trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: maurica ojla, jaz sem šla pa danes k osebni zdravnici po antibiotike in po syntocinon (posepešuje izločanje mleka). počutje je tako tako, še kar mi je al ful vroče ali pa me ful zebe. vročina pade, pa spet naraste, pa spet pade ... upam, da čim prej mine vse skupaj. hvala za vse nasvete. si stiskam mleko na vsake 3 ure, pa vroče obkladke dajem gor, pa masiram ... je pa patronažna res super! mi je rekla naj se nič ne sekiram, da tudi če ne bom dojila ne bo konec sveta. meni je tudi brez veze, da mi dojenje predstavlja muko, da me boli, da sem živčna zraven (ker mali ne potegne). raje si izbrizgam in mu dam po flaški in sva oba srečna, pa še očka ga lahko nahrani . tako da se ne bom sekirala, če bom dojila bom, če ne pa ne. mi je patronažna povedala za en primer, ko so v bolnici rekli mamici, da je slaba mama ker ne doji in je v tako depresijo padla, da ko je prišla domov, da je spila domestos (čistilo). še dobro, da je bila njena mama doma, da je hitro poklicala rešilca in da so rešli. hel32; , povej tvojemu, da smo vse nosečnice tečne. jaz si proti koncu nosečnosti sploh ne predstavljam, da bi imela še enega doma tršica; dobro mate to poštimano suzy; ti kr še malo počakaj joj, maurica če ne boš dojila, pač ne boš. najbolj važni so prvi dnevi, ko teče ven kolostrum. te pa si že dala čez. kasneje se sestava mleka spremeni, pa potem ni več tako hudo važno če dojiš ali ne. mi smo pravkar ugotovili, da davidu milupa ne paše in bomo sprobali s hipp. nadji pa je vseeno. in sem en dan davida samo dojila, nadjo pa samo na flašo.