|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
1.2.2011 15:37:33   
D0aisy
Čao!

Mi smo pa danes bolj slabo spali. Spat je šla ob 21h, zbujala pa se je ob: 23:30, 2:00, 5:30 in še zadnjič ob 7h. Pa tudi ćez dan ni nič spala, sem jo sedaj komaj uspavala. Razmišljam, da nabavim knjigo: spi, dete spi. Berem,da je tudi vam pomagala.
Temence- mi se borimo z njimi že skoraj 3 tedne, nekaj smo se jih losali, ni pa še to to. Pa smo poizkusili že vse živo: od oljne kapice, česanja, musteline kreme, ne vem več kaj naj poizkusim. Spustili pa so se že po celem lasišču, od spredaj kjer je las manj pa je tudi temenc manj.
Srečanje štajerke-nekaj se nas bo zgleda našlo, predlagam da se dobimo drug teden?!

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
1.2.2011 16:47:01   
Renesme**
temence- ma ne vem, Tinkari sem 1x namazala z mustelino kremo in je šlo vse dol, tamalemu pa bolj ko mažem več jih imauser posted image

Lottyka- je pa res velik Žanuser posted image ...midva imava šele naslednji teden posvetovalnico, 1 cepljenje pa še za rota dobi takrat...me tudi že firbec matra kako napreduje...pa vseeno upam, da nama ne bo treba v razvojno, če pa bo treba bom pa to vzela, ko je ena rekla, kot zastonj telovadbouser posted image

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
1.2.2011 17:56:31   
Destiny86
Temenca mi smo 2x prali s šamponom od Mustele pa je šlo vse dol. Ima pa kr precej izpuščajev po ličkih pri ušeskih, mažem z bepanthen mazilom pa mislim, da se stanje izboljšuje.

Včeraj smo imeli UZ kolkov, vse v redu, Rene je pri zdravniku tako klepetal že ob 8h zjutraj, da se je še doktor nasmehniluser posted image

HB za lepa vremena, sva vsak dan vsaj 3 ure zunaj, se šetava po sončku in on tako lepo pančka, a kaj ki še vedno zvečer galami, zadnja dva dni smo ga uspeli spravit spat ob 23.30, kar je velik uspeh, zbudi pa se ob 7.30, mama se prav lepo spočije, ker čez dan nimam možnosti it spat, je več ali manj buden, le zunaj spiuser posted image

Naš Rene pa zadnje čase kaka samo 1x na dan, prej je vsak obrok, ampak ko se pokaka se za prav, tako, da gre ponavadi vse čez in čez.

Zdej je že pol ure priden v ležalničku, HB za ležalnik res, se igračka z rokicami in klepeta z živalcami, prava klepetulja, ne vem po kom se je vzeluser posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
1.2.2011 19:29:33   
majabar
Evo, mamica s treninga, sincek je bil priden. Je imel se nekaj vrocine, a sem ga med treningom 1x nahranila (ponavadi 2x ali 3x) in je zaspal. To cepljenje ga je kar malo zdelalo. A vsaj joka ne:). Zdaj doma je se enkrat pojedel in bo po mojem spet zaspal. Da si jaz lahko kosilo skuham:). Je pa taka vrocina, da sem po uri in pol streljanja sla raje v senco na Orbitrek, utezi in trebusnjake.
Lottyka, super mere!!
Destiny, 8 ur spanja, luksuz:)!

(odgovor članu Destiny86)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
1.2.2011 21:17:45   
ljubljana
 user posted image
kje je ta mothercare igralnica vem kje je mothercare, ne vem pa kje je igralnica

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
1.2.2011 21:26:54   
novemberska
Ljubljana mislim da ko prideš po stopnicah levo...desno prodajajo pohištvo,levo je igralnicauser posted image vsaj mislim da je tko? Če ni naj me katera popravuser posted image Se pravi da jutr ob 10h velja?

Najin največji zaklad, največja sreča Hana 16.10.2010

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
1.2.2011 21:53:06   
ljubljana
bom prišla z obema

Neposredna povezava do sporočila: 1807
1.2.2011 21:54:44   
Majchi
Igralnica je v 2.štuku. Ko not prideš, je levo dvigalo in greš gor, in si tam.

Neposredna povezava do sporočila: 1808
1.2.2011 22:18:39   
ljubljana
hvala za info

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
2.2.2011 2:48:06   
majabar
Jaz sem pa izmerila Luciana Maia, torej, pri treh mesecih ima 5700g (porodna 2900g) in 58cm (porodna cca 48cm). user posted image Sem pa danes pisala na med.over.net in vprasala glede polivanja, moje kolicine redkega mleka na zacetku in uradne izmerjene dolzine ob rojstvu (44cm). Bomo videli, kaksen bo odgovor.
Jutri spet trening, popoldne pa moram pocivati, danes sem zelo utrujena. Moj dragi je kot trener zelo zahteven, no kot partner tudi vcasihuser posted image . Ampak doma lahko recem NE, na treningu pa ne gre:). Saj ni hudega, bom ze prisla v formo!

Neposredna povezava do sporočila: 1810
2.2.2011 7:23:37   
emma83
Dobro jutro punce.

Naju pa danes žal ne bo, ker sem jaz zbolela. Sicer ni nič drastičnega samo glavo mi bo razneslo, sinuse imam pa tudi čisto zamašene ampak mi ni glih, da bi delila svoje bacile z vami. Pa drugič. Grem nazaj ležat.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
2.2.2011 7:25:58   
Urša08
jutro

Sploh nisem vedla a naj se javim al ne. Se tako neredno javljam da ste me najbrž že odpisale user posted image user posted image user posted image

Pri nas smo imeli od decemra samo s.r.a.n.j.e z zdravjem. Prvo je starejši dobil norice in seveda čez 14 dnio za božič sta jih dobila še Žiga in Eva. Po noricah je šel za 3 dni v vrtec in staknil adenavirus, potem se je pa začelo ... Eva je začela kašljati in je šlo tako hitro naprej da sva pristali na infekcijski od tam pa so jo odpeljali na intenzivno v Maribor ker je bila LJ. polna. Men se je kar svet zrušil user posted image user posted image user posted image imela je bronhiolitis, rsv in pljučnico. No po 10 dneh intenzivne smo jo dobili domov. Imam pa sedaj tudi ta velikedva doma do marca da ne preneseta še kaj iz vrtca.

No na hitrco sem napisala kaj se nam dogaja, se bom pa probala bolj pogosto javljati.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
2.2.2011 7:40:29   
Valentina85
Dobro jutro!

Joj, Urša08 ste imeli pa res pestro, upam, da bo boljše  user posted image

No, pri nas je moževega bruhanja in driskanja končno konec, zaenkrat smo midve s Hano še OK (trkam po mizi) user posted image   Razen mojega prehlada in Haninega zamašenega noska vsako jutro.
Hana je kar dobila en svoj urnik, že en teden hodi spat ob 23h in spi do 6h, 7h zjutraj.

Zdaj se pa moramo zrihtat ker imamo UZ kolkov ob 9h.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
2.2.2011 7:43:50   
škorpijonček_
Hoj,

Za nami je pregled in kontrola teže in višine…imamo 5500g in 61,5 cm…in to pr dveh mesecih. Meni se zdi, da tole naše dete oreng raste. Glede teže ni nič komentirala, je rekla, da je vse OK in očitno mali že dovolj dobi.
Glede bruhanja in polivanja pa pravi, da to pride, če so razmaki med obroki različni ali predolgi. Je rekla, da naj probam imet nek ritem, tudi če mali noče, če pa že kdaj padem iz ritma, pa se naj to ne ponovi prevečkrat. Pa tudi ni nujno, da mora spit 120ml, lahko tudi večkrat po malem in se naj ne obremenjujem, če kdaj manj poje.
Ja, dokler je dobrovoljček, bo že držalo nekako tako.
Smo pa drgač prvi dan včeraj preživeli brez kakanja, upam, da bo danes vrgel ven…kr nekak nisem navajena, da nič v enem dnevu.

Zdaj pa spet čez en mesec, če ne bo kaj prišlo vmes.

Aja, pa še za fiziološko je rekla, da naj ne šparamo, kr večkrat na dan, da se prepuca.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
2.2.2011 8:41:54   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Sploh nisem vedla a naj se javim al ne. Se tako neredno javljam da ste me najbrž že odpisale user posted image user posted image user posted image

Pri nas smo imeli od decemra samo s.r.a.n.j.e z zdravjem. Prvo je starejši dobil norice in seveda čez 14 dnio za božič sta jih dobila še Žiga in Eva. Po noricah je šel za 3 dni v vrtec in staknil adenavirus, potem se je pa začelo ... Eva je začela kašljati in je šlo tako hitro naprej da sva pristali na infekcijski od tam pa so jo odpeljali na intenzivno v Maribor ker je bila LJ. polna. Men se je kar svet zrušil user posted image user posted image user posted image imela je bronhiolitis, rsv in pljučnico. No po 10 dneh intenzivne smo jo dobili domov. Imam pa sedaj tudi ta velikedva doma do marca da ne preneseta še kaj iz vrtca.

No na hitrco sem napisala kaj se nam dogaja, se bom pa probala bolj pogosto javljati.

Ojoj! Enak scenario kot mi, le da smo se mi intenzivi izognili (no aparatu za dihanj, na monitorju je bila ves teden)...Menda ste bili istočasno v bolnici kot medve z Ano... No mi smo še imeli prosto posteljo v Lj...Ja tile bronhiolitisi so od hudiča! A je Eva zdaj ok?

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
2.2.2011 8:42:25   
pajac
čestitke za mere!user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
2.2.2011 9:16:39   
novemberska

Dobro jutro...midve z Hano se lih rihtave počas za mothercare....upam da še katera pride, da ne bove same tam user posted image user posted image user posted image Ne saj vem da vas je še kar nekaj ki naj bi jih prišlo...tko da punce vidimo seuser posted image

Najin največji zaklad, največja sreča Hana 16.10.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
2.2.2011 10:44:55   
Urshy78
jutro.

mi smo ponoči spet štrajkali s spanjem, še dobro da sem pri mami, ga ga je zjutraj vzela v dnevno, da sem jaz že malo pospala.

temence, jaz ga mažem kar z bepantenom in ful pomaga.

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1818
2.2.2011 10:57:24   
Valentina85
Mi smo nazaj s pregleda in kolki so 1A user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
2.2.2011 11:19:49   
naša beba
Hello punce,

midve z Emo sva danes spet bile v B. Sva včeraj dobili vabilo, da naj prideva še enkrat dat urin za sanford, ker so tistega, ki sva ga dali prejšnji teden razlili... Svašta...
Je bilo pa tako, da sem k sreči najprej dobila pošto, čez pol ure pa kliče zdravnica, da ima izvide od sanforda in ima moja pikica zopet ogromno bakterij... Pa mi ni bilo več jasno katera varianta je zdaj prava in sem ji povedala kaj sem dobila po pošti. No potem je pa povedala malo več. Prvi izvid za urin je bil dober (BP), sanford pa porazen...
No in sva šli danes še enkrat lulat. Se je sestra full opravičevala. Mikro laboratorij je zadnjič zaključeval z delom in ni prejel urina, ker so ga pustili na drugem koncu. Ko pa so ga prejeli, je stal že predolgo in je normalno, da se bakterije razvijejo. So pač zaj* in izbrali druge izraze, da bi zatučkali resnico.

... zdaj pa lepo drema dobrovoljček, duda ji je tudi zlezla iz ust... pa sonček kuka ven, tako da se greva še malo spravit na zrak

Prva snežinka Ema, 27.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1820
2.2.2011 11:20:20   
naša beba
IZVIRNO SPOROČILO: Valentina85

user posted image user posted image user posted image

Prva snežinka Ema, 27.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1821
2.2.2011 11:46:40   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: Valentina85

Super za kolke user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1822
2.2.2011 12:52:06   
nejka000
ojla!

mi sm pa dane simeli porazno noč. Nosek nonstop zamešen, smo pucali celo noč, jokala je, joško mi je znucala do amena tak da me je že vse bolelo, no zaj zjutraj pa zmerima vročino in je 38,7 v ritki. user posted image

Sedaj spi že 4 ure. Je pa čist boga, take rdeče očke ma pa čist je žalostna. user posted image

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
2.2.2011 14:02:35   
phelps
Nejka000, k zdravniku pojdite user posted image

škorpijonček, vidiš, da je vse ok... Tvoja zgodba je (vsaj meni) podobna moji, najini štručki sta se obe veliki rodili in obe naju je skrbelo, če dobivata dovolj user posted image . Meni je v ponedeljek zdravnica pokazala graf Nežine rasti in je jasno zelo nad povprečjem (ker je ta graf narejen za vse enako, ne glede na začetno težo user posted image ). Potem sem pa zunaj v čakalnici videla malčka, ki se je rodil dan za Nežo in je imel 7,5 kg me je pa kap zadela user posted image user posted image user posted image , res so eni ogromni pri treh mesecih.

Kolikor vem, je bila ob rojstvu najtežja Dayina štručka, ona se pa nič ne javi user posted image , prav zanima me, kako jima gre user posted image

Pri nas je vse po starem, pečejo me roke, ker si jih toliko umivam in razkužujem. Neža je včeraj 5x kakala pa še enkrat ponoči med dojenjem user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 2.2.2011 14:03:39 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
2.2.2011 14:33:03   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

ojla!

mi sm pa dane simeli porazno noč. Nosek nonstop zamešen, smo pucali celo noč, jokala je, joško mi je znucala do amena tak da me je že vse bolelo, no zaj zjutraj pa zmerima vročino in je 38,7 v ritki. user posted image

Sedaj spi že 4 ure. Je pa čist boga, take rdeče očke ma pa čist je žalostna. user posted image

user posted image user posted image user posted image čimprej okrevajta, pa res k doktorju, če bo karkoli drugače...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

porod in čep

V kolikem času ste rodile ko se vam je odluščil čep?

tisti dan (73%)

v roku enega tedna (18%)

v roku dveh tednov (5%)

v roku treh tednov (2%)

več kot tri tedne kasneje (2%)

Število vseh glasov: 222

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!