Zoja Miša
|
Anita, zmrznjeno. Pri nas je že 2 dni nazaj zmanjkalo olja in smo sedaj v popolni ledenici. Pred 1h so ga sicer pripeljali, ampak se ne sme takoj zalaufati (usedline in to) in je razen v moji pisarni, ki jo ogrevam z el. pečko, povprečno 11 stopinj v firmi . V glavnem . In ja, direktor zjutraj kliče, da z ženo (našo ''podšefico'') ne bosta prišla, da ne zmrzneta . Ja, no sej je res, da si pečko jaz prisvojim in si mi je potem tudi ne upa nihče uzeti, ampak vseeno. Če bi bila to moja firma in v situaciji, kot je, bi prišla vsa 5x sem - sploh glede na dejstvo, da imata od bajte pa do firme 200 m (sicer brega, ampak bi se vsaj ogrela). V glavnem sem kar malo jezna! Tako da, Sayuri, niso me klicali, ampak sem kar jaz poklicala in vprašala kako je s pogodbo? So mi rekli, da je pripravljena. Sem prosila, da mi jo pošljejo po mailu, za vpogled in da jo jutri zjutraj ob 7.30h že lahko pridem podpisati! No, zdej pa čakam, da jo pošljejo! Če je do 14h ne bo, pokličem še enkrat. Rabim jo danes, da jo preberem v miru, da vidim, če ni kake butaste cake v njej. In če bo, kot smo se zmenili, potem jutri tukaj povem... Zadnji čas. Krisya, ja, pa se trudim nekaj...čeprav me hudo skrbi, kaj bo, ko še jaz službo zamenjem, ker po mojem ne bom imela, vsaj ne v službi, časa. Se bom morala res zorganizirati! Vi se pa tudi dajte, da bom imela kaj brati! Res je, kje sta Tejkaz in Clara (sem te pozabila vprašati zadnjič, zakaj, se več ne javljaš) ? Smo se vama kaj zamerila ali kaj? Pa Neža nič ne pride, Erin, Buhtlček... Ostale so nas pa itak že prej zapustile Med najbolj pridne spadam jaz (vem, da se ne spodobi pisati sebe na prvo mesto, ampak če si pa zaslužim!), Anita, Gajka, Katja, Bella, Krysia, zadnje čase nas Sayuri razveseli. Butlček, bi lahko bila mičkeno bolj pridna. Škoda no-za vse, saj kaj druga ne morem rečt . Anita, tudi jaz moram Kajo Lino na cepljenje - klopni m. peljati. Lani je dobila 2 pikici, potem naj bi kao oktobra še eno, pa sva jo spustili. Tako da sedaj mora nadoknadit. Bella, hvala za pesti! Kako je Teja? In avtek, je super?! Kdaj ga pripelješ ppokazati? Kavica drug teden, hmmm? Bomo na vezi, a ne?!