škorpijonček_
|
Ojla, Kapesanta…zelo podobno pr nas. Jst sem zadnja dva dni full znervirana, ker mali tolk malo poje. Kaka tudi še samo 2x na dan, pa še to se oreng napenja in dere, preden spravi ven. Če mu dam še dodatek, pa sproti ko pije, kar kaka ven in mi je to čuden. Upam, da ni kaj narobe. Je tudi malce prehlajen, čujem pohrkljavanje nekje nižje od grla, ne v nosu in upam, da ne pride kaj do ušes. Mogoče je tudi povezano, da zato manj je. Ponoči je priden in dvakrat ko se dojiva, lepo sprazni zizo ali kar obe. Podnevi pa ga moram takoj ko se prebudi, dat na zizo, pa še to se po parih požirkih začne kregat, kot da dobi kaj čudenga v usta. Mogoče pa mu okus ne paše in kaj peče. Včasih me prav znervira in potem ponudim še po flaši mojga iztisnjenega in dodatek, pa se zmrduje in sam gricka tist duc. Mene pa full panika, da nima dovolj obrokov in da je lačen. Glede na to, da se smeji in je živ drgače, mislim da ni problemov. Da je pa tak suhcen, pa morda zato, ker je full dolgi. Bomo jutri vidli, kaj bodo rekli, ko imamo pregled. Me prav zanima kolk je pridobil, se bom potem manj ali bolj sekirala. Drgače smo prišli na spanje brez problema, pač po kopanju in hranjenju gre počasi v posteljico, pa mu jaz ali moj kaj govoriva, musko in vrtiljak vžgeva, dokler ne zaspi, potem se parkrat zbudi, mal zajamra in spi dalje. Če pa je kriza še kdaj, ga dam ven, na svojo posteljo, se prklopi in tudi v parih minutah zaspi. No, spimo pa ziher do 9ih, tak da je fino. Drgač pa se rad vozi v vozičku in prav paše mu ta zrak. Takoj ko prideva iz stanovanja, iz bloka začne spat. Včas ga zadekam v vojzku, odprem oken in ga pstim pri oknu, pa je isto. Danes smo stari dva meseca, jutri pa izvemo kolk smo veliki in debeli J
|