|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 14:47:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu little*miss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3001
   RE: Februarke 2011 III.del
3.2.2011 15:22:00   
valek
Patrisha pa je res mogoče že v kaki akciji ,glede na to da se nič ne javi.,....držimo pesti !!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
3.2.2011 15:22:26   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Evo da vam poročam v Kr P je taka gužva v dveh dneh ful porodov in gredo domov že po dveh dneh ker jih nimajo kam dat....

Tako da mal še počakte da tale lunca mine pol pa kar. Da nebo tolk gužveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila včeraj na CTG-ju pa ni bilo nikjer nobenega, babce in ostal kader pa je veselo kramljal na hodniku. Mrbit se ponoči več dogaja user posted image

Meni bi sicer čist pasalo, če bi šla prej domov ... da sva oba z user posted image čim prej s štručko in se privajamo na družinsko življenje user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
3.2.2011 15:25:37   
aktak
Hayabusa Čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
3.2.2011 15:27:50   
valek
Evo, tudi js sm pravkar iz sprehoda enournega....in je tudi zeloooo pasalouser posted image user posted image
Drugače pa imam ob šestih še jogo za nosečnice...upam da bomo tokrat kaj več delali.....nazadnje je bilo zelo na izi..smo se več pogovarjali in ležali kot pa delaliuser posted image user posted image
tokrat pa si želim več akcijeuser posted image user posted image user posted image

Aja nevem če sem že omenila ali ne....(ta moj slab spomin...) , včeraj zvečer se mi je pa prvič zgodilo da sm imela malo dlje časa orng špikanja spodaj in v predelu kjer so jajčniki in rahli krči po trebuhu,pa neki me je vse tiščalo....trajalo kakih 10-15 min...in nehalo.... v glavnem nek začetek se že kaže ...jupiiiii!!!!
tako da končno sem tudi js dobila neke prve znake dogajanja...predporodnega...

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
3.2.2011 15:29:31   
aktak

IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

user posted image = 13 in user posted image =16

user posted image  bravo fantje........naj se jim še moj pridruži, potem pa naj bodo še malo punce na vrsti user posted image

Pa moj, potem pa je lahko enih par punc na vrsti user posted image

vipercat, super da greš domov user posted image

registrirana, ni zakaj. Saj meni prvih parkrat tudi niso po izgledu nevem kak uspele, ampak dobre so pa vseeno user posted image Zdaj je tudi izgled že boljše, ko sem jih parkrat delala user posted image

hayabusa čestitke za Lovrauser posted image Jaz pa sem mislila, da boma skupaj v P user posted image

joj, kak mi je fajn kiaro brat. Skoraj vsaki dan pice omenja.user posted image Se malo manj krivo počutim, da sem spet v nosečnosti pojedla toliko pic in hamburgerjev user posted image user posted image user posted image Morem noter spravit, ker zdaj nebom smela jest takih stvari (prepogosto) user posted image

Meni ste tudi naredile skomine po pici in ti LittleMiss s tvojimi hamburgerji.... mislim, da bo danes za večerjo oziroma jutri za kosilo kaj od naštetega user posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
3.2.2011 15:37:34   
šebela
Čestitke Heyabusi!!!!
MoSoNi, če prideš kaj do porodnišnice in si za kak kafe mi javi jaz sem čist blizu doma. Drugače pa me komot počakaš, bom jaz probala malo prej...user posted image
Zdaj pa na hiterco kosilo: tortelini z piščancem in melancani (če grem jutri rodit, bo zaradi melancana user posted image )
Uživajte!!

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
3.2.2011 16:05:55   
hel32
Hayabusa, častitke za Lovrauser posted image user posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
3.2.2011 16:08:20   
sara1986
Iskrene čestitke vsem, ki ste že postale mamice. Za nazaj ne bom šla brat, ker ste se razpisale do konca, vam pa sporočam, da smo super, se cartamo, jemo, kakamo in spanckamo. Pojemo  vsaj 100ml na obrok, na 3 ure. user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
3.2.2011 16:13:21   
trsica
Hayabusa, čestitke za Lovra. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
3.2.2011 16:16:08   
trsica
Jaz pa pice ne morem niti vohat. user posted image Bljak. Pa kakšno pohanje ipd. bljak. Upam, da me bo držalo še nekaj časa, da ne začnem spet nabirat kilograme. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
3.2.2011 16:49:16   
MoSoNi
IZVIRNO SPOROČILO: šebela
MoSoNi, če prideš kaj do porodnišnice in si za kak kafe mi javi jaz sem čist blizu doma. Drugače pa me komot počakaš, bom jaz probala malo prej...user posted image

Zmenjeno... če me bojo poslali na kak pregled v P, javim.
Dejma se zmenit za eno sredino... js mal počakam, ti mal pohitiš... nekje okol 9., 10.2.? user posted image Tam nekje je pa še Tigrica86 - čeprav ne vem če gre v SG user posted image

< Sporočilo je popravil MoSoNi -- 3.2.2011 16:50:01 >

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
3.2.2011 16:49:38   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Patrisha pa je res mogoče že v kaki akciji ,glede na to da se nič ne javi.,....držimo pesti !!!!

ehehe ne se! sem rekla da pred pondelkom ne mignem nikamor! ceprav, priznam po vecerih se kr dogaja user posted image Sicer pa sem peglala, mojga "invalida" mam doma, pocivam, na sprehod sem sla.. morem do nedele vse pospravit ce je potem akcija user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
3.2.2011 16:53:33   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Kaj zdaj punce, a boste samo brale ali tudi kaj napisale???? user posted image  user posted image  user posted image

Mislim, da je čas, da zopet razpišem tiralico za... Patrisho!
user posted image user posted image user posted image

tututututrururututu user posted image mater, par urc me ni, pa ze cela STALA! user posted image GNEZDIM NA VLKO! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3014
3.2.2011 17:00:29   
Patrisha
uuu kouli krep kr 2 pa me samo par ur ni ???

ja cestitke hayabusa pa lola_

suzy?? kaj zdaj ??? se vedno nic??? c c c
me smo ocitno starale odzadaj naprej hihi

valek lusne cunje sem danes zasledila v NKD stacuni.. ce mas voljo pa cas malo uc vrzi se na vasem koncu.. majo kr hude razprodaje..

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
3.2.2011 17:07:22   
Patrisha
e morem povedat no to kaj sem ze 100 krat da se pr meni vedno nekaj dogaja po 6 uri zvecer do tja pol 11. In sem mamo vprasala in mi je lepo povedala damo smo se vsi doma jaz + 4 bruderi rodili vsi po 21 uri zvecer.. user posted image mogoce je kaj na tem tudi pr meni user posted image

mam se eno vprasanje glede MV.. kaj dejansko to pomeni, da je MV zmehcan? kaj se lahko tut odmehca?? user posted image nora vprasanja ne? user posted image user posted image al obicajno gre sam naprej in ne nazaj..

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
3.2.2011 17:17:32   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

uuu kouli krep kr 2 pa me samo par ur ni ???

ja cestitke hayabusa pa lola_

suzy?? kaj zdaj ??? se vedno nic??? c c c
me smo ocitno starale odzadaj naprej hihi

valek lusne cunje sem danes zasledila v NKD stacuni.. ce mas voljo pa cas malo uc vrzi se na vasem koncu.. majo kr hude razprodaje..

Hvala z info....bom pa mogoče res danes šla po jogi....v Qcenter...tam je nkd...

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
3.2.2011 17:18:55   
valek
...pa javim kaj bom lepega videla...mogoče tudi kupila...papa

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
3.2.2011 18:08:02   
mucica2
Če bi katera imela avstrijske kapljice, jih jaz podarim (100 ml antiflat tropfen, rok uporabe 10.2012)
Naj mi piše na ZS

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
3.2.2011 18:20:50   
tamy82
Živijo punce!

Priznam, nisem nič brala, že za ta post bom bolj hitra user posted image
No, danes smo končno doma, vse ok, mali bi se stalno cartal, mene že bolijo roke ... user posted image
Tudi porod je bil hiter, na koncu sicer boleč, ampak ni trajalo dosti časa, tako da se je dalo preživet. Tisto noč, ko sem vam še poslala post (no, v bistvu na datum 31.1.) sem bila potem doma še do 6h, malo pred 7h sva bila v P, kjer so me dali na CTG, odprta sem bila že 5-6cm! Potem je sledil klistir in okrog 8h sem bila v porodni sobi, vmes so bili popadki kar intenzivni, ampak se je z dihanjem dalo zdržat user posted image Potem je bilo še par močnejših popadkov, nato so mi predrli mehur, še par popadkov in že smo lahko pritiskali. Tako da ob 9.24 smo že spoznali najinega Vala user posted image Potem smo se pa cartali in malo pred 12h sem bila na oddelku. Tudi tu vse ok, osebje prijazno, res brez pripombe.
Tako da danes ob 11h so nas spustili domov, ker je z mano in malim vse ok.

Več se vam javim, ko bo kaj časa user posted image

ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM!!! user posted image user posted image user posted image VELIKO CARTANJA IN UŽIVANJA SKUPAJ ... VIDIM, DA SE JE ZDEJ PA RES ZAČELO ZARES user posted image
SREČNO VSEM, KI VAS POT V RIM ŠE ČAKA user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3020
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 18:36:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3021
3.2.2011 18:56:00   
DIANE
Čer sm s pregleda je vse kul. Dones sm mela samo urin in CTG. Ker sm se mal prej bode kr fino nalila se grem tm stehtat in mi pokaže da sm se v 1 tednu zredila za 3 kg . No res od žura do žura sm se res mogoče kako kg zredila sm 3 v 1 tednu. Upam, da je to od vode ki sem jo popila.
A vi ste tut dobile tabelco za merjenje gibov. Ja nč jutri jaz začnem lepo beležit. Pa jutri mal na dieto hehehe da se spučem.

Neposredna povezava do sporočila: 3022
3.2.2011 19:31:23   
šebela
Hoj!!!
Danes pa niste tako zgovorne... no jaz tudi na veliko gnezdim, še malo pa bom vse zrihtala!user posted image Pol pa res akcija, do 9.-10. mi komot znese MoSoNi, čeprav menj ije 11.2. res lep datum... bomo vidli no.
Tamy lepo da se cartkate, roke boš pa že še malo natrenirala, si me pa spomnila, da bi mogle me, ki smo še s trebuhi tud veje za roke in prsi delat... no še to, saj si moram prav plan narest, da česa ne pozabim naredit čez dan.
S kremšnitami si mi pa take lušte nardila, da sem šla ke v slaščičarno pa njih..... jih ni več!

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
3.2.2011 19:35:03   
šebela
Ja tablico imam pa tudi jaz, samo se mi zdi kr nekaj to zapisovat, sem pa od takrat dalje malo bolj pozorna kako kaj miga. Je pa tako, da 10 gibov večina menda itak našteje že do 12h in potem si jaz mislim, če pol ni pa nobenga več je pa tud zlo sumljivo. Jaz sem se odločla, da bom skoz pozorna, če dve uri nekaj delam in se mi zdi da nisem nič čutila potem se malo usedem in počakam na kako brciko. 

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
3.2.2011 19:56:40   
sisi8

Zdaj pa na hiterco kosilo: tortelini z piščancem in melancani (če grem jutri rodit, bo zaradi melancana )
Uživajte!!
[/quote]
Nikar ne pozabi dodat bazilike in origana - boš šla že danes!user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?