Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 14:18:36
|
|
|
|
ledenka
|
hvala jep, obup je tole... bo že. ampak mislim, da je bolj selektivno gluh. ker če izza vogala zašepetam "hrana", sliši no, bomo videli.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 16:21:08
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka hvala jep, obup je tole... bo že. ampak mislim, da je bolj selektivno gluh. ker če izza vogala zašepetam "hrana", sliši no, bomo videli. držim pesti, da je samo selektiven sluh (mislim, da je vezan na Y kromosom). Je bila pa moja sestrična ene osem let sumljiva za naglušnost - pa so v končni fazi ugotovili, da gre samo za selektivnost oz. neubogljivost
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 17:24:39
|
|
|
|
ledenka
|
dr. G meni, da je bolj kot ne selektivni sluh zaradi kromosomske "napake" lahko je povezano tudi s stalno zamašenim nosom in povečano žrelnico itd. ima napotnico in ORL pregled 7.3. tole čakanje pri zdravnikih pa ubija... sem sam še za na kavč. no, sej še urca, pa bo večerja... moj ma pa danes uradno zadnji dan v stari službi I guess da ne bo ravno zgoden
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 21:05:15
|
|
|
|
šivilja
|
Ledenka upam, da gre res samo za "napako" A tvoj ma pa poslovilca Un recept se pa dobro sliši, bomo probali (zdaj morva tekmovat kira bo prej) Koala.ček - povej ti kako ti je najlažje za dostavit. Jutri še ne grem v službo, v sredo in čet. pa grem Ker ni nobene se grem basat s čokoladno-pomarančno torto iz Separeja (sem jo dobila preko VIP). Pa tudi, če bi katera bila bi se basala.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 21:18:02
|
|
|
|
majana79
|
šivilja, ti se kar baši, dober tek, jaz se pa s hoferjevo čokoladno (tisto svežo iz hladilnika) in mi je presenetljivo dobra je ne smemo več kupit, ker sem jo sposobna pojest sama a bo kaka luna?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 21:19:12
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, na ORL se pa pripravi, je rekla petra da je ena zoprna zdravnica in groba sestra, ali obratno, skratka skrajno neprijazno otrokom, pa za vsakega s povečano žrelnico rečejo, da mora na operacijo tako da mene nič ne mika it...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 21:22:23
|
|
|
|
innes4
|
Pozdravljene, se opravičujem ker "udiram" v vašo temo doma mam majčka 2010, pa mam samo eno "vprašanje"...če ma katera od vas kakšne oblekice za fantka št.80, pa jih ne rabi več in bi jih prodala, bi bila zelo vesela kakšne ponudbe na zs hvala papa
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.1.2011 21:27:47
|
|
|
|
ledenka
|
kuham kosila za M dve različni zelenjavno-mesni enolončnici... midva ne jeva tako zgodaj, da bi meli skup kosilo, pri najinem kosilu ma on malco zavidam obe tortici, jaz bi tuuuuuud! ziher je luna, jaz mam noro poželenje po sladkem... jutri greva v lutkovno, gre še Mjeva sestrična zraven... gledat gremo Bobek in barčica. hmmmmm, mam pa domačo marmelado... morda bi pa to napadla
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 7:22:39
|
|
|
|
šivilja
|
Sem šla pogledat - jutri je prazna luna. Mogoče pa zato naš otrok tako slabo spi. MOj semaforček bo zdajle pri dediju, jaz pa peljem K. v šolo in grem kri dat, da mi pogledajo, če je vse OK z mojo ščitnico. Je K. včeraj prinesel spričevalo iz šole - dve A4 strani samih pohval, sem kar malo zrasla. Edino nerodno mu je javno nsatopati in ne mara plesati oz. plasnih igric, vse ostalo je pa enkratno. Upam, da tako tudi ostane
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 8:42:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
Živjo. A da bo spet luna?!! Grem delat. Adijo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 9:03:09
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Zaspana, totalno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 9:06:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jutro! Zaspana, totalno PODPIS!!! Grem kr u postlo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 9:10:28
|
|
|
|
ivanamdb
|
jutrcek! D je danes doma. nc hudega ampak vceraj zvecer jo je neki zvijalo, in trdo je kakala, tko da je se ene par linij vrocine imela. danes je super, dvakrat je zajtrk ze pojedla...ampak nikoli se ne ve, in bove danes razturale po stanovanju, pa ce ne bo tolk mrzlo mozno greve na kaksen sprehodcek (vceraj je blo -7°!!!!!!)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 9:12:29
|
|
|
|
ivanamdb
|
a ja pa sm hotla rect sivilja bravo za K ledenka - ma vidis da je selektiven! saj bo vse fajn!!! danes bom bolj pyjama-mummy
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 9:15:00
|
|
|
|
majana79
|
ivana, a boš šla tut v trgovino v pižami? pri nas je danes -3, pa bi mi pasalo da se že kar naredi pomlad, ampak nič od tega... živček, ja kje pa si ti, se nič ne oglasiš, kako ste?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 9:26:52
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ivana, a boš šla tut v trgovino v pižami? pri nas je danes -3, pa bi mi pasalo da se že kar naredi pomlad, ampak nič od tega... živček, ja kje pa si ti, se nič ne oglasiš, kako ste? ehm....too lazy...mojega sm poslala, se vrne domov za kosilo, tako da on pobere kaj rabim...ce ne bi blo tok mrzlo mozno bi tudi sla drugac v stanovanju kot na tropskem otoku....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 9:34:31
|
|
|
|
ledenka
|
jutro spali še kar, če se prav spomnim je pa spet tema zunaj... grozljivo.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 9:36:55
|
|
|
|
betty.ford
|
meni tudi ne diši več ta mraz - sem premišljevala, da prav pogrešam toplo obdobje, ko smo lahko zunaj zunaj in zunaj... ledenka, kje pa je Bobek in barčica? mi lahko pošlješ kakšen link? to je takoooo ljubka zgodbica,... pa naj bo dan dober! dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 9:56:33
|
|
|
|
nikolet
|
dan spali ... bolj slabo... je N. zbolela in je celo noč, jambrala, HB za calpol tak da sem vsaj malo spala, kaj bo popoldne v službi pa ne vem... tanes HB pride roba in bo polno dela
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 10:10:59
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford ledenka, kje pa je Bobek in barčica? mi lahko pošlješ kakšen link? to je takoooo ljubka zgodbica,... http://www.lgl.si/index.php/predstave/predstava/bobek_in_barchica
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 10:25:08
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, malo pozno, pa vseeno Sem včeraj že pred deveto zaspala Pa še kar se mi spi. Verjetno zaradi nočnih budnic. Sem mela spet neke moraste sanje Pri prejšnji se je to šele na koncu pojavilo, če se prav spomnim, al pa šele po rojstvu. Sem že čist pozabila. Mi mamo pa danes zobarja za mulčka. Sem včeraj klicala in je ravno en za danes odpovedal Vsaj enkrat ni treba pol leta čakat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 10:44:57
|
|
|
|
koala.cek
|
pri nas zobarja do treh let sploh ni. hvala bogu. že pri tavelikem poslušam dretje. mi smo pa danes kar spali. recimo. ¸ ledenka - super za predstavo. mi imamo tudi ob torkih literarne urice - poslušanje pravljic v knjižnici. pa pogrešam zrak. zunanjega. pogrešam sprehode v naravi, v gozdu, pogrešam hribe, morje,...kratke rokave, toplo, sončno....spet ugotavljam da ne pašem v ta del sveta.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 11:03:51
|
|
|
|
šivilja
|
Koala.ček - a petri si že dala robo? Pomoje ji lahko daš še moje, pa jaz potem k njej skočim iskat, denar ti pa nakažem? Kaj praviš?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 11:45:55
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek pa pogrešam zrak. zunanjega. pogrešam sprehode v naravi, v gozdu, pogrešam hribe, morje,...kratke rokave, toplo, sončno....spet ugotavljam da ne pašem v ta del sveta. me too koalka, kolegica, zame pa nisi Justa naročila? smrk
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.2.2011 11:55:29
|
|
|
|
koala.cek
|
nisem kolegica. nisem bila prepričana, če boš potem vzela, ker nisi prišla na predstavitev. no, sej bo šivilja kmalu naredila predstavitev. šivilja - jest bi potem kar pri tebi še nekaj stvari naročila, so mi še sosede nekaj naročile,....da se ti bo budget na koncu povečal bom pa probala danes popoldan uleteti do petre, pa vse skupaj dostaviti...bom kar pri njej pustila.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
CEPLJENJEmanu77Ste dali oziroma boste dali svojega dojenčka cepit?da (
75%)
ne (
16%)
sem še v dvomih (
9%)
Število vseh glasov: 166Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!