image  

vesna tole bi moral moj prebrati, ker trdi da sem večni pesimist user posted image  - no kar naj vidi da ni tako hudo.
obiski so mimo. mali je prišel z atijem na obisk, pa sem ga slišala kako je tekel po hodniku in se drl da hoče videti nino user posted image . je bil kar malo razočaran ko je videl da sem še v eenem kosu user posted image . tudi povečerjale smo že - ta hrana sploh ni tako slaba - vsaj meni haha ali se mi pa vidi da sem noseča in bi pojedla vse kar dobim na krožnik user posted image user posted image .

se viidi da mi je dolgčas ne??????????????????????????????

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
1.2.2011 20:33:47   
lenčy
vipercat evo za kratek čas ti lhk družbo delam. aleks spet noče jest, zadnje čase je samo kosilo in pop. malico, večerje pa nič, zajtrka tudi ne. in trenutno tečnari ko ne vem kaj, ker je tako zaspan, pa kar noče zaspati. mam dpost vsega pa sm ju pustila sama z očitom. sm mislna it danes sama vn na oddih pa sm pozabilauser posted image  grem jutr, se mi pa lahko pridružiš, ker ni nobene druge.
ma trenutno sem tečna k 100user posted image  ne vem, zakaj noče jesti, noče spati, js nimam nič časa zase, za  znort. pozna poporodna depresijauser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
1.2.2011 22:42:57   
dramica
Vipercat upam da vsaj še nekaj časa zdržita 2v1 in da bosta in stao.k.!
Lenčy Mogoče bo pa Alex kaj zbolel?No upam da ne ampak pri nas so včasih takšni simptomi.
Vsem novim:DOBRODOŠLE MED DOLENJKAMIuser posted image Lepo da nam boste delale družbo!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
2.2.2011 8:15:51   
vesna_b
jutro punce. evo, tamala ni huje zbolela, se pa danes crklja, jaz pa sem na hitro skočila v službo, potem šibam domov.

ej, vipercat - nadaljevanke so dol (prvi del). zdej pa - če gremo tole snemat na dvd-je, bo trajalooooooo. imaš kak prenosljiv disk ali pa če si ga lahko kje sposodiš? jaz ga nimam, brat ima polnega, ampak je reku, da če ga nimaš, da si ga bo on pri kakem prijatelju probal sposodit.

pa ti potem prinesem na naslednje srečanje... user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
2.2.2011 8:34:14   
vipercat

vipercat evo za kratek čas ti lhk družbo delam. aleks spet noče jest, zadnje čase je samo kosilo in pop. malico, večerje pa nič, zajtrka tudi ne. in trenutno tečnari ko ne vem kaj, ker je tako zaspan, pa kar noče zaspati. mam dpost vsega pa sm ju pustila sama z očitom. sm mislna it danes sama vn na oddih pa sm pozabilauser posted image  grem jutr, se mi pa lahko pridružiš, ker ni nobene druge.
ma trenutno sem tečna k 100user posted image  ne vem, zakaj noče jesti, noče spati, js nimam nič časa zase, za  znort. pozna poporodna depresijauser posted image

največkrat v takihh primerih pomaga, da si vzameš čas čisto zase in to ne v sosednji sobi ampak nekje izven doma in stran od misli na otroka in moža. mogoče se sliši egoistično, samo pravijo vesela mama, vesela družina

vesna prenosni disk imam doma. lahko ti javim takoj ko pridem domol, pa se zmeniva kako ti ga lahko dostavim - še enkrat vama hvala

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
2.2.2011 11:08:46   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

vesna prenosni disk imam doma. lahko ti javim takoj ko pridem domol, pa se zmeniva kako ti ga lahko dostavim - še enkrat vama hvala

no, važi. javi, pa ga uletim v NM iskat. menda se bomo lahko zmenile, če se že za kofe ne moremo... user posted image  user posted image
mah, sej bomo prišle skup

šibam sedaj domov

čau

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?