Mišyka
|
Dons mamo pa očitno že vsi od jutra sonček!!!! No, sem se do frizerke sprehodila lepo kr peš, mi je prov pasal. In zdej mam novo frizuro, super! Ma katera "problem" s ful scepljenimi konicami v nosečnosti? Jst prej nikol nisem mela tko scepljenih, pa sem mela recimo pramene, zdej pa nenormalno. Vedno mi jih postriže kr precej, jih nč ne šparam in imam zlo zlo hitr spet vse scepljene. Pa že en mesec mi nč ne odpadajo ko si jih umivam. Po porodu bojo pa v šopih, da bo vse nadoknadeno. IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi ogledujem si pestunje oz. vreče za nošenje otročeka. A ma kera kake izkušnje kaj je najboljše... pouch, al sling z obroči, al pestunja (npr. od Mark & Neli), al Minimonkey...?? Ma polno jih je pa ne vem kaj bi blo najbolš vzet. Nekak mi je padu v oči Hotsling pouch na www.mojskratek.si - ga mogoče kera pozna al pa uporablja? Jst sem si nabavla trak Sleepy Wrap, kako se obnese ti bom lahko povedala, ko ga bom lahko sprobala. Je bla pa na forumu ena debata o teh nosilkah, pa si lahko mal prebereš, mogoče ugotoviš kej koristnega http://www.ringaraja.net/forum/m_5506113/mpage_1/key_/tm.htm IZVIRNO SPOROČILO: šebela Moja mala pa zadnje čase ful kolca, pa 3x na dan ene 5 min, mi kr cel trebuh skače, a še kateri? Saj to je menda normalno Tud pr nas kšn dan ful kolca, ampak v prvi nosečnosti se je to večkrat dogajalo. IZVIRNO SPOROČILO: little*miss Punce, ki imate 'tavelike' otroke v vrtcu bodo zdaj dalje v vrtcu ali jih bote ven vzeli? Nevem če bi jo imela doma kakšna 2-4 tedne, ker je zdaj veliko teh virusov, pa brala sem, da je zdaj virus RVS na vrhu sezone. Res nebi rada, da bi mali že prvi mesec zbolel, nebi pa rada Tie jemala iz njene skupine, ker vem kako uživa tam. Sem itak že študirala, da morem kupit razkužilo in jo razkužit preden se bo malega dotikala (pa da neboste mislile, da sem kak panik..pri Tii pol toliko nisem bila, zdaj pa je ravno sezona bolezni pa res nevem kaj naj naredim ) Jst sem razmišljala, da bi ga mela doma tista dva tedna očetovskega dopusta, da se vsi štirje aklimatiziramo skupaj, ampak še nisem sigurna, vejetno bom vidla sproti. IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 Beri to ko sem šla na WC lulat spet velika kepa sluzi..... jeeeeeeeeeeeeeeeee Ko se je meni včerej začel neki dogajat sem pa rekla neeeeeeeeeeeeee še! Nisem še nč mela naštiman in me je totalno panika zagrabila. Še tok stvari mam v planu narest. No, zdej mam vsaj torbo prpravljeno, tko da bo že če bo mogl bit prej. Kakšne barve pa je ta sluz pri tebi? Jst mam dons ful izcedka, ki pa ni obarvan s krvjo oz. je bele barve.