|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
1.2.2011 10:53:47   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

little*miss- meni gre to tudi pošteno na živce, da vsi sedajs prašujejo a je kej novag, pa zakaj še ni..... pa sej bom povedala tako da naslednjič če bom še noseča bom kar rekla da imam datum 14 dni zamika pa naj bodod pol presenečeni če bo prej..... ker to je katastrfoa jaz sem bila zaradi tega včeraj kar živčna popoldan....

Meni je pa fajn, če me kdo pokliče, ker mi cajt hitreje  mineva. Drugač vsak premik in bolečino analiziram, če je to že to.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
1.2.2011 10:57:54   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

NOVICA DNEVA:

Danes sva prejela najlepse in najtezje poslanstvo - postala sva starsa!
Ob 9:24 se nama je rodil sin Val tezak 3140g in velik 52 cm. Vsi trije vam posiljamo pozdravcke! Tamara

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ijeeeeeeeee iskrene cestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam tamy - veliko veliko cartanja vam želim!!

sedaj ko tole pišem skos poslušam novorojenčke kako jokajo tukaj na oddelku. imam že čisto osvežen spomin kako to zgleda. če katera komaj čaka kar hitro na kakšen oddelek za par minut pa bo do poroda lažje za zdržat user posted image

kosilo? - nameravala sem delati joto, pa tortice sem imela za po kosilu, pa bodo pojedli sami, jaz pa dobim kar pač dobim user posted image

petrap - čestitke za dva korenjaka!!! user posted image user posted image user posted image

patrisha brez bojazni, nista edina - midva več sploh ne veva kaj je to user posted image  in kako se to dela user posted image

mija24 - sem se kar malo nasmejala tvojemu dragemu - to so res trenutki, ki jih nič ne more odtehtati user posted image

maurica - boga, to se pa še spomnim kako zgleda

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
1.2.2011 11:00:04   
meta21
Mene je pa ravnokar klical sosed, da je so pred 1 uro dobili punčko Nežo (v NM), rok so imeli pa 9.2. Vipercat, če jo kje vidiš, jo lepo pozdraviuser posted image  pa user posted image user posted image user posted image  zate, da bo vse ok.
Pa o se mi je že prvič zgodilo. 7 dni za mano je imela prijateljica rok in je rodila na moj rok, zdaj pa soseda isto. Mater sem fovš!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
1.2.2011 11:04:49   
sisi8
Evo mene iz pregleda. Plodovnice je še ful, posteljica cool. Kilogrami obupni- do danes +23 kg groza. Baje obstaja recept "jajčevec z baziliko in origanom" - baje greš rodit v 48 urah. Me ima da bi ga sprobala ....,pol pa ne upamuser posted image . Moj drugi otroček je zamujal 10 dni in imel v plodovnici že mekonij, kar pa ni vredu. Zato bom sedaj začela verjetno paničarit če ne bo hitr kej.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
1.2.2011 11:06:28   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
trebuh mi pa še vedno tja gor med joške štrliuser posted image

Meni pa pri kolenih binglja, da komaj hodim, ma otrok glavo že v porodnem kanalu in tud ni fajn. Madona, ko bi ble vsaj s čim zadovoljneuser posted image

hel32 - no, kako si lahko taka, user posted image brezveze, jaz sem istaaaaaaaaaaaauser posted image kak dan sem sicer bolje ampak drugače pa je moja "zgodba" identična!

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat
naj vam povem ka je novega.
novo,novo, naj bo čimprej še kaj novic zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sisi8
Moj drugi otroček je zamujal 10 dni in imel v plodovnici že mekonij, kar pa ni vredu. Zato bom sedaj začela verjetno paničarit če ne bo hitr kej.

Moja je bila 4 dni čez rok pa je bila tudi mekonijska plodovnica.
Evo entram za dojenčke...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
1.2.2011 11:07:18   
meta21
Jajčevec praviš, ha? Hm ... Ideja za kosilo?user posted image

(odgovor članu sisi8)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
1.2.2011 11:13:12   
babynitka
Ojla!
Kako ste kaj moje souser posted image in mamice? Jaz sem počasi že sama sebi v napoto... user posted image Kaj šele drugim... user posted image
Ne kaže še, da bi se kaj kmalu začelo kaj dogajati-no, sicer pa imam do roka še kar nekaj. Se je pa začel naš mesec, tako da bomo kmalu vse crkljale svoje user posted image .
Berem vas skos, le za pisat sem bolj lene sorte...
No drugače pa imam naslednji pregled v petek (4.2.), CTG imam vsak petek, preglede pa imam vsak drugi petek (bomo videli kaj bo G rekla zdaj). Nazadnje je bilo še vse zaprto in visoko.
Ko berem katere vse že cartate svoje zakladke in ko gledam slikice vaših štručk...me kar stisne in začnem moji user posted image prigovarjati, da se lahko počasi odloči in pride ven pogledat kaj vse jo čaka zunaj mojega trebuha. No pa me zaenkrat ne posluša preveč... Upam da bo potem kaj bolj... user posted image Sem pa zelo vesela, ko objavite svoje porodne zgodbe, ker se mi tudi sanja ne kaj me čaka... user posted image user posted image user posted image Tako da upam da bo teh zgodb čim več, čeprav vem, da je vsak porod drugačen.

Imam sicer občasno neke "popadke", samo se mi zdi da so to še oni lažni. Trebuh mi tudi otrdeva, je pa še zelo visoko, tako da na trenutke zelo težko diham - ker mi stisne pljuča. user posted image Po postelji se premikam kot kit na suhem in prebedim večino noči, ker ne vem kako naj ležim pa še na wc moram vsaj 4krat... user posted image user posted image user posted image
No, drugače mi pa ni tako hudo...glede na probleme ki jih imate ene... Revice... user posted image user posted image Se jaz sploh ne bi smela pritoževati... Samo moram vseeno malo pojamrat - brez tega ne gre... user posted image

Čestitke vsem ki že stiskate svoje user posted image h sebi in hiter in lahek porod vsem ki ste na poti v Rim. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pazite nase pa tipkajte kaj, da bo kaj za brat. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
1.2.2011 11:15:30   
hayabusa
Ker sem že včeraj kracala da sem po P strašila, evo danes jovo na novo. In sicer ker sem včreaj podpisala da grem na lastno odgovornost domov ker so bili CTGji ok, sem tako hitro "zbežala" domov, da sem pozabila vprašat kaj dalje? Sem zjutraj tamalo peljala v vrtec in šla mim grede v P vprašat kaj zdaj. Glede na to da je moj G privatnik sem pričakovala da mi bodo rekli naj se javim pri njem. Ampak, so me babice priklople na CTG. Ta je ok, pride, predstojnik in mi reče, da glede na to da sem podpisala da grem domov, z njimi nimam več nič, naj grem k svojemu G. Po CTGju mi babice niso hotele dat knjižice ker ga mora pogledat še DR. Sedim in čakam, se odprejo vrata me povabijo not in mi trije G na kupu še enkrat povejo da za mene nimajo časa aj grem k svojemu G. Sem jim povedala da mi je bilo že prvič jasno ampak da rabim materinsko. Grem k okencu in rečem sestri naj mi zrihta materinsko, pride nazaj in mi reče da je ne morem dobit, da me bo ena ginekologinja še pregledala. No potem pa nisem več vedela kdo je tu nor. Pride G-ja se mi predstavi, ji povem da so me dohtraji od in da moram k svojemu G. Pa je rekla, da naj se ne sekiram, da bova naredili UZ, pogledali pretoke itd. Vse je pregledala, napisala, se je tipi topi, na koncu pa je še rekla da njo ne zanima kaj sem podpisala in če v 12h urah ne bom čutila 10 gibom naj takoj pridem nazaj, jutri pa naj se oglasim pri svojem G.
HALOO? A take dohtarje sploh še delajo???????????????????? Sem marsikaj lepega o njej slišala, sedaj pa tud vidla da je res, kapo dol.
Saj druga sploh ni bil problem kot to da ne veš kje si in kaj moraš naredit pri teh privat sistemih.

Ok zdaj pa moram nekaj it delat, sem včeraj 10 ur ležala in mam dans občutek kot da sem bla 1 teden v bolnici
Bom še kaj čitala, če boste še kaj pisale

(odgovor članu sisi8)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
1.2.2011 11:20:09   
Tigrica86
js poročam z današnjega "pregleda" user posted image

ob 7.30h sm mela uro za CTG, pa se mi je ena iz sosednje ambulante uštulila pred mano, tak da sm tk mogla 20 min čakat, oz. še mal več, ker ji sestra ni "najdla" srčka od user posted image . no, in potem končno pridem js na vrsto in me priklopi ta ista sestra, ter tud mojmu user posted image ne najde srčka, oz. pol je bil zelo slab utrip user posted image me je že to zaskrbelo. no, potem pa pride sestra od moje G in vidi, da sploh ne meri utripa, da so prekinitve. končno nekak naštimama, sestra gre, js 20 min ležim tam pa še skoz sm si mogla držat, da se je srček kj slišal in pol pride "moja" sestra nazaj me odklopit... in kaj ugotovima... da mi je una prva sestra zamenjala tiste sonde user posted image (al kak se jim reče) in mi jih dala glih kontra na trebušček (zato ni blo zaznat utripa, krčenje maternice je blo pa čudno izpisano user posted image )... no, pol mi je to zamenjala in jovo na novo 20 min ležim tam... pol je blo pa vse ok, ni blo treba nč držat, srček se je pa tud fajn slišal!!!

utrip je bil pol normaln, zaznal mi je sicer neke krče, kar js ne morm glih rečt da so popadki, G pa tud ni nč komentirala, da bi se že kj dogajalo... jo je pa zaskrbel izvid od včerajšnjega urina, ker sm mela proteine not, ampak sm ji povedla da nism mela nč kj vode, kr nism mogla lulat (kljub temu da sm se prej nažlampala k pumpa user posted image )...

ponovni CTG mam na PDP, 9.2., pa spet morm it dat vodo (tokrat je zaželjena mal večja količina user posted image ) js pa upam, da ne bo treba, da grem prej rodit user posted image

sm se mogla mal "izkašljat" glede šlamparije sestre user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
1.2.2011 11:28:07   
Tigrica86
aja, pa da še pojamram glede neprespane noči user posted image

zaradi "hormonov" sm se snoč neki jezila na mojga user posted image in se posledično tud neki cmerla, ter končno okol 11.30 zaspala... spala do 1.45, ko sm mogla na wc, potem pa groza... prevračala sm se z boka na bok in javkala od bolečin, zaspat pa pač ne... do 5.30 sm mela take "ibunge", pol me je pa zmankal... user posted image sam kaj k sm mogla ob 6.15h pa ustat, k sm mela CTG! user posted image

sicer sm mela v planu, da ko pridem domov, grem kako kitico nadoknadit, sam sm tk dolgo bla v ZD, da se mi ni splačal, k morm it kosil nardit user posted image si bom pa popoldne mal privoščila...

user posted image user posted image user posted image za vse, ki jih rabite!

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 11:29:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2511
1.2.2011 11:30:44   
Tigrica86
kje je pa Suzy? sm js bla površna, da sm sfalila njene poste, al že kje diha user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2512
1.2.2011 11:33:24   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Jaz sem že od pol štirih pokonci. user posted image user posted image user posted image Ovce sem že enih stokrat preštela, pa ne in ne spat. user posted image

tudi jaz sem tako slabo spala danes ponoči. morala sem iti v hladilnik po radensko ker me je zgada pekla kot user posted image . potem pa sem začela študirat kaj bi jedla če bi lahko jedla karkoli user posted image  (jaja obsedena z hrano) ne boste verjele  kaj sem se spomnila da bi jedla: se katera spomni dari quuena v lj? jaz sem bila tam vsaj 1x tedensko. vedno sem jedla pico in banana split. če bi mi kdo rekel da je nekje v slo še to za dobit, bi se sigurno sredi noči odpeljala tja user posted image

biljana nič bat, pomoje mme bodo imeli samo na opazovanju kakšen dan ali dva, potem bom pa še malo šla domol - če nas kaj ne preseneti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2513
1.2.2011 11:33:36   
meta21
Joj, jaz pa ležim oz. sedim (nekaj vmes) na kavču, lap top na kolenih, kar nekaj klikam, s tamalim mečeva vmes plastične kroglice od kinderjajčk v košarico sredi dnevne (itak ležijo že povsod)user posted image . Rižota se že 2 uri skor kuha (no meso in čebula) in jo bo treba it počas končat. Res sem žalosten kupček nesreče. Še najbolje bi se opisala kot 80 letna babi z obrabljenimi kolki in bolečinami v križu, ki ima ob vsem tem še 100 kiluser posted image .

Vprašanje za tiste, ki pričakujete vsaj 2. otroka oz. imate že enega doma. Kaj rečete sorodnikom, ko vas vprašajo, kaj naj vam prinesejo za darilo? Jaz mam toliko cot za malega (40 bodijev za prve 3 meseceuser posted image ) ta veliki pa komaj premore 2-3 hlače pa kakšno trenirko-mislim, saj ima dovolj za oblečt ampak v primerjavi s tamalim tako malo, da bi najrajši rekla naj nosijo številke od 110 naprej. To je pa njbrž malo hecno, če pridejo novorojenčka pogledat, ne?!

Pa kaj pošlješ poleg telegrama drugorodki, če pa ima že vse?

Neposredna povezava do sporočila: 2514
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 11:33:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2515
1.2.2011 11:35:02   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

kje je pa Suzy? sm js bla površna, da sm sfalila njene poste, al že kje diha user posted image

Noče bit prva februarka, ki bo šla čez rok! Pa še prehitet me mora, če nočeva stave zgubituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2516
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 11:37:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2517
1.2.2011 11:38:32   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

naj vam povem ka je novega. zjutraj sem šla na wc in kri??? takoj panika kličem mojega, ki je bil ravno na poti v službo, se obrne in gremo v p. dali so me na ctg, hvala bogu vse ok, odprta sem en prst, maternični vrat še  ni pripravljen, bo pa jutri se začel 37 teden. obdržali so me notri na opazovanju, ker sumijo da se je odlepil čep, imeti pa moram carski rez. g. je rekla da bomo počakali kakšne dva dni in opazovali, potema pa se odločili ali sprožijo ali grem še malo domol.
hvala bogu imam lahko računalnik pri sebi, da mi ne bo tako dolgčas.

je še katera v nm - lahko se dogovorimo za kavico user posted image  jaz imam čas

Je gorzen pogled bil gotov, in smotana izkušnja. Samo da je vse ok in upam, da se hitro odločijo kaj bodo naredili. Držim pesti.

Biljana- drugače je to narvna švicarska kozmetika ki se pordaja samo preko predstavnic.... in te predstavnice predstvaijo vse (namreč to so kreme tudi za bolečine, za noge, za suho kožo, za dermatitise in opekline.... za lase, celulit  .....še bi lahko naštevala). Trenutno imajo nekaj kar je za vse tipe kože po 20 letu starosti imenuje se INFIOre, je že malo učinka anti- age prej pa je bila druga linija, če želiš lahko pogledaš na njihovi strani.

hayabusa - joj eni dohtarji pa so, goroooozni. To ne morš vrjet kaj vse počnejo. No važno je da je bilo vse ok. In da si vsaj na eno dobro G naletela da te je malček pomirila in pregledala tako kot se spodobi.

Tigrica- pa sej to ne morš vrjet kaj vse se dogaja. Pa da ne zna niti sond prav naštimat saj bi ji moglo bit že čudno da ne kaže tako kot mora....

Mah sej bo zdej si grem pa zadnjo depilacijo narest po nogicah, pa moram še mal bikinke pogledat če se bo kaj dal narest drugače se bom pa kar pobrila jutri me namreč čaka amnia.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
1.2.2011 11:39:49   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Mene je pa ravnokar klical sosed, da je so pred 1 uro dobili punčko Nežo (v NM), rok so imeli pa 9.2. Vipercat, če jo kje vidiš, jo lepo pozdraviuser posted image  pa user posted image user posted image user posted image  zate, da bo vse ok.
Pa o se mi je že prvič zgodilo. 7 dni za mano je imela prijateljica rok in je rodila na moj rok, zdaj pa soseda isto. Mater sem fovš!user posted image

trenutno sem tukaj še čisto novinka user posted image , bom pozorna na tvojo sosedo, čepravj e kar gužva tukaj. ko sem prišla je rekla sestra v sprejemni: ja dobro da imam še eno sobo prosto user posted image . prejle sem slišala da po hodniku sestre sprašujejo za kakšno majčko, ker nimajo novorojenčka v kkaj oblečt user posted image .  imam cimro, ki izgleda da je tukaj že cel teden in ni ravno najbolj komunikativna ali prijazna. ppo moje ima že vsega poln kufer. no javim če bom kaj zvedla user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
1.2.2011 11:41:17   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana
Tudi pri meni, sem bila 10 dni čez rok. Sem zadnjič mojemu G to omenila, pa je rekel, da ni panike, če je plodovnica mekonijska?! Po moje da ravno fajn že ni?! user posted image user posted image

Ni panike dokler se je otrok ne napije, takrat pa pol lahko pride do zastrupitve.

Neposredna povezava do sporočila: 2520
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 11:48:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2521
1.2.2011 11:50:40   
Urša
Mene tudi ni še nihče vprašal kaj rabim. Vbistvu nič, sploh pa ne malih cunjc... user posted image  Verjetno bo vsak prinesek kakšno oblekico, po možnosti v klasični modri barvi, zato sem večino oblačil kupila v oranžni, rjavi, zeleni, rdeči...mi je tako bolj všeč.
Moje dete se pa noče nič umirit, skoz nekaj nabija, upam, da je pripravljen na akcijo! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
1.2.2011 12:01:55   
MoSoNi
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86
ob 7.30h sm mela uro za CTG, pa se mi je ena iz sosednje ambulante uštulila pred mano, tak da sm tk mogla 20 min čakat, oz. še mal več, ker ji sestra ni "najdla" srčka od user posted image . no, in potem končno pridem js na vrsto in me priklopi ta ista sestra, ter tud mojmu user posted image ne najde srčka, oz. pol je bil zelo slab utrip user posted image me je že to zaskrbelo. no, potem pa pride sestra od moje G in vidi, da sploh ne meri utripa, da so prekinitve. končno nekak naštimama, sestra gre, js 20 min ležim tam pa še skoz sm si mogla držat, da se je srček kj slišal in pol pride "moja" sestra nazaj me odklopit... in kaj ugotovima... da mi je una prva sestra zamenjala tiste sonde user posted image (al kak se jim reče) in mi jih dala glih kontra na trebušček (zato ni blo zaznat utripa, krčenje maternice je blo pa čudno izpisano user posted image )... no, pol mi je to zamenjala in jovo na novo 20 min ležim tam... pol je blo pa vse ok, ni blo treba nč držat, srček se je pa tud fajn slišal!!!

Tigrica, glede na to, da si iz Šoštanja (js sem iz Velenja) in glede na tole šlampasto sestro mam občutek da vem katero G maš user posted image - jo mam tud js in sem že doživela in čula take in drugačne fore pri njej... čakanje na CTG zarad pacientk iz sosednje ordinacije, čudno branje CTG-ja zarad nepravilno nastavljenih sond, napačen položaj nosečnice... user posted image Mislim da je sestra nova in ji ni glih vse najbolj jasno...

< Sporočilo je popravil MoSoNi -- 1.2.2011 12:03:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 2523
1.2.2011 12:06:07   
Patrisha
takulele ajm stil hir user posted image user posted image user posted image
zadeva je precej smesna danes bla user posted image
- maternicni vrat ZMEHCAN  vendar se lepo zaprt - CAJ OCITNO POMAGA!! ;)
- popadki celo prisotni ( meta21 celo do 60 so me gnali - cutla cisto nic in sploh ne vem kdaj se zacnejo cutit )
- tamala lepo raste dalje
- v pondelk mi bodo pa kr sprozli user posted image
- pa toplo priporocajo sprehode itd. da semi samo od sebe ornk zacne..

sem se kaj pozabla? vidim, da rodila nobena se ni od "tastarih" zdaj pa grem jest ker sem lacna ko user posted image user posted image user posted image

aja pa tisto vtikanje prstov tam spodi, me tokrat ni nic kaj dosti bolelo, mogoce je res kaj na tem zmehcanem vratu user posted image

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 1.2.2011 12:07:08 >

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 12:08:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?