lil_
|
cveke cvekaste, vedno k pridem pogledat, je tok novih strani, da sploh ne sledim jst mam prva otrocka, tko da za kaksnega starejsega ne rabim nicesar, sam ko so me vprasal kaj bi rada in k je blo govora o cunjah, sem rekla, da naj ne nosijo cisto majhnih. no pa sem dobila trenirki za dve leti...sicer se mi zdi to se tako dalec, ampak nima veze. ja no s tem sm hotla povedat to, da po mojem mnenju komot reces, nej prinesejo hlace za starejsega. sej jih bo hitr prerastu in bo pol hlace dobu mlajsi clan men se zdi prov da se vprasa kaj se rabi. npr. smo dobili plenice, za katere sem jaz mislila, da res nemores nicesar zgresit-no pa smo mel takoj rdeco ritko, tko da sem mojga takoj poslala po nov paket, takih kot smo jih imeli prej. tko da se mi zdi prov, da se vprasa se za tako malenkost. al pa me je kolegica vprasala kaj mamo in kaj nimamo...pa smo dobil cudovit igralni center kar se pa tice domacih, pa pr ns ne nosijo takih reci, ampak se otroku kup neki za spomin. ksno cunjico kupijo tako in tako, ko jo vidjo, al pa potiskane plenice, kaksno igraco,... ja no, tko da sta nasi dve dobili za spomin zlatnike. jst k sm se pa matrala sm pa od svojih starsev tut dobila zlatnik in orhidejo. kr nekej strani nazaj...lahko da ste ze odgovorile...potiskane plenice-v milerju majo pakirane po 3 in so na njih majhni lusni motivi, v pikapolonici majo pakirano po 1 in je na njej velika slikica medvedka puja in njegovih prijateljev. kaj poslat drugorodki poleg telegrama-lahko bone, ker sigurno pridejo prav. lahko dojenckov album. sicer pa nevem zakaj sploh kej posiljat zravn sem prvorodka in sem bila samo telegramov zelo vesela. itak pol k pridejo pogledat otrocka prnesejo kej velik bolj uporabnega kot pa so stvari zraven telegramov. tut ce si prvorodka se ti stvari hitro ponavlajo in jih imas hitro dovolj ps. RR se vedno nagaja
|