Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek IZVIRNO SPOROČILO: Teyla valek ne, modra nama je ful všeč. Tisto je posteljnina, pa je drgač čist nevtralna, sam nama se je zdela res lepa, lih taka za pančkat. Nekaj oblekic je pa res v modri barvi, ker nama roza in hello kitty sploh ne potegnejo. Drugače pa do konca nisva bila 100%, če bo punčka, tak da sva rekla, da bodo barve bolj nevtralne, na koncu smo pa na fantovskih končal. aha....zanimivo....sej prav...meni tudi roza ne potegne...sm tudi rekla da če bi bila punčka bi menda vse drugo kupila kot roza....heh js bi pa zihr imela v vijolični in violet dosti....pa vse ostale neutralne barve.... kr mi gre tudi na živce da se tak tipizirajo barve po spolu...js sm si pa naredila zihr položaj in sm za fantka kupila v bež,zeleni, rumeni,rjavi barvi, ....kr pričakujem bolj kot ne v modri cotike.....pa da nebo vse v modrem u se podpisem pod tole!! JAZ ZELO ANTI ROZA BARVA prej crna.. majke mi! priznam, kupla sem ene roze hlace iz flisa ker so ble poceni 2 € ehehe - drugace jih nebi.. in to je vse oz. teta mi je zakvackala roza copatke, pa od mene ko sem bla mala imam ene 2 pajaca roza bela, druga pa nic. Roza barva mi je nasplosno grda... nvem.. joj pa tale đe si maco kr nekaj!! upam, da bodo cim manj nosli v roza barvi, ker ZELO POVDARJAM da nasa zaba nebo pinkica , tak, da za bozic sem dobila hudi vijolcni komplet!! noro.. druga pa je pisano.. najvec je pa belega.. no mamo tut crno, rjavo, oranzno.. ni da ni teyla prou cort je!! jaz + sma se pa danes vrgla v risanje in barvanje.. ne morem vrjet, da je moj v pou urce narisal na stecno vini d puja in co. jaz pa sem hodla na slikarske delavcnice ene 10 let ... ko bo konc - no do nedelje more bit, ker hocem vse prstimat, da moj ne bo mel dela, ker je itaq napol invalid.. ko bo konc, pokazem slike.. mislim, da bo prav carsko... REGISTRIRANA MA KJE SI????
|