|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
31.1.2011 11:23:04   
kiara24
Danes pa tu vlada nenakšno zatišje, polikano je cunje so oprane še zdni stroj je notri, zdej dam pa še sušit, pol pa še posesam in grem na kavč, me čudno boli spodaj..... grem raj mal počivat.

Srečno vsem ki imate danes pregled.

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 11:25:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2327
31.1.2011 11:35:00   
valek
No js trenutno kuham kosilo....pa perem perilo....
spala sicer nisem najbolje...ampak imam pa nekak viška energije...
kr neki razmišljam kaj še bi počela danes.....user posted image
...hm je pa taki smotan dan...je bil sonček napovedan....pa so se malo zmotili...
nič ne zgleda......
v trebuhu je vse mirno...se mi zdi da mogoče včeraj in danes malenkost mali manj
divja ......zdaj pa nevem...če kaj to pomeni ali ne....v glavnem nimam pa še nobenih znakov da bi se kaj začelo....ctg imam v sredo....in bomo videli...čeprav imam občutek da še nebo nič dogajanja....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
31.1.2011 11:38:35   
meta21
kiara, saj ti si pa takoj 2.2. na vrsti, ne? Pol pa ni nič čudnega, če te špika.

Me pa prav zanima, koliko tistih, ki so na seznamu se ne bo nikoli več javlo oz. koliko jih je že rodilo pa ne vemo. Se mi zdi da je kar 1/3 že rojenih. Vem, da smo imele kar težave, ko smo čvekale na septembrkah 2008, katere naj prenesemo na naslednji forum in katere ne, ker se niso javljale

Neposredna povezava do sporočila: 2329
31.1.2011 11:41:15   
Tigrica86
meta, suzy še kar tukaj user posted image , tamy pa že diha prehiteva celo mene, pa še mam 9 dni do PDPuser posted image ampak, zdj če sm tk dolgo zdržala, bi pa še vsaj do jutri počakala, da bomo meli februarčka/ko user posted image

no, js sm bla že navsezgodaj v laboratoriju, me je dragi peljal, ko sm pršla pa nazaj sm šla pa spat... kk je pasalo user posted image čeprav me vse boli spodi, sam je pa le fajn user posted image

sm se pa odločla, da grem zdle kopalnico spucat, ker je že več kot 1 tedn nism nč, pa vem, da je mojmu to največja muka in se je zato do moje vrnitve tud vrjetno ne bo lotil user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse ki dihate, imete preglede, ali si jih želite kar tako user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2330
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 11:41:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2331
31.1.2011 11:42:20   
vipercat
nina 33 rodila??????????????????????? ja čestitke, tole pa nisem ravno pričakovala. sem mislila da bo kera druga prej. imee je pa nenavadno. prvič slišim

lepo cartanje vam želim vsem!!!!

tamy 82 - srečno!!! če pa imaš štručko že v naročju, pa vam vsem želim veliko veliko veselega cartanja

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
31.1.2011 11:45:03   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

kiara, saj ti si pa takoj 2.2. na vrsti, ne? Pol pa ni nič čudnega, če te špika.

Me pa prav zanima, koliko tistih, ki so na seznamu se ne bo nikoli več javlo oz. koliko jih je že rodilo pa ne vemo. Se mi zdi da je kar 1/3 že rojenih. Vem, da smo imele kar težave, ko smo čvekale na septembrkah 2008, katere naj prenesemo na naslednji forum in katere ne, ker se niso javljale

jaz upam da bodo vsaj vse tiste ki so rodila decembra ali januarja ostale pri nas februarkah tudi, ko se bomo selile na drugo temo

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
31.1.2011 11:45:18   
Tigrica86

js mam tudi občutek, da jih je še veliko od teh rodilo, pa se sploh ne javijo.

mogoče se prenese samo tiste, ki bomo rodile do sredine marca in to sporočile, ker več kot 14 dni čez rok, tak nobene ne pustijo user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
31.1.2011 12:11:00   
lola_J
Napišem cel roman in gre vse v ******user posted image .

No v glavnem, da povzamem: Vidim, da ste "obrekovale" februrake, ki smo bolj lene za javljanje oz. ni duha ne sluha o njih. Naj povem, da mi smo še vedno 2v1 in bom najbrž tudi uradno februarkauser posted image .

Prejšni torek sem imela CTG, ni pokazal kakših posebnosti, MV je še zaprt, vendar skrajšan za en prst, no vsaj tako sem zastopila G. user posted image Jutri ponovni CTG, da vidimo, če se kaj dogaja.
Popadkov unih pravih še nimam, mi pa vsake tolko časa trbušček otrdeva in malo me tudi poščipa zaraven.

vsem, ki ste že rodila iskrene čestitke!!!

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
31.1.2011 12:11:25   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Patrisha? Kje se skrivaš?

tu sem user posted image
- sem se vedno taxist user posted image
- sem sla v KIK in majo nepremocljive podlagice za pojslico 1 kom 4.19€ velikost 50x70 barve: bela, modra, roza in vijolcna
- sem sla na sprancir do lekarne po fiziolosko..

tak zdaj pa mamo vse user posted image user posted image zdaj me pa res samo zanima kaj se bo ju3 dogajalo pri G v P user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2336
31.1.2011 12:15:54   
Patrisha
tamy82 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne da bos spilfrderberka???
srecno pa cim hitreje in lazje in vse naj naj naj user posted image

registrirana zdaj pa bom rabla tvojo cifro ce so vse v P user posted image ahahah ce slucajno me ju3 nazenejo user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
31.1.2011 12:16:50   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: lola_J

No v glavnem, da povzamem: Vidim, da ste "obrekovale" februrake, ki smo bolj lene za javljanje oz. ni duha ne sluha o njih. Naj povem, da mi smo še vedno 2v1 in bom najbrž tudi uradno februarkauser posted image .

user posted image očitno je treba vsake toliko "brcniti v osje gnezdo" user posted image

no, lepo da si se javila in boš februarka še naprej user posted image

(odgovor članu lola_J)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 12:17:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2339
31.1.2011 12:18:27   
mija24
Dan!
Lola_J...vidim, da si iz Brežic in pa da imaš 3 dni pred mano PDP user posted image Predvidevam, da imaš namen rodit v Brežicah, no mogoče bomo pa še kje skupi dihaleuser posted image

Tamy- vso srečo pa upam, da že držiš svojo štručko v rokah!!

Kaj bote kej kuhale danes za kosilo..kakšna ideja?

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 12:23:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mija24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2341
31.1.2011 12:24:47   
Patrisha
NOVICA DNEVA:

Danes sva prejela najlepse in najtezje poslanstvo - postala sva starsa!
Ob 9:24 se nama je rodil sin Val tezak 3140g in velik 52 cm. Vsi trije vam posiljamo pozdravcke! Tamara

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ijeeeeeeeee iskrene cestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 12:25:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2343
31.1.2011 12:27:46   
valek
čestitke Tamari in njenemu za malega Vala; zelo lepo ime-ni kaj;)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in še enga pujseka za srečno in uspečno starševstvo.... pa veliko cartanja

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
31.1.2011 12:27:59   
meta21
Sem misnla ceselo novico objavit pa sem prepoznauser posted image .

Čestitke!user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibam na pregled ...

< Sporočilo je popravil meta21 -- 31.1.2011 12:29:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 2345
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 12:34:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2346
31.1.2011 12:36:20   
Patrisha

Sem misnla ceselo novico objavit pa sem prepoznauser posted image .

Čestitke!user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibam na pregled ...

sej si jo, zakaj pa si jo zbrisala??? bolse 100x ko nobenkrat!

dobro opravi, pa glej da pocakas na ju3 :)

punce, zdaj pa je cas da se malo umirite user posted image user posted image polovica po v januarju, nekaj malega v februarju pa se kr nekaj v marcu user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
31.1.2011 12:38:09   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: mija24

Kaj bote kej kuhale danes za kosilo..kakšna ideja?

Juha, riž s papriko, palačinke, kotleti, musaka, lasagna, pizza, obara, slivovi cmoki, krompirjeve murke, pomfrit, grška solata, šmorn in kompot, filane paprike, riž z mletim mesom... Več idej pa trenutno nimam.

ah navadnega pisacna bom spekla malo krompira solata in to je to!

Neposredna povezava do sporočila: 2348
31.1.2011 12:40:11   
lola_J
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

IZVIRNO SPOROČILO: lola_J

user posted image očitno je treba vsake toliko "brcniti v osje gnezdo" user posted image

no, lepo da si se javila in boš februarka še naprej user posted image

Vidiš pomagauser posted image , upam, da se še katera izgubljena februarka javiuser posted image

mija24:

Ja jaz sem iz okolice Brežic, nameravam rodit v Brežicah (no upam, da bo do takrat še odprtauser posted image ). Mogoč pa res kje skupaj rodimo. V prvič sem tudi imela družbo v porodni (sva tudi dve hkrati rojevali user posted image ).

Glede kosila: danes imamo pri nas čisto kmečko kosilo, in sicer krompir, kislo zelje ter krvavice. Tako, da ne vem, če sem kateri dala kakšno idejo, marsikdo tega neje. Meni je pa dobro, pa še dokaj hitro pripravljeno.

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 12:41:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?