|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.2.2011 15:00:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3126
   [Brisano sporočilo]
4.2.2011 15:02:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3127
   RE: Februarke 2011 III.del
4.2.2011 15:29:08   
Urša
G je rekla, da je šel čepek že cel ven, odprta sem 2 cm in naj grem jutri zjutraj v P rodit, če me ne bo že danes prehitelo. user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

Neposredna povezava do sporočila: 3128
4.2.2011 15:32:45   
Patrisha

Zdaj pa moram spet malo pohecat.... Patrishouser posted image  user posted image  user posted image

Kje se spet skrivaš? Gnezdiš? user posted image

J6, se že dolgo ni javila, najbrž se že cartajo. user posted image

30 minutni sprehod je za mano, boljše kot nič. user posted image

[/quote]

uh danes pa mam projekt pa pol!! risali smo po steni, zdaj sledi cohanje starih bedarij dol, potem pa se barvanje.. sem pa glih kar iz urnega sprehoda.. zdaj pa se picim kuhat! pa baje morem pocivat MHM KAO! bom po pondelku pocivala, zdaj ni casa...

SE ZDAJ MI NI NOBENA NIC POVEDALA O MV?  kaj to pomeni da je zmehcan, pa ce se lahko odmehca??? mater, nobena me vec resno ne jemle user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3129
4.2.2011 15:35:05   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

G je rekla, da je šel čepek že cel ven, odprta sem 2 cm in naj grem jutri zjutraj v P rodit, če me ne bo že danes prehitelo. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   srecno! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
4.2.2011 15:36:25   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Trsica- kako pa to da si šla že ven, saj vem da je vabljivo samo vseeno, bi bilo bolje če bi še malo ležala.....

jaz več ali manj ležim že od 2.1.2011 user posted image sita in naveličana sem že user posted image

user posted image user posted image user posted image

kak dolgo se sploh more pocivat in kaj je misleno pod lezanje? 24 ur/dan???

Neposredna povezava do sporočila: 3131
4.2.2011 15:38:41   
valek
Js sm že nazaj iz sprehoda.....uf kak je pasalouser posted image user posted image
no sam sm že pojedla eno celo riževo čokolado Dorina 75 gramsko.,.

jao jao....ma ne morm se poboljšat pa da nevm kak hočem...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3132
4.2.2011 15:41:56   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   srecno! user posted image

Opa bravo...no ene ste že spet na vrsti.....kr tak naprej....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
4.2.2011 15:44:49   
Tisia

oooo super in srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
4.2.2011 15:50:04   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Js sm že nazaj iz sprehoda.....uf kak je pasalouser posted image user posted image
no sam sm že pojedla eno celo riževo čokolado Dorina 75 gramsko.,.

jao jao....ma ne morm se poboljšat pa da nevm kak hočem...user posted image user posted image

no jaz sem tudi s sprehoda, mi je res pasalo zato ker sem že en mesec sam počivala
in sem danes 1 urno turo naredila po sončkuuser posted image  pred tem sem še user posted image tako da ko sem prišla sem se sam vlegla in zaspala za pol urce.....sedaj pa iščem kaj bi sladkega jedlauser posted image user posted image  kakšen kolač bi bil fajn sam spečt se mi ga ne da...mogoče si bom kremšnito privoščilauser posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
4.2.2011 15:50:05   
šebela
Jaz tudi iz sprehoda, sem se ustavla v Lidlu po sadje pa pridem ven s še dvema čokoladama....user posted image user posted image
Trsica počakaj še malo saj bo in boste vsi skupaj kmalu zunaj, sočustvujemuser posted image user posted image
Pilot girl, špica za hiter porod in upam, da bo Nik kmalu ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držite se!
Urša, srečno!!!!

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
4.2.2011 15:53:45   
Tisia

Mož mi je dal izlazak u grad. user posted image Pa sem se vrnila v petih minutah, ker se mi je vse ulilo med nogami. user posted image Bom morala biti še malo noter zaprta.user posted image

ooo boga, ampak daj še malo potrpi pa lepo počivat da se ti ne bo še kaj zakompliciralo...je treba vsaj 10-20 dni lepo ležat...tudi če se fajn počutiš je telo utrujenouser posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
4.2.2011 15:54:39   
šebela
Patrisha, mislim, da ko se matrnični vrat enkrat zmehča ostane tak do poroda oz. se naprej mehča in odpira dokler ne rodiš, šele pol se počasi zapre in otrdi nazaj. To namreč vse delajo hormoni in dokler ne rodiš pač delajo vsi ti hormoni v smeri, da bo treba počasi rodit in to je to, ene stvari se dogajajo že malo prej druge kasneje, pr enih pa se vse zgodi naenkrat.... Brez skrbi!!! Samo rodila bošuser posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
4.2.2011 15:55:40   
Tisia

PilotGirl7 sporoča:

Rodila sem brez vsega, ker se je moji zabici mudilo. V uri pa pol. Gor so me poslal, ker sem bla premal odprta, bla na oddelku uro pa sem dol prsla cakala da se sosedni sobi rodi, sem jez ze sama porajala glavco, tko da sem napomoc klicala. Pol je pa panika bila. Vsi v sekundi 5 ljudi okol mene :) baca se je hecala ekspres ultiva, ces se casa niblo nic mi dat niti analgetikov. So bli pa ti.trije popadki taki, da sem bla baje pepelnato bela, bolel tko da neznam opisat. Prov zvijalo me je. No kar se tice Nikca, je pa dans poslabsanje. Dobil je kateter, mu dajejo za recenje krvi, rehidracijo, antibiotike, neki za zlatenco pa pod lucko smo. Zgubli smo 190g, tko da dokler ne bomo na 2500g bomo ostal not. Pa ce bo ostalo z nikom ok.

Upam, da bo z Nikom vse v redu. user posted image

ja božček mali ,upam da bo res vse ok z njimuser posted image user posted image user posted image tale naša pilotgirl ima res smolo..pošiljam ji veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
4.2.2011 16:01:32   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Dons mamo pa očitno že vsi od jutra sonček!!!! No, sem se do frizerke sprehodila lepo kr peš, mi je prov pasal. In zdej mam novo frizuro, super! Ma katera "problem" s ful scepljenimi konicami v nosečnosti? Jst prej nikol nisem mela tko scepljenih, pa sem mela recimo pramene, zdej pa nenormalno. Vedno mi jih postriže kr precej, jih nč ne šparam in imam zlo zlo hitr spet vse scepljene. Pa že en mesec mi nč ne odpadajo ko si jih umivam. Po porodu bojo pa v šopih, da bo vse nadoknadeno.

.

meni tudi nič ne odpadajo in imam po dolgem času zdrave lase,sem imela pa tudi čist suhe in uničene konice, sicer se ne barvam v N ampak tudi pred N se nisem z barvami občasno kakšen preliv sem si dala...
uničene sem imela od fena, ker sem si jih pogosto prala in sušila,sedaj si perem na 4 dni ,ker nimam tako mastne kot prej in se mi full pozna da so zdrave konice....samo kaj ko bodo po porodu odpadle v šopihuser posted image

< Sporočilo je popravil biljana l -- 4.2.2011 16:04:51 >

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
4.2.2011 16:05:52   
Tisia
kako je kaj z našo delfinko in njenimi princeskamiuser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
4.2.2011 16:34:17   
aktak
Trsica verjamem, da si ze sita ležanja ampak očitno boš morala še malček počakat, saj boš potem nadoknadila vse za nazaj
PilotGirl držim pesti za Nika in mu pošiljam en koš user posted image user posted image
Urša srečno user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
4.2.2011 16:52:19   
Teyla
Pilotgirl madonca, tole je šlo pa hitro. Upam, da ni bilo prehudo in, da bo s tvojim sinkotom vse ok ter se boste čim prej doma cartali. user posted image user posted image user posted image

urša držim pesti, das bo hitro mine, pa ne pozabi dihaj, dihaj, dihaj user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
4.2.2011 18:17:43   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

PilotGirl7 sporoča:

Rodila sem brez vsega, ker se je moji zabici mudilo. V uri pa pol. Gor so me poslal, ker sem bla premal odprta, bla na oddelku uro pa sem dol prsla cakala da se sosedni sobi rodi, sem jez ze sama porajala glavco, tko da sem napomoc klicala. Pol je pa panika bila. Vsi v sekundi 5 ljudi okol mene :) baca se je hecala ekspres ultiva, ces se casa niblo nic mi dat niti analgetikov. So bli pa ti.trije popadki taki, da sem bla baje pepelnato bela, bolel tko da neznam opisat. Prov zvijalo me je. No kar se tice Nikca, je pa dans poslabsanje. Dobil je kateter, mu dajejo za recenje krvi, rehidracijo, antibiotike, neki za zlatenco pa pod lucko smo. Zgubli smo 190g, tko da dokler ne bomo na 2500g bomo ostal not. Pa ce bo ostalo z nikom ok.

Upam, da bo z Nikom vse v redu. user posted image

ja božček mali ,upam da bo res vse ok z njimuser posted image user posted image user posted image tale naša pilotgirl ima res smolo..pošiljam ji veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se oba pocajtata cimprej!!

ooo biljana, tebe smo tudi ze malo pogresali.. pa vidim da si se kr v enem kosu...

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
4.2.2011 18:18:44   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: šebela

Patrisha, mislim, da ko se matrnični vrat enkrat zmehča ostane tak do poroda oz. se naprej mehča in odpira dokler ne rodiš, šele pol se počasi zapre in otrdi nazaj. To namreč vse delajo hormoni in dokler ne rodiš pač delajo vsi ti hormoni v smeri, da bo treba počasi rodit in to je to, ene stvari se dogajajo že malo prej druge kasneje, pr enih pa se vse zgodi naenkrat.... Brez skrbi!!! Samo rodila bošuser posted image

hvala, mater sem tecna a? user posted image sej do nedelje se bom bol, potem pa bote mele mir pred mano user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
4.2.2011 18:19:10   
little*miss
Urša srečno user posted image Drugače pa se ne pogovarjam s tabo, ker sem ti lepo rekla da bi jaz prva šla user posted image user posted image

Jaz pa pečem jabolčni štrudelj..mmmm user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
4.2.2011 18:20:10   
Patrisha
Registrirana?? da ti vidim oci user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
4.2.2011 18:55:56   
Urša
Little miss, saj me lahko še prehitiš! user posted image user posted image user posted image  Grem šele jutri, pa še to ni rečeno, da me bodo vzeli, moja G sicer pravi, da ja, ampak nikoli ne veš.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
4.2.2011 18:59:21   
Urša
Za Nika: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
4.2.2011 19:15:45   
Teyla
Kaj je zdaj to, vse samo berete, nobena pa nič ne komentira. user posted image

Ajde čveke, mormo spravit zadevo do četrtega dela. user posted image

Midva sva imela danes za kosilo piščančji curry (ponarejene sorte, ker ni bil pekoč) in riž. Zdajle za večerjo pa mlečni zdrob. Jaz sem se tako napokala, da bom počla. A še katero, ki je že rodila mučijo prebavila? Mene namreč tako zvija včasih, kot da sem pojedla tono čokolade ali kaj podobnega, ampak na wc grem normalno. user posted image   A je to kakšen efekt, ker so se organi vrnili na normalno mesto, al kaj?

Še slikica najine hčerkice:

user posted image

Madonca, sploh se ne vidi, kako sem ponosna. user posted image Da bom dojela, da sem mama, bom pa verjetno še rabila nekaj časa, ker mi še vedno ne gre v glavo. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?