|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
30.1.2011 8:29:11   
Reby
lučka ima 4 prekrasne celice. Jupiii user posted image  user posted image  user posted image  Viš, jaz sem zgodi vstala in navijala user posted image
lana - ja, res so super te svečke. Ko boš šla, te bom prosila, če lahko 2 škatlici še zame nabaviš user posted image
gapii - a veš, da nimam pojma, kako je s temi pripomočki in nabavo v tujini. Jaz upam, da ti povrnejo. Torek bo pa tut kmalu tukaj. Držim pesti.
bibon - mali zdrav, mami še pa kr kašlja. Se filam s smrekovimi vršički. Fino se nasankajte!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 151
30.1.2011 8:32:17   
Reby
Kavice že dolgo nimo pile user posted image

user posted image

Pogrešam Semper ?!?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 152
30.1.2011 8:54:44   
lučka 25
Reby, hvala za zgodnje pestke. So pomagale. user posted image

Ja, jaz sem pridela 4 celike, kar je zame veeeelik uspeh user posted image  V torek pa rabim še pestke, da naju pričakata 2 ali pa vsaj eden zarodek. user posted image

gapi, glede povrnitve s strani zavarovalnice ne vem. Jaz mislim, da če tek čevljev ni tu za dobit, da potem ti jih povrnejo. Če ne pa malo pokliči, jaz sem jih takrat klicala, ko me je zanimalo vse okoli povrnitve stroškov glede N alergij.

Lana, Reby, za kakšne svečke gre to? Sem spregledala, pa firbčna sem tudi za dva...user posted image

Vsem ostlaim želim eno lepo nedeljo.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 153
30.1.2011 9:57:31   
biba007
Reby, hvala za kofi. Pašeuser posted image
Gapi, nimam pojma. Daj jim pošlji na ZZZS mail. So kar pridni z odgovori. Izvidi bodo pa tudi hip-hop tuuser posted image . Bomo navijale, da bodo najlepšejšiuser posted image
Lučkec, 4 celice so carskeuser posted image . Transfer pa 3. dan? Veš, kako bo to hitrouser posted image user posted image user posted image . Že zdaj navijam.

Moja malenkost pa malo kontemplira, da bi šla v sredo prvič potihem lulatuser posted image
A bi lahko v sredo tam okrog 8. zjutraj malček mislile nameuser posted image user posted image user posted image . Če zna katera čarat, se tudi toplo priporočamuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 154
30.1.2011 12:52:43   
sabsa
Biba007 bom fejst stiskala pesti v sredo. Ti pa nam polepšaj dan s pluskom.

Lučka tudi zate navijamo.

Tudi jaz se odpravljam po svoje zamrznjenčke. Čakam prvo menstruacijo, potem pa še nekaj dni in začelo se bo. Pet jih čaka zamrznjenih zame. Upam, da se prime.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 155
30.1.2011 13:11:12   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

lučka ima 4 prekrasne celice. Jupiii user posted image  user posted image  user posted image  Viš, jaz sem zgodi vstala in navijala user posted image
lana - ja, res so super te svečke. Ko boš šla, te bom prosila, če lahko 2 škatlici še zame nabaviš user posted image

user posted image user posted image user posted image  čestitke lučki, prava kokoška, sedaj pa naj te počaka tista taprava!!!

Reby, ni problema, če ne drugače, je Jan dol v šoli, tako da lahko nabavljam vsak teden user posted image . Lučka, Reby je zvohala fajn svečke, ki pomagajo proti kašlju za otroke, Bronhopulmin svečke. naša tako kašlja, da tudi bruha vmes in se zaradi tega zbudi in joče...user posted image .
Nič, nosečke drage, uživajte, ostalim eno lepo nedeljo, šibam taveliki žabi kufer naštimat.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 156
30.1.2011 13:28:22   
gapii27
lučka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom malo pocukala tetke na zavarovalnici.... sem našla v Zagrebu eno trgovino, ki naredijo čevlje kake hočeš s povišanjemuser posted image ... da ne zgledajo glih tisti klasični črni, ki niso nikakvi... pr nam ne delajo estetike ampak kvaliteto-so rekli user posted image

no, tud če mi ne vrnejo nič bom šla raje na Hr in tam vzela čevklje obema pa bouser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 157
30.1.2011 14:40:33   
ledenka
lučka user posted image user posted image user posted image  za lep pridelek! jaz navijam kar za vse 4, a smem? user posted image

bibon, za sredo bomo zlo na glas navijaleeeeee user posted image

lupčka vsem! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 158
30.1.2011 17:36:38   
kimsy
lučka - user posted image  user posted image  user posted image  za štiri celice! Držim pesti, da dva dobiš v varstvo, dva pa v skrinjo! user posted image
biba - če bi znala, bi z veseljem pričarala... Stiskam pesti...
Reby, lana - jst bi tud take svečke. Naša tud že en mesec tako grozno kašlja, da zravn bruha. sploh ne vem, če bomo kdaj zdravi! user posted image
lana - ja, samo pokličeš, da ti dajo ev. št. pol si pa lahko že pri prvi M navrsti! Brez problema, sam št. morš met!

Naša je pa spet zakuhala, kašlja, vneta ušeska ma... Men se počasi že rola... A jo mor še en mesc naravno zdravit?user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 159
30.1.2011 18:50:10   
Reby
lučka, kimsy - to so tele svečke:
http://www.obalne-lekarne.si/izdelki-galenskega-laboratorija/farmacevtske-oblike/svecke2/bronhopulmin-svecke-za-otroke/

Mogoče še samo nasvet, najbolje je dat zvečer pred spanjem, ker ko sem mu dala čez dan, se je vedno takoj pokakal in še svečka ni prišla do učinka.
In zdaj sem mu dala 3x zapovrstjo zvečer in je nehal kašljati.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 160
30.1.2011 23:22:39   
Goldy
reby oz. lana - a bi se lahko še jaz priporočala za tele svečke. Preventiva!!!! Če je kako mogoče seveda. 16.2. imam itak NS v Lj.....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 161
31.1.2011 7:56:20   
gapii27
hmmmm svečke bi mi tudiuser posted image   bom žlahto poklicala, če lahko oni pošljejo user posted image
tako kot goldy za svaki slučajuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 162
31.1.2011 8:32:09   
mismis
Sonček, vse najboljše malemu L. za dvojkico user posted image user posted image user posted image

user posted image

a dobim kakšen kos user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 163
31.1.2011 9:04:16   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

reby oz. lana - a bi se lahko še jaz priporočala za tele svečke. Preventiva!!!! Če je kako mogoče seveda. 16.2. imam itak NS v Lj.....

user posted image user posted image user posted image  upam, da ni omejitev glede količine user posted image user posted image user posted image  mislim, da me bodo malce debelo gledali, ko bom kupila enih koliko že.....6 škatel? user posted image user posted image  Goldy, koliko pakengov? Gapii?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 164
31.1.2011 9:05:08   
lana70
aaa, pa kimsy je tudi..dejte povedat kolko

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 165
31.1.2011 9:14:53   
gapii27
lanči, a ti jih greš prav iskat dol?  če greš pol mi je itak vseeno kdo mi jih pošljeuser posted image

lahk 2 paketiča user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 166
31.1.2011 9:16:53   
biba007
Sonček, HAPPY B-DAYuser posted image
Lanči je pa diler, Lanči je pa dileruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 167
31.1.2011 9:52:19   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Sonček, HAPPY B-DAYuser posted image
Lanči je pa diler, Lanči je pa dileruser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  star dileruser posted image user posted image user posted image

sonček, čestitke za 2 svečkiuser posted image user posted image user posted image

Sem pa pravkar klicala v našo postojnsko lekarno in pravijo, da imajo tudi oni te svečke z istim imenom, izdeluje jih pa galenski laboratorij goriške lekarne......
Imam pa namen v četrtek it dol na govorilne ure, pa bi zavila še do lekarne.
Reby, a misliš da so čist iste?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 168
31.1.2011 9:57:43   
ledenka
jutro user posted image

danes navijamo za uspešno delitev Lučkinih celic user posted image  

Lana, se tud jaz priporočam, a lahko user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 169
31.1.2011 10:03:06   
Goldy
lana - jaz bi zaenkrat imela 1 škatlo. Da te ne zaprejo...user posted image

sonček - čestitke L!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 170
31.1.2011 10:11:29   
ledenka
Pa vse najboljše L!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 171
31.1.2011 11:11:24   
Reby
Lovro - vse najboljše user posted image   user posted image   user posted image

user posted image

lana - ja, baje so iste svečke user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 172
31.1.2011 11:51:41   
gapii27
še od nas vse najboljše Lovro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 173
31.1.2011 12:20:56   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Lana, se tud jaz priporočam, a lahko user posted image  

ni problema

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 174
31.1.2011 12:29:37   
sonček33
Punce, stokrat hvala. Prav jokam. Malo zato, ker ste tako fajn in ste res pozorne, malo pa zato, ker čas tako beži.
Vsaki pošiljamo kos torte. Hvala.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?