Tigrica86
|
js poročam z današnjega "pregleda" ob 7.30h sm mela uro za CTG, pa se mi je ena iz sosednje ambulante uštulila pred mano, tak da sm tk mogla 20 min čakat, oz. še mal več, ker ji sestra ni "najdla" srčka od . no, in potem končno pridem js na vrsto in me priklopi ta ista sestra, ter tud mojmu ne najde srčka, oz. pol je bil zelo slab utrip me je že to zaskrbelo. no, potem pa pride sestra od moje G in vidi, da sploh ne meri utripa, da so prekinitve. končno nekak naštimama, sestra gre, js 20 min ležim tam pa še skoz sm si mogla držat, da se je srček kj slišal in pol pride "moja" sestra nazaj me odklopit... in kaj ugotovima... da mi je una prva sestra zamenjala tiste sonde (al kak se jim reče) in mi jih dala glih kontra na trebušček (zato ni blo zaznat utripa, krčenje maternice je blo pa čudno izpisano )... no, pol mi je to zamenjala in jovo na novo 20 min ležim tam... pol je blo pa vse ok, ni blo treba nč držat, srček se je pa tud fajn slišal!!! utrip je bil pol normaln, zaznal mi je sicer neke krče, kar js ne morm glih rečt da so popadki, G pa tud ni nč komentirala, da bi se že kj dogajalo... jo je pa zaskrbel izvid od včerajšnjega urina, ker sm mela proteine not, ampak sm ji povedla da nism mela nč kj vode, kr nism mogla lulat (kljub temu da sm se prej nažlampala k pumpa )... ponovni CTG mam na PDP, 9.2., pa spet morm it dat vodo (tokrat je zaželjena mal večja količina ) js pa upam, da ne bo treba, da grem prej rodit sm se mogla mal "izkašljat" glede šlamparije sestre
|