Zoja Miša
|
Katja, vse bo o.k. Mislim nate držim pesti tako močno, da bolj ne gre . Res je, kot ti je napisala Anita, direktno vprašaj, ker gre za tvojega otroka!!! In v kolikor je ustnica razcepljena, pa kaj potem! Vse to tako lepo poštimojo danes. Res, zaradi takih melenkosti, so otroci samo še bolj srčni! Da bi le s srčkom bilo vse BP! Bo, boš videla da bo! No, jaz nisem podpisala pogodbe. Zakaj? Ma, zato ker je bila ipak malo čudno napisana. Kao samo za 6 mesecev, brez možnosti podaljšanja. Sem rekla, da želim pogodbo za nedoločen čas, s poskuso dobo 4 mesecev. In plača, ja za kar smo se zmenili neto, so mi bruto napisali in še to, da naj bi v to bili že všteti stroški prevoza in malice. Jok brate. Sem rekla, da naj kar lepo neto napišejo. In že tako grem na slabšo plača, da na toliko slabšo pa ne pristanem. Povedala znesek, na katerega pristanem (in res ni velik 900,00 eur ) in tu je všeto vse - razen stimulacije, ki menda lahko znese dodatnih 300,00 eur na mesec, če si priden. + strošk epovrnejo, v kolikor s svojim avtom okoli hodiš. In če pristanejo na to o.k., če ne pa hvala lepa. Dala sem jim čas do danes. Če bo tako, kot želim pridem in jutri zjutraj podpišem, če ne pač ne. Če pa rabijo malo več časa za premislek, potem naj spremenijo začetek trajanja pogodbe, ker potem dejansko ne morem začeti s 1.3. No, sedaj čakam, kaj bo.... Čeprav v bistvu mislim, da pogodba bi bila namerno tako spesnjena...Res imejo neko čudno osnovno pogodbo - pregledala jo je teta od , ki v njihovi firmi sestavlja pogodbe, s katero tudi svojih pravic nekako ne morejo uveljevlati (kar pa jim seveda nisem povedala ). Tako da niti nisem tako razočarana ali jezna. V bistvu sem vesela, da sem se postavila zase in sedaj je kocka na njihovi strani. Kar bo bo...še vedno se naredi tako, da je nekako prav! Bella, ja včeraj smo ga res biksale in tudi jaz sem bila tako vesela, da smo bile zopet stare me! Hočem še... A plačala si, no?! Sayuri, saj te razumemo in jaz sem res zelo ponosna nate, ker še prideš in kaj napišeš! Prosim, kar tako naprej! Pa za Filipa, da se hitro pozdravi! Aha, pozabile smo na