|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
31.1.2011 12:41:12   
little*miss
tamy čestitke user posted image zdaj pa bi šla jaz user posted image

meta fajn opravi na pregledu

glede foruma dojenček, pa bi lahko prenesle vse wannabe februarke user posted image , ki se javljajo ampak so rodile decembra in januarja, pa vse februarke in tiste, ki bodo pač rodile marca.. Pač tiste, ki se javljajo in bomo imele podatke..tiste, ki se ne javljajo in nimamo niti enega podatka novejšega pa je itak bv dajat. Če pa bomo katero izpustile pa nam bo napisala podatke in jo dodamo. Na izi user posted image

joj, še zdaj se nisem spravla čistit user posted image user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
31.1.2011 12:41:49   
MoSoNi
Tamy čestiiitkeee!!! user posted image user posted image user posted image Seveda tudi očku... user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
31.1.2011 12:42:29   
suzy29
Jaz sem tudi ravnokar dobila njen sms user posted image .

Iskrene čestitke in veliko prespanih noči želim mamici Tamy in tudi očku user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
31.1.2011 12:45:44   
little*miss
sem preletela zdaj seznam, pa je enih 30-40 nosečk aktivnih (nekatere orng, nekatere pa pač toliko da se javijo in se spomnim nicka), pa seveda vseh 16 mamic user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
31.1.2011 12:46:59   
Patrisha
ahahaha na zacetku III. dela je nas seznamcek, in tam sta samo 2 rodili, ce pa pogledaz zdaj, 2 tedna kasneje, pa te skor na rit vrze user posted image user posted image user posted image pridne ste ble, ene pa se bomo user posted image user posted image user posted image zdaj pa grem LEZAT! user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
31.1.2011 12:54:03   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

kiara, saj ti si pa takoj 2.2. na vrsti, ne? Pol pa ni nič čudnega, če te špika.

Ja jaz sem takoj za teboj, pa še na ta datum mi je dal amnio v prvo je pomagalauser posted image . Vse meboli spodaj, pa tišči me dol to je pa tudi vse.

Registrirana- joj sem mislial da boš vse to ti danes skuhalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamy- bravo mami in oči, veliko lepih trnutnkov in cartanja.user posted image user posted image user posted image

Jaz grem pa zdej na dorbir sedet pol pa na kavč, pa kosilo kuhat....

Pa nekaj sladkega bi jedla pa ne vem kaj?! Kakšna ideja?!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
31.1.2011 13:03:20   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Lepo po vrstiuser posted image user posted image user posted image

Tamy, čestitke za sinka Vala in veliko cartanjauser posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa že, sem celo uro porabila za kopalnico, se sveti, ko nova!!!!!!!!!!!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
31.1.2011 13:04:44   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

NOVICA DNEVA:

Danes sva prejela najlepse in najtezje poslanstvo - postala sva starsa!
Ob 9:24 se nama je rodil sin Val tezak 3140g in velik 52 cm. Vsi trije vam posiljamo pozdravcke! Tamara

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ijeeeeeeeee iskrene cestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE TAMY IN OČKAuser posted image user posted image user posted image  ZA SINEKA user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 13:07:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2359
31.1.2011 13:10:30   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Registrirana- joj sem mislial da boš vse to ti danes skuhalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, sej ni dvakrat za rečt, da se ne bi lotila vsega skupaj. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  potem lahko pridemo na pojedinouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
31.1.2011 13:10:53   
Tigrica86

tud js ne user posted image user posted image zgleda da ne bo nič iz tega dans user posted image

še kosila se mi ne da it nardit, pa imam po večini že vse parajt user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2361
31.1.2011 13:13:18   
JEŠA
TAMY ČESTITKE:) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
31.1.2011 13:13:30   
Tigrica86
in seveda čestitke za Tamy in njenega Vala user posted image lepo se cartajte!

Neposredna povezava do sporočila: 2363
31.1.2011 13:15:01   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

Ja, sej ni dvakrat za rečt, da se ne bi lotila vsega skupaj. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  potem lahko pridemo na pojedinouser posted image

punce, dans nam ni treba kuhat... gremo k registrirani na kosilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
31.1.2011 13:27:07   
suzy29

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Zdaj pa šibam na pregled ...

Dobro opravi..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2365
31.1.2011 13:27:14   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

punce, dans nam ni treba kuhat... gremo k registrirani na kosilo user posted image user posted image user posted image

Ja se je potrudila za vse nasuser posted image user posted image user posted image user posted image nasledni dan bo pa kera druga a ne? zdej na konc se lah mal crkalamouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2366
31.1.2011 13:28:04   
suzy29

IZVIRNO SPOROČILO: mija24

Kaj bote kej kuhale danes za kosilo..kakšna ideja?

Juha, riž s papriko, palačinke, kotleti, musaka, lasagna, pizza, obara, slivovi cmoki, krompirjeve murke, pomfrit, grška solata, šmorn in kompot, filane paprike, riž z mletim mesom... Več idej pa trenutno nimam.

Jaz sem pa mislila, ko sem začela ta post brat, da boste vse to imeli za kosilo user posted image  Pa se mi je zdelo mal preveč user posted image ,  čist na konc mi je komi potegnil, da so to sam predlogi user posted image .

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
31.1.2011 13:28:37   
suzy29

Mi bomo pa danes imeli piščančjo obaro s krompirjem.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
31.1.2011 13:31:44   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Juha, riž s papriko, palačinke, kotleti, musaka, lasagna, pizza, obara, slivovi cmoki, krompirjeve murke, pomfrit, grška solata, šmorn in kompot, filane paprike, riž z mletim mesom... Več idej pa trenutno nimam.

Jaz sem pa mislila, ko sem začela ta post brat, da boste vse to imeli za kosilo user posted image  Pa se mi je zdelo mal preveč user posted image ,  čist na konc mi je komi potegnil, da so to sam predlogi user posted image .

Zdej pa vidim, da nisem bla edina user posted image user posted image user posted image .......

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 13:45:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2370
31.1.2011 13:46:38   
cukica
Tamy iskrene čestitke za sinčka vala,prav tako čestitamo tudi očku,....

17.01.2011 Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 2371
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 13:46:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu suzy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2372
31.1.2011 13:54:31   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Lepo po vrstiuser posted image user posted image user posted image

če vse prehitevajo, lahko jaz tudi user posted image Pridna, da si se spravila čistit user posted image Jaz bom pa jutri (verjetno)..no mogoče, me pa popoldan prime da bi šla pucat. V soboto me je, pa smo potem obiske dobili, ko pa so domov odšli pa me je minilo user posted image

Pri nas pa je danes tašča šefica kuhinje, mamo ravnokar kosilo. Letim dol, sem lačna kot volk user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 14:01:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2374
31.1.2011 14:08:03   
Patrisha

Zdej pa vidim, da nisem bla edina user posted image user posted image user posted image .......

Saj veš, kako je na Štajerskem, tu se rado pije in veliko je! user posted image user posted image user posted image

OJA PIJE, PIJE!! kak pa sele JE :)

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?