Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 11:23:04
|
|
|
|
kiara24
|
Danes pa tu vlada nenakšno zatišje, polikano je cunje so oprane še zdni stroj je notri, zdej dam pa še sušit, pol pa še posesam in grem na kavč, me čudno boli spodaj..... grem raj mal počivat. Srečno vsem ki imate danes pregled.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2011 11:25:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 11:35:00
|
|
|
|
valek
|
No js trenutno kuham kosilo....pa perem perilo.... spala sicer nisem najbolje...ampak imam pa nekak viška energije... kr neki razmišljam kaj še bi počela danes..... ...hm je pa taki smotan dan...je bil sonček napovedan....pa so se malo zmotili... nič ne zgleda...... v trebuhu je vse mirno...se mi zdi da mogoče včeraj in danes malenkost mali manj divja ......zdaj pa nevem...če kaj to pomeni ali ne....v glavnem nimam pa še nobenih znakov da bi se kaj začelo....ctg imam v sredo....in bomo videli...čeprav imam občutek da še nebo nič dogajanja....
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 11:38:35
|
|
|
|
meta21
|
kiara, saj ti si pa takoj 2.2. na vrsti, ne? Pol pa ni nič čudnega, če te špika. Me pa prav zanima, koliko tistih, ki so na seznamu se ne bo nikoli več javlo oz. koliko jih je že rodilo pa ne vemo. Se mi zdi da je kar 1/3 že rojenih. Vem, da smo imele kar težave, ko smo čvekale na septembrkah 2008, katere naj prenesemo na naslednji forum in katere ne, ker se niso javljale
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 11:41:15
|
|
|
|
Tigrica86
|
meta, suzy še kar tukaj , tamy pa že diha prehiteva celo mene, pa še mam 9 dni do PDP ampak, zdj če sm tk dolgo zdržala, bi pa še vsaj do jutri počakala, da bomo meli februarčka/ko no, js sm bla že navsezgodaj v laboratoriju, me je dragi peljal, ko sm pršla pa nazaj sm šla pa spat... kk je pasalo čeprav me vse boli spodi, sam je pa le fajn sm se pa odločla, da grem zdle kopalnico spucat, ker je že več kot 1 tedn nism nč, pa vem, da je mojmu to največja muka in se je zato do moje vrnitve tud vrjetno ne bo lotil za vse ki dihate, imete preglede, ali si jih želite kar tako
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2011 11:41:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 11:42:20
|
|
|
|
vipercat
|
nina 33 rodila??????????????????????? ja čestitke, tole pa nisem ravno pričakovala. sem mislila da bo kera druga prej. imee je pa nenavadno. prvič slišim lepo cartanje vam želim vsem!!!! tamy 82 - srečno!!! če pa imaš štručko že v naročju, pa vam vsem želim veliko veliko veselega cartanja
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 11:45:03
|
|
|
|
vipercat
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 kiara, saj ti si pa takoj 2.2. na vrsti, ne? Pol pa ni nič čudnega, če te špika. Me pa prav zanima, koliko tistih, ki so na seznamu se ne bo nikoli več javlo oz. koliko jih je že rodilo pa ne vemo. Se mi zdi da je kar 1/3 že rojenih. Vem, da smo imele kar težave, ko smo čvekale na septembrkah 2008, katere naj prenesemo na naslednji forum in katere ne, ker se niso javljale jaz upam da bodo vsaj vse tiste ki so rodila decembra ali januarja ostale pri nas februarkah tudi, ko se bomo selile na drugo temo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 11:45:18
|
|
|
|
Tigrica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Me pa prav zanima, koliko tistih, ki so na seznamu se ne bo nikoli več javlo oz. koliko jih je že rodilo pa ne vemo. Se mi zdi da je kar 1/3 že rojenih. Vem, da smo imele kar težave, ko smo čvekale na septembrkah 2008, katere naj prenesemo na naslednji forum in katere ne, ker se niso javljale js mam tudi občutek, da jih je še veliko od teh rodilo, pa se sploh ne javijo. mogoče se prenese samo tiste, ki bomo rodile do sredine marca in to sporočile, ker več kot 14 dni čez rok, tak nobene ne pustijo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 12:11:00
|
|
|
|
lola_J
|
Napišem cel roman in gre vse v ****** . No v glavnem, da povzamem: Vidim, da ste "obrekovale" februrake, ki smo bolj lene za javljanje oz. ni duha ne sluha o njih. Naj povem, da mi smo še vedno 2v1 in bom najbrž tudi uradno februarka . Prejšni torek sem imela CTG, ni pokazal kakših posebnosti, MV je še zaprt, vendar skrajšan za en prst, no vsaj tako sem zastopila G. Jutri ponovni CTG, da vidimo, če se kaj dogaja. Popadkov unih pravih še nimam, mi pa vsake tolko časa trbušček otrdeva in malo me tudi poščipa zaraven. vsem, ki ste že rodila iskrene čestitke!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 12:11:25
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Patrisha? Kje se skrivaš? tu sem - sem se vedno taxist - sem sla v KIK in majo nepremocljive podlagice za pojslico 1 kom 4.19€ velikost 50x70 barve: bela, modra, roza in vijolcna - sem sla na sprancir do lekarne po fiziolosko.. tak zdaj pa mamo vse zdaj me pa res samo zanima kaj se bo ju3 dogajalo pri G v P
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 12:15:54
|
|
|
|
Patrisha
|
tamy82 pa ne da bos spilfrderberka??? srecno pa cim hitreje in lazje in vse naj naj naj registrirana zdaj pa bom rabla tvojo cifro ce so vse v P ahahah ce slucajno me ju3 nazenejo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 12:16:50
|
|
|
|
Tigrica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: lola_J Napišem cel roman in gre vse v ****** . No v glavnem, da povzamem: Vidim, da ste "obrekovale" februrake, ki smo bolj lene za javljanje oz. ni duha ne sluha o njih. Naj povem, da mi smo še vedno 2v1 in bom najbrž tudi uradno februarka . očitno je treba vsake toliko "brcniti v osje gnezdo" no, lepo da si se javila in boš februarka še naprej
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2011 12:17:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 12:18:27
|
|
|
|
mija24
|
Dan! Lola_J...vidim, da si iz Brežic in pa da imaš 3 dni pred mano PDP Predvidevam, da imaš namen rodit v Brežicah, no mogoče bomo pa še kje skupi dihale Tamy- vso srečo pa upam, da že držiš svojo štručko v rokah!! Kaj bote kej kuhale danes za kosilo..kakšna ideja?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2011 12:23:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 12:24:47
|
|
|
|
Patrisha
|
NOVICA DNEVA: Danes sva prejela najlepse in najtezje poslanstvo - postala sva starsa! Ob 9:24 se nama je rodil sin Val tezak 3140g in velik 52 cm. Vsi trije vam posiljamo pozdravcke! Tamara ijeeeeeeeee iskrene cestitke!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2011 12:25:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 12:27:46
|
|
|
|
valek
|
čestitke Tamari in njenemu za malega Vala; zelo lepo ime-ni kaj;) in še enga pujseka za srečno in uspečno starševstvo.... pa veliko cartanja
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 12:27:59
|
|
|
|
meta21
|
Sem misnla ceselo novico objavit pa sem prepozna . Čestitke! Zdaj pa šibam na pregled ...
< Sporočilo je popravil meta21 -- 31.1.2011 12:29:37 >
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2011 12:34:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 12:36:20
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sem misnla ceselo novico objavit pa sem prepozna . Čestitke! Zdaj pa šibam na pregled ... sej si jo, zakaj pa si jo zbrisala??? bolse 100x ko nobenkrat! dobro opravi, pa glej da pocakas na ju3 :) punce, zdaj pa je cas da se malo umirite polovica po v januarju, nekaj malega v februarju pa se kr nekaj v marcu
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 12:38:09
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: mija24 Kaj bote kej kuhale danes za kosilo..kakšna ideja? Juha, riž s papriko, palačinke, kotleti, musaka, lasagna, pizza, obara, slivovi cmoki, krompirjeve murke, pomfrit, grška solata, šmorn in kompot, filane paprike, riž z mletim mesom... Več idej pa trenutno nimam. ah navadnega pisacna bom spekla malo krompira solata in to je to!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 31.1.2011 12:40:11
|
|
|
|
lola_J
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 IZVIRNO SPOROČILO: lola_J Napišem cel roman in gre vse v ****** . No v glavnem, da povzamem: Vidim, da ste "obrekovale" februrake, ki smo bolj lene za javljanje oz. ni duha ne sluha o njih. Naj povem, da mi smo še vedno 2v1 in bom najbrž tudi uradno februarka . očitno je treba vsake toliko "brcniti v osje gnezdo" no, lepo da si se javila in boš februarka še naprej Vidiš pomaga , upam, da se še katera izgubljena februarka javi mija24: Ja jaz sem iz okolice Brežic, nameravam rodit v Brežicah (no upam, da bo do takrat še odprta ). Mogoč pa res kje skupaj rodimo. V prvič sem tudi imela družbo v porodni (sva tudi dve hkrati rojevali ). Glede kosila: danes imamo pri nas čisto kmečko kosilo, in sicer krompir, kislo zelje ter krvavice. Tako, da ne vem, če sem kateri dala kakšno idejo, marsikdo tega neje. Meni je pa dobro, pa še dokaj hitro pripravljeno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2011 12:41:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?