|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.2.2011 12:53:52   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

balerinke- če pa nimam nič za obut + oblečtuser posted image  a lahko še tega (imam glih ta rdečo) user posted image

user posted image user posted image
zoja miša hvala za odg., ja rondo, grem takoj desno za Bežigrad, sam domov grem dns na Črnuče, ma si ne upam, da me pred rondojem fantje iz DARSA čakajo, zhr en velik brat čita tale rr in sam čaka, da pride una z balerinkami na rondo brez helou kitty vinjete (Krysiauser posted image )

Bella uau, nisem vedla da je možno tud podvodno nakupovanje+ plačevanje, ma kaj vse obstaja, budalo semuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image
Za tale post si si zaslužila celo vrsto tehle smeškov!

Jaz mam tudi glih ta rdečo...Za oblečt pa - nabavit! Svojemu povej, da imaš en popoldne za šoping, pa konc! Al pa če v službi fraj vzameš, pa imaš šoping dan. Saj bi šla s teboj, ampak nimam s čim zapravljatiuser posted image . Na kavo pa lahko pridemuser posted image .

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
2.2.2011 12:54:51   
anita goitan
jaaauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
2.2.2011 12:56:44   
Neža7
aja! Neži sem tudi že kupila balerinke in sandale user posted image  samo sanjam o toplih dnevi user posted image  Aljažu sem pa danes kupila že za  jesen, ker sem take lepe škornje videla danes in so bile od 35evro na slabih 7evro!!!!! se vidi kako se cene nabite, ker sem jih gledala par mesec nazaj, ko so bile 35 evro in toliko ne bom dala za čevlje, ker je to much user posted image  da sem bila danes vesela. Za Nežo so imela tudi take lepe škornje in teniske ampak sem se nazaj držala user posted image  Lani sem isto tako dobila -80% na čevlje, ki sem jih za letošnjo pomlad kupila za Nežo. Samo še Aljaž rabi kakšne lepe teniske copate in sandale. Celo zase sem videla lepo škornje od 54evro na cca. 11evro!!! noro user posted image  mogoče bom šla nazaj tik pred plačo in jih dobim. user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
2.2.2011 12:59:27   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

IZVIRNO SPOROČILO: bella02
Moram it vplačat pod vodo za Tjašin RD.

Tole se pa prav smešno sliši. A to greš na dah ali z opremo? user posted image

Bella, ne se jezit, ampak a lahko še jst eno vprašanje: a z gotovino al s kartico ... ker bankovci se bodo zmočil user posted image

Lahko tudi z Moneto, če ima tak mobič, ki lahko gre pod vodo. user posted image

Al pa če imaš Nokio, kot jaz, preživi tudi wcuser posted image

Čakaj no, ne pretiravaj, saj ne gre menda v WC školjko plačevat! user posted image Revi se sigurno kolca, da pod vodo še plavat ne bo mogla, kaj šele dihat! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 2.2.2011 13:03:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 1504
2.2.2011 13:04:08   
anita goitan
dns ste(smo) se pa tako razpisale in nasmejale kot v starih cajtihuser posted image

p.s.: 1x je moj reku, da ne razume fore naših klepetov (pa kaj sploh hoče oz se trudi razumet me smo itak edinstvene) da si sam ploskamouser posted image  

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
2.2.2011 13:14:31   
Neža7

dns ste(smo) se pa tako razpisale in nasmejale kot v starih cajtihuser posted image

p.s.: 1x je moj reku, da ne razume fore naših klepetov (pa kaj sploh hoče oz se trudi razumet me smo itak edinstvene) da si sam ploskamouser posted image  

Ah tudi moj jih na razume user posted image  ne RR ali facebook...... Ni kaj tukaj za razumet je pač zabavno in za zasprostitev user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1506
2.2.2011 13:41:22   
Krysia

Bella, ne se jezit, ampak a lahko še jst eno vprašanje: a z gotovino al s kartico ... ker bankovci se bodo zmočil user posted image

Čakaj no, ne pretiravaj, saj ne gre menda v WC školjko plačevat! user posted image Revi se sigurno kolca, da pod vodo še plavat ne bo mogla, kaj šele dihat! user posted image

Dej, ne me smejat, no ... tuki sedim za računalnikom in se režim kot da sem mal čez les ... še dobr, da me noben ne vidi / sliši (vsaj upam)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
2.2.2011 13:47:49   
Zoja Miša

Jp, jp, danes ste/smo luštne...user posted image user posted image user posted image
Da pa bi kdo to razumel...res težko, tako da naj se niti ne trudijouser posted image .

Krysia, tudi jaz se smejem temule in tvojemu Roku...Res, kakšne imajo tile naši....

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1508
2.2.2011 14:43:31   
gajka
Aja, logično sklepanje izpred 2 dni:
Moj na tleh z Zaro, Zara se mu nekaj puza pod nogami in moj ima noge tako, da oklepajo Zaro.
Rok: Zara je pa v štali! (btw. tudi Rok se kdaj igra, da če je "objet" z nogami, da je v hišici ali kaj podobnega)
Moj: Rok, če je Zara v štali, kaj je potem Zara?
Rok: Pod streho!
user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 2.2.2011 14:46:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 1509
2.2.2011 16:12:20   
bella02

Dej, ne me smejat, no ... tuki sedim za računalnikom in se režim kot da sem mal čez les ... še dobr, da me noben ne vidi / sliši (vsaj upam)

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joooooj, zato vas mam pa rada, punce mojeuser posted image . Sem imela kar solzne oči, ko sem brala tole, seveda od smehauser posted image . In ko sem odprla RR, sem skor dol padla, ko sem videla, da smo na 61. straniuser posted image . Hočem šeeeeeee!

Tale lapsus je posledica hitrega pisanja. Pa to se mi stalno dogaja, pa črke se mi menjajouser posted image . Pa kaj, če sem slovenist, sej tud mesar ne naredi zmerej dobrih klobasuser posted image .

Pa veste, kaj mi je zdaj padlo na pamet? Ni važna kvantiteta, ampak kvaliteta!!!!!!! Se imamo pa me toliko bolj fajnuser posted image . Seveda pogrešam Erin, Sayuri razumem (ima le tri mulčke in službo), pa na Sandro123 se dostikrat spomnim. Res mi je pa žal, da nas je zapustila Matejchi, ker njeni komentarji so me pa veeeeedno spravili v dobro voljouser posted image .
Zoja Miša, jeeeeee, jutri pa še avtogram, pa bouser posted image

Anita, jaz mam tud še škornjeuser posted image , faca si z balerinkami.

Caoooo

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
2.2.2011 18:42:17   
sayuri
JAz se trudim user posted image V službi ne morem bit za računalniko, doma je pa norhaus user posted image Ampak vseeno vsake tolk cajta prižgem RR in preberem našo temo. Ne morem vas kar tako spustit. Ste same ta prave babnce tukile user posted image
DAnes smo imeli v vrtcu sankanje. Super je bilo. Ob treh smo se zbrali na bližnjem hribčku in se sankali, dokler je bil sonček. user posted image Saj potem je itak takoj mrzlo, kot ne vem kaj. Me zadnje cajte tok neki zebe, da hodim v ta debelih štumfih spat user posted image

Kot začarano, je Filip včeraj zbolel. user posted image Logično, dopust se bliža user posted image Upam, da bo do petka dober. Oz...zgleda, da bo angina, ker mu danes smrdi iz ust, ima otečene bezgavke.  user posted image Jutri gremo po antibiotik v ZD.

Sem se pa nasmejala hello Kitty vinjeti user posted image
gajka, jaz sem klobuk kupila v Mullerju. So mi pa punce razlagala, da jih prodajajo prav v Kranjski gori - une ta prave Kekčeve. Vi greste tja ta vikend, a ne? Malo pokukaj.
Katja, mislim nate

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
2.2.2011 19:29:01   
K_a_t_j_a
Punce hvala, ker ste mislile name, ampak name se spet zgrinjajo črni oblaki in jaz sem spet čist na tleh user posted image user posted image .
Spet morem it na nadaljne preiskave v LJ... Imam napotnico za UZ pri dr. Cerarju. Zgodba dr, Lukmana se ponavlja. Spet niso bili moji G všeč ustnice našega user posted image . user posted image Sicer zg. nebo je videti vredu, zgornja ustnica pa je videti kot da bi bila na dveh koncih precepljena pa še en zame res grozna stvar... G se zdi desni del srčka malo povečan.
Vse ostalo je vredu, utrip, teža, organi, posteljica....
Pa še MV imam dolg samo 23 mm.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 2.2.2011 19:35:33 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
2.2.2011 19:43:47   
Neža7
O Katja tako mi je hudo zate user posted image user posted image
Si sploh se ne predstavim kako se počitiš... Čutiš brcanje potem ne veš ali je res vse ok user posted image

O punca moja mislim nate in res ti želim, da bo bo na koncu vse lepo izkazalo.
Ustnice se da popravit, da to ni kakšen bav,bav samo, da bo mali fantek zdrav user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
2.2.2011 19:45:59   
Neža7
Ali so kaj omenjali, da bi te dali v bolnico zaradi MV? Ker bi res morala počivat.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
2.2.2011 19:48:35   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Ali so kaj omenjali, da bi te dali v bolnico zaradi MV? Ker bi res morala počivat.

Ne ni omenila bolnice, neki obroč mi bodo fiksirali v nožnico, da drži matr. vrat skupaj. Da grem pa v B se mi bo pa tak zmešalo...

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
2.2.2011 20:05:34   
Neža7
Verjamem user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1516
2.2.2011 22:22:17   
bella02
Katja, želim le, da bi blo z malim pikcem vse uredu! Držim pesti!!!!!!!!! SREČNO!!! In ja, tukaj smo, s tabo in vse mislimo nate!

Neposredna povezava do sporočila: 1517
3.2.2011 7:46:11   
anita goitan
jutro

najprej Katja pojdi na Pušenjakov forum http://med.over.net/forum5/list.php?19 in pod iskanje daj MV (al pa maternični vrat), kolikor sem sama iskala če ni pod 1,2cm je čist ok in če je zaprt, to si G različno interpretirajo (ma ti povem da na koncu bo vse ok in tvojga Lukaman boš bičala da ti dela take skrbi user posted image ), ali pa ga direktno vprašaj tako kot ti je tvoj G opisal.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
3.2.2011 9:18:47   
clara23
user posted image user posted image user posted image Katja, resnično upam, da bo vse ok..držim pesti in mislim nate in na tvojo malo štručko!user posted image user posted image user posted image Se mi je pa kar zdelo, da nekaj ne štima, ker na FB potem nisi nič več napisala...

Zoja Miša, še 1x juhuhuhuhuuu za službico!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1519
3.2.2011 9:35:05   
Zoja Miša
Katja, user posted image user posted image user posted image  vse bo o.k. Mislim nate držim pesti tako močno, da bolj ne greuser posted image user posted image user posted image . Res je, kot ti je napisala Anita, direktno vprašaj, ker gre za tvojega otroka!!! In v kolikor je ustnica razcepljena, pa kaj potem! Vse to tako lepo poštimojo danes. Res, zaradi takih melenkosti, so otroci samo še bolj srčni!  Da bi le s srčkom bilo vse BP! user posted image  Bo, boš videla da bo! user posted image

No, jaz nisem podpisala pogodbe. Zakaj? Ma, zato ker je bila ipak malo čudno napisana.user posted image Kao samo za 6 mesecev, brez možnosti podaljšanja. Sem rekla, da želim pogodbo za nedoločen čas, s poskuso dobo 4 mesecev. In plača, ja za kar smo se zmenili neto, so mi bruto napisali in še to, da naj bi v to bili že všteti stroški prevoza in malice. Jok brate. Sem rekla, da naj kar lepo neto napišejo. In že tako grem na slabšo plača, da na toliko slabšo pa ne pristanem. Povedala znesek, na katerega pristanem (in res ni velik 900,00 eur ) in tu je všeto vse - razen stimulacije, ki menda lahko znese dodatnih 300,00 eur na mesec, če si priden. + strošk epovrnejo, v kolikor s svojim avtom okoli hodiš. In če pristanejo na to o.k., če ne pa hvala lepa. Dala sem jim čas do danes. Če bo tako, kot želim pridem in jutri zjutraj podpišem, če ne pač ne. Če pa rabijo malo več časa za premislek, potem naj spremenijo začetek trajanja pogodbe, ker potem dejansko ne morem začeti s 1.3.
No, sedaj čakam, kaj bo....
Čeprav v bistvu mislim, da pogodba bi bila namerno tako spesnjena...Res imejo neko čudno osnovno pogodbo - pregledala jo je teta od user posted image , ki v njihovi firmi sestavlja pogodbe, s katero tudi svojih pravic nekako ne morejo uveljevlati (kar pa jim seveda nisem povedalauser posted image ). Tako da niti nisem tako razočarana ali jezna. V bistvu sem vesela, da sem se postavila zase in sedaj je kocka na njihovi strani. Kar bo bo...še vedno se naredi tako, da je nekako prav!user posted image
Bella, ja včeraj smo ga res biksale in tudi jaz sem bila tako vesela, da smo bile zopet stare me!user posted image  Hočem še...user posted image  A plačala si, no?!user posted image

Sayuri, saj te razumemo in jaz sem res zelo ponosna nate, ker še prideš in kaj napišeš! Prosim, kar tako naprej! Pauser posted image  za Filipa, da se hitro pozdravi!

Aha, pozabile smo nauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1520
3.2.2011 10:43:40   
Krysia
K_a_t_j_a, drži se! Boš vidla, da bo z malim fantkom vse OK. Vse punce tukaj gor mislimo nate in držimo pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image Na koncu boš ugotovila, da ti je šlo en kup živcev za brezveze. Upam, da se uspeš prepričati, da bo vse v redu, ker če se boš živcirala, ne bo dobro niti zate niti za otroka. Želim ti veliko pozitivne energije!

Zoja Miša, mah, kaj je zdej to s tvojo pogodbo? No, tko kot si rekla - oni majo zdej stvar v rokah, pa naj se odločijo. Sem pa ponosna nate, da si se postavila zase! Bravo, punca!

Jst sm pa doma ... sem šla zjutri v službo in me je cel dan zeblo, tresla sem se kot pri norcih pol mi je ratal slabo, skor sem bruhala ... in sem spokala in šla domov. Komi sem do doma prišla .. zdej je mal boljš ... za jutr pa še ne vem, sam po moje bom doma ... Ma, nobenga ne bo konc, če bo mulcem kakšna ura matematike odpadla, a ne? Otroc bodo pa itak veseli user posted image

Nič, grem pod kovter - me še kr zebe ...

Neposredna povezava do sporočila: 1521
3.2.2011 11:01:57   
Zoja Miša
Krysia, očitno te ni zeblo zastonj in te je nekaj nahajalo...Jutri kar doma ostani, da bo podaljšan vikend zdrav.user posted image
Glede pogodba pa ja, kot sem napisala. Naj vidijo, da se znam zase postavit.user posted image

Gajka je pa šla, sem pozabila napisati, da naj uživajo! Itak da bodo. V Kranjski je sigurno sonček, ne pa tole turobno vreme tu!user posted image  

Moj ma v torek RD. Joj, spet ne vem, s čim ga razveselit?! Sploh, ker sem malo brokeuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
3.2.2011 11:09:10   
Zoja Miša
user posted image

Vsem nesrečnicam, ki kot jaz, za enkrat še nimate sončka...tegale sem na FB ukradlauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1523
3.2.2011 11:42:26   
anita goitan
hvala za sonček

vozim se s ta novo vinjeto, uau, včer sta šla moj in Zojo v garažo pa sta oba avtomobila lepo porihtala, ta stara šla pa s strgalom za induk.ploščo dol, in baje v hipu.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1524
3.2.2011 14:58:01   
Zoja Miša
Pogodba spremenjena. Jutri jo grem podpisati. Mah, zdej mi je slabo, ker moram jutri tu povedati.user posted image
Ampak prav je tako...saj vem...
Lahko mi pa še kamot katera pove kako trapasta sem, da sploh imam slabo vest! Hvala!!!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?