Tiara123
|
se na hitro javim... sem že konkretno v 23. tednu, brca že na polno, kolcanja pa še ne čutim. Se spomnim, da mi je v prvi nosečnosti že šlo kar malo na živce, ko me je 5x na dan premikalo od kolcanja Kdaj sem se sredi noči zbudila, ko je malo kolcalo Ime že imamo izbrano, že iz prve , mislim, da je majhna verjetnost da si premislimo, ker bolj ko sva zdaj razmišljala o drugih alternativah, manj nama je kaj bilo všeč. Voziček in ostalo opremo že tudi imamo, kupili bomo samo novo lupinico, ker smo prejšnjo prodali 14 dni preden sem izvedela da sem noseča.. Če bi vedela, da bo drugi tako hitro se najavil, je ne bi prodala, tako pa sem razmišljala, da do takrat, ko bomo lupinico spet rabili, bojo sigurno že varnejše in udobnejše delali Mene tudi obupno peče zgaga V prvi me je kasneje, zdaj pa me vsak večer na polno in HB mi zaenkrat Donat pomaga. Če ne bo boljše, bom pa Rupurut nabavila. Prsne črpalke.. jaz imam sicer izkušnje samo z Aventovo ročno, tako da ne morem kaj veliko komentirat, ker nevem, kako druge delujejo, Jaz samo vem, da brez nje ne bi preživela.. Kdaj sredi noči sem gledala punčko, kako spokojno spi, mene pa vse tiščalo in bolelo in sem čakala, kdaj se bo zbudila, da si hitro izpraznim mlekarne.. Pa sem si šla izčrpat, da je potem sploh lahko jedla, ker če ne jo je mleko tako zalilo, da sploh ni prišla do sape. Pa še 2x sem dobila mastitis in takrat je pomagalo samo masiranje z vročimi obkladki in črpanje. Drugače pa ja, dojenje je zakon. Ko enkrat steče in če dojenček ni ravno len, je to največji luksuz. Vedno - kadarkoli in kjerkoli pri roki, nič gretja in sterilizacije flašk, ravno pravšnja temperatura... Se splača na začetku malo stisnit zobe, je pa zato pol lepše
|