JEŠA
|
Čestitke Nina:) Super, super,...... Jaz imam jurtri CTG in se bomo zmenili glede poroda,.....namreč sem bila na IVF in se G noče hecat,...raje sproži prej, da ne bi bilo kaj narobe. Kot sem že napisala mi se je v petek odluščil čepek ob 5 zjutraj,..no in pol se mi je tudi malo popoldan,..in,....začeli so se popadki,....nisem vedela na koliko ker sem bila sama doma z prvorojenko in ni bilo časa, da bi se usedla in preverla na koliko minutk kako so boleči,.... No okoli 18 ure sem jih imela na cirka 8 minutk, in sem spakirala malo in sva jo odpeljala k mojim v varstvo , midva pa v bolnišnico,....Tam so me priklopli na CTG,...zelo vidni popadki, odprta pa le 1-2 cm,...to pomeni, da od zadnjega tedna nič sprememb razen čepek in popadki,....G mi je hotela malo pomagati in je s prsti širla vhod ma vseeno so me dala na oddelek .... Za prvo sme prišla z enakimi popadki v P le da sem bila odprta 3-4 cm, so me dali na klestir in pol sem v 3 urah rodila,..zdej pa oddelek mi je bilo prov grozno,..pa pravijo da je drugi porod hitrejši bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbooooooooooooooooooooooooooo No, popadki so se sstopnjevali na 5 n a6 ,...na 4 ...pa spet na 8 ....minutk,....nič bolj boleči:( No mi je G rekla, da če mi oteče voda in če bom imela na 5 minutk 1 uro naj se pridem gor pokazat,....ma popadki so bili tudi na 3 minutke ma ne 1 uro,..pa še tisto noč so v bolnici popravljali nekaj z vodo in do 4 naj je ne bi bilo,...tako da me ne bi dale niti na klestir,... Pol sem se okoli 3 ulegla in probala počivat,....od vsega skupaj sem kr zaspala,...in popadki so izginili,....zjutraj jih ni bilo,...ctg ravna črta:( No ker se mi je zdelo, da brezveze ležim v bolnici sem najprej prosla sestro in nato sva skupaj še G, če grem lahko domov. KEr odprta itak nisem bila, popadkov ni bilo, mali pa še vedno skače kot na trampolinah:) In okoli 11 sem šla domov Pol se mi je v soboto in nedeljo še vedno izločalo kepe sluzi, enkrat bolj rjavo, drugič rumeno,....al je tako velik čep ali pa se ustje res odpira in pripravlja na porod,...ne bi vedla,... No toliko o mojih izkušnjah,...Me pa boli skoraj nonstop kot, da bom dobila menstruacijo,...in mali skče, da sem mislial, da so že hudi popadki in da bom spet morala jit v nočno,...no če ne bo sprememb bomo vidli kako bo jutri na CTG in pri G. Držim pesti zate Tamy82, da hitro mine in da primeš malo štručko čimprej v naročje,...ostalim srečno LP Ješa
|