|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
31.1.2011 8:44:07   
Mišyka
Ooooooooooooooo Nina! Tole je pa blo presenečenje... me prov zanima kako se je začelo. Skratka ČESTITKE ZA FANTKA! Veliko lepih trenutkov...

Trsica tole je blo pa hitro, da ste že kar doma. Super in upam, da uživate v dvojnem odmerku!

Tamy držimo pesti, da se vse čimprej in čimbolje izteče!

Jst sem pa s pregleda, predzadnjega, če slučajno do roka ne bo nič. V vodi so ble neke bakterije, tko da morm dat vodo še enkrat. Pa čaj za nosečnice za sečila morm pit. Pa še tistga malinovega pijem... Bom še več na wc-ju!
Nardili smo še ctg, ki ni pokazal nič posebnega, utrip je tud tam okrog 140...

Sicer pa sem v obdobju, ko me je strah poroda. Upam da mine vse skup. Zdej sem mal pomirjena, ko vidim da je še vse mirno. Mam še ful stvari v planu narest, prebrat... Pa tkole, ko maš še enga mulčka doma, se itak ukvarjaš velik z njim in vse ostalo postaviš na stranski tir. Velik vsakodnevnih opravkov v zvezi z njim sem predala možu oz. se izmenjujeva, ker res ne zmorem več vsega. Včerej sem mela občutek, da samo jst razmišljam o porodu, dojenčku in vsem povezanim s tem, pa sem mu mal očitala... Pa zmanjka mu energije za pogovor o tem, ko bi se jst pogovarjala on že drema tle na kavču... Ah, upam, da me mine vse skup!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 9:00:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2302
31.1.2011 9:07:02   
MoSoNi
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
Jst sem pa s pregleda, predzadnjega, če slučajno do roka ne bo nič. V vodi so ble neke bakterije, tko da morm dat vodo še enkrat.

Js sem bla na pregledu v petek (enako predzadnjem, če do roka ne bo nič) in sem imela enako v urinu bakterije... mejna vrednost bi naj bila "malo", pri meni je bilo "številno", pa sem glede tega izvida še posebej vprašala G, ker sama ni nič omenila... in je rekla da to je pa čist normalno, ker naj bi se proti koncu "vse mogoče" izločalo - in da naj glede teh bakterij ne skrbim user posted image Mislim, te G so res od ene do druge čist različne... sej ne moreš vedet na čem si user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
31.1.2011 9:08:12   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Punce, samo toliko, da vam sporočim, da gre pri nas zares.

Srečno!user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
31.1.2011 9:11:20   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi

Jst sem pa s pregleda, predzadnjega, če slučajno do roka ne bo nič. V vodi so ble neke bakterije, tko da morm dat vodo še enkrat.

Js sem bla na pregledu v petek (enako predzadnjem, če do roka ne bo nič) in sem imela enako v urinu bakterije... mejna vrednost bi naj bila "malo", pri meni je bilo "številno", pa sem glede tega izvida še posebej vprašala G, ker sama ni nič omenila... in je rekla da to je pa čist normalno, ker naj bi se proti koncu "vse mogoče" izločalo - in da naj glede teh bakterij ne skrbim user posted image Mislim, te G so res od ene do druge čist različne... sej ne moreš vedet na čem si user posted image

Meni je sestra nazadnj pogledala urin 14 dni pred PDP-jem (torej 13 dni nazaj) in rekla, da je OK, mogoče malo več izcedka in da zdaj na koncu ne preverjajo več, ker je itak skoz več izcedka in nima smisla. orej podobno kot pri tebi

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 9:22:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2306
31.1.2011 9:32:05   
suzy29
Dobro jutro............

tršica, super da ste po JUS-u in ste že lahko šli domov user posted image . Lepo se cartajte user posted image

Tamy82, srečno! user posted image user posted image user posted image

Za vse, ki imaste danes kakšne preglede, pa pošilljam tisoč user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 31.1.2011 9:36:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 2307
31.1.2011 9:32:05   
Mišyka
Katera ve mogoče, kje se dobi tetra plenice z vzorcem?

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

Neposredna povezava do sporočila: 2308
31.1.2011 9:32:45   
suzy29
Nina, iskrene čestitke!! Lepo se crkljajte in uživajte! user posted image !

user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
31.1.2011 9:37:05   
little*miss

mislim, da bi jih mogli imet v Hofru

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 9:37:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2311
31.1.2011 9:48:46   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

HBMaja, lepo!
Da vidim, če sem prav razumela. Ker so ti CR delali ob spinalni, si bila pri zavesti in si lahko videla operacijo?

Meta, če ti CR delajo ob spinalnem bloku, si pri zavesti, vidiš pa nič, ker te spredaj zaroletajo in imaš razgled le na anesteziloga, lahko pa potem takoj poljubčkaš , pa slišiš tudi vse... Je pa tako, da v Lj očka ne sme v operacijsko, ampak lepo počaka v porodni...

Mislim,d a nikjer ne smeš v porodno če deljao CR, v KR je že tako.

HB- lepa porodna izkušnja, vendar kar ne morem vrjet da se to lahko tudi zgodi da kar dvakrat zanosiš in vsak otork potem tudi posebej raste. Zelo zanimivo. Lepo se cartajte.

Teyla- iskrene čestitke še iz moje strani.

Nina- ta je bila pa hitra..... super bravo mami, pa oči in super za sineka

little*miss- upam, da je mala kaj boljše. tudi mi smo imeli pester vikend spet driskanje in bruhanje.... tako da se mi je keglalo od skrbi. V gl. glede obiskov sem vam že jaz povedala da otročko ne bodo smeli pridet dokler so na pohodu viroze, tudi če imaš veze v P ti nemorejo nič pomagat. Sva na istem in me je tega akr malo strah kako bo to ona sprejela da me tolk časa ne bo videla. Ja v min. 3 dni če se p kaj zavleče pa še več.

Trsica- super da si že doma. Lepo se carajte še naprej.

PilotGirl- meni je odtekla v šusu, in kosem prišla v P, mi je še celo noč kaplala in sem skoz lužico puščala za seboj kaj pa boš saj tega ne moreš zadržat. Ne vem pa količine vode pa ne vem, tudi pri meni ko sem rodila ni bilo potem nič vode več.

Mišyka- jaz sem jih odbila v Pikapolnici in pa v baby Cnetru nisem jih pa vzela ne vem kolk k je brez veze sem jih imela samo za na voziček da ni glih guna bela plenička.

Tamy- vso srečo pa upajmo da bo čimprej za teboj.....

Neposredna povezava do sporočila: 2312
31.1.2011 9:58:32   
aktak
Mišyka mislim, da tetra plenice z vzorcem dobiš v Hofru ali pa v Kiku.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
31.1.2011 10:00:24   
aktak
Tamy držim pesti, da bo čim hitreje mimo!!

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
31.1.2011 10:02:58   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Punce, samo toliko, da vam sporočim, da gre pri nas zares. So se mi začeli pojavljat popadki že kmalu potem, ko sem šla spat (okrog polnoči) in zaenkrat jih še lepo predihavam doma, bomo pa kmalu na poti v P.
Če bo vse po sreči, bomo še danes dobili našega user posted image user posted image
Žal ne bom februarka, ma vseeno ...
Vam definitivno sporočim, ko bo kaj novega user posted image

Uživajte!

user posted image user posted image user posted image go tamy-go tamy držimo pesti...čeprav se mogoče že crkljaš zuser posted image user posted image
meta in suzy vaju že prehitevajouser posted image  mislim da imata ta prava dva crkljanjčka v sebi ki kar nočeta venuser posted image sej če jim je pa tak lušno notri,saj imajo all inclusiveuser posted image  z 5 zvezdicami a,ne...user posted image

< Sporočilo je popravil biljana l -- 31.1.2011 10:03:17 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
31.1.2011 10:04:34   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Zdi se mi, da je ena enkrat pisala, da se jih dobi v Muellerju, samo nisem sigurna, če sem si prav zapomnila. user posted image Najbrž ne. user posted image

ja v mullerju in kiku imajo take pleniceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2316
31.1.2011 10:05:09   
hel32
Tamy, super, dihamo s tabo, če pa je že vse za tabo, pa še toliko boljši.

Pri nas nič novega, sicer, pa jaz in moja miss čakama na februar, v sredo imam zadnji pregled pri G, in bojda bo malo pogledal MV, da vidimo, če sem ža kaj odprta, upam, da sem, vsaj malouser posted image

Sicer, pa zdaj je itak Meta na vrsti za rodit, če ima jutri rok, kaj misliš, ma jaz sem pri 2gem delala vse živo, pa ni hotel že 1x ven, je 7 dni čakal čez, zdaj pa imam občutek, da bo kaki teden prej.

Litlee miss, kako kaj zdravje, veš, jaz sem tudi razmišljala, da moram v kopalnici malo popucat, pa posesat, sicer se mi ne ljubi, ampak, mislim, da bom to danes nardila, nič več načrtov, kot Nina, potem me bo pa porod prehitel, kr gremo, alčo, veselo na delouser posted image user posted image

Tetra plenice z vzorcem imajo tudi v Kiku, Rutarju, pa še kje, jaz sem jih kupila preko Neckermana, samo, mislim, da jih nimajo več.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
31.1.2011 10:20:38   
JEŠA
Čestitke Nina:)

Super, super,......

Jaz imam jurtri CTG in se bomo zmenili glede poroda,.....namreč sem bila na IVF in se G noče hecat,...raje sproži prej, da ne bi bilo kaj narobe.

Kot sem že napisala mi se je v petek odluščil čepek ob 5 zjutraj,..no in pol se mi je tudi malo popoldan,..in,....začeli so se popadki,....nisem vedela na koliko ker sem bila sama doma z prvorojenko in ni bilo časa, da bi se usedla in preverla na koliko minutk kako so boleči,....

No okoli 18 ure sem jih imela na cirka 8 minutk, in sem spakirala malo in sva jo odpeljala k mojim v varstvo , midva pa v bolnišnico,....Tam so me priklopli na CTG,...zelo vidni popadki, odprta pa le 1-2 cm,...to pomeni, da od zadnjega tedna nič sprememb razen čepek in popadki,....G mi je hotela malo pomagati in je s prsti širla vhod ma vseeno so me dala na oddelek ....

Za prvo sme prišla z enakimi popadki v P le da sem bila odprta 3-4 cm, so me dali na klestir in pol sem v 3 urah rodila,..zdej pa oddelek mi je bilo prov grozno,..pa pravijo da je drugi porod hitrejši bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbooooooooooooooooooooooooooo

No, popadki so se sstopnjevali na 5 n a6 ,...na 4 ...pa spet na 8 ....minutk,....nič bolj boleči:(

No mi je G rekla, da če mi oteče voda in če bom imela na 5 minutk 1 uro naj se pridem gor pokazat,....ma popadki so bili tudi na 3 minutke ma ne 1 uro,..pa še tisto noč so v bolnici popravljali nekaj z vodo in do 4 naj je ne bi bilo,...tako da me ne bi dale niti na klestir,...

Pol sem se okoli 3 ulegla in probala počivat,....od vsega skupaj sem kr zaspala,...in popadki so izginili,....zjutraj jih ni bilo,...ctg ravna črta:(

No ker se mi je zdelo, da brezveze ležim v bolnici sem najprej prosla sestro in nato sva skupaj še G, če grem lahko domov. KEr odprta itak nisem bila, popadkov ni bilo, mali pa še vedno skače kot na trampolinah:)

In okoli 11 sem šla domov

Pol  se mi je v soboto in nedeljo še vedno izločalo kepe sluzi, enkrat bolj rjavo, drugič rumeno,....al je tako velik čep ali pa se ustje res odpira in pripravlja na porod,...ne bi vedla,...

No toliko o mojih izkušnjah,...Me pa boli skoraj nonstop kot, da bom dobila menstruacijo,...in mali skče, da sem mislial, da so že hudi popadki in da bom spet morala jit v nočno,...no če ne bo sprememb bomo vidli kako bo jutri na CTG in pri G.

Držim pesti zate Tamy82, da hitro mine in da primeš malo štručko čimprej v naročje,...ostalim srečno

LP Ješa

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
31.1.2011 10:26:06   
valek

Lani jeseni oz malo pred zimo so jih prodajali s takimi lepimi vzorci zelo ugdno mislim da v hoferju ali lidlu.-.....sm jih kupila....drugače pa ti razni centri z otroško opremo prodajajo večinoma bele....ima pa BABY CENTER od Medvedeka Puja z vzorcem ....samo mislim da je zelo drago..pa še samo ena ali dve sta notri zapakirani...

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
31.1.2011 10:28:46   
kiara24
Jaz pa delam za mamišino 50letnico, je trba kar nekaj stvari naštimat.... pol ne bo časa.

Pa še pospravljam vmes, pa likamt moram pa posesat, prah sem pa že pobrisala. tako da je pestro....

Se pol še tipkamo ko bo več časa, čeprav bi šla danes rada še mal ležat. Upam, da mi rata, preden grem po Klaro.

Zunaj je turobno vreme!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 10:36:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu JEŠA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2321
31.1.2011 10:55:52   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Sicer, pa zdaj je itak Meta na vrsti za rodit, če ima jutri rok, kaj misliš, ma jaz sem pri 2gem delala vse živo, pa ni hotel že 1x ven, je 7 dni čakal čez, zdaj pa imam občutek, da bo kaki teden prej.

Mhm, pa suzy, moja sotrpinka za 1. dan februarja, je tudi še nekje tukajuser posted image . Bomo vidli, kaj mi bojo ob 13h na prgledu rekli ...

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 10:57:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2323
31.1.2011 11:04:33   
Tisia
no jaz pa že ko kakšen zombi zgledamuser posted image
obup,sploh ne vem kako bom rodila ker se nič ne naspim,še ko se moj premakne v postelji me že vse boli...sem prav tečna že sebi kaj šele drugimuser posted image me bodo poslali na mars do pdp user posted image ...roke in noge me po celo noč bolijo ker so otečene, sploh pa desno zapestjeuser posted image  kr neki no.....a bi šla kar rodit,čeprav ni še čas....mislim da me bo tokrat minilo da bom imela še 4user posted image ....user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
31.1.2011 11:09:17   
Tisia
user posted image aaaaaaahhhh.....bom od nine metodo vzela pa bom eno pivo spila,pa bouser posted image ...no če pomislim ona je šla rodit....mogoče bo še pri meni nekaj ratalo ali bo spanec ali bomo šli pa dihatuser posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?