|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
31.1.2011 18:42:27   
Čebel@
simona....uf tole z bakterijo se pa nič fino ne bereuser posted image .....moj mož ima težave z želodcem in so mu odsvetovali,belo in rženo moko,mleko in ml. izdelke,kavo,čokolado...svakinji pa poleg vsega naštetega tudi riž....in se oba bolje počutita(moj mož po 1 mesecu,svakinja po treh mesecih)....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju z možekom

jaz sem oprala 1 stroj cunjic št. 56user posted image ,1 stroj pa še morem.....sem že čisto pozabila,ko je bilo ko je bila Hana tako mejčkenauser posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
31.1.2011 19:05:43   
Čebel@
user posted image

FEBRUARČICE BOJO  SPET ZIBALE!!!

user posted image user posted image user posted image

NASLEDNJA NA POTI V RIM:

MAREC 2011:
ČEBEL@ user posted image : PDP 24.03.user posted image user posted image

APRIL 2011:
PETRUŠK_user posted image : PDP 19.04.user posted image user posted image
TIMY user posted image  :PDP19.04.user posted image user posted image

JULIJ 2011:
SUNNY user posted image :PDP 17.07user posted image

PROSIM POVEJTE PDP...DA VAS LEPO POPREDALČKAMO......user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 31.1.2011 19:10:56 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
31.1.2011 19:06:36   
Čebel@
hovlij movlij,samo še 1 je pred manouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
31.1.2011 19:10:31   
Čebel@
no se moram popravituser posted image user posted image user posted image :

PETRAP JE DANES RODILA ENOJAJČNA DVOJČKA NAL-a IN MAJ-auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO MAMI,DA STE ZDRŽALI TAKO DOLGO 3V1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
31.1.2011 19:29:38   
TAMIKA3
mihailo... čestitke!!!!

user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
31.1.2011 19:30:02   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

PETRAP JE DANES RODILA ENOJAJČNA DVOJČKA NAL-a IN MAJ-auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO MAMI,DA STE ZDRŽALI TAKO DOLGO 3V1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE ZA FANTIČAuser posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VELIKO ZDRAVIH IN VESELIH DNI!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
31.1.2011 19:34:05   
sjmm
ČER!

delovno popoldne, sm loverja lovila, pa zravn še Majkija, pa Miha je ju3 vprašan naravo, tak d sva ponavljala, Jan gre ju3 s šolo na bordanje..športni dan...je blo treba vso robo prštimat....mu je pa čelada premajhna ...pa smo mojga poslali po drugo...no, pa mu je kapo kupiluser posted image user posted image user posted image user posted image ..če ta ni za lunouser posted image ...sm klicala profesorja k bo z njimi, da bo imel denar s seboj in si bo čelado na smučišču sposodil...k drgač bom iz kože skočilauser posted image

ah, grem malega spravt v pižamo k je že mleko stankaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
31.1.2011 19:35:07   
sjmm
simona.....vidim, da rabite en mau....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro spodite tele bakterije, da bo miruser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
31.1.2011 19:35:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ČER!

delovno popoldne, sm loverja lovila, pa zravn še Majkija, pa Miha je ju3 vprašan naravo, tak d sva ponavljala, Jan gre ju3 s šolo na bordanje..športni dan...je blo treba vso robo prštimat....mu je pa čelada premajhna ...pa smo mojga poslali po drugo...no, pa mu je kapo kupiluser posted image user posted image user posted image user posted image ..če ta ni za lunouser posted image ...sm klicala profesorja k bo z njimi, da bo imel denar s seboj in si bo čelado na smučišču sposodil...k drgač bom iz kože skočilauser posted image

ah, grem malega spravt v pižamo k je že mleko stankaluser posted image
oprosti ,ampak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mami kar mirne živčkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
31.1.2011 19:38:15   
TAMIKA3
petrap... čestitke 2X user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 31.1.2011 19:45:37 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
31.1.2011 19:39:19   
Čebel@
mir in tišinauser posted image paše,ZELOuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem včeraj naši tamali zatežila za zibko....mi napiše nazaj,da še Tili(Tilen) spi v njej(5m) in da naj za našga user posted image  kar še en kinderpet kupimuser posted image .....sem jo klicala in rekla,da naj se ne zaj.ebava z mojimi hormoni in da ima 14 dni časa da jo mi pripeljeuser posted image ....je rekla,da bo zrihtalauser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
31.1.2011 19:55:55   
Čebel@
nobene ni?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
31.1.2011 19:56:37   
Deja
Živijo babike....
Kako ste kaj?
@mihailo - čestitke za user posted image
@petrap - čestitke za user posted image user posted image
Vsem ki pa ste zboleli pa kupuser posted image user posted image user posted image

No pri nas je blo vse ok, sam zgleda da luna nekaj vpliva na taščo, tasta in moža, da bi jih najraje na luno poslala...
moram se mal potožit ker drugač se mi bo še zrolalo....
v glavnem taščauser posted image že išče sranje od Žigovega rojstnega dneva... pri nas imamo navado, da vso hrano pripravim na mizo in si vsi potem jemljejo kaj jim paše in kolk jim paše... ampak ona ne.... "gospouser posted image " sem morala streči od spredaj in od zadaj...in ji na sedežno nosit narezek...pa ni noben invalid da ne bi mogla svojo kraljevsko rit prestavit 1,5m do mize....
potem moj mož zadnjič pozabi nekaj podpisat, pa onauser posted image klilče gor, da naj pride nazaj....pa se jaz oglasim čisto normalno, pa se zmenimo, (nisem pa namreč vedela da se moram slinit po telefonu ko se z njo pogovarjam)... pa me v soboto napade da kaj sem se tako arogantno oglasla na telefon, da tak se naj oglašam in pogovarjam v vrtcu in da ona ni 4letni froc...
bla sem paf... pa sem ji kar nazaj rekla, da sem se že čudila da že dolgo nismo sranja meli.... in od takrat imamo tiho mašo....meni je trenutno čisto kul...

Ja sej vem da težim, ampak ve ste edine katerim lahko malo pojamram....

štorijo ki pa me je danes razpištolila pa boljše da ne začnem pisat (mogoče pol ko bo šel Žiga spat) ker bi predolgo trajalo...
nič šibam nabasat pralni in pomivalni stroj, da ne bom spet jezikove juhe dobila....
papa

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
31.1.2011 19:57:58   
Deja
Čebel@ - jaz sem tu.... sam šibam dol z rr-a da ne bo sranje v bajti... se še kaj kasneje javim...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
31.1.2011 20:01:55   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

PLJUČNICA user posted image user posted image user posted image user posted image

o mary.....milion zdravilnih pikepok za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
31.1.2011 20:04:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Čebel@ - jaz sem tu.... sam šibam dol z rr-a da ne bo sranje v bajti... se še kaj kasneje javim...

uf dejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ne sikeraj se zarad tašče,bo vsaj nekaj časa mir!.....a živite v isti bajti?

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
31.1.2011 20:04:52   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
31.1.2011 20:05:14   
birdy
Joj, Deja... Fajn taščo maš, moram rečtuser posted image  Pa zakaj ji ne poveš kar ji gre? Jst se ne bi mogla zadržatuser posted image  Pa vse naj nAJ žIGCUuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
31.1.2011 20:05:50   
Pikica_82
Petrap tudi tebi iskrene čestitke!!

Čebela Aleks je še kr doma, še vedno rahlo kašlja, pa čez vikend je mel rahlo vročino. Ga bom raje mela še par dni doma, bi res rada, da je potem čez ta vikend čist zdrav, ko mamo planirano praznovanje Rdja. Tak da vas bolj al manj sam preletim, ni časa se bolj podrobno poglabljat v debate user posted image

Tamika user posted image user posted image user posted image za vas!

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
31.1.2011 20:06:45   
Ajvy
simonakr..ojej..to pa je eno sranje....ampak še vedno ne štekam ,kako to ,da jo imasta ravno oba....

Deja...o mary...tvoja tašča pa je ....kako bi temu lepo rekla....konigunda user posted image

KOlumbo..pa pejt enmu kiropraktiku ,da te mal naštela nazaj....

sjmm...tvoj možek je pa res en mesečnikuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
31.1.2011 20:07:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Čebela Aleks je še kr doma, še vedno rahlo kašlja, pa čez vikend je mel rahlo vročino. Ga bom raje mela še par dni doma, bi res rada, da je potem čez ta vikend čist zdrav, ko mamo planirano praznovanje Rdja. Tak da vas bolj al manj sam preletim, ni časa se bolj podrobno poglabljat v debate user posted image

kar fino se pocajtejtauser posted image user posted image user posted image user posted image ......a bo Nodi na tortici?user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
31.1.2011 20:08:40   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

simonakr..ojej..to pa je eno sranje....ampak še vedno ne štekam ,kako to ,da jo imasta ravno oba....

Deja...o mary...tvoja tašča pa je ....kako bi temu lepo rekla....konigunda user posted image

KOlumbo
..pa pejt enmu kiropraktiku ,da te mal naštela nazaj....

sjmm...tvoj možek je pa res en mesečnikuser posted image
joj ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
31.1.2011 20:11:55   
Pikica_82
Čebela itak, Nodi je zakon user posted image user posted image  Na eni bo Nodi ja, druga bo pa na temo cirkusa (pravi cirkuški vlakec, živalce, čokoladni bonboni...). Upam samo, da mi bo ratalo vsaj približno tak nardit, kolk sem si ju zamislila...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
31.1.2011 20:13:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Čebela itak, Nodi je zakon user posted image user posted image  Na eni bo Nodi ja, druga bo pa na temo cirkusa (pravi cirkuški vlakec, živalce, čokoladni bonboni...). Upam samo, da mi bo ratalo vsaj približno tak nardit, kolk sem si ju zamislila...
pri nas bo tudi zgleda kar Nodiuser posted image .....al pa opica Martauser posted image user posted image user posted image .....itak da bo lepa(in okusna) tortauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
31.1.2011 20:17:36   
Pikica_82
A pri vas pa je Marta zanimiva user posted image user posted image  Aleksu je Toni nekak pri srcu, se skoz dere Toni ti ti, ko ga vidi (ker same lumparije dela) user posted image  Face male. Ja, dobra menda bo, mam 2 preizkušena recepta, bolj je izgled pod vprašajem user posted image  Pa bo že nekak, šteje že, da se bom potrudla ne user posted image  

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?