Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 11:57:37
|
|
|
|
majana79
|
nisi kolegica? kr nisi vzela, al ker me ne maraš več? bom pa s šiviljo od zdej naprej dilala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 11:59:56
|
|
|
|
ledenka
|
bljak, kak zoprn dan... so mi popestrili dopoldan s kolegijem kak dolgčaaaaaas! pa obrazec za davčno olajšavo moramo izpolnit... kolk to sovražim. pa na kavo bi šla, pa ne vem, če se mi da
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 12:04:55
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, rabiš kofe, nujno jaz pa malicam, beri se bašem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 12:24:36
|
|
|
|
ledenka
|
itak da rabim kavo sam dobra družba je kar nekam poniknila, sami pa se mi ne da it ven sem izpolnila obrazec, zdaj ga mora moj sam še podpisat... pa poslat moram oba
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 12:36:17
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, a mata kake spremembe? k drgač so men rekl da ni treba nič na novo pošiljat upam da je to res na kavo bi te pa prec povabila, samo me moraš najprej na sestanek poklicat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 12:44:05
|
|
|
|
ledenka
|
letos uveljavljava delno oba, jaz za 3 mesece, moj za ostalo. drugač bi morala doplačat dohodnino a češ uradni dopis al zadošča uradni mail?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 12:50:19
|
|
|
|
majana79
|
aja, si si preračunala, kul pa mail bo tut ok, samo tolk da sem pokrita
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 12:50:24
|
|
|
|
ledenka
|
tiste, ki kupujete v DM od jutri pa do torka so boni za otroške zadeve -15%
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 12:53:17
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 aja, si si preračunala, kul pa mail bo tut ok, samo tolk da sem pokrita a pol ti moram še odejo poslat sem včeraj zračunala, da bi jaz morala doplačat ene 250 mah ne morem verjet, da mi ne morejo dat take akontacije, da se to ne bi dogajalo vsak mesec dobit 20 EUR manj plače ni panike, ampak na konc vse dat je pa kr zoprno. za ta keš dobim taško in čevlje pa še za koktejl ostane
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 12:55:41
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, pri nas tut slabo odvajajo in mi tut pravijo, da se ne da drugače a pri mojemu pa lahko? kr neki itak je lažje čez mesec pogrešat, kot pa na koncu... koktejl, mmmm
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 12:55:58
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka tiste, ki kupujete v DM od jutri pa do torka so boni za otroške zadeve -15% o tnx!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 13:09:02
|
|
|
|
koala.cek
|
o šit majanaa - zdej sem šele vidla kaj sem napisala . nimam besed. se ti opravičujem. seveda sem kolegica, le da sem pozabila vejico dodati.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 13:13:14
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek seveda sem kolegica, le da sem pozabila vejico dodati. baileys kava da ne bo lih kak ubitačen koktejl. not that I don't need it
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 13:15:37
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek o šit majanaa - zdej sem šele vidla kaj sem napisala . nimam besed. se ti opravičujem. seveda sem kolegica, le da sem pozabila vejico dodati. veš kako si me prestrašla! pejt, greva na eno kofe z ledenko, k tako obupano vabi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 13:15:37
|
|
|
|
ledenka
|
uuuu, našla eno stran za likoholičarke http://everydaydrinkers.com/ miljon receptov
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 13:16:06
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka uuuu, našla eno stran za likoholičarke http://everydaydrinkers.com/ miljon receptov morm šerat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 13:19:26
|
|
|
|
ledenka
|
kr daj majo še videe, kako zmiksat. bo treba dat med favorites
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 13:34:57
|
|
|
|
šivilja
|
Moj predlog za predstavitev Just (z gospo moram pa še govorit) - v ponedeljek 21.2. 16.30 ali 17.00. Katera lahko pride? (da vem koliko čokoladnega likerja skuhat )
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 13:37:18
|
|
|
|
ledenka
|
mislim, da midva lahko sam bolj proti 17.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 13:42:51
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka mislim, da midva lahko sam bolj proti 17. OK, če rabita kosilo, ga lahko tudi dobita, ker bom imela tisti dan dopust (so šolske počitnice)
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 13:55:26
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: ledenka mislim, da midva lahko sam bolj proti 17. OK, če rabita kosilo, ga lahko tudi dobita, ker bom imela tisti dan dopust (so šolske počitnice) liker bo popolnoma zadovoljil moje potrebe Hvala!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 14:15:05
|
|
|
|
PapuaNG
|
o fak, zdele sem šla mal brat na forumu, kok kej pucajo bejbe. Ugotovitev-pri nas smo zgleda pravi prašiči Ker sesamo samo enkrat na teden. Pa ker je kopalnica večkrat samo dva tedna spucana. Jao meni. Pa ker prah brišem samo, ko mi gre že res na živce. Zgleda si moram roombo ubost, da bom pRRava mama s čiiiiistim stanovanjem Jst ne vem, ampak men se res ne bi niti pod razno dal vsak dan sesat celega fleta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 14:18:50
|
|
|
|
ledenka
|
no, jaz ne pucam sploh enkrat na teden pride čistilka, pa po potrebi posesam ali pomijem. no, pa skrbim, da se nam podgane ne zaredijo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 14:24:41
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG o fak, zdele sem šla mal brat na forumu, kok kej pucajo bejbe. Ugotovitev-pri nas smo zgleda pravi prašiči Ker sesamo samo enkrat na teden. Pa ker je kopalnica večkrat samo dva tedna spucana. Jao meni. Pa ker prah brišem samo, ko mi gre že res na živce. Zgleda si moram roombo ubost, da bom pRRava mama s čiiiiistim stanovanjem Jst ne vem, ampak men se res ne bi niti pod razno dal vsak dan sesat celega fleta papua potem sve dve jst tut za vecjo umazanijo (enkrat na teden, ali vsaka 2) poklicem cistilko, a ja pa za likanje....to mi tolk gre na k$"&$%£& pa se posebej ko gremo v split...itak ponavad gremo za malo cajta, tko da ni sanse da bom se to malo cajta zapravljala s pucanjem.... tuki je zaenkrat nisem najdla.......
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Odločitev za nakup novega vozičkaendrinaKako bi se odločila za nakup novega vozička?izključno sama, glede na to kaj bi mi bilo všeč (
11%)
nikakor ne brez partnerja (
48%)
partnerja bi sicer vprašala za mnenje, končna odločitev pa bi bila moja (
34%)
za mnenje bi vprašala kolegice (
5%)
za mnenje bi vprašala starše (
1%)
Število vseh glasov: 320Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!