|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
4.2.2011 9:29:17   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kokica gledala sem en film... Life as we know. Sem čist not padla. user posted image

Zdaj pa grem spat! Nočko!

Aja. user posted image Kje je te bil?

Aja, it sem na koncu pozabla user posted image user posted image Bil je na računalniku. sem si ga dol cuknila, če sem ga že zamudla v kinu user posted image

Mi2 sva ga v kinu gledala, faca film!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
4.2.2011 9:32:21   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Najaa:

ODPRTO VSE DNI V TEDNU od 10 do 20H!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No te pa tak vredi! user posted image
Pa daj s temi jeziki mahat, hotla sem te sam opozorit, da ne bi slučajno zastonj tak daleč hodila. user posted image

Res je. Spomnim se, ko amo se enkrat ženskice zbasale v avto, da gremo v šoping po kavbojke, pridemo na mejo, pa nas carinik vpraša, če gremo gledat kolko je ura v Italijiuser posted image user posted image user posted image  vse je bilo zaprto, razen privat butiki.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
4.2.2011 9:33:59   
Tulipan12

Tulipan si dobila ZS?

Neeeeeeeeeee!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
4.2.2011 9:34:31   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Najaa:

ODPRTO VSE DNI V TEDNU od 10 do 20H!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No te pa tak vredi! user posted image
Pa daj s temi jeziki mahat, hotla sem te sam opozorit, da ne bi slučajno zastonj tak daleč hodila. user posted image

Res je. Spomnim se, ko amo se enkrat ženskice zbasale v avto, da gremo v šoping po kavbojke, pridemo na mejo, pa nas carinik vpraša, če gremo gledat kolko je ura v Italijiuser posted image user posted image user posted image  vse je bilo zaprto, razen privat butiki.

Očitno se je tudi to spremenilo. No, vidite, kaj sedaj veste novega.user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
4.2.2011 9:39:09   
KOKICA32

Tulipan, da ti danes jaz skuham kavo, če te bosta otroka preveč okupirala:

user posted image

Hvala, draga, prav takega si naredim vsak dan, razen onih likov gor, nimam časa za njih!user posted image  Ker je petek, sem si še Baileys natočila, da me ne bo na Pohorju želja po borovničkah grabila!user posted image

Uživajta! Lepo in varno smuko vama želim.user posted image   Joj, jaz tudi. user posted image Pa še ful, ful lepo vreme bosta imela.

Neposredna povezava do sporočila: 4505
4.2.2011 9:45:02   
Tulipan12
Ko bom jaz do Italije za šoping prišla, bo tak že spet kaj novega. Sem lahko srečna, če do Europarka pridem, čeprav mi odkar sem rodila, še ni ratalo. Sicer pa je treba še par kilc dol zbit, potem pa si privoščim ene prekleto drage kavbojke, pa če celi mesec ne bomo imela kaj za jest!!! Sem dobila od T. babice 250e, ko sem rodila, po mojem zato, ker je sin, ker so končno dobili nosilca priimka in so vsi full fantka čakali (2 T.-jeva bratranca imata vsak po 2 hčerkici) in je rekla, da je ta denar zame, ne za Luko in prisežem, da si bom kupila ene dobre kavbojke, ker se v kavbojkah najbolje počutim in imam ene za 120 nagledane, ostalo pa bom nekaj otročkom privoščila.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
4.2.2011 10:08:44   
KOKICA32
Tulipan- ti si kar privošči!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4507
4.2.2011 10:14:41   
Najaa
Jutro.

Sonček je in z Niko se greva potepat. user posted image
Moram nabavit za pondeljkovo žurko user posted image komaj že čakam, da moja princeska mala pihne svoji dve svečki. Aja, v hoferju sem ji kupla pikapolonico za maškare pa je tak cuker v njej. user posted image

ajd, lepo se mejte...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
4.2.2011 10:17:07   
PERSIDA
Helo babike se me še spomnite?Ja ona mala,debela,vesela. Čakam našega atija ,ki je na operacijski ,pa malo berem kaj dogaja na rr.Sem že cela lesena od čakanja ,upam ,da ga bo zdravnik počasi prebudil.In ve?

Neposredna povezava do sporočila: 4509
4.2.2011 10:18:13   
Tulipan12

Jutro.

Moram nabavit za pondeljkovo žurko user posted image komaj že čakam, da moja princeska mala pihne svoji dve svečki. Aja, v hoferju sem ji kupla pikapolonico za maškare pa je tak cuker v njej. user posted image

ajd, lepo se mejte...

Uživajtaaaa!!!
Tudi mi bi morali v nabavo maske, čeprav nekaj planiramo dopust tisti teden, ampak saj je pust vsepovsod, a ne?user posted image
Z nabavo za Big party pa bomo še morali kaka 2 meseca počakat!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
4.2.2011 10:20:21   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Helo babike se me še spomnite?Ja ona mala,debela,vesela. Čakam našega atija ,ki je na operacijski ,pa malo berem kaj dogaja na rr.Sem že cela lesena od čakanja ,upam ,da ga bo zdravnik počasi prebudil.In ve?

O, dober dan! Sem že pozabila, da ima operacijo! Bo moral ostat v bolnici al gre v domačo nego?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
4.2.2011 10:21:48   
KOKICA32

Jutro.

ajd, lepo se mejte...

jaz pa sem mu kupila ŽABO!!! user posted image Klasika, ne?user posted image user posted image user posted image

Uživajta!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
4.2.2011 10:22:27   
KOKICA32

O, dober dan! Sem že pozabila, da ima operacijo! Bo moral ostat v bolnici al gre v domačo nego?

Jaz tudi sem pozabila. Pišiljam user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4513
4.2.2011 10:26:08   
Tulipan12

Jutro.

ajd, lepo se mejte...

jaz pa sem mu kupila ŽABO!!! user posted image Klasika, ne?user posted image user posted image user posted image

Uživajta!

OK, bo pa Lia čebelica, da bo res klasika!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
4.2.2011 19:29:43   
Tulipan12
user posted image  prišla sem si po pivo, ki ga je Kokica zjutraj nastavila in nas spotoma še na prvo stran vržem, ok?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4515
4.2.2011 20:12:15   
PERSIDA

Prestal operacijo ,živ je zdrav ,pa še bo.Malo ga boli tak,da mam zdaj tri bolnike doma.Saj bo.

Neposredna povezava do sporočila: 4516
4.2.2011 20:19:39   
KOKICA32

user posted image  prišla sem si po pivo, ki ga je Kokica zjutraj nastavila in nas spotoma še na prvo stran vržem, ok?user posted image

Super!

Kako je bilo na smučanju?

Neposredna povezava do sporočila: 4517
4.2.2011 20:20:05   
KOKICA32

Prestal operacijo ,živ je zdrav ,pa še bo.Malo ga boli tak,da mam zdaj tri bolnike doma.Saj bo.

Samo, da je vse okej. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
4.2.2011 20:20:48   
KOKICA32
Grem gledati film!user posted image

LAHKO NOČ!

p.s.

naslednji teden sem doma do četrtka!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
4.2.2011 20:22:25   
PERSIDA
Vse nekaj nabavljate,se pripravljate men  še ,pa niti jasno ni kdaj je pust? Enibadi naj mi malo razjasni zadeve.

Drugač smo še vedno bolni in še nekaj časa bomo.
Vsaj po teden dni vročine in joka so končno ugotovili ,da ima Tomaž vneta ušesa.Oba sta brez apetita ,Tomaž je rato en mali suhec edino trebuščka še ima nekaj v druge dele je ravno skup pado.Anže še ima zaloge je,pa začel še on ponoči jokat.Tak,da ja en čas še bom jamrala ,ker smo res v enem velikem zosu.
Sprašujem se samo kdaj se bom mela čas jaz zdravituser posted image

Ne bom jamrala več danes zaželim vam samo ,da bodite zdravi in polupčkajte svoje sončke in rečte,da teta Persida pošila lupčke.

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 4.2.2011 20:24:04 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
4.2.2011 20:22:39   
Najaa
user posted image Za persidinega možeka. user posted image

Je kera tu, da kako rečemo? Jaz sem klasično sama petkovska in jem sendvič, čaka me pa še čokolada. user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
4.2.2011 20:29:00   
PERSIDA

user posted image Za persidinega možeka. user posted image

Je kera tu, da kako rečemo? Jaz sem klasično sama petkovska in jem sendvič, čaka me pa še čokolada. user posted image user posted image

Čer Najaa kako rada bi s tabo čvekala ampak vem ,da bo pestra noč zato bom hitro mrknila.Res rabim babji čvek ,pa še kaj drugauser posted image ,pa bo enkrat že.Najaa ,če me ne bo naokoli vam res iz srca želim eno lepo doživeto dvojkico.

Jaz še sedaj nisem vidla slikic ,ker enostavno brezveze ,da si grem iskat cd ,če ga do danes nisem imela časa gledat.Vsaj upam ko bo zadnja Lia praznovala,da takrat bom jih ,pa vidlauser posted image .
Tak kot sem rekla mami ,dobro se mi drži en velikuser posted image ,ker vem,da ga boš rabla.Bom mislila nate.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
4.2.2011 20:39:27   
Najaa
Persida user posted image naspi se. 

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
5.2.2011 20:08:20   
KOKICA32
Dan in Čer hkrati!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
5.2.2011 20:34:15   
Najaa
O, kje si KOKICA? Kako ste preživeli današnji sončen dan?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?