|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
1.2.2011 0:00:10   
meta21
Tako, drage moje februarke, zdaj gre pa zares! user posted image

user posted image user posted image user posted image Začel se je naš mesec!user posted image user posted image user posted image

Lahko noč!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
1.2.2011 0:18:29   
little*miss
In katera bo prva PRAVA (in ne šunjarska user posted image user posted image ) februarka?? user posted image

Meni pa je G določil PDP, potem pa še mi je vedno na UZ-ju (sem ga imela na vsakem pregledu) povedal v katerem tednu bi naj bila po velikosti otroka. Je vedno bil okrog 4-7 dni manjši (torej bi naj bil od 8.-13. nekje rok) Ampak so mi v prvo tusi to delali, in bi potem naj rodila 16.9., rodila pa sem 27.8.

No, upam, da jaz otvorim sezono pravih februark user posted image Kar pa bo zelo zelo malo verjetno..na mojo žalost user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
1.2.2011 0:20:39   
little*miss
Lahko in mirno noč vam želim. user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 5:35:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2479
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 5:41:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2480
1.2.2011 8:05:29   
little*miss
Nič branja ob zajtrku? user posted image pogrešam nino user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
1.2.2011 8:21:22   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: maurica
jaz sem pa včeraj dobila mastitis user posted image nekako nama res ni usojeno to dojenje. mogoče je kaj dednosti v tem, ker moja mami je imela ful velike težave, je morala celo na operacijo. jaz upam, da bom rešla že s stiskanjem s črpalko.
je pa res občutek tak, kot da bi eno orng gripo fasal. danes, ko je bila tukaj patronažna, sem kar skupaj padla ko sem stala pri previjalni user posted image .

Ojej, sranje! Jaz sem ga tudi prvič fasala že kar kmalu po porodu. Si dobila antibiotike? Poskusi čimveč masirat prsi in tuširat s toplo vodo pa črpat. Vem pa da boli za znoret. Srečno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maurica, masiraj, masiraj, masiraj si joške, da se ti zatrdline sprostijo, če imaš antibiotik, bo v treh dneh bolje, vem, kako boli, meni se je 2x to zgodilo,kr po 14 dneh, in posledično zmanjkalo mleka, ampak pazi si joške, ker res, svinjsko boli, kupi si kako črpalko in si črpaj mleko.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2482
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 8:35:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2483
1.2.2011 8:51:42   
hel32
jaMeta, tega pa nisem vedela, glede teh blazinic za dojenje, no, zdaj mi jje pa jasno, zakaj sem dobila mastitis, prav zaradi tehuser posted image user posted image , no, bom zdaj bolj pazilauser posted image user posted image user posted image
Še glede PDP-jev, z sem imela 3UZ-je, in čist na vsakem drugi datum, glede velikosti otroka, od 9.2.pa do 15.2.upam, da se tu nekje rodi, ker če misli it čez rok,se mi zmeša.

Sicer, pa punce, tako je začel se je februar, in, zdaj lahko začnete rojevat po vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nekaj vam moram pojamrat, a je katera tudi tako grozno naveličana vsega kot jaz, tako mi gre vse na živce, no, naj povem, da sem za gospodinjstvo čist sama, tako tudi za pospravljanje, in tamlajši ni v vrtcu, in se mi kak dan še z njim ne da ukvarjat, kaj, da bi kaj druga nardila, in sem potem posledično tečna, in mi gre vse na živce, še ven se mi ne ljubi hodit, ker se je treba oblečtuser posted image  in malega, in nimam žive duše da bi mi kaj pomagala dopoldanuser posted image , včeraj sem komaj kosilo spacala, ker sem kopalnico pucala in sem bila totalno utrujena, da ne omenjam spanja, ki je nikakvo, če že jaz kolk tolk spim, se mali zbuja, pa po 3x hodim na wc, mah, res, mi je že dojadilo vse skupaj, res, komaj čakam, da rodim, da ne bom imela več tega ogromnega trebuha, ker, vsakokrat, ko se sklonim se mi zdi, da se mi bo kaj pretrgalouser posted image user posted image dosti je jamranja.

Sicer me za po porodu ni tako strah, zdaj vem, da sem taka zaradi hormonov, in okornosti in zveličanosti, ker sem bila pri 2 ista, sam, da rodim, pa bo boljše ko bom imela svojo malo štručko pri sebi, in bom, končno lahko Lukasa normalno pocartala.

Trsica, kr lepa porodna zgodba, sem tudi slikice videla na FB, lušna sta malčka, ti pa kr žariš, se ti nič ne vidi, da bi tako trpelauser posted image user posted image , sicer, pa vem, kako je rodit otroka z obsegom glavice 35, naš je imel 36, in so res bile muke isusuveuser posted image user posted image

Registrirana, jaz sem tudi tako dolgo pokonci, ampak, jaz zaradi malega ne morem spat, ker se je zbudil ob 4 in se 1 uro valjal po postelji, pa ni mogel zaspat, sva šla zakurit centralno, skuhat kavo in kakav, sicer je zaspal na tleh, na deki, za pol ure s posrano rito, zdaj se pa spet muva po tleh, sam se ne dam, ne gre pred 9 spat.

Litlee miss, blagor tebi, ko lahko v miru zajtrkuješ, jaz po navadi jem, ko gre mali spat.

Jutri imam pregled pri G, mislim, da bo pregledal MV, če ne rodim, pa potem še kak pregled v porodnišnici, no, upam, da prej rodim,
Pa da vas nisem preveč zamorila!!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 8:58:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2485
1.2.2011 9:32:02   
mateyci
Jutro

Glede spanja sem jaz na istem kot ti Registirana. Ne spim že od četrte ure. Potem se pa šetam gor pa dol po stanovanju, vmes se še moj zbuja. Če ležim se premetavam iz enega boka na drugi, štejem ovce,... Pa vseeno nič ne pomaga.user posted image
Dojenje- mene je punce že kar strah, če bo zadeva pri meni stekla bp. Moje joške so že tako velike in mislim, da so že kr pripravljene na eksplozijo. Včasih ne vem kaj me bolj moti ali ogromen trebuh ali težke dojke.
Včeraj ste imele temo okrog user posted image . Midva nisva že kake dva meseca, ker me je vedno bolelo. No včeraj pa sva se spravila in blilo je brez bolečin. Sicer sva bila bolj štorasta zaradi bušija, ampak je bilo res lepo po vsem tem dolgem času. Potem sem šla pod tuš in zabava se je začela. Dobila sem take krče v hrbtenici in maternici, da sem mislila da sva že kaj sprožila. Trajali so pa na 10min tri ure. No potem sem nekako zaspala in zjutrej se je vse umirilo.

Se je pa končno začel naš mesec user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2486
1.2.2011 9:49:15   
Urša
Tooooooooooooooooooo, februarke, začel se je naš mesec! user posted image user posted image user posted image  
Berem vas redno, zdaj se bom pa še redno oglašala. user posted image  
To je moja 3. user posted image , PDP 8.2., pričakujem user posted image , rodit nameravam v CE, doma pa imam že parček-user posted image  prvošolka in user posted image -5 let. Oba se že neizmerno veselita in me preganjata v porodnišnico! user posted image  
Popadki me dajejo že kar nekaj časa, tisti lažni očitno, tudi danes ponoči je bila akcija, tako da upam, da bo kmalu. Po moji statistiki sem oba otroka rodila 1 teden prej, torej sem pripravljena danes ali jutri, samo moj user posted image  ne vem, če je že. user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu mateyci)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
1.2.2011 9:55:11   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

petrap sporoča:

Mamici v veselje in očku v ponos sta se rodila ob 13:35 MAJ (2960,46) in ob 13:38 NAL (2570,51). Vsi trije smo dobro. Petra in Rok

Čestitke vsem 4rim.

PilotGirl- to je dobra novica da je nogica boljša in da si ti tudi boljša. Predvdevam da je tudi otroček boljše. Držim pesti da se nogica čimprej poštima.

little*miss- meni gre to tudi pošteno na živce, da vsi sedajs prašujejo a je kej novag, pa zakaj še ni..... pa sej bom povedala tako da naslednjič če bom še noseča bom kar rekla da imam datum 14 dni zamika pa naj bodod pol presenečeni če bo prej..... ker to je katastrfoa jaz sem bila zaradi tega včeraj kar živčna popoldan....

valek- ne jaz nisem sporbala še te kozmetike tudi slišala še nisem zanjo.... jaz uporabljam kar Just, dekorativno pa odvisno od Isadore do Dior, Collistar....

Maurica- ne seiraj se zaradi dojenja.... ker je slabše, probaj pit čajček in pa jej polentko in mlečne stvari. itak moraš pa zdej pozravit mastitis pol pa boš videla kako in kaj bo. Držim pesti da vam dojenje steče.

Jaz tudi vedno jem zajtrk pred RRjem, ker je tolk za prebrat.

(odgovor članu mateyci)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 10:04:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2489
1.2.2011 10:12:14   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Ma joj, poglejte moj ticker ... Mu bom že dala ... comfortable ...user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
1.2.2011 10:14:10   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Nič branja ob zajtrku? user posted image pogrešam nino user posted image

se podpišem po toleuser posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 10:15:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tisia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2492
1.2.2011 10:28:46   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Jaz sem že od pol štirih pokonci. user posted image user posted image user posted image Ovce sem že enih stokrat preštela, pa ne in ne spat. user posted image

Kaj pa js ko sm se danes ponoči dvakrat zbudila(ob ene štirih in šestih )in se šla nažirat s kruhom in evrokremom in mlekom-....???!!!user posted image user posted image joj kak sm jezna nase...in sem se zdaj zjutraj pogledala v obraz in opazila da sm se pa v zadnjem tednu ko ga neki serjem s temi nočnimi prehranjevanji zredila v obraz.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2493
1.2.2011 10:29:15   
vipercat
naj vam povem ka je novega. zjutraj sem šla na wc in kri??? takoj panika kličem mojega, ki je bil ravno na poti v službo, se obrne in gremo v p. dali so me na ctg, hvala bogu vse ok, odprta sem en prst, maternični vrat še  ni pripravljen, bo pa jutri se začel 37 teden. obdržali so me notri na opazovanju, ker sumijo da se je odlepil čep, imeti pa moram carski rez. g. je rekla da bomo počakali kakšne dva dni in opazovali, potema pa se odločili ali sprožijo ali grem še malo domol.
hvala bogu imam lahko računalnik pri sebi, da mi ne bo tako dolgčas.

je še katera v nm - lahko se dogovorimo za kavico user posted image  jaz imam čas

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
1.2.2011 10:31:08   
Tisia
hel32 user posted image  nisem nič na boljšem glede raspoloženja,sicer jaz imam pomoč ampak sem vseeno tečnauser posted image  sklanjam se težko ker nizko nosim,na sprehodu že par dni nisem bila saj me boli kotuser posted image ..o spanju pa da ne govorimuser posted image ...no in včeraj zvečer sem vzela od nine33 metodo in sem pol piva spila...spala do 6 zjutraj kar ja vauuuuuuuuuu ne vem kdaj sem nazadnje...moj me je sam gledal,pa vpraša a mi ne bo škodilo to pivo,pa dojenčku tudi....mu rečem nazaj-škodilo bo tebi če mi ne pustišuser posted image ker sem bila že pripravljena gristi user posted image user posted image
trsica hvala za porodno zgodbo,lepi ste na slikicah in ti kar žarišuser posted image
urša  dobrodošlauser posted image
no pa se je par februark še oglasilouser posted image
kiara24 no jaz tudi iščem kozmetiko za obraz, kakšna je tale od justa...do sedaj sem imela rjavo od cosmoerbe pa bi sedaj probala nekaj drugega,sam mastna ne sme biti..saj imam mastno kožo
mauricauser posted image user posted image  ne sekiraj se zaradi dojenja se bo poštimalo jaz sem imela pri prvi tudi težaveuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil biljana l -- 1.2.2011 10:36:35 >

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
1.2.2011 10:32:21   
MoSoNi
Dan!

Viarsori my ass... pa sploh nisem velik naklofala user posted image

Se pa res pozna, da ni Nine user posted image

Spanje... pri nas zadnje dni katastrofa. Če mi že uspe zadremat, me zbudi moj dragi s smrčanjem. Sej ne vem, a ga res prej nisem čula, al pa zdej tok bolj intenzivno smrči. No, ker si je pri hokeju poškodoval rebra, sva si zdej kr mal podobna po "kotaljenju" okrog - oba se komaj premikava user posted image Če bi naju kdo gledal, bi blo prav špasno...

PDP... tud pri meni bi bil rok glede na menstruacijo 26.1., po UZ je 4.2. - pa še G mi skoz teži da mali prehiteva z rastjo in bi naj bil cca en teden spredi... ja pol bi po moji logiki mogu bit že zuni, ne? user posted image Očitno mu paše tam kjer je in bo še mal počakal... skrbi me sam to, kdo bo rodil takega velikana... glede na izračun pri G bi naj mel na rok že okol 4 kg user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2496
1.2.2011 10:35:57   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

naj vam povem ka je novega. zjutraj sem šla na wc in kri??? takoj panika kličem mojega, ki je bil ravno na poti v službo, se obrne in gremo v p. dali so me na ctg, hvala bogu vse ok, odprta sem en prst, maternični vrat še  ni pripravljen, bo pa jutri se začel 37 teden. obdržali so me notri na opazovanju, ker sumijo da se je odlepil čep, imeti pa moram carski rez. g. je rekla da bomo počakali kakšne dva dni in opazovali, potema pa se odločili ali sprožijo ali grem še malo domol.
hvala bogu imam lahko računalnik pri sebi, da mi ne bo tako dolgčas.

je še katera v nm - lahko se dogovorimo za kavico user posted image  jaz imam čas

ja nooooo kaj boš šla kar rodituser posted image  sem mislila da bova skupaj...nič grem hitro eno akcijouser posted image  pa pridem da skupi dihamo.....un komad bi bil dober za zraven poslušat dihi,dihi z mano...user posted image user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
1.2.2011 10:45:16   
valek
jeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image končno februar , pa smo ga le dočakale....
sam ko bi še bila kaka akcija na vidiku.....user posted image
moj še kr uživa na počitnicah v "trebušnem zalivu" ....brez kakršnih koli znakov da je že kaj naveličan.....

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
1.2.2011 10:53:07   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

jaMeta, tega pa nisem vedela, glede teh blazinic za dojenje, no, zdaj mi jje pa jasno, zakaj sem dobila mastitis, prav zaradi tehuser posted image user posted image , no, bom zdaj bolj pazilauser posted image user posted image user posted image
Še glede PDP-jev, z sem imela 3UZ-je, in čist na vsakem drugi datum, glede velikosti otroka, od 9.2.pa do 15.2.upam, da se tu nekje rodi, ker če misli it čez rok,se mi zmeša.

Sicer, pa punce, tako je začel se je februar, in, zdaj lahko začnete rojevat po vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nekaj vam moram pojamrat, a je katera tudi tako grozno naveličana vsega kot jaz, tako mi gre vse na živce, no, naj povem, da sem za gospodinjstvo čist sama, tako tudi za pospravljanje, in tamlajši ni v vrtcu, in se mi kak dan še z njim ne da ukvarjat, kaj, da bi kaj druga nardila, in sem potem posledično tečna, in mi gre vse na živce, še ven se mi ne ljubi hodit, ker se je treba oblečtuser posted image  in malega, in nimam žive duše da bi mi kaj pomagala dopoldanuser posted image , včeraj sem komaj kosilo spacala, ker sem kopalnico pucala in sem bila totalno utrujena, da ne omenjam spanja, ki je nikakvo, če že jaz kolk tolk spim, se mali zbuja, pa po 3x hodim na wc, mah, res, mi je že dojadilo vse skupaj, res, komaj čakam, da rodim, da ne bom imela več tega ogromnega trebuha, ker, vsakokrat, ko se sklonim se mi zdi, da se mi bo kaj pretrgalouser posted image user posted image dosti je jamranja.

Sicer me za po porodu ni tako strah, zdaj vem, da sem taka zaradi hormonov, in okornosti in zveličanosti, ker sem bila pri 2 ista, sam, da rodim, pa bo boljše ko bom imela svojo malo štručko pri sebi, in bom, končno lahko Lukasa normalno pocartala.

Glej, ne vem, koliko je res na teh blazinicah ampak jaz ga zagotovo nisem dobila od preveč mleka, ker je bil moj rekord 7ml na obeh joškah na obrokuser posted image . Jaz sem potem, če jih že nisem zamenjala zelo pazljivo na robovih jih prijemala, da ja ne bi kaj okužla pa še roke sem si razkuževala, ker nam je v MŠ tolk zatežila s tem, da ne bomo čišče prenesle na prsi.

Hvala za dovoljenje, da rojevamo po vrsti!user posted image  Torej punce, da mi zdaj nobena več ne rodi pred mano!user posted image user posted image user posted image

Glede naveličanosti in tečnosti si me kar dobro opisala.user posted image  Sicer moram rečt, da imam precej nezahtevnega otroka ampak vseeno moram 100x na dan vstat in mu kaj pomagat, narisat, rito obrisat, sok dat. Koliko je pa tvoj star?

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
1.2.2011 10:53:36   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Tooooooooooooooooooo, februarke, začel se je naš mesec! user posted image user posted image user posted image  
Berem vas redno, zdaj se bom pa še redno oglašala. user posted image   

Pozdravljena!user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?