|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
3.2.2011 20:25:15   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

O, lej jo, Patrishouser posted image

Jaz tudi kar pospešeno gnezdim, čeprav jaz predvsem pri peki dobrot. user posted image user posted image user posted image Tele kremšnite danes so res zelo dobre, pa nič luštov nočem delat, sam so res okusne! user posted image

Tamy82 in Sara1986, lepo vaju je spet brat, bodite še naprej lepo! user posted image

Meni je moj rekel, da bom danes rodila. user posted image No dneva sicer še ni konec... user posted image Samo jaz danes še ne bi šla, po naslednji sredi pa že lahko, moram še na POP Brio zadnji del Razočaranih gospodinj pogledat. user posted image

kam se pa tebi mudi kr naenkrat?? ti si en tedn za mano na spisku tak da prosim ... no ce bos pa pol nasledni tedn, posli kaki sms, da boma malo dolgcas preganjali ehehe

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
3.2.2011 20:34:03   
valek
Sisi, js še en tedn počakam,pol pa bom tudi naredila melancane za kosilo....če bi mogoče kaj pomagalo za iti rodituser posted image user posted image user posted image

Sem nazaj iz mesta-joga je žal odpadla user posted image user posted image škoda pa tak sm se je veselila...no pol pa sm šla v NKD(Patrisha predlagala)-sam nism nič pametnega našla za ta malega......
Sem pa še šla v Oviesse, in sm si en kompletek spodnjega perila kupila zase v smislu spodnje majčke in hlačk-zelo lep kompletek...lahko bi bil tudi za spanje...
No pa v DM sem kupila še tetra plenice...sem jih imela premalo....aja pa eno fajn šminkico sm si kupila-priboljšek dnevauser posted image user posted image

Evo zdaj pa sm doma...sm sestavila govor za sestrino poroko-bom priča 2.7. user posted image
Drugače pa sm si naredila v wordov dokument cel potek nosečnosti v tabelo po tednih...vse mere in teže + ostali znaki...in prav super izgleda....
Tak je če imaš viška časauser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa se malo odpočijem,pogledam filmček Blondinko s Harvarda na pop tv , pol pa naredim palačinke s skuto....pol pa že tak mož pride iz službe....

(odgovor članu sisi8)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 20:42:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3028
3.2.2011 20:55:02   
Tisia
tamy super si že domauser posted image user posted image si pa imela hiter porod..jst bi tudi takuser posted image ....blagor tiuser posted image ..
patrisha dobro da si se javila, ker so punce že tiralico razpisaleuser posted image user posted image
registrirana in suzy sam pečeta in nam lušte delatauser posted image user posted image  čeprav bi nam pasale te dobrote se mi ne da pečt,ker bi kg še bolj šibale gor ...saj že takouser posted image
grem še prebrat kaj ste načvekale tole pa entram za user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
3.2.2011 21:30:54   
DIANE
OOOOOO ostale kar fine zadeve delate. Jaz sem pa dala kuhat kompot...

Lepo pančkejteeeeeeeee

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
3.2.2011 21:40:37   
Urša
Le katera bo jutri na vrsti? user posted image  user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
3.2.2011 21:53:56   
maurica
Berem, da imamo veliko novih mamic user posted image

ČESTITKE VSEM!!!!

Meta; čestitke za Bineta user posted image . kako sem jaz dobro stavla user posted image

suzy; upam, da boš kmalu tudi ti stisnila v objem svojega user posted image

tamy; super, da je šlo vse tako hitro.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
3.2.2011 22:23:12   
little*miss
Čer

danes pa je bolj mirno tukaj.

Tamy, super da ste že doma user posted image

Po kosilu smo šli malo na sprehod, ker je sonček bil tako vabljiv, ampak nismo daleč prišli, ker je bilo premrzlo. Enih 15 min smo bili zunaj, potem pa smo kar lepo na toplo zavili nazaj. Moj je šel ob 5 v nočno, tako da sma potem s tamalo same ostale. Sma malo risanke gledale, pa se igrale, jedle (brez tega ne gre user posted image ), zdaj pa je končno zaspala. Že vidim, kako jo bom jutri težko zbudila zjutraj. user posted image

Ker sem šla včeraj spat ob 11 in sem spala do 7, se zbudila, zrihtala otroka (ki jo je btw moj peljal v vrtec), pojedla zajtrk in šla nazaj spat do POL ENIH, bom zdaj malo težje zaspala, tako da bi bilo fajn če bi se malo razpisale tukaj gor user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
3.2.2011 22:37:24   
aktak
Tamy super, da ste že doma in lepo je brat, da ste imeli hiter porod. Uživajte doma in čim več prespanih noči vam želim
Little Miss ja zdaj ko ni Mete, da bi pisala monologe boš morala ti malo prevzet njeno vlogo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3034
3.2.2011 22:47:28   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: aktak

Tamy super, da ste že doma in lepo je brat, da ste imeli hiter porod. Uživajte doma in čim več prespanih noči vam želim
Little Miss ja zdaj ko ni Mete, da bi pisala monologe boš morala ti malo prevzet njeno vlogo user posted image

Ne znam jaz monologov pisat..mi hitro teme zmanjka user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
3.2.2011 22:56:23   
valek
KU KU...A ŠE JE KATERA GOR...???

Neposredna povezava do sporočila: 3036
3.2.2011 23:13:50   
valek
Js sem pa bila zdajle še malo ustvarjalna...sem naredila 10 parov uhanov....
malo sem popestrila kolekcijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
3.2.2011 23:18:38   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: valek

malo sem popestrila kolekcijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridna user posted image kakšne uhane to? Jaz morem rečt, da od prvega poroda dalje sem se čisto zapustila. Prej sem nosila uhane, potem pa jih nisem zaradi male, ker me je cukala za njih, zdaj pa sem čist navajena brez njih bituser posted image Zdaj jih dam gor izjemoma, če grema kam z mojim sama, drugače pa ne

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
3.2.2011 23:19:11   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Če je katera zainteresirana ji lahko pošljem kako slikico na mail...

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
3.2.2011 23:42:24   
Nina33
Čer čveke user posted image !
Naj mi kera pove, kje mate kak seznam, de vem keri vse čestitat user posted image . Če kero falim - ste ve kriveuser posted image :
Tamy, PilotGirl, Meta, Hayabusa - ČESTITKE!!!
Midva sva včeraj prišla domov, veliki brat je malega (zaenkrat) lepo sprejel, Nande je v primerjavi s Šimnom en tak nezahteven otrok (zaenkrat user posted image ), včeri, po prihodu domov ga je začela neki prebava matrat (sumim "lahko" zadnjo večerjo v P - zelenjavna zloŽenka iz zelja in brokolija user posted image ), danes je bil pa že v "starih" tirh: jemo, kakamo in spimo user posted image . In smo že presegli porodno težo user posted image . Kje pa (zdaj že lohk napišem) so - mamice najdete cajt še za čvekat (tršica user posted image ) pa tut ne vem - mogoče od zdej naprej, ko sem večino zadev že v red spravila.
Porodna zgodba še sledi, ker mi bo vzela zih več cajta kt sam porod user posted image .
Lahko noč in lepe sanje!
P.S. Upam, de vas vsaj mal za nazaj preberem, drgač bom pa kr na sredo nekam užgala - ko se mal zorganiziram user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
4.2.2011 0:05:09   
Nina33
Petrap, Juxy, lola J, IsabelaLana - ČESTITKE!!!
Upam, de sem vse "preštela" user posted image .
Pa hvala vsem za čestitke Nandetu in preostalemu kvartetu user posted image .
Zdej pa ne bom več brala, zanalašč, grem žehto obest pa spat.
Zaresen lahko noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
4.2.2011 6:58:56   
Tisia
jutrouser posted image
o nina je že doma...lepouser posted image se že crkljate vsi skupajuser posted image

no jaz spijem kavico in grem G...no moja kavica je bolj taka v N ...mleko pa eno žl. nescafe si dam notriuser posted image  tolk da mal dvigne pritisk da grem sploh do ginek. z normalnimuser posted image  ko opravim z CTG in pregledom se beremo naprej....user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
   [Brisano sporočilo]
4.2.2011 7:27:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu suzy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3043
   [Brisano sporočilo]
4.2.2011 7:29:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3044
4.2.2011 8:36:10   
Mišyka
Jutro! Dons pa ni blo velik za prebrat. Ni trenutno nobene mamice, ki že preveč nestrpno čaka...

No, mi smo meli včerej lažen preplah, me je ene 2 ure trebuh bolel, pa mal popustil in spet. Pa bi mogla it lih po malega v vrtec, pa sem potem klicala moža da je prej šel iz službe v vrtec. Ampak ko sta pršla domov je blo vse že mimo.
Sej mislim, da niso bli popadki, sem pa ugotovila, da sploh več ne vem kako so izgledali oz. se čutili. Tokrat mislim, da me je trebuh bolel previsoko.
Tko da sem z bolečinami šibala stvari za v torbo pripravljat - me je moglo očitno nekej prisilit.

Potem sem šibala še v laboratorij ponovno dat vodo, še v DM smo skočili...

Dons se grem pa frizirat. In me je dodobra tole prestrašilo, da sploh ne vem če bom upala it peš.

Hayabusa ČESTITKE za Lovra!

Nina dobrodošla doma! Upam, da uživate v crkljanju!

Nina

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3045
4.2.2011 8:38:31   
Renesme**
samo sporočim,da je vaša Marjetka včeraj rodila sinčka Ažbeta, kaj več bo pa sama povedala

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3046
4.2.2011 8:45:17   
Urša
Čestitke za Ažbeta! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
4.2.2011 8:51:10   
Urša
Meni se je pa čep začel luščit. user posted image  Jooooj, saj vem, da ni nujno, da bo hitro, ampak sem polna adrenalina! Popadki me pa itak že nekaj časa mučijo, sicer so še neredni in obvladljivi. Danes imam še pregled pri G in me malo prešlata, pa bo! Jutri ima brat 30 let in bi bilo lepo darilo-mali nečakec. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
4.2.2011 9:03:08   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi

A že vemo za hayabuso...?
Tole je objavla na FB: "No pa ga imamo, sina namrec. Dunja je postala velika sestrica malemu Lovru (3850g, 53cm).

Čestitke!! user posted image user posted image user posted image

super čestitam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
4.2.2011 9:25:33   
MoSoNi
Marjetka, čestitke za Ažbeta!!! user posted image user posted image

Kok se pozna, da ni Mete in Nine... je kr zatišje user posted image Aha, Nina se že javlja... Kr počasi, da bo Nande zadovoljen user posted image

Js pa dans s pregleda... srček v redu, popadki itak na nuli, plodovnice še dosti, pretoki v redu... Če ne bo do ponedeljka nič, morem pa na pregled v P, ker moja G ne dela (prazniki pa to... user posted image ) in baje me znajo kr obdržat tam user posted image

Ja upam da se bo kmal kej začelo dogajat - sicer taka optimistka nisem da bi verjela da bom rodila glih dans, ko mam PDP (čeprav mi je datum všeč), počasi bi pa že lahk no... user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?