|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
4.2.2011 12:05:07   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

little*miss- ja jaz jo bom imela kak dan doma drugače bo pa hodila, razen če bo tam kaka kriza z bolezni za enkrat je večinoma smrkanje in kašelj ,a li pa kak ušeska tako da.... malo cvikam če bi jo sedaj imela doma 3 - 4 tedne da bo pol ful kriza nazaj ker je vedno tudi kriza ko je bolana.....

To je tudi res ja. Jaz bi jo imela doma vsaki 4. dan, ker takrat ni nikogar doma zjutraj in bi mogla malega zraven v vrtec vozit. Ostale dni pa je moj doma, sicer en dan gre v nočno, en dan pride iz nje, ampak tistih 20 min, kaj bo mogel na malega pazit tudi nebo nevem kaj.

Upam da se je začelo in da boš kmalu cartala user posted image user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
4.2.2011 12:06:34   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

9 dni čez rok sem rodila, so mi sprožili porod z umetnimi popadki.

Pa si se takrat že kaj odpirala? Sploh ne vem, kolk dolg maximalno lahka zdej to čakanje traja. Nekje sem slišala, da pustijo zdravniki čakati tudi do 14 dni, potem pa le sprožjo porod user posted image  Imam točne podatke, ali kaj veš o tem user posted image

Suzy, to, kako dolgo čakajo na sprožitev je čist odvisno od stanja otroka in plodovnice, in pretokov, posteljice,..., tako, da ne vem, mislim, da ene točne meje ni, mi pa je rekel moj G, da se ne čaka več tako dolgo, ampak samo 6-7 dni user posted image
Jaz sem 2x rodila 6 dni čez rok,  s svojimi popadki, sicer bi mi čez 2 dni sprožili.

Imamo takkkkkk lep sončekkk, greva potem malo vennnnnnn!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
   [Brisano sporočilo]
4.2.2011 12:08:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3103
4.2.2011 12:09:38   
hel32
Da še jaz kaj prisspevam, za dojenčkeuser posted image user posted image user posted image

Sem se naročila v MB porodnišnici za CTG v sredo ob 10, da vidimo, kako.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
4.2.2011 12:10:20   
hel32

Kiara24, super, da se ti dogaja! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaira24, tudi jaz diham s tabo, pa hiter porod!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
4.2.2011 12:23:23   
Mišyka
Dons mamo pa očitno že vsi od jutra sonček!!!! No, sem se do frizerke sprehodila lepo kr peš, mi je prov pasal. In zdej mam novo frizuro, super! Ma katera "problem" s ful scepljenimi konicami v nosečnosti? Jst prej nikol nisem mela tko scepljenih, pa sem mela recimo pramene, zdej pa nenormalno. Vedno mi jih postriže kr precej, jih nč ne šparam in imam zlo zlo hitr spet vse scepljene. Pa že en mesec mi nč ne odpadajo ko si jih umivam. Po porodu bojo pa v šopih, da bo vse nadoknadeno.

IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi

ogledujem si pestunje oz. vreče za nošenje otročeka. A ma kera kake izkušnje kaj je najboljše... pouch, al sling z obroči, al pestunja (npr. od Mark & Neli), al Minimonkey...?? user posted image Ma polno jih je pa ne vem kaj bi blo najbolš vzet. Nekak mi je padu v oči Hotsling pouch na www.mojskratek.si - ga mogoče kera pozna al pa uporablja?

Jst sem si nabavla trak Sleepy Wrap, kako se obnese ti bom lahko povedala, ko ga bom lahko sprobala. Je bla pa na forumu ena debata o teh nosilkah, pa si lahko mal prebereš, mogoče ugotoviš kej koristnega
http://www.ringaraja.net/forum/m_5506113/mpage_1/key_/tm.htm

IZVIRNO SPOROČILO: šebela

Moja mala pa zadnje čase ful kolca, pa 3x na dan ene 5 min, mi kr cel trebuh skače, a še kateri? Saj to je menda normalno user posted image

Tud pr nas kšn dan ful kolca, ampak v prvi nosečnosti se je to večkrat dogajalo.

IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Punce, ki imate 'tavelike' otroke v vrtcu bodo zdaj dalje v vrtcu ali jih bote ven vzeli? Nevem če bi jo imela doma kakšna 2-4 tedne, ker je zdaj veliko teh virusov, pa brala sem, da je zdaj virus RVS na vrhu sezone. Res nebi rada, da bi mali že prvi mesec zbolel, nebi pa rada Tie jemala iz njene skupine, ker vem kako uživa tam. Sem itak že študirala, da morem kupit razkužilo in jo razkužit preden se bo malega dotikala (pa da neboste mislile, da sem kak panik..pri Tii pol toliko nisem bila, zdaj pa je ravno sezona bolezni pa res nevem kaj naj naredim user posted image )

Jst sem razmišljala, da bi ga mela doma tista dva tedna očetovskega dopusta, da se vsi štirje aklimatiziramo skupaj, ampak še nisem sigurna, vejetno bom vidla sproti.

Beri to ko sem šla na WC lulat spet velika kepa sluzi..... jeeeeeeeeeeeeeeeee

Ko se je meni včerej začel neki dogajat sem pa rekla neeeeeeeeeeeeee še! Nisem še nč mela naštiman in me je totalno panika zagrabila. Še tok stvari mam v planu narest. No, zdej mam vsaj torbo prpravljeno, tko da bo že če bo mogl bit prej.
Kakšne barve pa je ta sluz pri tebi? Jst mam dons ful izcedka, ki pa ni obarvan s krvjo oz. je bele barve.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
4.2.2011 12:31:17   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Kiara24, super, da se ti dogaja! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaira24, tudi jaz diham s tabo, pa hiter porod!

dihamo,dihamouser posted image  super da se ti kaj dogajauser posted image ..mene ko začne zvijat pa rečem jooooo k mora zdaj jst bi še mal počakala in potem nehauser posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
4.2.2011 12:54:40   
Teyla
marjetka  čestitke za sinkota user posted image Lepo se cartajte. user posted image

Danes je bila patronažna drugič pri nas, mala prav lepo napreduje. Rekla je, da bi bilo dovolj, da bi od odpusta pridobila 100g, ona jih je 210g. user posted image Tako da je rekla, da jo ponoči komot lahko pustiva spati 5 ur, če bo šlo. Midva sva jo pa zbujala na 4 ure, tak da se nama mogoče obeta že kaj več spanja, čeprav zdaj sploh ni hudo (trkam, trkam).

Držim pesti za vse, ki greste v rim, da hitro mine in vam bo čim lažje. user posted image

Drugače se mi pa zdajle tako spi, da grem malo zadremat. Se beremo kasneje. user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
4.2.2011 12:55:41   
suzy29

Pa si se takrat že kaj odpirala? Sploh ne vem, kolk dolg maximalno lahka zdej to čakanje traja. Nekje sem slišala, da pustijo zdravniki čakati tudi do 14 dni, potem pa le sprožjo porod user posted image  Imam točne podatke, ali kaj veš o tem user posted image

Na PDP sem imela v P CE prvi CTG, potem pa na vsake 2 dni. Enkrat sem tam naletela na mojega G in ga prosila za sprejem, ker se mi je zdelo, da user posted image ne čutim več dobro. In so me sprejeli (bila je sreda popoldan), v četrtek zjutraj so mi dali gel za mehčanje MV, zvečer sem dobila krvav izcedek in začeli so se rahli popadki, ki sem jih prespala, v petek zjutraj sem bila odprta 1-2 prsta, brez svojih popadkov, so me poslali v porodno in dali na umetne popadke. Vse skupaj je nato trajalo 6 ur.
Meni je G zadnjič rekel, da več kot 14 dni čez rok v CE ne grejo.

Srečno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj pa imaš CTG v P?

Jutri zjutraj.......

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
4.2.2011 12:58:53   
suzy29

pri septemberkah 09 je bila ena, ki je imela rok 3.9, rodila pa je 20.9. Mislim da v CE

Ojoj user posted image user posted image user posted image ............ upam, da si se mal zakalkuliralauser posted image ..........to je namreč razlike 17 dni user posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
4.2.2011 13:09:53   
valek
Hm...a ima katera kaj podobnega.....??? JS IMAM LEVO STOPALO NORMALNO....DESNO MI JE PA KR FAJN ZATEČENO... SE HECAM DA IMAM STOPALO KOT "ŠREKICA"...

A MISLITE DA JE TO ČUDNO....?GLEDE NA TO DA JE ENO STOPALO ZATEKLO DRUGO PA NE

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
4.2.2011 13:10:01   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Beri to ko sem šla na WC lulat spet velika kepa sluzi..... jeeeeeeeeeeeeeeeee

Ko se je meni včerej začel neki dogajat sem pa rekla neeeeeeeeeeeeee še! Nisem še nč mela naštiman in me je totalno panika zagrabila. Še tok stvari mam v planu narest. No, zdej mam vsaj torbo prpravljeno, tko da bo že če bo mogl bit prej.
Kakšne barve pa je ta sluz pri tebi? Jst mam dons ful izcedka, ki pa ni obarvan s krvjo oz. je bele barve.

No bomo videli kako bo zdej sem že iz sprehoda bilo je super duper.... če se dogaja še toliko bolje, ni pa še nič rečeno če se čep lušči da kaj bo. Upam,  na to da je to res začetek. Sluz pa je obarva rahlo rumeno ponekod tudi malo krvavih nitkic..... je pa čisto odvisno ta barva je lahko tudi rjavkasta, krvava, bela, rumena....

Hvala punce za srečo saj se vam še javim.

Šibam kuhat, meso za psauser posted image mi smrdi k svinja.... ampak pes pa le ne bo lačen a neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
4.2.2011 13:47:03   
valek
evo...js pa šibam na sprehod dok še je tako lepo in stopinje fajne...user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
   [Brisano sporočilo]
4.2.2011 13:49:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3114
4.2.2011 13:50:34   
trsica
Mož mi je dal izlazak u grad. user posted image Pa sem se vrnila v petih minutah, ker se mi je vse ulilo med nogami. user posted image Bom morala biti še malo noter zaprta.user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
4.2.2011 13:51:43   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Hm...a ima katera kaj podobnega.....??? JS IMAM LEVO STOPALO NORMALNO....DESNO MI JE PA KR FAJN ZATEČENO... SE HECAM DA IMAM STOPALO KOT "ŠREKICA"...

A MISLITE DA JE TO ČUDNO....?GLEDE NA TO DA JE ENO STOPALO ZATEKLO DRUGO PA NE

Neeeeee, nič ni čudno, ti pač ne eno nogo bolj pritiska cela teža bebya, ne se sekirat, po porodu bo uplahnilo!!!!!!!
Imam jaz enako!!

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
4.2.2011 13:54:28   
trsica
PilotGirl7 sporoča:

Rodila sem brez vsega, ker se je moji zabici mudilo. V uri pa pol. Gor so me poslal, ker sem bla premal odprta, bla na oddelku uro pa sem dol prsla cakala da se sosedni sobi rodi, sem jez ze sama porajala glavco, tko da sem napomoc klicala. Pol je pa panika bila. Vsi v sekundi 5 ljudi okol mene :) baca se je hecala ekspres ultiva, ces se casa niblo nic mi dat niti analgetikov. So bli pa ti.trije popadki taki, da sem bla baje pepelnato bela, bolel tko da neznam opisat. Prov zvijalo me je. No kar se tice Nikca, je pa dans poslabsanje. Dobil je kateter, mu dajejo za recenje krvi, rehidracijo, antibiotike, neki za zlatenco pa pod lucko smo. Zgubli smo 190g, tko da dokler ne bomo na 2500g bomo ostal not. Pa ce bo ostalo z nikom ok.

Upam, da bo z Nikom vse v redu. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
4.2.2011 14:00:43   
valek
Registrirana in Hel32, hvala za tolažbo,...torej če je to normalno...pol se ni kaj sekirati....fajn..user posted image
Pilotgirl....čestitke !!!user posted image user posted image user posted image lepo okrevaj....

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
   [Brisano sporočilo]
4.2.2011 14:01:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3119
4.2.2011 14:02:22   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Registrirana in Hel32, hvala za tolažbo,...torej če je to normalno...pol se ni kaj sekirati....fajn..user posted image
Pilotgirl....čestitke !!!user posted image user posted image user posted image lepo okrevaj....

Aja ,...pa upam da bo z Nikcom vse vredu....

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
4.2.2011 14:15:37   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

PilotGirl7 sporoča:

Rodila sem brez vsega, ker se je moji zabici mudilo. V uri pa pol. Gor so me poslal, ker sem bla premal odprta, bla na oddelku uro pa sem dol prsla cakala da se sosedni sobi rodi, sem jez ze sama porajala glavco, tko da sem napomoc klicala. Pol je pa panika bila. Vsi v sekundi 5 ljudi okol mene :) baca se je hecala ekspres ultiva, ces se casa niblo nic mi dat niti analgetikov. So bli pa ti.trije popadki taki, da sem bla baje pepelnato bela, bolel tko da neznam opisat. Prov zvijalo me je. No kar se tice Nikca, je pa dans poslabsanje. Dobil je kateter, mu dajejo za recenje krvi, rehidracijo, antibiotike, neki za zlatenco pa pod lucko smo. Zgubli smo 190g, tko da dokler ne bomo na 2500g bomo ostal not. Pa ce bo ostalo z nikom ok.

Upam, da bo z Nikom vse v redu. user posted image

Bogi Nikec, upam, da se stanje čim prej izboljša!

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
4.2.2011 14:17:23   
kiara24
PilotGirl- tole je bilo pa res ekspresno... kako pa to? No važno da se je tako končalo. Upam in držim pesti da bo z Nikom vse ok in da boste čimprejs kupaj in na teži, taki kot se za gre da boste šli potem lahko domov.

Trsica- kako pa to da si šla že ven, saj vem da je vabljivo samo vseeno, bi bilo bolje če bi še malo ležala.....

Še vedno ne vem kaj naj skuham za kosilo.... nič mi ne paše. ker sem požrla zeloooo veliko čokolade kar je pri meni zelooooo čudno in redko.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
4.2.2011 14:29:35   
little*miss

pri septemberkah 09 je bila ena, ki je imela rok 3.9, rodila pa je 20.9. Mislim da v CE

Ojoj user posted image user posted image user posted image ............ upam, da si se mal zakalkuliralauser posted image ..........to je namreč razlike 17 dni user posted image

nisem se, žal user posted image Zdaj sem prav poiskala kako je bilo..najprej je imela rok 5.9, potem pa so ji prestavili na 3.9, glede sprožitve poroda pa so se držali prvotnega PDP-ja..19.9 so ji dali gel, 20. zjutraj pa je rodila. Evo, da nebom na pamet govorila user posted image

Očetovstvo je podpisano, zdaj samo počakamo na mladega gospodiča, da pride ven. Tamala je zaspala, potem pa gremo mi tudi ven, ker je ful lepo zunaj

za Nika pa pošiljam kup user posted image user posted image user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
   [Brisano sporočilo]
4.2.2011 14:43:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu little*miss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3124
4.2.2011 14:58:57   
trsica

Trsica- kako pa to da si šla že ven, saj vem da je vabljivo samo vseeno, bi bilo bolje če bi še malo ležala.....

jaz več ali manj ležim že od 2.1.2011 user posted image sita in naveličana sem že user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?