Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 20:25:15
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana O, lej jo, Patrisho! Jaz tudi kar pospešeno gnezdim, čeprav jaz predvsem pri peki dobrot. Tele kremšnite danes so res zelo dobre, pa nič luštov nočem delat, sam so res okusne! Tamy82 in Sara1986, lepo vaju je spet brat, bodite še naprej lepo! Meni je moj rekel, da bom danes rodila. No dneva sicer še ni konec... Samo jaz danes še ne bi šla, po naslednji sredi pa že lahko, moram še na POP Brio zadnji del Razočaranih gospodinj pogledat. kam se pa tebi mudi kr naenkrat?? ti si en tedn za mano na spisku tak da prosim ... no ce bos pa pol nasledni tedn, posli kaki sms, da boma malo dolgcas preganjali ehehe
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 20:34:03
|
|
|
|
valek
|
Sisi, js še en tedn počakam,pol pa bom tudi naredila melancane za kosilo....če bi mogoče kaj pomagalo za iti rodit Sem nazaj iz mesta-joga je žal odpadla škoda pa tak sm se je veselila...no pol pa sm šla v NKD(Patrisha predlagala)-sam nism nič pametnega našla za ta malega...... Sem pa še šla v Oviesse, in sm si en kompletek spodnjega perila kupila zase v smislu spodnje majčke in hlačk-zelo lep kompletek...lahko bi bil tudi za spanje... No pa v DM sem kupila še tetra plenice...sem jih imela premalo....aja pa eno fajn šminkico sm si kupila-priboljšek dneva Evo zdaj pa sm doma...sm sestavila govor za sestrino poroko-bom priča 2.7. Drugače pa sm si naredila v wordov dokument cel potek nosečnosti v tabelo po tednih...vse mere in teže + ostali znaki...in prav super izgleda.... Tak je če imaš viška časa Zdaj pa se malo odpočijem,pogledam filmček Blondinko s Harvarda na pop tv , pol pa naredim palačinke s skuto....pol pa že tak mož pride iz službe....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2011 20:42:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 20:55:02
|
|
|
|
Tisia
|
tamy super si že doma si pa imela hiter porod..jst bi tudi tak ....blagor ti .. patrisha dobro da si se javila, ker so punce že tiralico razpisale registrirana in suzy sam pečeta in nam lušte delata čeprav bi nam pasale te dobrote se mi ne da pečt,ker bi kg še bolj šibale gor ...saj že tako grem še prebrat kaj ste načvekale tole pa entram za
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 21:30:54
|
|
|
|
DIANE
|
OOOOOO ostale kar fine zadeve delate. Jaz sem pa dala kuhat kompot... Lepo pančkejteeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 21:40:37
|
|
|
|
Urša
|
Le katera bo jutri na vrsti?
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 21:53:56
|
|
|
|
maurica
|
Berem, da imamo veliko novih mamic ČESTITKE VSEM!!!! Meta; čestitke za Bineta . kako sem jaz dobro stavla suzy; upam, da boš kmalu tudi ti stisnila v objem svojega tamy; super, da je šlo vse tako hitro.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 22:23:12
|
|
|
|
little*miss
|
Čer danes pa je bolj mirno tukaj. Tamy, super da ste že doma Po kosilu smo šli malo na sprehod, ker je sonček bil tako vabljiv, ampak nismo daleč prišli, ker je bilo premrzlo. Enih 15 min smo bili zunaj, potem pa smo kar lepo na toplo zavili nazaj. Moj je šel ob 5 v nočno, tako da sma potem s tamalo same ostale. Sma malo risanke gledale, pa se igrale, jedle (brez tega ne gre ), zdaj pa je končno zaspala. Že vidim, kako jo bom jutri težko zbudila zjutraj. Ker sem šla včeraj spat ob 11 in sem spala do 7, se zbudila, zrihtala otroka (ki jo je btw moj peljal v vrtec), pojedla zajtrk in šla nazaj spat do POL ENIH, bom zdaj malo težje zaspala, tako da bi bilo fajn če bi se malo razpisale tukaj gor
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 22:37:24
|
|
|
|
aktak
|
Tamy super, da ste že doma in lepo je brat, da ste imeli hiter porod. Uživajte doma in čim več prespanih noči vam želim Little Miss ja zdaj ko ni Mete, da bi pisala monologe boš morala ti malo prevzet njeno vlogo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 22:47:28
|
|
|
|
little*miss
|
IZVIRNO SPOROČILO: aktak Tamy super, da ste že doma in lepo je brat, da ste imeli hiter porod. Uživajte doma in čim več prespanih noči vam želim Little Miss ja zdaj ko ni Mete, da bi pisala monologe boš morala ti malo prevzet njeno vlogo Ne znam jaz monologov pisat..mi hitro teme zmanjka
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 22:56:23
|
|
|
|
valek
|
KU KU...A ŠE JE KATERA GOR...???
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 23:13:50
|
|
|
|
valek
|
Js sem pa bila zdajle še malo ustvarjalna...sem naredila 10 parov uhanov.... malo sem popestrila kolekcijo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 23:18:38
|
|
|
|
little*miss
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek Js sem pa bila zdajle še malo ustvarjalna...sem naredila 10 parov uhanov.... malo sem popestrila kolekcijo pridna kakšne uhane to? Jaz morem rečt, da od prvega poroda dalje sem se čisto zapustila. Prej sem nosila uhane, potem pa jih nisem zaradi male, ker me je cukala za njih, zdaj pa sem čist navajena brez njih bit Zdaj jih dam gor izjemoma, če grema kam z mojim sama, drugače pa ne
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 23:19:11
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek Js sem pa bila zdajle še malo ustvarjalna...sem naredila 10 parov uhanov.... malo sem popestrila kolekcijo Če je katera zainteresirana ji lahko pošljem kako slikico na mail...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 23:42:24
|
|
|
|
Nina33
|
Čer čveke ! Naj mi kera pove, kje mate kak seznam, de vem keri vse čestitat . Če kero falim - ste ve krive : Tamy, PilotGirl, Meta, Hayabusa - ČESTITKE!!! Midva sva včeraj prišla domov, veliki brat je malega (zaenkrat) lepo sprejel, Nande je v primerjavi s Šimnom en tak nezahteven otrok (zaenkrat ), včeri, po prihodu domov ga je začela neki prebava matrat (sumim "lahko" zadnjo večerjo v P - zelenjavna zloŽenka iz zelja in brokolija ), danes je bil pa že v "starih" tirh: jemo, kakamo in spimo . In smo že presegli porodno težo . Kje pa (zdaj že lohk napišem) so - mamice najdete cajt še za čvekat (tršica ) pa tut ne vem - mogoče od zdej naprej, ko sem večino zadev že v red spravila. Porodna zgodba še sledi, ker mi bo vzela zih več cajta kt sam porod . Lahko noč in lepe sanje! P.S. Upam, de vas vsaj mal za nazaj preberem, drgač bom pa kr na sredo nekam užgala - ko se mal zorganiziram .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 4.2.2011 0:05:09
|
|
|
|
Nina33
|
Petrap, Juxy, lola J, IsabelaLana - ČESTITKE!!! Upam, de sem vse "preštela" . Pa hvala vsem za čestitke Nandetu in preostalemu kvartetu . Zdej pa ne bom več brala, zanalašč, grem žehto obest pa spat. Zaresen lahko noč in lepe sanje!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 4.2.2011 6:58:56
|
|
|
|
Tisia
|
jutro o nina je že doma...lepo se že crkljate vsi skupaj no jaz spijem kavico in grem G...no moja kavica je bolj taka v N ...mleko pa eno žl. nescafe si dam notri tolk da mal dvigne pritisk da grem sploh do ginek. z normalnim ko opravim z CTG in pregledom se beremo naprej....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.2.2011 7:27:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.2.2011 7:29:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 4.2.2011 8:36:10
|
|
|
|
Mišyka
|
Jutro! Dons pa ni blo velik za prebrat. Ni trenutno nobene mamice, ki že preveč nestrpno čaka... No, mi smo meli včerej lažen preplah, me je ene 2 ure trebuh bolel, pa mal popustil in spet. Pa bi mogla it lih po malega v vrtec, pa sem potem klicala moža da je prej šel iz službe v vrtec. Ampak ko sta pršla domov je blo vse že mimo. Sej mislim, da niso bli popadki, sem pa ugotovila, da sploh več ne vem kako so izgledali oz. se čutili. Tokrat mislim, da me je trebuh bolel previsoko. Tko da sem z bolečinami šibala stvari za v torbo pripravljat - me je moglo očitno nekej prisilit. Potem sem šibala še v laboratorij ponovno dat vodo, še v DM smo skočili... Dons se grem pa frizirat. In me je dodobra tole prestrašilo, da sploh ne vem če bom upala it peš. Hayabusa ČESTITKE za Lovra! Nina dobrodošla doma! Upam, da uživate v crkljanju! Nina
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 4.2.2011 8:38:31
|
|
|
|
Renesme**
|
samo sporočim,da je vaša Marjetka včeraj rodila sinčka Ažbeta, kaj več bo pa sama povedala
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 4.2.2011 8:45:17
|
|
|
|
Urša
|
Čestitke za Ažbeta!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 4.2.2011 8:51:10
|
|
|
|
Urša
|
Meni se je pa čep začel luščit. Jooooj, saj vem, da ni nujno, da bo hitro, ampak sem polna adrenalina! Popadki me pa itak že nekaj časa mučijo, sicer so še neredni in obvladljivi. Danes imam še pregled pri G in me malo prešlata, pa bo! Jutri ima brat 30 let in bi bilo lepo darilo-mali nečakec.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 4.2.2011 9:03:08
|
|
|
|
vipercat
|
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi A že vemo za hayabuso...? Tole je objavla na FB: "No pa ga imamo, sina namrec. Dunja je postala velika sestrica malemu Lovru (3850g, 53cm). Čestitke!! super čestitam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 4.2.2011 9:25:33
|
|
|
|
MoSoNi
|
Marjetka, čestitke za Ažbeta!!! Kok se pozna, da ni Mete in Nine... je kr zatišje Aha, Nina se že javlja... Kr počasi, da bo Nande zadovoljen Js pa dans s pregleda... srček v redu, popadki itak na nuli, plodovnice še dosti, pretoki v redu... Če ne bo do ponedeljka nič, morem pa na pregled v P, ker moja G ne dela (prazniki pa to... ) in baje me znajo kr obdržat tam Ja upam da se bo kmal kej začelo dogajat - sicer taka optimistka nisem da bi verjela da bom rodila glih dans, ko mam PDP (čeprav mi je datum všeč), počasi bi pa že lahk no...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?