mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* napišem celo stran pa me ven zabriše Petyyy, urshy, betricija lepe slikce, mali so pravi cukrčki! Jaz sem tako žalostna , očitno mi je začelo primanjkovat mleka in včeraj sem začela dodajat . Naša K se je ponoči začela zbujat na 3h, prej je spala tudi do 8-9h, pa tudi podnevi je bila skozi lačna. Ko se je včeraj kregala pri dojenju, sem ji ponudila flaško in je zeksala 90ml. Danes sem ji tudi 3x ponudila po dojenju in vedno je spila še po 60ml. Pa tako se trudim za to mleko, pijem ogromno, jem OH, počivam, pogosto pristavljam, mleka pa je na žalost vedno manj. Ali mogoče katera ve kaj je bolje, da jo za vsak obrok najprej podojim in ji potem dam flaško, ali je bolje da ji en obrok dam samo flaško in enega samo dojim??? Petyyyy, koliko pa poje tvoj dečko na obrok? Me zanima ker sta enako stara, jaz pa nimam pojma, koliko mlekca naj naštimam? Ojla S*, jaz sem imela in še včasih imam iste težave. Jaz mu čez dan dam joškico in potem zvečer flaško. Se pravi da cel obrok dobi flaško. Včasih pa tudi čez dan, če vidim da mi primanjkjuje mleka, npr. ga podojim in če se razburja, mu še naredim 75 ml mleka. Dober recept za pridobitev mleka pa je ta, da si poskušaš čimvečkrat mleko črpati, vsaj dva dni poskušaj, v bistvu vsako uro za par minut pristaviš gor otroka, ali pa si poskušaš črpati, pa četudi nič ne preteče ven. Meni včasih ful zmanjka mleka, včasih pa ga imam preveč. Mislim, da je to le prehodno, da ti ga ni zmanjkalo, le malce ti hormončki nagajajo, in boš vidla, da bo mleko prišlo nazaj. Aja meni pomaga če jem gris, pa tople obhladke si dajem na prsi.
|