|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
3.2.2011 7:38:10   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
3.2.2011 12:50:53   
KOKICA32
Da nas vržem na prvo stran.

Tulipan- jaz tudi prisegam na MC sedeže, imava v obeh avtih Tobija. PP pa ne poznam, pa glede na njihove vozičke mi verjetno niti ne bi bil všeč. user posted image

Zunaj pa je tako lepi sonček!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Diši po pomladi. Pa ravno danes sem v službi.user posted image Ah, ja.

Je pa včeraj še D. zakuhalo, tako, da sem imela doma dva bolančka. Valentin pa je po zeloooo dolgem času ponoči ostal v svoji postelji in se nama ni pridružil. Zjutraj, ko sem šla v službo pa je še tudi spal. Sedaj je z babi.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
3.2.2011 15:01:37   
KOKICA32
Buuuu!

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
3.2.2011 15:33:42   
Tulipan12
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
3.2.2011 15:49:11   
Tulipan12
Jaz sem si danes malo sončka privoščila s svojim sinom!user posted image  Res je super videt sonček po dolgem času, čeprav neke hice niuser posted image , ampak se je treba fajn oblečt in akcija.
Kokicauser posted image za tvoja moška, upam, da do vikenda mine, ker je napovedano 14Cuser posted image user posted image user posted image
Ma saj jaz tut ne šmekam ta PP, tak kot si rekla, že vozički niso moj stil, bo že morala taščica še 30evrov zraven dat, ker je Tobi za toliko dražji. Meni je pri Tobiju super, ker je fajn dvignjen in otrok lepo vidi ven, čeprav imamo en avto fajn visok, v malem golfu pa res to prav pride, ker drugače je kot v bunkerju in ne vidi nič. Pa MC so mi zakon, ker imajo tako vozički kot sedeži full konkretne ojačitve ob glavici, medtem ko sem gledala pri enih lahko glava kar zdrsne, če npr. spi.

Midva pa greva jutri smučat za 2 urciuser posted image user posted image user posted image  (čeprav ne vem še kaj si bom oblekla, ker imam smučarske hlače 36 številko in NO WAY, da jih spravim gor-nisem se še opogumila probat, da si ne pokvarim dnevauser posted image ), babi in dedi pa bosta šetala z deco pod Pohorjem!user posted image

Drugega pa nič novega, komaj čakam, da pride T. domov, danes smo kot vojaki vstali ob 5.30, Luka bi joško, Lia kakav, mamice pa ni nihče vprašal, če rabi kako kavo preden zalaufa na polno dan! Potem previjanja, pa preoblačenja, Luka se bi nosil, Lia se bi igrala... mamica pa 2 rokiuser posted image  Sem komaj čakala, da pride tašča in me malo reši, sem bila ob 9h že taka kot da je 21huser posted image  No, pa je Lia šla malo služit k njim, midva pa na powersleep, potem pa ven!

Valentinovo praznujete, prezirate, obožujete? Jaz ga ne šmirglam, mi pa dragi vedno nekaj prinese, pa se potrudim s kako boljšo večerjico, letos pa imam na V. poporodni pregled in dobim zeleno luč za user posted image in že imam popolno darilo za oba!user posted image user posted image user posted image  

Eh, bluzim, komaj čakam, da se mi juha skuha, saj veste, lačen si full drugačen!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
3.2.2011 15:51:19   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Da nas vržem na prvo stran.

Tulipan- jaz tudi prisegam na MC sedeže, imava v obeh avtih Tobija. PP pa ne poznam, pa glede na njihove vozičke mi verjetno niti ne bi bil všeč. user posted image

Zunaj pa je tako lepi sonček!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Diši po pomladi. Pa ravno danes sem v službi.user posted image Ah, ja.

Je pa včeraj še D. zakuhalo, tako, da sem imela doma dva bolančka. Valentin pa je po zeloooo dolgem času ponoči ostal v svoji postelji in se nama ni pridružil. Zjutraj, ko sem šla v službo pa je še tudi spal. Sedaj je z babi.user posted image

Lia cca 4x na teden ostane v svoji, ostalo pa mora mamico žulit... ma snoči sem jo kar pri sebi imela, da ni bilo tak prazno zraven mene, pa vidim, da je bolje, ko spi v svoji postelji, dlje spi.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
3.2.2011 17:53:41   
Najaa
Valentinovo-ja, pri nas ga imamo radi, ker imamo razlog, da gremo ven. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
3.2.2011 20:15:42   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image Tulipan si me nasmejala... Če bi to bila ti, tasa ne bi več na rr hodila, se mi zdi. user posted image
podpis!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
3.2.2011 20:17:03   
KOKICA32
Čeeer!

Ja, Tulipan čestitam za smučanje! Upam, da vama rata in da si nadeneš hlače št. 36.user posted image Pa saj je bunda malo daljša in se ne bo videlo, če ni zadrga zaprta in ti trebuh malo nagaja. Pa prava si, da shandlaš sama dva taka mala. Pa saj ti kaj drugega niti ne preostane. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa želim ti tudi, da se vama za Valentinovo uresniči popolno darilo. user posted image user posted image user posted image

Midva sva načeloma proti tem "ameriškim" praznikom a si ponavadi kaj za ta dan skupaj privoščiva. Letos bova 07.02. šla sama v IT in si mogoče tam kaj kupila za dušo. user posted image Drugače bo pa samo izlet v dvoje. Ampak šla bi tudi, če ne bi bilo Valentinovega, da ne bo pomote. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
3.2.2011 20:18:25   
tasa_m
Tulipan si dobila ZS?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
3.2.2011 20:18:40   
KOKICA32
No, Tasa, bomo kako rekle?

meni je ravno tašča prinesla gor celo posodo drobnega peciva- domačega, da se že bašem. user posted image

Aja, Tulipan, mte pa taščici predlagaj, da boš sama dala tistih 30,00 EUR zraven, ker hočeš Tobija.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
3.2.2011 20:19:24   
tasa_m
Midva imava na Valentinovo obletnico tak da...
samo mi praznujemo teden dni kasneje tito tapravo valentinovo user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
3.2.2011 20:19:42   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tulipan si dobila ZS?

Kaj to že v zvezi z ono zadevo, ker drugače bi še ga jaz imela!user posted image

Kaj še se spomnite ping-ponga ZS-jev iz porodniške?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
3.2.2011 20:20:15   
KOKICA32

Midva imava na Valentinovo obletnico tak da...
samo mi praznujemo teden dni kasneje tito tapravo valentinovo user posted image user posted image

LIJA!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
3.2.2011 20:20:32   
tasa_m
user posted image  user posted image  user posted image za taščo in pecivo.
Pr nam se Tomaž, Žan in Lija bašejo z pico, men pa je tak slabo da ne morem nič. Komaj sedim. Je prišla teta z Krvavca mal na obisk user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
3.2.2011 20:21:31   
tasa_m

Tulipan si dobila ZS?

Kaj to že v zvezi z ono zadevo, ker drugače bi še ga jaz imela!user posted image

Kaj še se spomnite ping-ponga ZS-jev iz porodniške?

Ja, ja to je tisto user posted image
joj ne govori o ZSjih, se mi zdi da je vsak tretji ost bil... ti pa ti imaš ZS user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
3.2.2011 20:21:54   
tasa_m

Da user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
3.2.2011 20:22:32   
Najaa
helou! user posted image

Jaz sem pravkar zbasala vase en sendvič, moj mi pa prinese še sladoled iz MC ja. In večer bo popoln! user posted image user posted image

KOKICA a v pon gresta v šoping? Kaj ne veš, da je ob pon tam vse zaprto?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
3.2.2011 20:24:00   
Najaa

Da user posted image

Vi en teden kasneje, mi pa imamo Valentinovo en teden prej. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
3.2.2011 20:24:39   
tasa_m

user posted image user posted image
tak da če pridemo skup imamo valentinovo glih na pravi cajt user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
3.2.2011 20:25:18   
Najaa

user posted image user posted image
tak da če pridemo skup imamo valentinovo glih na pravi cajt user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
3.2.2011 20:25:28   
KOKICA32

helou! user posted image

Jaz sem pravkar zbasala vase en sendvič, moj mi pa prinese še sladoled iz MC ja. In večer bo popoln! user posted image user posted image

RESNO??????

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
3.2.2011 20:26:08   
tasa_m

helou! user posted image

Ja, to a še jaz vem.
Smo stalno k smo bli na morju in šli v IT šli v ponedeljek in stalno dobili nič-zaprto vse.
Se spomnim da smo celo dinarčke na železniški zapravljali ,da nismo prazni iz Italije šli user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
3.2.2011 20:27:21   
tasa_m
Najaa a imaš ti od yanie naslov?? Kdaj točno je rojen Timon? 12? 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
3.2.2011 20:28:03   
KOKICA32
Najaa:

ODPRTO VSE DNI V TEDNU od 10 do 20H!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?