|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
28.1.2011 8:50:44   
bambika
Dobro jutro punce!

Danes sem zelo slabo spala,pa spet me grlo jezi,pa z nosa mi teče, komaj čakam,da bo konec te zime.
Drugače nič kaj novega, mali brca cel dan,še ponoči,tako da bo zgleda še en živahen otrok,kot je naša tamala.
Koliko se kej vaši malčki sami igrajo,naša bo marca stara 2leti,pa se moram z njo skoz ukvarjat,če grem v kuhinjo kaj iskat pride za mano,še na wc ne moremo v miru.Je pa že malo moteče,kaj šele bo .ko bo nov član.
V vrtec ne hodi,ker smo zamudili za 2 dni eno prosto mesto.
V sredo sem pekla krofe in zdaj jih s tamalo pridno jema,upam da jih kmalu zmanka,da me ne bo v torek kap na pregledu,ko bom stopla na tehnico.
Pol pa še včeraj moj reče,da naj spečem dve vrsti peciva za v službo,ker gre v pon. na novo delovno mesto,in mam spet zalogo,ki je ne bo kdo jedel.
Vsem čestitke za preglede,Ovnicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
   RE: Majčice 2011
28.1.2011 8:56:28   
bučkabb
no naša je stara slabi 2,5 leti in se lepo zaigra sama samo z plastelinom in posodicami, ko ma tisto mini kuhinjo, tak da so to zadnje čase njeni igrači, no pa kakšne kocke so še vmes pomešane,  druga vse miruje v kotu in ni zanimivo.
seveda moramo potem mi tiste njene juhice in podobne zmesi poiskušati user posted image user posted image user posted image

drgač pa je tudi kr navezana, mora biti kr bolj ko ne prisotna pri vseh mojih opravilih, "ti bom magala" je skoz slišno iz njenih ustuser posted image user posted image

aja je pa drgač v vrtcu, tak da so pri nas dogaja sam pozno popoldan, ko pridemo domov

< Sporočilo je popravil bučkabb -- 28.1.2011 8:57:13 >

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
   RE: Majčice 2011
28.1.2011 9:15:06   
bantaia
ojla,
da se še jst mal javim. ponavadi na hitro sam preletim kar napišete. skratka, naš user posted image se vsak dan več premika, kar zelo osrečuje njegovo mamico in še posebi očija. naslednji pregled mam 17.2., razmišlam pa še, če bi šla mogoče na 4D prej. glede na to, da mam vedno pri svojem G ultrazvok, nevem kok je to kej smiselno, kaj ve mislite?
sm zasledila, da je še kar neki študentk poleg mene in jst upam da vam rata vse, al pa vsaj večino stvari, še prej skup spacat. js delam na tem in upam, da se mi izide, da bo pol bol na izi vse skupi.
kar se tiče opreme mava midva že skor vse prštiman. čakava na pojstlco in voziček, ki naj bi tut kmalu prispela. morva se pa še z manjšimi stvarmi oborožit (dudke, flaške, toalete...), počas, ampak zlo z užitkom.user posted image
drugač pa js vse skupi zlo dobr prenašam (že trkam, da se nau kej spremenil), razn tega da se mi trebuh veča ni kašnih bistvenih sprememb, tko da preživljam eno zelo lepo obdobje in želim tudi vam da bi blo tko pozitivno za vas.
lep pozdravčk

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
   RE: Majčice 2011
28.1.2011 9:18:11   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Muca Živc

seveda sem pozabila, da jaz bi tudi na našo grupo v FB. Vas bom malo pobrskala. Papa


ej, dodaj eno za prijateljico, pa te potem dodamo v skupino user posted image

(odgovor članu Muca Živc)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
   RE: Majčice 2011
28.1.2011 9:19:27   
RAKICA2007
Jutro punce...

kako smo kaj? Jaz sem ''podrta'', sploh se ne spravim skupaj user posted image

nagajivček v trebuščku že vso jutro veselo brca user posted image  jaz bi pa spalaaaa

včeraj zvečer, sem ležala na levem boku in se je tamalček ''naguzil'' na levo stran... in to tako, da nisem mogla dihat, se premikat, brcal me je v rebra, v kolk in želodec user posted image  ampak projekt KOKICA je pomagal user posted image user posted image user posted image  hvala punce za nasvet... po 15 minutah prepričevanja se je le obrnil in spala sva kot polhka user posted image

imam pa malo bolj ''čudno'' vprašanje; se iz 1.user posted image  ne spomnim več kako je bilo; kdaj se začne poznati črta po sredi trebuha user posted image  po temeljitem pregledu mojega ''kitovskega'' bušija sem ugovotila sledeče:

1. imam malo morje strij (seveda novih) OK OK, to je čar nosečnosti in s tem se strinjam - tako da to bom preživela
2. imam že popolno lepo (sicer sv. rjavo) črto že čez vse trebuh user posted image  tole mi pa ni jasno... a se ne naredi črta šele proti koncu nosečnosti (ne vem od kje mi to, ampak takrat ko je otrok že dovolj velik in zrel?)

LP

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
   RE: Majčice 2011
28.1.2011 9:24:53   
fluf
Rakica sem zadnja med majčicami, pa se mi sv. rjava črta pozna že cca. 7 dni user posted image je včeraj kozmetičarko skoraj kap, da se mi že tok pozna user posted image ne vem v čem je štos... pa res mam "rinček" temnih dlak okrog popka user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
   RE: Majčice 2011
28.1.2011 9:30:05   
najkica
Dobro jutro!

bambika tudi mi imamo doma sinkota, ko bo v začetku marca dopilnil 2 leti. user posted image  In tudi pri nas je tako, da me stalno hoče ob sebi in želi, da se z njim igram, rišem.... Imamo pa še večji problem, ker je samo mami dobra... Je včasih zelo naporno, sploh ker pridem vsa zmatrana iz službe in me čakajo še gospodinjska opravila (ni čudno da me pol ful križ boli in otrdeva trebuh user posted image )! Očkatu sploh nič ne pusti in le jst ga lahko rihtam (previjam, zobe umivam, kopam, oblačim...), drugače je pa jok in histerija... Me je kar strah kako šele bo, ko bo druga bebica...

3D/4D...meni ni niti malo žal teh EUR. Smo bili že pri prvem sinu in nočem delat razlik. Je pa res, da imava oba dobre službe in še ne bo nama treba nobenih stvari kupovat, ker imamo še vse od 1 sina.... Je pa res ta pregled samo za dušo staršev! 

šibam na pregled h G.... Javim kako bo.   

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
   RE: Majčice 2011
28.1.2011 9:39:08   
bučkabb
ja tud men se že črta lepo pozna pa sem v 24 t, se mi zdi da je kr prav tako.

glede študijskih tadev vam pa vsem nosečkam polagam na srce, naredite čim več zdaj oz. probite zadevo zaključit preden postanete polno zaposlene z otročki in službo.
namreč jaz že 3 leta delam diplomsko in jo še zdaj nisem naredila, največja "napaka" pa je bila da sem začela takoj po absolventu delat na polno, sicer sem že med študijem in se mi je ponudila priložnost da se za stalno kr zaposlim.
tako sem delala na polno in še kr nekaj aktivnosti izven službe imam, tak da se je diploma začela umikati, po celem dnevu za računalnikom, se mi po pravici povedano nikakor ne da zvečer vsedit in pisat diplomo, vikende pa mam tudi rada sproščujoče, čeprav so velikokrat tudi delovni, potem je prišla nosečnost in otrok in še manj časa za diplomo, no sedaj se tolažim da bom med porodniško, ko bo tamala/tavelka v vrtcu in dojenček priden imela kaj časa da spacam to diplomsko dokonca, čeprav mi grozi da tud službe ne bom mogla čist odmislit, tak da user posted image user posted image user posted image
upam da bom res enkrat zaključila s tem svojim študijem, vam pa povem da je zelo težko......nisem pa ena tistih ki bi si upala dat napisat dip. komu drugemu, čeprav so mi že te možnosti ponujali 

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
   RE: Majčice 2011
28.1.2011 9:39:26   
vesna_b
eeeeejjjjj!!!!!! tristo kosmatih...

pa gremo še enkrat...

najprej vsem čestitke za lepe preglede.

sanje - ja pestre sanje so del naših noči. jaz sem zadnjič sanjala, da sem šla v porodnišnici pod tuš, in da sem začela tam rojevat. sem klicala na pomoč, in me je slišal samo moj, ki je prišel zadnji čas, da je prestregel dojenčka. hudo v glavnem...

alkohol - no, tudi jaz nisem alkoholik, ampak je pa res, da ob nedeljskem kosilu (pa kdaj med tednom) spijem kaki lahki špricar, ob pici mojemu kradem požirke piva in pa ob posebnih priložnostih kozarček penine. paše mi, kaj čem... user posted image

bambika - tudi pri vas bo obdobje, ko se bo sama zaigrala, samo pogruntat mora igro, ki jo bo potegnila vase. pri naši pali kuhinja (to je zakon), dojenčki - jih previja, daje na kahlico, vozi v vozičku, jih hrani..., potem plastelin, občasno voščenke, pa rezala bi nonstop, sam to ji dovoliva samo v najini prisotnosti. rezat in limat.

rakica - super, da kokice pomagajo. glede črte - jaz je prvič nisem imela, drugače pa naj bi se pojavila (baje) že od 20 tedna dalje. jaz je prvič nisem imela, pa tudi sedaj (še) ne. no, pa tudi strij ne, in tudi od prve nosečnosti mi ni ostal noben "spominček" user posted image  - sicer pa to ni nič takega.
joj, fluf - dlake pa. imam cel trebuh mal bolj kosmat, sam so dlake svetle, vsaj to user posted image

najkica - pride obdobje ati. kmalu. pri nas je sedaj kake 2 meseca že in sem takoooo vesela. prej pa - če nisem mogla, sem rekla, da grem v trgovino, da bo ati doma, in sem šla v drugo sobo, pa sta se poštimala user posted image  - ker sem rekla mojmu, naj se znajde, saj ko bomo mela dva, bo večkrat moral.

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
   RE: Majčice 2011
28.1.2011 10:22:27   
Klaraklara30
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007


imam pa malo bolj ''čudno'' vprašanje; se iz 1.user posted image  ne spomnim več kako je bilo; kdaj se začne poznati črta po sredi trebuha user posted image  po temeljitem pregledu mojega ''kitovskega'' bušija sem ugovotila sledeče:

1. imam malo morje strij (seveda novih) OK OK, to je čar nosečnosti in s tem se strinjam - tako da to bom preživela
2. imam že popolno lepo (sicer sv. rjavo) črto že čez vse trebuh user posted image  tole mi pa ni jasno... a se ne naredi črta šele proti koncu nosečnosti (ne vem od kje mi to, ampak takrat ko je otrok že dovolj velik in zrel?)

LP



Ne, naredi se lahko že okoli 22. tedna. Sem ravno zadnjič nekje prebrala in sem se šla pol takoj gledat, če mi že kaj nastaja. Pa mi ne...ampak tudi v prvi nosečnosti sem šele po porodu opazila, da sem sploh imela to črto user posted image .
No, pa še vraže na tole črto...če poteka do popka, je fantek, če pa čez popek pa punčka user posted image
Jaz sem jo res imela samo do popka in sem res rodila fantka. user posted image

No, pa še en čar nosečnosti...meni se popek obrača navzven. Prvič se mi je samo na pol obrnil, zdej se bo pa zgleda cel. user posted image

Dlake mi pa v tej nosečnosti počasneje rastejo user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz bi sicer rajši, da sploh ne zrastejouser posted image , ampak že to je dobro. Ko depiliram noge, imam kar cel mesec potem mir. V prvi nosečnosti je bilo ravno obratno.


Zdej pa morem še malo pojamrat. Že od včeraj zvečer mi je slabo. Sploh ne vem, od česa bi to bilo. Ponoči me je malo minilo, zdej dopoldan pa spet. Večerje sploh nisem mogla včeraj jest, danes mi pa tudi nič kaj ne paše. Pa včeraj sem tako težko dihala, me je kar stiskalo.
Pa spet me boliiiiuser posted image v križi. No, v bistvu me boli ene 2 cm levo od križa, bolečina pa poteka še malo bolj dol proti zadnjici. Ko se kaj priklonim, se komaj zrvanam nazajuser posted image user posted image user posted image Pa ko stopim na eno nogo (pri oblačenju), me tako zareže, da moram prav paziti, da ne padem. user posted image user posted image Oziroma se zdej kar sede oblačim.

A mi katera lahko kaj svetuje?

Lepo bodite!

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
   RE: Majčice 2011
28.1.2011 10:37:27   
RAKICA2007
ooooujeeee
popek user posted image user posted image user posted image  moj je na pol obrnjen navzven že kakšnih 14 dni... če preveč jem, se mi bolj obrne, če manj pa ostaja napol not user posted image

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
   RE: Majčice 2011
28.1.2011 10:43:41   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: Klaraklara30


No, pa še vraže na tole črto...če poteka do popka, je fantek, če pa čez popek pa punčka user posted image
a to misliš, da je nisi imela na spodnji strani trebuha - od popoka navzdol? Ker jaz sem jo imela tudi v 1.user posted image  - pa je bila punčka, pa sedaj jo imam tudi ''tapodaljšano'' - upam, da se na UZ ni zmotila user posted image


Dlake mi pa v tej nosečnosti počasneje rastejo user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz bi sicer rajši, da sploh ne zrastejouser posted image , ampak že to je dobro. Ko depiliram noge, imam kar cel mesec potem mir. V prvi nosečnosti je bilo ravno obratno.

Tudi jaz imam z dlakami veliko sreče, kot v 1.user posted image  kot sedaj... samo da bi tako ostalo tudi v bodoče...


Zdej pa morem še malo pojamrat. Že od včeraj zvečer mi je slabo. Sploh ne vem, od česa bi to bilo. Ponoči me je malo minilo, zdej dopoldan pa spet. Večerje sploh nisem mogla včeraj jest, danes mi pa tudi nič kaj ne paše. Pa včeraj sem tako težko dihala, me je kar stiskalo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam,da si sedaj malo bolje... pozdravi se
Pa spet me boliiiiuser posted image v križi. No, v bistvu me boli ene 2 cm levo od križa, bolečina pa poteka še malo bolj dol proti zadnjici. Ko se kaj priklonim, se komaj zrvanam nazajuser posted image user posted image user posted image Pa ko stopim na eno nogo (pri oblačenju), me tako zareže, da moram prav paziti, da ne padem. user posted image user posted image Oziroma se zdej kar sede oblačim.

A mi katera lahko kaj svetuje? lahko držim pestke, da bolečina čimprej mine... tudi mene v tem predelu že vse ''štiha'' user posted image user posted image  še malo, še malo... pa bo naš mesec na vrsti user posted image



(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
   RE: Majčice 2011
28.1.2011 11:34:44   
absolventka2
Naš tamali je star 1,5 leta in se kar veliko sam zaigra ampak vedno ena in taisto kuhinjo...Ima svojo mini kuhinjo pa kastrolce sam so moje boljše in se igra sedaj je pa začel še fasengo vlečt iz omare in se igra da kuha, sam čakam dan ko bo znal še fasengo odpret pol smo pa v ruser posted image user posted image user posted image user posted image ..

Nosečniške črte nisem imela prvič pa tudi sedaj ni še nič videt...Popek pa se mi tudi ni obrnu prvič pa sedaj tudi ni nič videt da bi se...Strije so mi pa ostale od prve nosečnosti ker sem jih par dobila čist na konc, novih pa ni videt zaenkrat...

lp

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
   RE: Majčice 2011
28.1.2011 11:40:27   
happymummy
Hejla!

Da se malo javim po dolgem času! user posted image   Končno sem tudi jaz začutila preike in brcike. user posted image user posted image   Sicer so bolj nežni kot ne, vsake toliko pa se zna kar fino premakniti in brcniti,tako da je videti na trebuhu bule. user posted image user posted image Luštnu je. user posted image user posted image
Komaj čakam sredo-pregled. Imam tudi morfologijo, tako da bomo videli ali je otročiček mali ali veliki, ali je vse ok. user posted image Upam,da je. Sem dosti bolj v strahu kot sem bila za prejšnjo nosečnost. Drugače pa se počitem super. Postala sem požrešna, sploh če je čokolada v moji bližini. user posted image Se bojim,da bom kako sladkorno fasal,kolker jo pojem. user posted image user posted image Imam pa kar en kup dela. Zdaj se na polno učim,ker imam v torek strokovni izpit. Pa danes morem še pripravljat jedi za jutrišnji rojstni dan. Pa ne moj,haha, od "možeka"user posted image
Aja,edino kar je, me večkrat boli v križu. Sploh kadar sem v službi. Trenutno sem na dopustu,tako da je malo bolje. V prejšnji nosečnosti te težav nisem imela. Je možno,da dojenčka nosim malo bolj v križu?? Tudi trebuh mi je komaj zdaj narastel in je kar visoko- vem po tem,ker še vedno lahko nosim normalne hlače. No ja,v sredo bom vse izvedela.
Kako ste kaj ve? Kaj novega*?
Kako pa pridem na naš forum na FB??

Lep pozdravuser posted image user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
   RE: Majčice 2011
28.1.2011 12:01:55   
hijenca
Dan dan!

Da se še tu malo javim.

Moram povedat, da sta moja user posted image user posted image imela včeraj zvečer pravo veselico. Prvič sem ju res orng čutila, je pa prav smešno, ko brcata vsak na svojem koncu, pa oba naenkrat. user posted image To bo še kasneje pestro, ko bosta večja in bodo brce močnejše. Ker moj prvi sin me je včasih tako brcnil, da sem skoraj zvezde vidla.

Tudi pri meni se je ponovno pojavila linia negra. Trenutno samo do popka. V prvi nosečnosti je bila čez popek, pa smo vseeno dobili fanta, pri nas torej ni bila napoved točnauser posted image Je pa zelo dolgo rabila, da je po porodu izginila.

Aja pa še to. Mislim, da bom le počasi dobila nazaj moje cotike za bebiko, ki sem jih posodla. Upam, da res. Ker mislim, da bomo tokrat morali malo prej pripravit stvari, ker sem že sedaj zelo okorna in nerodna.user posted image

Grem kuhat.

papa

_____________________________

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
   RE: Majčice 2011
28.1.2011 13:51:44   
najkica
Ojli.

sem nazaj iz pregleda. Je bilo kratko...voda, pritisk in srček smo poslušali. Sem pa vprašala kako je glede merjenja sladkorne, glede na to da imate večina vas ta test z napitkom... Mi je rekla, da to preveri na urinu in če se tam kaj pokaže, te da na nadaljne preiskave. Pri meni je bila voda čista user posted image  tako da ni nič potrebno....

Joj...križ.... te bolečine zelooo dobro poznam....grozno... Mi je ginekolog rekel, da naj bi pomagale ene posebne vaje za križ, ampak kaj ko sem jst zvečer tako utrujena, da ob 20h samo dol padem. Sem pa slišala da je v Lj porodnišnici posebna fizioterapija za nosečnice, ampak rabiš napotnico. To pa ti baje da splošni zdravnik... Jst grem do moje zdravnice v ponedeljek, ko jo bom prosila za polovičen delovnik in bom še preverila, če bi me dala na fizioterapijo...

Linia negra...jst tega v 1.nosečnosti nisem imela, sedaj je pa tudi še ni (sem 27.tednov).
strije...moram potrkat (trk, trk,trk)... Jaz nisem dobila v 1.nosečnosti niti ene strije in upam, da bo sedaj tudi tako. Sem ful pridna in se dva krat na dan mažem s kremo/oljem proti strijam. Je pa baje vse odvisno od elastičnosti kože in včasih tudi kreme ne pomagajo...
popek.... prvič se mi ni nič ven izbočil, sedaj pa se že nakazuje in leze ven user posted image

Lep vikend vsem!!! Mi se gremo malo razvajat v toplice user posted image user posted image user posted image    

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
   RE: Majčice 2011
28.1.2011 14:02:31   
happymummy
linea negra zaenkrat je še nimam (sem v  23 tednu). V prvi nosečnosti sem jo imela. In mislim,da v takem času kot sedaj (ok.23 tedna). Bomo vidli kaj bo. :))
popek pa se tut pr meni že neki če izbočit.  Sploh,če ležim. Ne spomnim se ,kako je blo v prejšnji nosečnosti. Mislim,da se mi je malo izbočil.
strije joooooooooj,teh sem polna.user posted image user posted image user posted image V prvi nosečnosti sem jih dobila po trebuhu in po notranji strani stegen. In to take zelo grde, jih je ful videt, niso one bele ampak rdeče. user posted image Pa  sem se ful mazala pa vse. Tut dosti bolj pridna sem bila,kar se tiče gibanja. Tako da pričakujem tudi sedaj kako novo. Sicer pa se mažem z oljem prosti strijam od EUCERINA.

Zdaj pa grem po sinkota v vrtec. :)

Lep dan!

(odgovor članu najkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
   RE: Majčice 2011
28.1.2011 14:35:49   
vesna_b
evo, punce, pa je vikend!!!!!

no, jaz se mažem nekje na 2 dni, razen če se spomnim, da bi bilo dobro vsak dan. res nisem tako pridna user posted image , ampak tud prvič nisem bila. hudo
ma saj se trudim, da bi vsak dan.

najkica - na urinu? hm, sicer možno, ampak dam vsakič urin, ko sem tam, pa ni nikoli bilo nič narobe, pa bom vseen pila sladko vodo. prvič slišim. pri nas mamo skor vse navaden (kratek) test, če pa kaj pokaže, greš pa na tadolgega, in če ti tam pokaže, ima šele dieto in ukrepe...
ma saj je res ogabna tista sladka voda, ampak raje jo pijem za brez veze, kot da mi je ne bi dala, pa bi se na konc izkazalo, da imam sladkorno...

happymummy - saj bodo zbledele. eni moji prijateljici so - je tudi imela rdeče, sedaj pa jih ima čisto svetle in se skoraj ne vidijo...

uživajte v vikendu. upam, da bo kaj sončka....

(odgovor članu happymummy)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
   RE: Majčice 2011
28.1.2011 20:34:07   
womanpolice
Ninasiki -  

živjo. Jst sem tudi iz Litije, in sem aprilčica 2011. Ali hodiš k dr. Kežar?

lp.


(odgovor članu kengurujček)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
   RE: Majčice 2011
28.1.2011 20:50:08   
kokapoka
ojla punce!!

Pa je spet vikend kleuser posted image čeprov eni še jutr delamouser posted image  zanima me če ste že kej cunce kupovale?kje se da kupi kakšne te bodije z napisi...tko i love mum pa take...user posted image user posted image user posted image kupla bi kej tazga...sam ful ne vem...kaj pa če ne bo punčka kot so mi napovedal js bom pa roza kupla??user posted image sj upam da bo ane ampak kaj pa če ne...
drug tedn mam pregled v petek komi čakam...sicer ne bo uzuser posted image in vrjetn tud na 3d ne bomo šli...pr ns v domžalah stane 110euro!!!!!!!!!!!!!!!!to je cev premoženjeuser posted image user posted image user posted image in zarad selitve in pufov ne vem če bo šlo skozuser posted image sm kr žalostna...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
   RE: Majčice 2011
28.1.2011 21:14:30   
borovnicica
oj!

strije: meni so ratale po joškah in to že v enem med 3 in 4 mesecem, kljub velikemu mazanju z vsemi mogočimi olji. trenutno se pleskam z ognjičevo kremo. imam pa včasih, predvsem ponoči, manjši izcedek iz bradavičk. mlekarna že dela user posted image

črna črta: je še ni. sem pa v 22 tednu. mam pa več temnejših dlak po trebuhu user posted image

voziček: midva sva nabavla in tudi že dobila mutsy transporterja. meni je bilo najpomembnejše, da je terenc in čim lažji.

hrbet: jaz imam že od prej težave s hrbtom (operacija) pa kakšen dan v službi ko po 1h vstanem, da se razgibam, skoraj ne morem vstat. pa moja g samo nekaj skomiga z rameni. saj ne da sem občutljiva, ampak včasih si ne morem niti nogavic obud, halooo ne vem kaj je meja za nekaj dni bolniške, da padem po tleh????user posted image  bolečin v hrbtu sem prestala že ničkoliko, saj sem pred par leti bila skoraj nepokretna, pa sem sedaj razvajenka mala al kaj...mater mi gre moja g na živce. no sem se spihala sedaj, ampak res nisem zadovoljna z njo zadnje čase. sem bitje, ki veliko prebere in imam tudi veliko vprašanj ona pa kot, da najraje ne bi odgovarjala oz sploh ne odgovori. sem se odločila, da po porodu jo menjam. user posted image
drugače pa za hrbet: vaja, vaja, vaja....edino če je prav hudo ene par dni počivat, ma ne preveč in potem stisnit zobe in migat v nekaj dneh je rezultat že viden (če ni kaj hujšega, seveda).

joj, jaz pa kar ne morem izbrat imena. saj imava že izbrano (moj je 100%) vendar jaz enkrat sem za drugič ne user posted image  verjetno hormoni user posted image

oblekice: do par dni nazaj moja "duša" še ni imela želje po šopingu te vrste, vendar so mi sedaj hormoni že začeli pisat šoping seznam user posted image

uživajte punce!!

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
   RE: Majčice 2011
28.1.2011 23:06:56   
coris
ej punce jaz pa potrebujem en nasvet.

imamo zelooo majhno kopalnico in bo treba previjalko kar po meri narest (56x67). take ali vsaj podobne dimenzije nikjer ne najdem zato me zanima al poznate koga ki izdeluje previjalne podloge-blazine po meri? v skrajnem primeru se bom tega lotila sama ampak če pa ponate koga ki to izdeluje, bom pa raje dala narediti. danes sem bila že pridna in v BC zapravila 80 euruser posted image . nekaj stvari še morava nakupiti ampak bova še malo počakala.

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
   RE: Majčice 2011
29.1.2011 8:07:06   
fluf
nakupi: oh mi smo do zdej kul vozičk, pa ene par bodijev, pa en kompletek, sam za kasneje... neki sm kupla v A, neki v BC, neki v Kiku... sam cunc mi niti ni za kupovat, ker mi je redko kaj všeč, če mi pa je, pa bodi ni na preklop user posted image pa čakam kaj bom lahko dobila še... tko da cunje bodo pri koncu...

od opreme mava pa voziček. Samo dobiva lupinco pa postlco sposojeno, tko da tega ne bomo kupovali. Za razne ležalnike in igralne centre se mi zdi prezgodej. Ne vem, mela bi ful stvari, sam je treba bit realen, da pač nimava denarja na pretek. pa da večina teh stvari ni poceni. Kupovala bom še nosilko, pa še ne vem katero...

zdej čakava na MŠ, da slišiva še tam kaj... pol bova pa počasi v marcu začela z nakupi... kakšnih seznamov se mi pa ne da delat, ker se mi zdijo prezakomplicirani... tko da kupujeva tisto kar se nama zdi pomembno...

po eni strani bi fuuuul kupovala, po drugi mi je pa prekmalu... nekak sem si shoping bolj pustila za marec in april.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
   RE: Majčice 2011
29.1.2011 9:12:05   
womanpolice



IZVIRNO SPOROČILO: kokapoka

ojla punce!!

Pa je spet vikend kleuser posted image čeprov eni še jutr delamouser posted image  zanima me če ste že kej cunce kupovale?kje se da kupi kakšne te bodije z napisi...tko i love mum pa take...user posted image user posted image user posted image kupla bi kej tazga...sam ful ne vem...kaj pa če ne bo punčka kot so mi napovedal js bom pa roza kupla??user posted image sj upam da bo ane ampak kaj pa če ne...
drug tedn mam pregled v petek komi čakam...sicer ne bo uzuser posted image in vrjetn tud na 3d ne bomo šli...pr ns v domžalah stane 110euro!!!!!!!!!!!!!!!!to je cev premoženjeuser posted image user posted image user posted image in zarad selitve in pufov ne vem če bo šlo skozuser posted image sm kr žalostna...


Take bodije dobiš v H&M - niso pretirano dragi.. dobiš pa tudi bodije in kompletke z napisi BORN IN 2011 ...

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
   RE: Majčice 2011
29.1.2011 9:18:32   
zvezdica1980
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice




IZVIRNO SPOROČILO: kokapoka

ojla punce!!

Pa je spet vikend kleuser posted image čeprov eni še jutr delamouser posted image  zanima me če ste že kej cunce kupovale?kje se da kupi kakšne te bodije z napisi...tko i love mum pa take...user posted image user posted image user posted image kupla bi kej tazga...sam ful ne vem...kaj pa če ne bo punčka kot so mi napovedal js bom pa roza kupla??user posted image sj upam da bo ane ampak kaj pa če ne...
drug tedn mam pregled v petek komi čakam...sicer ne bo uzuser posted image in vrjetn tud na 3d ne bomo šli...pr ns v domžalah stane 110euro!!!!!!!!!!!!!!!!to je cev premoženjeuser posted image user posted image user posted image in zarad selitve in pufov ne vem če bo šlo skozuser posted image sm kr žalostna...


Take bodije dobiš v H&M - niso pretirano dragi.. dobiš pa tudi bodije in kompletke z napisi BORN IN 2011 ...



Jaz sem tud za našga user posted image , kupila bodi +kapico BORN IN 2011 user posted image .


_____________________________

Dreams are there to show you the way. Close your eyes and find out what they are trying to say. Love is just a second away. Make that magic rule, let the miracle stay...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?