Urshy78
|
S*, jah staramo se kaj češ sej je naš T tudi kar zahteven, sicer zjutraj ko ga nafutram ni noben problem, je priden pol ure sigurno, problem nastane čez dan ko rata zaspan, spi po pol ure, kar je premal in potem se ne zna oz noče zamotiti in ga moram skos nositi po rokah..mam že ful mišice sicer pa, kdaj jih bomo nosile po rokah, če ne zdaj, itak bodo še prehitro zrastli saj tudi jaz ne vem koliko T poje, ampak glede na to da je tak bajsek predvidevam, da ne poje ravno malo. mi pa skoraj vedno med dojenjem zaspi po 10 minutah hranjenja in je zato čez kakšno uro in pol že spet lačen, se mi zdi včasih da ga imam cele dneve samo na zizi Petyyy, naš tudi pleničko papa, ampak kratek čas. danes sem mu prvič dala v roke ropotuljico, jo je sicer prijel in tudi hitro spustil, še ni zakapiral, zakaj ima rokice Mojškra, waw, to pa je bilo nekaj spanja a ne? bravo, G Betricija, tudi tvojo pupiko je treba pohvaliti da bi bilo takih noči čimveč T je malo prej tudi zaspal, ampak ga bom okoli pol osmih zbudila za kopanje, če se ne bo seveda prej sam, ker drugače bo spet ponoči žurka. danes je bilo pa tretji dan ko ni kakal, sem prav čutila kako napet trebušček ima, pa zvijalo ga je. sem mu skuhala sladke kamilice, pa ni hotel piti po flaški, potem sem mu pa dala po žlički, je sicer pljuval ven, ampak nekaj je pa dobil v želodčka, tako da se je po 10 minutah pokakal, sem bila ful vesela
< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 29.1.2011 18:51:43 >