pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** majabar, se ti pridružijem v metanju mleka ven:((....pri nas je zdaj dozo mleka povečal na 140,150ml, sam kaj ko pol on ven vrže tist višek...no mogoče so tudi kaj limone krive, ki sem jih dala v čaj , ma ne vem, je pa to ful smotan, ker ga moram skoz preoblačit....pa to ven vrže še 1 uro po hranjenju , pa če je preveč v položaju lupinice, če preveč brca in maha....beda no...pa spet ima uček mal vnet, pa nosek tudi ni čist ok...v ritki je imel pa 37,7- to še ni vročina, ne??? Pa spet noče spat.... Danes je bilo ful luštno, samo bastian čist ven iz ritma pade in je pol kr kriza, je bolj stay at home ptiček , sprehod še gre, ker je pred in po sprehodu, tole po trgovinah nam pa ne laufa Igralnica gor je pa res ful fajn, 3 ure kot da nebi imela s sabo Tinkare , pismo doma se pa 10 min sama igra ... Otročki in mamice pa tud ful luštne, vse!!! Hijacinta, že probala plenico? Jaz sem imela sleep&play pri Tinkari in je vse puščalo...pa mislim, da je imela tudi kapesanta že pri prvem slabe izkušnje z njimi ...od leclerca plenice so tudi ok- so večje kot pamperske... Ana tudi poliva tudi uro po obroku, če opleta z rokami in rita :(, prej sploh nisem bila pozorna na to ker njej pride ven zelo malo, ampak ji zaliva usteca in pokašlja, kar pomeni da gre tudi na dihala.. Pa nič ne pomaga dvignjeno vzglavje... A leclerc plenice ne mislite menda ECO + njihovo znamko??? Moj jih je včeraj prinesel, ker sem rekla, da bom sprobala in je čisti plastik fantastik... me je skoraj kap ko sem jih rijela.. No ponucali jih bomo, če ne bo rdeče riti..