|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
2.2.2011 14:36:02   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Pri nas je vse po starem, pečejo me roke, ker si jih toliko umivam in razkužujem. Neža je včeraj 5x kakala pa še enkrat ponoči med dojenjem user posted image

no da te potolažim, Ana kaka po čisto vsakem dojenju in to na ful... Me že prav skrbi... user posted image Ampak dokler grejo grami gor, pa so plenice mokre, nimam kaj.. Tudi Peter je bil seronja user posted image Je pa on po cepljenju proti rotavirusu zbolel z blago obliko. Tretji dan je dobil vročino do 39, 1x bruhal, 3-4x zeleno sluzasto odvajal in je nato bil po cca 24 urah že ok...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
2.2.2011 15:35:42   
phelps
Samo da kakajo user posted image . Neža ima že rumen kakec, je pa še sluzast. Vročine še ni in upam, da je ne bo. Je pa danes prava zaspanka, je in panča, meni je prav dolgčas, ker nisem vajena, da čez dan toliko spi user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
2.2.2011 17:22:23   
Majchi
Jaz pa danes nisem prišla na srečanjeuser posted image (no, saj ste verjetno opazileuser posted image ). Mah, smo spali do mal čez 9, ker sem si pozabila alarm mal prej naštimat. Šele Lanin klic iz kopalnice "Mami, kakala sem!" me je zbudiluser posted image . Reva mala je bila že bogve kok časa pokonc, pa se je lepo v sobi igrala in me pustila spatuser posted image .

Potem je pa sestra na kavo prišla, ker je bil to njen prvi dan porodniške, pa se je zavleklo. In potem Lana sploh ni več hotla it, ampak je hotla z mojo sestro v zgornji štuk. In potem je šlo samo še navzdol... Mi je nagajala, Luka je skoz neki jokal, česarkoli sem se lotila, mi ni zneslo, ker sta oba skoz nekaj cvilila. Prejle, po kosilu, sem jih ven spokala končno, sem imela voziček tako z avti zaparkiran, da ven nisem mogla. K sreči je bil moj že doma, da sva ga čez dvignila, drugač se tud ven ne bi mogla it spihat. Potem mi je tamala celo pot drekala in diktirala kam naj greva in kam naj ne greva. Na koncu sem zavpila na njo, naj že utihne in da bova šle tja, kamor bom jaz hotlauser posted image . V glavnem...slab dan! K sreči zdele Luka še mal spi v košari (čudež!), da imam jaz 15 minut zase. Lano pa uspešno pošiljam v njeno sobo, naj se s čim zamoti. Vem, grozna sem dons, ampak prov ne morem več dons! Moj pa kuhinjo sestavlja v kleti, zato ne more vskočit... Ah, saj bo kmalu večer in jutri nov dan!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
2.2.2011 17:59:07   
nejka000
Pri nas diagnoza prehlad. Ne šparat s fiziološko, dobili smo svečke za zbijanje vrčine in smo zaj že malo boljši. Se že smejčka sam nosek je pa še katastrofa.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
2.2.2011 18:48:49   
lottyka
Dober večer,

No pri nas smo tud zboleli, jaz in mož se boriva z vročino in kašljanjem. Upam, da čimprej mine tole in se pozdravimo. Žan zaenkrat ni zbolel, vsaj nekaj dobrega.

emma upam da se tudi ti kmalu pozdraviš.

urša08 user posted image user posted image user posted image

valentina85 super za kolke.

nejka - upam da boste kmalu uredili tale prehlad.

Nič, grem nazaj v posteljo, komaj sem še pokonc. Upam da ste se imele lepo na srečanju.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
2.2.2011 18:57:03   
majabar
Joj, koliko prehladov! Da bi tale zime cin prej minila!!
Jaz pa spet v luzah bruhanja:(. Nekaj dni je polil morda 100ml v celem dnevu, danes pa gre spet vse ven.  Ravnokar sva pretrpela 10 minut histericnega joka. Pred tem je trikrat bruhnil neverjetno kolicino najprej svezega mleka, potem pa se sesirjenega. Na koncu se je umiril, ko sem ga stisnila k sebi v navpicen polozaj. Zdaj se pa z vrtiljakom igra. Upam, da bo zaspanckal, ker se vidim, da je se komaj buden.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
2.2.2011 20:45:12   
Renesme**
majabar, se ti pridružijem v metanju mleka ven:((....pri nas je zdaj dozo mleka povečal na 140,150ml, sam kaj ko pol on ven vrže tist višek...no mogoče so tudi kaj limone krive, ki sem jih dala v čajuser posted image , ma ne vem, je pa to ful smotan, ker ga moram skoz preoblačit....pa to ven vrže še 1 uro po hranjenjuuser posted image , pa če je preveč v položaju lupinice, če preveč brca in maha....beda no...pa spet ima uček mal vnet, pa nosek tudi ni čist ok...v ritki je imel pa 37,7- to še ni vročina, ne???

Pa spet noče spat....

Danes je bilo ful luštno, samo bastian čist ven iz ritma pade in je pol kr kriza, je bolj stay at home ptičekuser posted image , sprehod še gre, ker je pred in po sprehodu, tole po trgovinah nam pa ne laufauser posted image
Igralnica gor je pa res ful fajn, 3 ure kot da nebi imela s sabo Tinkareuser posted image , pismo doma se pa 10 min sama igrauser posted image ...

Otročki in mamice pa tud ful luštne, vse!!!

Hijacinta, že probala plenico?
Jaz sem imela sleep&play pri Tinkari in je vse puščalo...pa mislim, da je imela tudi kapesanta že pri prvem slabe izkušnje z njimiuser posted image ...od leclerca plenice so tudi ok- so večje kot pamperske...

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
2.2.2011 21:01:32   
majabar
Renesme, a ne, cista zalost! Se dobro, da so malo boljsi dnevi vmes. Jaz se sprasujem, ce se morda prevec naje. Saj ne vem, kdaj je sit. Ce ga pristavim, vedno se vlece, nikoli se ne navelica. Da bi ga stehtala pred in po podoju, da bi vedela,koliko poje, pa nimam tehtnice. Vcasih vrze ven visek, vcasih pa se ure potem, prav cuti se, kako se mu skrci prepona, kot pri nas, ko bruhamo. Danes sem ga ze 2x preoblekla, kjub vrocini tule, a je bil res ves moker. Sem sla potem za probo iz flaske polit 100ml in je priblizno enako izgledalo, kot takrat, ko leti ven iz njega:(.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
2.2.2011 21:51:43   
simonmojca
Zdravo punce

žal mene tudi ni bilo danes - nismo uspeli user posted image
UPAM DA STE SE IMELE DOBRO
Zjutraj se zbudim, vse pripravim, malega oblečem še v temi, ker je pančkal, pol pa slišim da full kašla user posted image , prižgem luč in je imel čist zabuhle in rdeče uči user posted image  nos zabasan komaj dihal (kot en star čičo je bil) in sva samo pucat začela (je blo kar veliko smrkučka). No in je šlo vse po zlu, HB ni bilo vročine in je še ni (trkam na les-glavo).
Z mami sva bile zmenjene da gremo skupaj, jaz z malim na srečanje, ona pa z kajo (nečakinja) po štacunah, pol se pa dobimo in gremo kupt oblekce za krst.
No ker je mali zbolu se je moja mami odločila, da sama ostane doma z tamalima dvema, jaz in sestra greva pa po štacunah. No se moram pohvalt v 3h, sem kupila 2x belo obleko (dve vrjanti za tamalega-če se polije), copatke, sveče pa še v leclerka sva šli. Uglavnem NE MOREM VRJET da sva v 3h obdelali 6 štacun. Prej bi skoraj ves dan rabila za tok štacun user posted image
lp

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
2.2.2011 22:08:28   
tejci1981
Večer!

Otrok spi, mama pa na  user posted image !

Čakam dragega da pride iz službe.

Za vse bolane - hitro se pozdravite!

Phelps - meni se Leon tudi zdi večji kot njegovi vrstniki pri 3 mesecih,...pravijo da zaradi flaše,...

Danes se je končno prikazal sonček, tako da smo spet uživali na sprehodu!
Komaj čakam toplejše dni, da bomo lahko kofetkali!

Upam, da ste uživale danes!

Lep večer!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
3.2.2011 8:30:09   
nejka000
jutro!

No za nami grozen večer. Polek prehlada jo je še zvijalo in krčke je mela, tak da smo še bruhali ampak ob enajstih jo je sfalilo in je spala do štireh. Pol smo malo tečkali, sčistli nosek in je zaspala čez kake dve ure nazaj pa hvalabogu še spi. Tak da je blo še kr ok. Vročine tudi hvala bogu ni blo več. user posted image user posted image Se stanje upam da izbolšuje ker je bla včeri res tak boga, da sem še jaz jokala zravn nje.
P je rekla da jo naj peljem za kake 10 minut na svež zrak, pa bo danes zgleda sonček ampak ne vem če bi jo ker je zaj zunaj -9 in se tudi ne bo segrelo kaj čez 0.

Aja pa jedla je včeraj bolj slabo, tak da sem mogla ven črpat ker mi je zize htelo razgnat.

Pa 3 mesce smo bili stariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 3.2.2011 8:31:27 >

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
3.2.2011 9:29:18   
emma83
Jutro.

Meni bo glavo razgnalo, samo upam, da ne bo Liam še kaj pokasiral od mene. Očitno je nekaj v zraku, ker smo zgleda vse nekaj bolne, če ne me pa naši malčki. Kr neki, me no like.

Majchi tudi taki dnevi so, bo danes bolje.

Urša08 kriza, kr v Maribor so vas poslal. user posted image , en kup user posted image .

Vsi bolančki upam, da se čimprej pozdravite/mo.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
3.2.2011 10:10:12   
Majchi
Jutro!

Emma in ostale, pozdravite se, sploh pa vaši malčkiuser posted image user posted image . Naš Luka je tud dons ponoči nekaj kašljal, ampak zdajle ni nič. Naj tako tud ostane.

Tavelika me bo pa izmozgala, ejuser posted image . Me je tud dons že navsezgodaj razpičila... Ne vem, a sem jaz bolj občutljiva ratala al je ona bolj podivjana. Moram se spomnit drugih tehnik in igric. Obstoječe ne palijo več za nobeno od naju.

Drugače pa dobim novo kuhinjouser posted image . Moj jo že sestavljauser posted image . Čez vikend bojo zgornji elementi fertig, v drugem tednu pa bo še pult in spodnji elementi. Do zdaj sva v renoviranem stanovanju imela 30 let staro kuhinjo. Vam bom potem pokazala prej/potem fotkeuser posted image .
Pa sušilca naj bi zdaj enkrat dobila. Madoniš, česa vse se veselim kot majhen otrokuser posted image . Gospodinjskih mašin...

Pa hujšanje mi zaenkrat ful gre, se moram mal pohvalituser posted image . Januarja mi je šlo dol 3,3 kile. Za februarja imam pa tud cilj 3 kile. In seveda naprej... Se vsaj z nečim ukvarjam.

Simonmojca, ti pa rada po štacunah letaš, a neuser posted image ? Jaz sem z veseljem, dokler nisem imela otrok. Pa še na terenu sem delala, pa sem si vsak teden kaj kupila, kar sem rabila in kar mi je bilo všeč. Sem zmer našla cajt med strankami za kakšno trgovino.
Zdaj je pa to postala moja največja nočna mora. Vse je nekaj na silo in kampanjsko. Ko grem, imam cilj kupit celo sezonsko garderobo v 2 urah. In na koncu se mi zdi, da mi polovica cot sploh ni zares všečuser posted image . Moram se popravit, kar se tega tiče in it večkrat in z užitkom.

majabar, kok si pridna s temi treningi! A tvoj je pa sicer trener? Pa super mere ima Lucian Mai. Naš Luka bo imel malo več pri 3 m, pa je štartal s precej več. Edino v cm je pa dost večji, ker se je že rodil 55 dolg. Po mojem ima zdaj že 65user posted image . Joj, joj, prehitro mi gre vse skupi...user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
3.2.2011 10:30:44   
philadelphia
Živjo punce

Da se mal pojamram user posted image . Naša punca nekaj štrajka pri hrani, do sedaj je ful pojedla, od včeraj pa komaj kaj spravim vanjo (smo na flaški). Mene skoz mori, da ima nekaj v nosu in ne more dihat, ampak ko ji čistim nosek s fiziološko in apiratorjem (imam elektronskega), nič ne dobim ven, muce pa itak poje dol. Zdaj pa ne vem al aem jaz čudna al pa res nima nič v nosku. Pa še začela si je lizat in cuzat rokice in zraven začne ful jokat. No to je počela tud ob treh ponoč user posted image  in sva ji z mojim rinila dudo not in jo šuškala, tak da je zaspala do šestih in se spet drla. Sam lačna pa ni, četudi si cuza rokice. No jaz imam zdaj tak glavobol, da bom umrla, ker se že par noči zbujam ob treh (ker se ona zbuja,sam potem kr zaspi nazaj). Jaz sam upam, da mi ne zboli. Pa še to, včeri jo je imel moj eno uro zunaj od petih do šestih zvečer, sicer je bila zadekana v nulo, ampak zunaj je bil pa mraz (ona ni bla nič mrzla ko sem jo potipala), upam da mi ne bo zarad tega zbolela. Aja jaz sem bila takrat na pilatesu in me zdaj bolijo mišice user posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
3.2.2011 10:43:18   
november2010
Jutro!

Srečanje - luštno blo, zdaj nam sam še sonček manjka, da prežene te bacile stran, da se bomo lahko kmalu dobile tudi v kaj večjem številu pa da bomo lahko tudi zunaj. :) Igralnica MC je pa itak zakon :) Bile smo pa: ljubljana, renesme, novemberska, hiacinta in pa november2010
simonmojca - smo dobilae tvoj sms - tolk da boš vedla, ker odpisat pa nisem mela časa :)

Mi smo po srečanju potem še kar vandrali po svetu, tako da smo domov prišli okrog 6, utrujeni do konca, mami pa še najbolj :)

Majchi - super za KG!! user posted image user posted image user posted image user posted image

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
3.2.2011 11:12:37   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Sploh nisem vedla a naj se javim al ne. Se tako neredno javljam da ste me najbrž že odpisale user posted image user posted image user posted image

Pri nas smo imeli od decemra samo s.r.a.n.j.e z zdravjem. Prvo je starejši dobil norice in seveda čez 14 dnio za božič sta jih dobila še Žiga in Eva. Po noricah je šel za 3 dni v vrtec in staknil adenavirus, potem se je pa začelo ... Eva je začela kašljati in je šlo tako hitro naprej da sva pristali na infekcijski od tam pa so jo odpeljali na intenzivno v Maribor ker je bila LJ. polna. Men se je kar svet zrušil user posted image user posted image user posted image imela je bronhiolitis, rsv in pljučnico. No po 10 dneh intenzivne smo jo dobili domov. Imam pa sedaj tudi ta velikedva doma do marca da ne preneseta še kaj iz vrtca.

No na hitrco sem napisala kaj se nam dogaja, se bom pa probala bolj pogosto javljati.

Ojoj! Enak scenario kot mi, le da smo se mi intenzivi izognili (no aparatu za dihanj, na monitorju je bila ves teden)...Menda ste bili istočasno v bolnici kot medve z Ano... No mi smo še imeli prosto posteljo v Lj...Ja tile bronhiolitisi so od hudiča! A je Eva zdaj ok?

Pajac  ojoj a vedve sta tud mele tole sranjeuser posted image . Eva je bila od 5 -14.1 na intenzivni. Sedaj je ok, občasno še kaj zakašlja. Včeraj sva imeli kontrolo na infekcijski in je ok. Kako je Ana? So vama dali kaka posebna navodila?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
3.2.2011 11:14:45   
Urša08
Punce če boste mele kako srečanje v pomladnih mesecih se vam še jaz pridružim z mojo Evo.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
3.2.2011 14:00:42   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

majabar, se ti pridružijem v metanju mleka ven:((....pri nas je zdaj dozo mleka povečal na 140,150ml, sam kaj ko pol on ven vrže tist višek...no mogoče so tudi kaj limone krive, ki sem jih dala v čajuser posted image , ma ne vem, je pa to ful smotan, ker ga moram skoz preoblačit....pa to ven vrže še 1 uro po hranjenjuuser posted image , pa če je preveč v položaju lupinice, če preveč brca in maha....beda no...pa spet ima uček mal vnet, pa nosek tudi ni čist ok...v ritki je imel pa 37,7- to še ni vročina, ne???

Pa spet noče spat....

Danes je bilo ful luštno, samo bastian čist ven iz ritma pade in je pol kr kriza, je bolj stay at home ptičekuser posted image , sprehod še gre, ker je pred in po sprehodu, tole po trgovinah nam pa ne laufauser posted image
Igralnica gor je pa res ful fajn, 3 ure kot da nebi imela s sabo Tinkareuser posted image , pismo doma se pa 10 min sama igrauser posted image ...

Otročki in mamice pa tud ful luštne, vse!!!

Hijacinta, že probala plenico?
Jaz sem imela sleep&play pri Tinkari in je vse puščalo...pa mislim, da je imela tudi kapesanta že pri prvem slabe izkušnje z njimiuser posted image ...od leclerca plenice so tudi ok- so večje kot pamperske...

Ana tudi poliva tudi uro po obroku, če opleta z rokami in rita :(, prej sploh nisem bila pozorna na to ker njej pride ven zelo malo, ampak ji zaliva usteca in pokašlja, kar pomeni da gre tudi na dihala.. Pa nič ne pomaga dvignjeno vzglavje...

A leclerc plenice ne mislite menda ECO + njihovo znamko??? Moj jih je včeraj prinesel, ker sem rekla, da bom sprobala in je čisti plastik fantastik...user posted image me je skoraj kap ko sem jih rijela.. No ponucali jih bomo, če ne bo rdeče riti..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
3.2.2011 14:01:17   
pajac

Punce če boste mele kako srečanje v pomladnih mesecih se vam še jaz pridružim z mojo Evo.user posted image

midve tudi prideva spomladi, tako da sva že 2 user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
3.2.2011 14:05:21   
pajac

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

jutro

Sploh nisem vedla a naj se javim al ne. Se tako neredno javljam da ste me najbrž že odpisale user posted image user posted image user posted image

Pri nas smo imeli od decemra samo s.r.a.n.j.e z zdravjem. Prvo je starejši dobil norice in seveda čez 14 dnio za božič sta jih dobila še Žiga in Eva. Po noricah je šel za 3 dni v vrtec in staknil adenavirus, potem se je pa začelo ... Eva je začela kašljati in je šlo tako hitro naprej da sva pristali na infekcijski od tam pa so jo odpeljali na intenzivno v Maribor ker je bila LJ. polna. Men se je kar svet zrušil user posted image user posted image user posted image imela je bronhiolitis, rsv in pljučnico. No po 10 dneh intenzivne smo jo dobili domov. Imam pa sedaj tudi ta velikedva doma do marca da ne preneseta še kaj iz vrtca.

No na hitrco sem napisala kaj se nam dogaja, se bom pa probala bolj pogosto javljati.

Ojoj! Enak scenario kot mi, le da smo se mi intenzivi izognili (no aparatu za dihanj, na monitorju je bila ves teden)...Menda ste bili istočasno v bolnici kot medve z Ano... No mi smo še imeli prosto posteljo v Lj...Ja tile bronhiolitisi so od hudiča! A je Eva zdaj ok?

Pajac  ojoj a vedve sta tud mele tole sranjeuser posted image . Eva je bila od 5 -14.1 na intenzivni. Sedaj je ok, občasno še kaj zakašlja. Včeraj sva imeli kontrolo na infekcijski in je ok. Kako je Ana? So vama dali kaka posebna navodila?

Z Ano sva bili na pediatriji od 10 - 18.1 ni pa rabila aparata je pa rabila kisik.. pa kup enih komplikacij, ampak o tem ob priliki na kavici.. Ana je zdaj ok,ne kašlja več, oz. pokašlja samo, ko ji pride mleko gor.. Pri kom ste imeli kontrolo? Mi je nismo imeli predvidene oz. vsaj ne vem da bi jo imeli glede na to da odpustnice še ni...user posted image
Navodil pa ni posebnih, razen izogibat se virozam v velikem krogu. Zato tudi imamo karanteno in prepoved vseh obiskov (no kakšne odrasle brez otrok toleriram user posted image ) . Ta malega tudi imam zdaj doma in bo tako vsaj do marca..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
3.2.2011 14:14:56   
majabar
Majchi, super za novo kuhinjo in kilogrameuser posted image . Ja, moj je trener, ga je treba ubogatiuser posted image . Se dobro, da imam danes pocitek, ker me vse boli!! Res hitro rastejo, kar ne morem vejeti. Tisti prav dojencki so bili samo nekaj tednov.
Mi smo imeli pa krizo ob treh zjutraj, je nekaj jokcal in tarnal. Je rabil kaksno uro, da je nazaj zaspal. To se je zgodilo sele drugic od rojstva naprej. Morda se cuti posledice cepljenja.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
3.2.2011 14:37:21   
zori82
ojla

za vse bolančke user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite....mi se še uspešno izogibamo, upam da tako tud ostane

danes je pa naša princeska stara 3 mesce user posted image user posted image
za nami je tud 1 cepljenje...ko ji je dala pikico tud trznala ni, ampak se je veselo pogovarjala in smejčkalauser posted image . Zdj trenutno spi, bomo vidli kako bo čez dan oz noč. Drugače smo pa velki že 58,6 in težki 5135g (pri 2 mescih je bla 56,5 in 4590g). Men se zdi da mal dobi, ampak je P čist navdušena da super napreduje, tako da se nič ne sekiram (očitno gremo bolj v dolžino kot pa v širinouser posted image )

temenca Nija ma tako čupo, da ji spoh ne pridem do lasišča s kremo (olje ni pomagalo), tako da se s tem še borimo (mam mustela šampon, ampak zaenkrat še ne pomaga)

library kam pa hodiš na pilates? Mogoče pa ma samo tako obdobje ko manj poje...pri Niji je blo enako( nekje 60ml na obrok pa še to komi), zdj je pa spet nazaj na 120ml oz po novem tud 150ml

majchi
super za novo kuhinjo (ja zdj se novih aparatov veselimouser posted image user posted image ) in user posted image user posted image za kg

majabar ti si pa res pridna kar se tiče telovadbe in miganja...js bi tud rabla eno brco v rito da se mal zmigam user posted image user posted image

A vaše malčke še kaj zvija oz napenja (ne krči) user posted image Nijo je ponoči začelo ob 1 in vse do jutrauser posted image . Sj ona je spala (mama ne) sam to ni to. Kdaj se to končauser posted image

user posted image user posted image tale RR, zdj bi bil pa že čas da tole s.r.a.n.j.e. popravijouser posted image user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
3.2.2011 14:43:57   
majabar
zori, sem se veckrat spomnila nate. Upam, da si tisto negativno misljenje izpred nekaj tednov premagala! Temenc mi nimamo (se?). Ja, migam pa, a res pojem zraven se ogromno odvecne hrane. Saj nimam namena izgubljati na tezi, saj sem bila 10 dni po porodu na predporodni, samo malo definicije in moci si zelim. Vem, da bi bilo lazje, ce bi jedla bolj pametno, a trenutno se se ne pocutim tako, da bi zamenjala nacin:). LM je danes ponoci (2. od rojstva) nekaj mucilo, da ni spal eno uro, drugace je OK. Morda je se posledica cepljenja izpred dveh dni.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
3.2.2011 14:54:12   
lottyka
Dober dan,

IZVIRNO SPOROČILO: library

Živjo punce

Da se mal pojamram . Naša punca nekaj štrajka pri hrani, do sedaj je ful pojedla, od včeraj pa komaj kaj spravim vanjo (smo na flaški). Mene skoz mori, da ima nekaj v nosu in ne more dihat, ampak ko ji čistim nosek s fiziološko in apiratorjem (imam elektronskega), nič ne dobim ven, muce pa itak poje dol. Zdaj pa ne vem al aem jaz čudna al pa res nima nič v nosku. Pa še začela si je lizat in cuzat rokice in zraven začne ful jokat. No to je počela tud ob treh ponoč  in sva ji z mojim rinila dudo not in jo šuškala, tak da je zaspala do šestih in se spet drla. Sam lačna pa ni, četudi si cuza rokice. No jaz imam zdaj tak glavobol, da bom umrla, ker se že par noči zbujam ob treh (ker se ona zbuja,sam potem kr zaspi nazaj). Jaz sam upam, da mi ne zboli. Pa še to, včeri jo je imel moj eno uro zunaj od petih do šestih zvečer, sicer je bila zadekana v nulo, ampak zunaj je bil pa mraz (ona ni bla nič mrzla ko sem jo potipala), upam da mi ne bo zarad tega zbolela. Aja jaz sem bila takrat na pilatesu in me zdaj bolijo mišice .

library preveri nohte na rokicah, meni se je to tudi dogajalo, pa sem videla pol, da je en noht malo predolg in se je zgleda mal popraskal v ustah in je zato verjetno jokal. Druge razlage nisem našla in pa ko smo malo postrigli tud jokal več ni.

majchi wow nova kuhinja pa še sušilc kako lepo. Pa kakšno slikco prosim, da si mal sline pocedimo. Jaz bi tud novo kuhinjo imela, ne ker bi bila moja stara ampak ker je premajhna. Pa še vse pohvale pri hujšanju user posted image .

simonmojca - jaz bi tud tako v 3 urah vse nakupla, pa mi ravno ne ratuje najbolje. Moraš enkrat razložiti skrivnost user posted image .

Mi smo še vedno po starem, bolani. Čeprav meni vročina že upada in bom kmalu zgleda vredu, čeprav se trenutno počutim še vedno kot da bi ravnokar pretekla maraton, izmozgana do konca. Ampak važno da gre na bolje. Upam da ostale sotrpinke tudi napredujete in da bomo kmalu vse nazaj pri vrhunskem zdravju.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
3.2.2011 15:01:35   
zori82
Ja zdaj sem že bolje, sem se tud sprijaznala s tem da mleka ne dobim nazaj pa če se še tok trudim (2x/dan mi ga uspe načrpat nekje 120ml), tako da je zadnje 14dni bolj kot ne na AM (razen ponoči jo še dojim-neki se že nabere in čitno je dvolj, ker več ne zahteva).
Js tud ne rabim dat kg dol (sem že na enako kot prej), se pa bolj čvrste ritke pa trebuha tud ne bi branlauser posted image user posted image . Se tolažim da bo pomladi bolš, ko bom lahka več vozičkala (sanja svinja o ...)user posted image user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

katero ime za deklico?
simonasven

Katero izmed naštetih bi izbrali?

Sanja (45%)

Sari (27%)

Stina (29%)

Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!