|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
3.2.2011 13:23:52   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Dobro jutro

Da se pofočkam, sicer pa greva z malim malo na sprehod, ker imamo, končno, sonceeeee.
Pri nas se za 1x še nič ne dogaja, ste me pa malo zmedle glede napotnic, zdaj moram poklicat, da povprašam, ker jaz imam samo napotnico za poroduser posted image user posted image user posted image , ma ne vem, kako je to.

Cukica user posted image user posted image pridna si z kg.
Meta, to pa je bil korenjak, pa kako hudiča je uspelo brez rezanja, naš je imel 36 glavo, pa sem imela notranje, zunanje, avčččččč.

Hel32, ....brez skrbi.....js sm pravkar imela patronažno sestro na obisku(po novem je na Ptuju tak, da na koncu nosečnosti te obišče, ti še kaj razloži kar te zanima, pregleda kako si pripravljen...itd...meni je bilo super)....no in sma se tudi gčede napotnice menile....napotnico za rešilca navadno dobijo punce ki so dosti bolj oddaljene od bolnice....js imam kakih 5-10 minut...in imam samo napotnico za rodit...in me bo peljal ali mož ali pa sosedi-kjer je vedno nekdo doma...so par metrov zraven naše hiše....no in je rekla da je bistveno to, da ko ti voda odteče,da si morš dat zic čimbolj v ležeči položaj in se vležeš na levi bok in malo privzdigneš noge.....

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
3.2.2011 13:25:08   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

SADNA PITA Z MILERAMOM

user posted image
user posted image

ZA TESTO: 175g pšenične moke, za noževo konico pecilnega praška, 60g sladkorja, 1 vanili sladkor, 1 jajce, 100g masla
ZA NADEV: 1 zavitek praška za puding z okusom vanilije, 60g sladkorja, 400 ml mleka, 250g milerama, 2 pločevinki mandarin (po 175g sadja)
ZA PRELIV: 1 zavitek Dr. Oetker preliva za torte, 2 žlici sladkorja, 250ml mandarininega soka iz kompota
ZA POSIP: malo sladkorja v prahu

1) segrejte pečico: električno na cca 200*C, na vroč zrak cca 180*C
2) Za testo zmešajte moko in pecilni prašek ter oboje presejte v posodo. Dodajte ostale sestavine in z mešalnikom mešajte najprej pri najmanjši, nato pa pri največji hitrosti, da dobite gladko testo.
3) Nato testo na pomokani delovni površini še malo pregnetite. Če se lepi, ga zavijte v prozorno folijo in postavite za nekaj časa v hladilnik. Dve tretjini ga razvaljajte na namaščeno dno modela (premera 26 cm) in večkrat prebodite z vilicami. Okrog njega namestite obod modela za torto. Model postavite v segreto pečico in pecite cca 10 min.
4) Model prestavite na mrežo in počakajte, da se testo malo ohladi.
5) Iz praška za puding, mleka in sladkorja pripravite puding po navodilih na zavidku, vendar s 400 ml mleka. Pustite, da se ohladi in občasno premešajte. Vmešajte mileram.
6) Odcedite mandarine, prihranite 250 ml soka za preliv (če je treba, dolijte vodo).
7) Zmanjšajte temperaturo pečice za 20*C: Pri električni pečici na 180*C, pri pečici na vroč zrak pa na 160*C.
8) Iz preostalega testa oblikujte svaljek, ki ga kot rob položite na testo ter pritisnite ob stran tako, da dobite cca 3 cm visok rob. V model vlijte pudingovo kremo, poravnajte in nanjo položite odcejene mandarine. Model postavite v pečico in pecite cca 50-60 min.
9) Model prestavite na mrežo, kjer naj počiva cca 5 min. Nato ga previdno odstranite in pustite, da se torta ohladi.
10) Preliv pripravite po navodilih na zavitku, in sicer iz preliva za torte, sladkorja in mandarininega soka. Razporedite ga po torti in postavite za 30 min v hladilnik.
11) Pred serviranjem torto posujte s sladkorjem v prahu.
Nasvet: Torta naj bo servirana hladna, še najbolše pa je, da jo naredite kakšen dan prej.

Dober tek..................

UH SUPER SUZY....SPET EN FAJN RECEPT....ONI ZADNJIČ JE MENI SUPER USPEL....SO BLE SAME POHVALE IN TUDI TAKOJ JE ZMANJKALO.....user posted image user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
3.2.2011 13:28:39   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Kapljice se imenujejo Antiflat Tropfen, v vsaki lekarni jih imajo. Jaz sem jih uporabljala pri obeh in so bile super. Tudi zdaj jih imam za rezervo.

pUNCE, KAR SE TIČE  KAPLJIC ZA KRČE....JS SICER IMAM ENE(BIO GAIA), AMPAK SEM IZVEDELA OD PATRONAŽNE SESTRE....DA JE NAJBOLJE NIČ DAJATI IN SE POTRIDITI DA KRČE ODPRAVIŠ Z MASIRANJEM TREBUŠČKA, HRBTA, KER MENDA JE NAJBOLJE DA SE OTROKOV ORGANIZEM SAM NAVADI REAGIRATI IN ODPRAVITI KRĆE....IN KER SE ŠE DELA NJEGOVA ČREVESNA FLORA IN NI PAMETNO NEVEM KAJ DODAJATI ....RAZEN ČE RES NIČ NE POMAGA, DA SE ZELOOO JOČE IN JE CELI RDEČI...DA VSE PROBAŠ...PA NE POMAGA....SAMO V SKRAJNI SILI DAŠ.....SICER PA BOLJE NIČ DAJATI IN MALO SE POMATRATI....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 13:36:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2979
3.2.2011 13:39:01   
valek
NOVO KAR SEM ŠE DANES IZVEDELA OD PATRONAŽNE SESTRE, ČE KATERO ZANIMA:
(namreč mamice imajo tako različne navade, knjige zelo različno pišejo in neveš kaj je potem res prav....tako da se bom jaz držala kar sem danes izvedela):

- blagi krči(ne dajati nobenih kapljic,razen če res nič ne pomaga )
- ležalnik(mora biti čimbolj ravno ležišče, sicer pa sploh ni potreben in je najbolje kar na kavču podloženega dojenčka imeti...ker za tista dva meseca se ležalnik ne splača kupovati....ko pa je otrok dva-3 mesece star pa ga že lahko daš na igralno odejico z loki...
-kopeli, olja, mleka...(se odsvetuje; umivanje je najbolje samo z vodo navadno, le členke -gube se namažejo z oljem(mandeljivim ali olivnim najbolje)
-temperatura v sobi (20-21stop.C, kjer pa otroka kopaš in oblačiš pa 24 stop.C)
-Fiziološka raztopina za nosek...(najbolje počakati da se nosek sam očisti  in res v sili če ne moreš očistiti noseka tudi ti, uporabiš raztopino=)
-po kopanju je dobro za kaki 2 uri dati otroku kapico na glavo....

hm...upam da nisem še česa pozabila...napisala pa sem same take stvrai kjer sm tudi js bila nesigurna kako in kaj glede na različne predloge od različnih oseb,.,....
upam da vam kak nasvet prav pride

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
3.2.2011 13:40:25   
Urša
Čestitke Hayabusa! user posted image user posted image user posted image

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
3.2.2011 13:41:41   
DIANE
Dan,

sm že prej napisala cel roman in ekole mne vun vrže grrrrrrrrrrrrrr.

Vse ste tok pridne s peko jaz pa nč no sej niti ne morem ker nimava pečice garsonjera je premajhna za to.
Sm mal gledla stanovanja so take cene da sm kr nehala od šoka bi še rodila.
Ampak sej zej že od petka sm na samih sladicah skos so bli rojstni dnevi še jaz sem praznovala okroglo ampak res okroglo dobesedno z mojim bušijem.
Zej grem pa kuhat zrezki v omaki, šroke rezance in solata njamiiiiiiiiiii

Potem pa mal odležat nato pa na pregled. OOOOOOOOOOOO tak lep sonček da bom mogla mal prej it mal vun se posončit.

Lep dan

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
3.2.2011 13:42:24   
valek
Aja pa čestitke tem trem novim mamicam od včerajšnjih-današnjih novic.,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Super napredujete....seznam se kr krči.....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
3.2.2011 13:45:11   
cukica
hayabusa iskrene čestitke za sinčka,...lepo se cartajte,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
3.2.2011 13:47:18   
DIANE
Eh zle pa vidim da mi je pa vseen napisalo boste mislne da se ponavljam če mi pa kr nagaja tale RR.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
3.2.2011 13:50:10   
Teyla
hayabusa čestitke za fantka user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
3.2.2011 13:52:27   
Tigrica86
hayabusa user posted image iskrene čestitke pa velik cartanja user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
3.2.2011 13:53:50   
kiara24
hayabusa- bravo mami iskrene čestitke še iz moje strani......

Pa kaj je sedaj to punčke so čist odzadi ostale.....

V gl. kuham meso za psa ks va ga včeraj dobila od mesarja in mi smrdi sedaj cela bajta.

Za kosilo je padla odločitev  da bo samo zelenjavna juhica, ker ima moj zdravnika pa ne bo časa za kaj več.....

Grem mal noge v fult dat dans jih še nisem.

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
3.2.2011 13:54:34   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

iii, pr nas tak lepo sonček sije user posted image Kr stisne me, k gledam v kotu vozek, zuni tak lep sonček, glih za vozičkanje... naši user posted image se še pa nč ne mudi ven user posted image pol ko bomo pa meli user posted image tuki, pa ziher ne bo takega lepega vremena...

ja Patrishe že tud dolgo ni blo nč brat... user posted image

Tudi pri nas je sonček. Jeeeee.....user posted image user posted image  Sama sem se ravnokar vrnila iz sprehoda. Uh, je pasal, ni kaj user posted image  Sam ti moji sosedi user posted image .user posted image .........kot zanalašč sem jih srečala celo marijo. Pol pa kot ponavadi sledi vprašanje : PA KAR SAMA HODIŠ NAOKROG? Kaj zahudiča si pa oni predstavljajo, da bi mogla bit sam not, zaprta med štirimi stenami, če je pa moj cele dneve na šihtu, al kaj user posted image  Takoj za tem, pa sledita vprašanja :A SI ŠE KAR TU? ..in pa: KAJ NOČE VEN?  UFFFF user posted image , sem jezna ko user posted image  na vse to.

Drugače se pa Patrisha res že kar nekaj časa ni oglasila. Le zakaj user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
3.2.2011 13:55:07   
suzy29
hayabusa, iskrene čestitke za sinčka,...lepo se cartajte,....

user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
3.2.2011 13:58:45   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: valek

(namreč mamice imajo tako različne navade, knjige zelo različno pišejo in neveš kaj je potem res prav....tako da se bom jaz držala kar sem danes izvedela):

- ležalnik(mora biti čimbolj ravno ležišče, sicer pa sploh ni potreben in je najbolje kar na kavču podloženega dojenčka imeti...ker za tista dva meseca se ležalnik ne splača kupovati....ko pa je otrok dva-3 mesece star pa ga že lahko daš na igralno odejico z loki...
-kopeli, olja, mleka...(se odsvetuje; umivanje je najbolje samo z vodo navadno, le členke -gube se namažejo z oljem(mandeljivim ali olivnim najbolje)
-Fiziološka raztopina za nosek...(najbolje počakati da se nosek sam očisti  in res v sili če ne moreš očistiti noseka tudi ti, uporabiš raztopino=)

hm...upam da nisem še česa pozabila...napisala pa sem same take stvrai kjer sm tudi js bila nesigurna kako in kaj glede na različne predloge od različnih oseb,.,....

Full fajn Hvala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
3.2.2011 14:00:31   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

Eh zle pa vidim da mi je pa vseen napisalo boste mislne da se ponavljam če mi pa kr nagaja tale RR.

Boljš 2x, kot nobenkrat user posted image ..............

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
3.2.2011 14:03:50   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Aja, pa še nasvet glede prehrane med dojenjem sem dobila; menda ni potrebno imeti omejitve kaj boš jedel, če je v mejah normale, mešana prehrana, je vse ok, nebo krčev....in če poješ en sadež,ne bo nič....problem je če poješ 2 ,3 ali več-torej če pretiravaš pri sadju, sladkarijah, pa še čem....takrat so lahko krči pri otroku...

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
3.2.2011 14:12:16   
suzy29
user posted image
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4. user posted image , user posted image , user posted image , CTG: 5.2.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kiara24, 26, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21, 33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:

7.2.
user posted image JAŠA, __, ________, 3.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image little*miss, 20, Ptuj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , CTG: ___
user posted image Urša, 34, Mozirje, 4.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , CTG: ___

9.2.
user posted image Tigrica86, 24, Šoštanj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

10.2.
user posted image marjetka, 28, ________, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

11.2.
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

12.2.
user posted image prvicmami, __, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image aktak, 31, Kobarid, 1.user posted image , user posted image , user posted image , CTG:
user posted image ciccina, 30, Piran, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P:
user posted image šebela, 28, Slovenj Gradec, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

16.2.
user posted image Jane77, 32, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image mateyci, 28, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:

19.2.

user posted image Registirana, 31, Štajerska, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P in CTG: 11.2.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image peti2, 30, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

22.2.
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

23.2.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , CTG:  18.2

24.2.
user posted image samsara04 , 28, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.2.
user posted image biljana l, 33, Novo mesto, 4. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , CTG: 4.2.

25.2.
user posted image pinwheel , __, ______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___

26.2.
user posted image
muca5
, 31, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image lutika89, 21, Prebold, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

27.2.
user posted image babynitka, 25, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image inia,30, _______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kkb81, 29, okolica Ljubljane, 3.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image METULJ1, 30, Novo mesto, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Akilene, , Slovenj Gradec, 3.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

Skupaj nosečk: še 63 user posted image user posted image

user posted image : 16
user posted image : 13

user posted image : 35

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.12.2010
user posted image d3lfink4 (PDP 1.2.2011) user posted image user posted image Neža/Eva 1880g/2180g, 43cm/43cm

3.1.2011
user posted image lil_ (PDP 23.2.2011)user posted image user posted image Loti/Neli 1830g/1740g ,43cm/43cm

14.1.2011
user posted image maurica (PDP 1.2.2011) user posted image Anže 3140g, 50cm
user posted image ninchi9 (PDP 3.2.2011) user posted image Alex 3550g, 52cm

16.1.2011
user posted image HoneybeeMaja (PDP 6.2.2011)user posted image user posted image Zoja/Maj 3250g/2500g, 51cm/48cm

17.1.2011
user posted image cukica (PDP 5.2.2011) user posted image Nejc 3610g, 53cm

19.1.2011
user posted image foxylady (PDP 4.2.2011)
user posted image Tanaja 3460g, 50cm

user posted image urshy* (PDP 3.2.2011) user posted image Žana 3020g, 50cm

21.1.2011
user posted image Zasi (PDP 14.2.2011)
user posted image Julija 2680g, 47cm
user posted image Lina80 (PDP 3.2.2011)
user posted image Ajda 2350g, 49cm

23.1.2011
user posted image sara1986 (PDP 5.2.2011) user posted image Ervin 3630g, 53cm
user posted image rebeka84 (PDP 3.2.2011) user posted image Matej 3040g, 51cm

25.1.2011
user posted image d''''''''ori
(PDP 2.2.2011) user posted image Mark 3360g, 53cm
user posted image IsabellaLana (PDP 22.2.2011) user posted image Lana 2630g, 48cm

27.1.2011
user posted image trsica
(PDP 14.2.2011) user posted image user posted image Nadja/David 2850g/2900g, 47cm/47cm

28.1.2011
user posted image Teyla
(PDP 6.2.2011) user posted image Teja 3270g, 51cm

30.1.2011
user posted image Nina33 (PDP 13.2.2011) user posted image Nande 2770g, 51 cm

31.1.2011
user posted image Tamy82 (PDP 8.2.2011)user posted image Val 3140g, 52 cm
user posted image petrap
(PDP 10.2.2011) user posted image user posted image Maj/Nal 2960g/2570g, 46cm/51cm
user posted image  Juxy (PDP 7.2.2011) user posted image Niklas 3400g, 53 cm

1.2.2011
user posted image  PilotGirl7 (PDP 22.2.2011)user posted image  Nik 2250g, 45 cm

2.2.2011
user posted image  Meta21 (PDP 1.2.2011)user posted image  Bine 4330g, 54 cm

user posted image lola_J (PDP 10.2.2011)  user posted image Tinkara 3480g, 53 cm

3.2.2011
user posted image   hayabusa (PDP 7.2.2011)user posted image  Lovro 3850g, 53 cm

user posted image = 13 in user posted image =16

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ :

user posted image Kaj vzeti s sabo v porodnišnico
user posted image 1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
user posted image 2. očetovski dopust:
user posted image 3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
user posted image 4. priznanje očetovstva:
user posted image 5. otroški dodatek:
user posted image 6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:

user posted image KEGLOVE VAJE, PUNCE!!! user posted image

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 3.2.2011 14:19:36 >

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
3.2.2011 14:17:24   
suzy29

user posted image  bravo fantje........naj se jim še moj pridruži, potem pa naj bodo še malo punce na vrsti user posted image

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 3.2.2011 14:22:47 >

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
3.2.2011 14:33:51   
kiara24
Evo da vam poročam v Kr P je taka gužva v dveh dneh ful porodov in gredo domov že po dveh dneh ker jih nimajo kam dat....

Tako da mal še počakte da tale lunca mine pol pa kar. Da nebo tolk gužveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Suzy- no meni pa danes letijo sami SMSji ali pa telefonski klici, kako da še nič ni ali je kaj novega..... HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO user posted image sem jezna kouser posted image . Zdej sem pa še enkrat rekla ko bo kaj novega bomo že povedali. K pol sem kar živčna če je tako, da skoz morijo.

Jaz grem pa pol še enkrat v KR amapk grem z mojo miško mal na šetnjo pa to, ko bo moj pri zdravniku.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
3.2.2011 14:39:04   
little*miss

user posted image  bravo fantje........naj se jim še moj pridruži, potem pa naj bodo še malo punce na vrsti user posted image

Pa moj, potem pa je lahko enih par punc na vrsti user posted image

vipercat, super da greš domov user posted image

registrirana, ni zakaj. Saj meni prvih parkrat tudi niso po izgledu nevem kak uspele, ampak dobre so pa vseeno user posted image Zdaj je tudi izgled že boljše, ko sem jih parkrat delala user posted image

hayabusa čestitke za Lovrauser posted image Jaz pa sem mislila, da boma skupaj v P user posted image

joj, kak mi je fajn kiaro brat. Skoraj vsaki dan pice omenja.user posted image Se malo manj krivo počutim, da sem spet v nosečnosti pojedla toliko pic in hamburgerjev user posted image user posted image user posted image Morem noter spravit, ker zdaj nebom smela jest takih stvari (prepogosto) user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
3.2.2011 14:41:15   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Suzy- no meni pa danes letijo sami SMSji ali pa telefonski klici, kako da še nič ni ali je kaj novega..... HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO user posted image sem jezna kouser posted image . Zdej sem pa še enkrat rekla ko bo kaj novega bomo že povedali. K pol sem kar živčna če je tako, da skoz morijo.

Jaz grem pa pol še enkrat v KR amapk grem z mojo miško mal na šetnjo pa to, ko bo moj pri zdravniku.

Vem kako je..vsaki ljubi dan mi gnjavijo. Pa bi rekla, da prvič nisem javla ali pa kaj, pa sem ji POL URE po porodu poslala vsem sms. Da so ja vedli. Ampak gnjavijo pa dalje. Pa imam komaj 8. rok user posted image user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
3.2.2011 14:41:35   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Pa moj, potem pa je lahko enih par punc na vrsti user posted image

vipercat, super da greš domov user posted image

registrirana, ni zakaj. Saj meni prvih parkrat tudi niso po izgledu nevem kak uspele, ampak dobre so pa vseeno user posted image Zdaj je tudi izgled že boljše, ko sem jih parkrat delala user posted image

hayabusa čestitke za Lovrauser posted image Jaz pa sem mislila, da boma skupaj v P user posted image

joj, kak mi je fajn kiaro brat. Skoraj vsaki dan pice omenja.user posted image Se malo manj krivo počutim, da sem spet v nosečnosti pojedla toliko pic in hamburgerjev user posted image user posted image user posted image Morem noter spravit, ker zdaj nebom smela jest takih stvari (prepogosto) user posted image

Ja sam jaz sem jo danes jedla ker mi je res dišala že dva dni. Drugače so pa pri meni zadnje čase bolj švoh kosila vse bolj na žlico ,ker meni in mojemu to ful sede, pa Klara ima tudi ful rada take jedi.  Jaz če jih prejštejem mislim da vas bo kap ker jih je bilo tolk malo mislim da so bile 3 z današnjo vretuser posted image .

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
3.2.2011 14:43:52   
little*miss
Če pa jih vedno omenjaš..te pa se ti samo luštajo toliko? No, meni ko se zalušta jo tudi jem user posted image

lola čestitke za punčko user posted image

< Sporočilo je popravil little*miss -- 3.2.2011 14:44:13 >

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?