Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 9:29:17
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica gledala sem en film... Life as we know. Sem čist not padla. Zdaj pa grem spat! Nočko! Aja. Kje je te bil? Aja, it sem na koncu pozabla Bil je na računalniku. sem si ga dol cuknila, če sem ga že zamudla v kinu Mi2 sva ga v kinu gledala, faca film!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 9:32:21
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa: ODPRTO VSE DNI V TEDNU od 10 do 20H!!!! No te pa tak vredi! Pa daj s temi jeziki mahat, hotla sem te sam opozorit, da ne bi slučajno zastonj tak daleč hodila. Res je. Spomnim se, ko amo se enkrat ženskice zbasale v avto, da gremo v šoping po kavbojke, pridemo na mejo, pa nas carinik vpraša, če gremo gledat kolko je ura v Italiji vse je bilo zaprto, razen privat butiki.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 9:33:59
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tulipan si dobila ZS? Neeeeeeeeeee!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 9:34:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa: ODPRTO VSE DNI V TEDNU od 10 do 20H!!!! No te pa tak vredi! Pa daj s temi jeziki mahat, hotla sem te sam opozorit, da ne bi slučajno zastonj tak daleč hodila. Res je. Spomnim se, ko amo se enkrat ženskice zbasale v avto, da gremo v šoping po kavbojke, pridemo na mejo, pa nas carinik vpraša, če gremo gledat kolko je ura v Italiji vse je bilo zaprto, razen privat butiki. Očitno se je tudi to spremenilo. No, vidite, kaj sedaj veste novega.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 9:39:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tulipan, da ti danes jaz skuham kavo, če te bosta otroka preveč okupirala: Hvala, draga, prav takega si naredim vsak dan, razen onih likov gor, nimam časa za njih! Ker je petek, sem si še Baileys natočila, da me ne bo na Pohorju želja po borovničkah grabila! Uživajta! Lepo in varno smuko vama želim. Joj, jaz tudi. Pa še ful, ful lepo vreme bosta imela.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 9:45:02
|
|
|
|
Tulipan12
|
Ko bom jaz do Italije za šoping prišla, bo tak že spet kaj novega. Sem lahko srečna, če do Europarka pridem, čeprav mi odkar sem rodila, še ni ratalo. Sicer pa je treba še par kilc dol zbit, potem pa si privoščim ene prekleto drage kavbojke, pa če celi mesec ne bomo imela kaj za jest!!! Sem dobila od T. babice 250e, ko sem rodila, po mojem zato, ker je sin, ker so končno dobili nosilca priimka in so vsi full fantka čakali (2 T.-jeva bratranca imata vsak po 2 hčerkici) in je rekla, da je ta denar zame, ne za Luko in prisežem, da si bom kupila ene dobre kavbojke, ker se v kavbojkah najbolje počutim in imam ene za 120 nagledane, ostalo pa bom nekaj otročkom privoščila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 10:08:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tulipan- ti si kar privošči!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 10:14:41
|
|
|
|
Najaa
|
Jutro. Sonček je in z Niko se greva potepat. Moram nabavit za pondeljkovo žurko komaj že čakam, da moja princeska mala pihne svoji dve svečki. Aja, v hoferju sem ji kupla pikapolonico za maškare pa je tak cuker v njej. ajd, lepo se mejte...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 10:17:07
|
|
|
|
PERSIDA
|
Helo babike se me še spomnite?Ja ona mala,debela,vesela. Čakam našega atija ,ki je na operacijski ,pa malo berem kaj dogaja na rr.Sem že cela lesena od čakanja ,upam ,da ga bo zdravnik počasi prebudil.In ve?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 10:18:13
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jutro. Sonček je in z Niko se greva potepat. Moram nabavit za pondeljkovo žurko komaj že čakam, da moja princeska mala pihne svoji dve svečki. Aja, v hoferju sem ji kupla pikapolonico za maškare pa je tak cuker v njej. ajd, lepo se mejte... Uživajtaaaa!!! Tudi mi bi morali v nabavo maske, čeprav nekaj planiramo dopust tisti teden, ampak saj je pust vsepovsod, a ne? Z nabavo za Big party pa bomo še morali kaka 2 meseca počakat!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 10:20:21
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Helo babike se me še spomnite?Ja ona mala,debela,vesela. Čakam našega atija ,ki je na operacijski ,pa malo berem kaj dogaja na rr.Sem že cela lesena od čakanja ,upam ,da ga bo zdravnik počasi prebudil.In ve? O, dober dan! Sem že pozabila, da ima operacijo! Bo moral ostat v bolnici al gre v domačo nego?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 10:21:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jutro. Sonček je in z Niko se greva potepat. Moram nabavit za pondeljkovo žurko komaj že čakam, da moja princeska mala pihne svoji dve svečki. Aja, v hoferju sem ji kupla pikapolonico za maškare pa je tak cuker v njej. ajd, lepo se mejte... jaz pa sem mu kupila ŽABO!!! Klasika, ne? Uživajta!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 10:22:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Helo babike se me še spomnite?Ja ona mala,debela,vesela. Čakam našega atija ,ki je na operacijski ,pa malo berem kaj dogaja na rr.Sem že cela lesena od čakanja ,upam ,da ga bo zdravnik počasi prebudil.In ve? O, dober dan! Sem že pozabila, da ima operacijo! Bo moral ostat v bolnici al gre v domačo nego? Jaz tudi sem pozabila. Pišiljam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 10:26:08
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jutro. Sonček je in z Niko se greva potepat. Moram nabavit za pondeljkovo žurko komaj že čakam, da moja princeska mala pihne svoji dve svečki. Aja, v hoferju sem ji kupla pikapolonico za maškare pa je tak cuker v njej. ajd, lepo se mejte... jaz pa sem mu kupila ŽABO!!! Klasika, ne? Uživajta! OK, bo pa Lia čebelica, da bo res klasika!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 19:29:43
|
|
|
|
Tulipan12
|
prišla sem si po pivo, ki ga je Kokica zjutraj nastavila in nas spotoma še na prvo stran vržem, ok?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 20:12:15
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Helo babike se me še spomnite?Ja ona mala,debela,vesela. Čakam našega atija ,ki je na operacijski ,pa malo berem kaj dogaja na rr.Sem že cela lesena od čakanja ,upam ,da ga bo zdravnik počasi prebudil.In ve? O, dober dan! Sem že pozabila, da ima operacijo! Bo moral ostat v bolnici al gre v domačo nego? Prestal operacijo ,živ je zdrav ,pa še bo.Malo ga boli tak,da mam zdaj tri bolnike doma.Saj bo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 20:19:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 prišla sem si po pivo, ki ga je Kokica zjutraj nastavila in nas spotoma še na prvo stran vržem, ok? Super! Kako je bilo na smučanju?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 20:20:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Helo babike se me še spomnite?Ja ona mala,debela,vesela. Čakam našega atija ,ki je na operacijski ,pa malo berem kaj dogaja na rr.Sem že cela lesena od čakanja ,upam ,da ga bo zdravnik počasi prebudil.In ve? O, dober dan! Sem že pozabila, da ima operacijo! Bo moral ostat v bolnici al gre v domačo nego? Prestal operacijo ,živ je zdrav ,pa še bo.Malo ga boli tak,da mam zdaj tri bolnike doma.Saj bo. Samo, da je vse okej.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 20:20:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
Grem gledati film! LAHKO NOČ! p.s. naslednji teden sem doma do četrtka!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 20:22:25
|
|
|
|
PERSIDA
|
Vse nekaj nabavljate,se pripravljate men še ,pa niti jasno ni kdaj je pust? Enibadi naj mi malo razjasni zadeve. Drugač smo še vedno bolni in še nekaj časa bomo. Vsaj po teden dni vročine in joka so končno ugotovili ,da ima Tomaž vneta ušesa.Oba sta brez apetita ,Tomaž je rato en mali suhec edino trebuščka še ima nekaj v druge dele je ravno skup pado.Anže še ima zaloge je,pa začel še on ponoči jokat.Tak,da ja en čas še bom jamrala ,ker smo res v enem velikem zosu. Sprašujem se samo kdaj se bom mela čas jaz zdravit Ne bom jamrala več danes zaželim vam samo ,da bodite zdravi in polupčkajte svoje sončke in rečte,da teta Persida pošila lupčke.
< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 4.2.2011 20:24:04 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 20:22:39
|
|
|
|
Najaa
|
Za persidinega možeka. Je kera tu, da kako rečemo? Jaz sem klasično sama petkovska in jem sendvič, čaka me pa še čokolada.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 20:29:00
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Za persidinega možeka. Je kera tu, da kako rečemo? Jaz sem klasično sama petkovska in jem sendvič, čaka me pa še čokolada. Čer Najaa kako rada bi s tabo čvekala ampak vem ,da bo pestra noč zato bom hitro mrknila.Res rabim babji čvek ,pa še kaj druga ,pa bo enkrat že.Najaa ,če me ne bo naokoli vam res iz srca želim eno lepo doživeto dvojkico. Jaz še sedaj nisem vidla slikic ,ker enostavno brezveze ,da si grem iskat cd ,če ga do danes nisem imela časa gledat.Vsaj upam ko bo zadnja Lia praznovala,da takrat bom jih ,pa vidla . Tak kot sem rekla mami ,dobro se mi drži en velik ,ker vem,da ga boš rabla.Bom mislila nate.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.2.2011 20:39:27
|
|
|
|
Najaa
|
Persida naspi se.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.2.2011 20:08:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dan in Čer hkrati!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.2.2011 20:34:15
|
|
|
|
Najaa
|
O, kje si KOKICA? Kako ste preživeli današnji sončen dan?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?