Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 30.1.2011 8:29:11
|
|
|
|
Reby
|
lučka ima 4 prekrasne celice. Jupiii Viš, jaz sem zgodi vstala in navijala lana - ja, res so super te svečke. Ko boš šla, te bom prosila, če lahko 2 škatlici še zame nabaviš gapii - a veš, da nimam pojma, kako je s temi pripomočki in nabavo v tujini. Jaz upam, da ti povrnejo. Torek bo pa tut kmalu tukaj. Držim pesti. bibon - mali zdrav, mami še pa kr kašlja. Se filam s smrekovimi vršički. Fino se nasankajte!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 30.1.2011 8:32:17
|
|
|
|
Reby
|
Kavice že dolgo nimo pile Pogrešam Semper ?!?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 30.1.2011 8:54:44
|
|
|
|
lučka 25
|
Reby, hvala za zgodnje pestke. So pomagale. Ja, jaz sem pridela 4 celike, kar je zame veeeelik uspeh V torek pa rabim še pestke, da naju pričakata 2 ali pa vsaj eden zarodek. gapi, glede povrnitve s strani zavarovalnice ne vem. Jaz mislim, da če tek čevljev ni tu za dobit, da potem ti jih povrnejo. Če ne pa malo pokliči, jaz sem jih takrat klicala, ko me je zanimalo vse okoli povrnitve stroškov glede N alergij. Lana, Reby, za kakšne svečke gre to? Sem spregledala, pa firbčna sem tudi za dva... Vsem ostlaim želim eno lepo nedeljo.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 30.1.2011 9:57:31
|
|
|
|
biba007
|
Reby, hvala za kofi. Paše Gapi, nimam pojma. Daj jim pošlji na ZZZS mail. So kar pridni z odgovori. Izvidi bodo pa tudi hip-hop tu . Bomo navijale, da bodo najlepšejši Lučkec, 4 celice so carske . Transfer pa 3. dan? Veš, kako bo to hitro . Že zdaj navijam. Moja malenkost pa malo kontemplira, da bi šla v sredo prvič potihem lulat A bi lahko v sredo tam okrog 8. zjutraj malček mislile name . Če zna katera čarat, se tudi toplo priporočam
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 30.1.2011 12:52:43
|
|
|
|
sabsa
|
Biba007 bom fejst stiskala pesti v sredo. Ti pa nam polepšaj dan s pluskom. Lučka tudi zate navijamo. Tudi jaz se odpravljam po svoje zamrznjenčke. Čakam prvo menstruacijo, potem pa še nekaj dni in začelo se bo. Pet jih čaka zamrznjenih zame. Upam, da se prime.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 30.1.2011 13:11:12
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby lučka ima 4 prekrasne celice. Jupiii Viš, jaz sem zgodi vstala in navijala lana - ja, res so super te svečke. Ko boš šla, te bom prosila, če lahko 2 škatlici še zame nabaviš čestitke lučki, prava kokoška, sedaj pa naj te počaka tista taprava!!! Reby, ni problema, če ne drugače, je Jan dol v šoli, tako da lahko nabavljam vsak teden . Lučka, Reby je zvohala fajn svečke, ki pomagajo proti kašlju za otroke, Bronhopulmin svečke. naša tako kašlja, da tudi bruha vmes in se zaradi tega zbudi in joče... . Nič, nosečke drage, uživajte, ostalim eno lepo nedeljo, šibam taveliki žabi kufer naštimat.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 30.1.2011 13:28:22
|
|
|
|
gapii27
|
lučka bom malo pocukala tetke na zavarovalnici.... sem našla v Zagrebu eno trgovino, ki naredijo čevlje kake hočeš s povišanjem ... da ne zgledajo glih tisti klasični črni, ki niso nikakvi... pr nam ne delajo estetike ampak kvaliteto-so rekli no, tud če mi ne vrnejo nič bom šla raje na Hr in tam vzela čevklje obema pa bo
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 30.1.2011 14:40:33
|
|
|
|
ledenka
|
lučka za lep pridelek! jaz navijam kar za vse 4, a smem? bibon, za sredo bomo zlo na glas navijaleeeeee lupčka vsem!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 30.1.2011 17:36:38
|
|
|
|
kimsy
|
lučka - za štiri celice! Držim pesti, da dva dobiš v varstvo, dva pa v skrinjo! biba - če bi znala, bi z veseljem pričarala... Stiskam pesti... Reby, lana - jst bi tud take svečke. Naša tud že en mesec tako grozno kašlja, da zravn bruha. sploh ne vem, če bomo kdaj zdravi! lana - ja, samo pokličeš, da ti dajo ev. št. pol si pa lahko že pri prvi M navrsti! Brez problema, sam št. morš met! Naša je pa spet zakuhala, kašlja, vneta ušeska ma... Men se počasi že rola... A jo mor še en mesc naravno zdravit?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 30.1.2011 23:22:39
|
|
|
|
Goldy
|
reby oz. lana - a bi se lahko še jaz priporočala za tele svečke. Preventiva!!!! Če je kako mogoče seveda. 16.2. imam itak NS v Lj.....
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 7:56:20
|
|
|
|
gapii27
|
hmmmm svečke bi mi tudi bom žlahto poklicala, če lahko oni pošljejo tako kot goldy za svaki slučaj
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 8:32:09
|
|
|
|
mismis
|
Sonček, vse najboljše malemu L. za dvojkico a dobim kakšen kos
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 9:04:16
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy reby oz. lana - a bi se lahko še jaz priporočala za tele svečke. Preventiva!!!! Če je kako mogoče seveda. 16.2. imam itak NS v Lj..... upam, da ni omejitev glede količine mislim, da me bodo malce debelo gledali, ko bom kupila enih koliko že.....6 škatel? Goldy, koliko pakengov? Gapii?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 9:05:08
|
|
|
|
lana70
|
aaa, pa kimsy je tudi..dejte povedat kolko
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 9:14:53
|
|
|
|
gapii27
|
lanči, a ti jih greš prav iskat dol? če greš pol mi je itak vseeno kdo mi jih pošlje lahk 2 paketiča
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 9:16:53
|
|
|
|
biba007
|
Sonček, HAPPY B-DAY Lanči je pa diler, Lanči je pa diler
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 9:52:19
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Sonček, HAPPY B-DAY Lanči je pa diler, Lanči je pa diler star diler sonček, čestitke za 2 svečki Sem pa pravkar klicala v našo postojnsko lekarno in pravijo, da imajo tudi oni te svečke z istim imenom, izdeluje jih pa galenski laboratorij goriške lekarne...... Imam pa namen v četrtek it dol na govorilne ure, pa bi zavila še do lekarne. Reby, a misliš da so čist iste?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 9:57:43
|
|
|
|
ledenka
|
jutro danes navijamo za uspešno delitev Lučkinih celic Lana, se tud jaz priporočam, a lahko
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 10:03:06
|
|
|
|
Goldy
|
lana - jaz bi zaenkrat imela 1 škatlo. Da te ne zaprejo... sonček - čestitke L!!!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 10:11:29
|
|
|
|
ledenka
|
Pa vse najboljše L!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 11:11:24
|
|
|
|
Reby
|
Lovro - vse najboljše lana - ja, baje so iste svečke
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 11:51:41
|
|
|
|
gapii27
|
še od nas vse najboljše Lovro
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 12:20:56
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Lana, se tud jaz priporočam, a lahko ni problema
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 31.1.2011 12:29:37
|
|
|
|
sonček33
|
Punce, stokrat hvala. Prav jokam. Malo zato, ker ste tako fajn in ste res pozorne, malo pa zato, ker čas tako beži. Vsaki pošiljamo kos torte. Hvala.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?