|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
4.2.2011 9:31:21   
MoSoNi
Aja, neki sem še misla... (ementaler al Teyla sindrom al neki takega user posted image )...
ogledujem si pestunje oz. vreče za nošenje otročeka. A ma kera kake izkušnje kaj je najboljše... pouch, al sling z obroči, al pestunja (npr. od Mark & Neli), al Minimonkey...?? user posted image Ma polno jih je pa ne vem kaj bi blo najbolš vzet. Nekak mi je padu v oči Hotsling pouch na www.mojskratek.si - ga mogoče kera pozna al pa uporablja?

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
4.2.2011 9:40:30   
aktak
Jutro,
sem mislila, da bom imela več za prebrat danes pri zajtrku pa nič user posted image
Nina lepo, da ste doma in da je vse OK. Uživajte in ko boš imela čas se nam kaj javi
Biljana1 dobro opravi pregleduser posted image
Registrirana vidim, da se tudi ti že počasi pripravljaš user posted image pazi da te kaj ne zgrabi na stolu pri frizerju user posted image Aja enako velja za tebe Mišyka
Čestitke Marjetki za Ažbetauser posted image user posted image user posted image
Urša pri tebi se je torej počasi začelo, mogoče pa se ti uresniči želja in bo jutri
MoSoNi super za pregled, sem že na FB videla, da te muči, ker naj bi bil danes dan D ampak ne moreš prehitet Suzy no user posted image
Saj res kje pa je Suzy danes? Nobene jutranje kavice nam ni pripopala gor?!

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
4.2.2011 9:44:37   
MoSoNi
IZVIRNO SPOROČILO: aktak
MoSoNi super za pregled, sem že na FB videla, da te muči, ker naj bi bil danes dan D ampak ne moreš prehitet Suzy no user posted image

No v redu, Suzy še počakam, pol pa v akcijo user posted image Mogoč pa že diha... al pa celo carta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
4.2.2011 9:55:18   
suzy29
user posted image

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
4.2.2011 9:56:07   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi

No v redu, Suzy še počakam, pol pa v akcijo user posted image Mogoč pa že diha... al pa celo carta user posted image user posted image user posted image

Nažalost sem še kar tu user posted image

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
4.2.2011 9:56:27   
šebela
Jutro!!!
Marjeta čestitke za Ažbeta user posted image user posted image
MoSoni jaz sem tudi glih to reč gledala na mojškratek in si misla kok bi blo fajn jo malo probat al pa če bi mi jo kdo za darilo kupu, ker ni glih poceni, če je slučajno neuporabna. Vsi nasveti dobrodošli, bom probala danes malo pofirbcat kaj pravijo on tem po forumih, ko si me glih spomnila. Drugače imam pa jaz tudi v SG P pregled v ponedeljek okoli 9h. Mogoče bova pa skupaj ležale na CTG-ju.
Urša ti boš pa kr odfrčala al kaj.....
Nina si pa res pridna, da že pereš, pa še dobro domov nisi prišla.... lepo se cartajte in komaj čakam na zgodbo...

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
4.2.2011 9:57:18   
šebela
Oj Suzy še kar na štartu...user posted image saj bo, še vsaka je rodila!

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
4.2.2011 9:59:36   
šebela
Moja mala pa zadnje čase ful kolca, pa 3x na dan ene 5 min, mi kr cel trebuh skače, a še kateri? Saj to je menda normalno user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
4.2.2011 10:00:17   
suzy29
Danes sem bolj pr ta poznih, pa vseeno...........

user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
4.2.2011 10:14:46   
suzy29
Naj se vam malo javim......ja, jaz sem še vedno tu user posted image . Prej smo odšteval dneve do PDP, zdej jih pa kr prištevamo user posted image . Kaj čmo, mu je zgleda še predober v trebuščku user posted image . Te dni ste mi zjutraj prištimale pravo bralno urico, danes pri zajtrku pa skoraj ni bilo nič . Ste se vse potepale včeraj in ni bilo časa user posted image ? Al pa ste ble vse v akciji in ste user posted image user posted image ? Ti, ti, ti,......user posted image

Nina, lepo, da ste doma in da je vse OK user posted image  user posted image  user posted image
Urša, pri tebi se je torej počasi začelo. Držim pesti, da ne bo prehudo user posted image  user posted image  user posted image
Za vse, ki boste imele danes preglede pošiljam user posted image  user posted image  user posted image , potem nam pa le poročajte...........

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
4.2.2011 10:15:15   
suzy29
Malo smeha tudi ne škodi...........

user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
4.2.2011 10:17:05   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: šebela

Oj Suzy še kar na štartu...user posted image saj bo, še vsaka je rodila!

Ne vem, al je zdej to dobra al slaba tolažba user posted image ...........
Jaz bi že tud rada  user posted image  user posted image  user posted image ..........

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 4.2.2011 10:18:05 >

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
4.2.2011 10:19:28   
suzy29

Moja mala pa zadnje čase ful kolca, pa 3x na dan ene 5 min, mi kr cel trebuh skače, a še kateri? Saj to je menda normalno user posted image

Tudi pri meni je tako. In ja, to je čist normalno.............

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
4.2.2011 10:23:59   
suzy29
Zdej pa šibam v trgovino.........morem nakupit stvari za kosilo. Danes bomo imeli v pečici pečene sirove torteline z šampinjoni in pa radič s krompirjem. Se še kaj javim kasneje ..............user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
4.2.2011 10:24:29   
suzy29
user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
4.2.2011 10:25:01   
šebela
Saj bo suzy, po eni strani je še bolje, da je dlje noter in se lepo razvija, pride pol ven in je bolj močan in stabilen dojenček.... mislim imaš vsaj kaj za prijet in ni tako miceno nebogljeno bitjece, da bi ga lahko zlomu v rokah.... tako mi je ena znanka rekla ki je en teden prenašala.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
4.2.2011 10:33:28   
cukica
Nina33 dobrodošla zopet nazaj,upam,da je mali Nande priden in,da boš lahko se kaj več javljala.

Mi čakamo že od 8 zjutraj patronažno,da se bomo kopali in mi gre tako na jetra,ker ne pove ure in pol rečejo,da nesme otrok dost jest,da nebi bruhal v banjici.Ja kaj pa naj,če je Lačen?? Sej bo globoko vdihni in izdihni.
Drgač sva danes zopet spala super in očitno mamo prav že urnik,ker se mi že cel teden tako zbuja in je res fajn.V nedeljo,če bo tak lep sonček bomo šli prvič mal ven pa še očka bo doma.včeraj sem poštimala vse papirje,dobili smo davčno,tako da čakamo samo še zdravstveno.
V ponedeljek bom oddala papirje za otroške doklade,za očetovski dopust(čeprav mu grozijo v službi),bom vse eno oddala in papirje za vrtec.
Ja mami bo morala jit pa izpit za avto nardit,da se bomo lahko vozili,ker je pa že čas,da neham mečkati in odlašati.user posted image

Mamice februarčkov še ni odprte teme pri dojenčkih???

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
4.2.2011 10:33:48   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: valek

Js sem pa bila zdajle še malo ustvarjalna...sem naredila 10 parov uhanov....
malo sem popestrila kolekcijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridna user posted image kakšne uhane to? Jaz morem rečt, da od prvega poroda dalje sem se čisto zapustila. Prej sem nosila uhane, potem pa jih nisem zaradi male, ker me je cukala za njih, zdaj pa sem čist navajena brez njih bituser posted image Zdaj jih dam gor izjemoma, če grema kam z mojim sama, drugače pa ne

Lahk ti pošljem kako slikico na mail....na z.s. mi pošlji naslov

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
4.2.2011 10:39:45   
kiara24
Spali za en drek na vsake 2 ure sem hodila na WC srat....user posted image , pa danes me skoz v križu boli. Drugače pa sem bila na amniji spet in mi je rekel pač da se je začelo dogajati.....jupiiiiiiiiiiiiiiiiii očitno bo kmalu. Pa če ne bo nič še do ponedeljka pa nazaj in opet amnijo. No jaz upam, da so teli znaki kaj boljši. Ko sem prišla domov pa sem šla na WC mi je pa ena velika kepa ven padla očitno preostanek čepa.

Nina- super da si že doma itak če je pa taka gužva v KR. Še se kaj javi, pa lepo da je veliki bratec sprejel lepo malega.

Biljana- vso srečo na pregledu.

Marjetka- iskrene čestitke za Ažbetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MoSoNi- do ponedljeka je še dolga vsaj meni se tako zdi...super za pregled

Zunaj je vreme super tako da nekajs tvari naredim pol grem pa mal ven na sprehod, da si pretegnem krake.

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
4.2.2011 10:42:13   
Tisia
ojla,evo mene z pregleda...CTG je ok,čez en teden ponovno na P,če ne bo kaj akcije prejuser posted image ...kaj posebnega ni bilo, tudi pregledala me ni..sem mislila da bo sedaj kakšen bris ali pa v.pregled pa ničuser posted image  ok.....

nekam je zatišje tukaj, no razen suzy ona je  še vztrajna tu na forumu ....ima bolj pridno dete se še crklja pri njej notriuser posted image ...saj je prav,bolje en dan dlje v trebuhu kot dva dni dlje v bolnici, a ne?
zdaj grem pa sirov burek pojest mi je moj prinesel sveže pečenega njamiiiii......
aja pa danes sem končno malo boljše volje, imam malo več energijeuser posted image ...pa ne vem ali je to zaradi sonca ali se mi je končno železo dvignilo na normalo....ali pa se pripravljam za kakšno akcijo za v Puser posted image user posted image

sem bila pa zadnjič začudena da so me ti krči nehali mučiti ,pa še toliko sem postorila po stanovanju in potem spila čajček,ker sem ga ravno tisti dan kupila....pa preberem da je čaj od malinovih listov pravzaprav dober za krče,mislim jih blažiuser posted image user posted image super, k bi to prej vedela bi lažje spala in hodilauser posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
4.2.2011 10:43:09   
valek
Šebela, tudi moj mali v trebuhu najmanj enkrat na dan kolca; in sicer ponavadi zjutraj,ko sem še v postelji in obvezno zvečer pred tv.tak da to je vse normalno...
Registrirana...a ti pa misliš da bo že kmal akcija??....ja fajn to...js bi tud že....sam pri meni ni še nekih konkretnih zadev....samo manjše-.....čep še se mi ni odluščil....pa tudi mislim da še pravih popadkov ni....počak še malo no....boma skup šle v akcijo

Kar se pa tiče ...je ena prej pisala...mi smo kar pridni...na vsaki drugi dan prakticiramo...samo sploh nebi vedla če kaj pomaga....hm....se bom očitno morala lotit melancanov......-kak tedn še počakam...

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
4.2.2011 10:44:20   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Šebela, tudi moj mali v trebuhu najmanj enkrat na dan kolca; in sicer ponavadi zjutraj,ko sem še v postelji in obvezno zvečer pred tv.tak da to je vse normalno...
Registrirana...a ti pa misliš da bo že kmal akcija??....ja fajn to...js bi tud že....sam pri meni ni še nekih konkretnih zadev....samo manjše-.....čep še se mi ni odluščil....pa tudi mislim da še pravih popadkov ni....počak še malo no....boma skup šle v akcijouser posted image user posted image user posted image

Kar se pa tičeuser posted image user posted image ...je ena prej pisala...mi smo kar pridni...na vsaki drugi dan prakticiramo...samo sploh nebi vedla če kaj pomaga....hm....se bom očitno morala lotit melancanov......-kak tedn še počakam...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
4.2.2011 10:45:40   
valek
Sm še morala enkrat tekst prpopat...so mi izginili smeškoti...

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
4.2.2011 10:58:01   
aktak

IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi

Nažalost sem še kar tu user posted image

Suzy ne sekiraj se preveč. Kakšna od februark mora pa tudi malo zamujat, ne smejo vse samo prehitevatuser posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
4.2.2011 10:59:12   
aktak

IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Tudi pri meni je tako. In ja, to je čist normalno.............

Meni kolca izključno ponoči, vsaj zadnjih nekaj dni.... najprej dobim dve brci da se zbudim in potem začne user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?