S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Jaz imam Nukovo flaško -kavček, in je super. Dudice imam tudi nukove, silikonske noče. S*- ne boš verjela.-V soboto sem si na štajerskem v lekarni kupila čaj za dojenje, ker niso imeli Galexovega, sem si kupila čaj od mariborskih lekarn. Jaz imam od sobote dalje dosti več mleka, mogoče pa res to pomaga, ali pa tudi ne. Glede črpanja, tudi pri meni je bilo tako, v celem dnevu sem si načrpala nulti mleka, ali pa le 10 ml, no danes pa kar 200 ml. Vztrajaj, vztrajaj, mleko bo prišlo nazaj. Jaz ti predlagam, da ji daš kar cel obrok zvečer, da se ti prsi napolnijo čez noč. Boš vidla, da ti bo mleko prišlo nazaj, če je meni bo tudi tebi. Jaz sem se tako sekirala, da sem kar jokala, ker sem mislila da ne bom mogla več dojiti. No pa se še dojiva in upam da se bova. In upam, da ti tudi tebi rata. Je pa res, tudi jaz sem poskušala vse mogoče, pa sem imela občutek da nič ne pomaga. Pa sem vztrajala, vztrajala. Saj bo, samo pozitivno misli, ker vsak stres tudi vpliva na mlekca. -za vzpodbudo. Mojškra hvala za pike poke, upam da mi bo kaj pomagalo. Danes sem dobila še tamitil, pa polento sem jedla za večerjo . Bomo videli kako bo, jaz se bom potrudila maximalno, če pa ne bo šlo se bo treba tudi s tem sprijaznit. Kateri čaj pa si kupila a BEBI VAL, ta je tudi od Mariborskih lekarn???
|