|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
28.1.2011 11:19:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

mi2 sva tud hotla vn...pa piha ko vragec, pa nič sončkauser posted image
pri nas skoraj brez oblačka...lepo gledat čez šipo......ampak zunaj je pa drugouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
28.1.2011 11:22:19   
Čebel@
evo za kolumbo,pa tamiko,pa vse ostale poročene,da nam grejo kocine po konciuser posted image
http://www.youtube.com/watch?v=8JLsVpqiteE

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
28.1.2011 12:20:10   
brkn83
evo js sem se nakofetkala. Pa mal sva cotke za tamale prebirale, sem ji posodila tiste najmanjše številke. Pa sem se kr mal raznežila ko sem jih gledla. Potem pa pomislim, da bo čez teden dni Nik že star 2 leti, pa kr ne morem verjeti.

Zdej pa moram hitor kosilo skuhat - puranji zrezki v omaki, pire krompir in solata.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
   [Brisano sporočilo]
28.1.2011 12:20:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4229
28.1.2011 12:32:56   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Urša dej tavelike dva kakšen petek k tvojim.....men je blo tut ful težko in prvo noč se mi vedno meša, sam pol pa prou paše ceeeel dan ležat z Juretom u postliuser posted image

Kolumbo sej je bil tak plan za ta vikend. Danes naj bi ju prišla iskat, jutri peljala v gledališče,.. v nedeljo bi pa mi trije prišli po tamaledva. Sam kaj ko je Nejc včerej zakuhaluser posted image . Sedaj je ok, ne vem pa kaj bo zvečer. Sva se z mami zmenili da prideta jutri in če bosta dokaj ok, ju odpeljeta k seb in se bodo igrali, knjigice brali,... da mal zamenjata okolje. Pa seveda da si jaz mal spočijem. Bomo vidl kako se bo razpletlo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
28.1.2011 12:34:38   
Urša08
Jaz pijem kapučino, Eva in Žiga spita. Za kosilo smo že pojedli juhico, kasneje pa še palačinke spečemo - masa že čaka. Sedaj bi blo pa nujno treba mal loverja zalavfat, pa mal prjatelčke nafilat. Da se mi pa nulauser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
28.1.2011 12:35:55   
Urša08
Brkn ja najina ptička bosta danes teden praznovalauser posted image tud jaz ne dojamem da bo že dve leti star. Res mi kar beži čas z mojimi srčki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
28.1.2011 12:37:51   
sjmm

GLIH UGOTAVLAM D SM BLA ŠE ČIST ZA VSAKO OBLETNICO POROKE al noseča al pa na porodniškiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4233
28.1.2011 12:57:59   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Brkn ja najina ptička bosta danes teden praznovalauser posted image tud jaz ne dojamem da bo že dve leti star. Res mi kar beži čas z mojimi srčki user posted image user posted image user posted image

ja čist prehitro gre tole naokoli.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
28.1.2011 12:58:43   
brkn83

GLIH UGOTAVLAM D SM BLA ŠE ČIST ZA VSAKO OBLETNICO POROKE al noseča al pa na porodniškiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ka pa bo za naslednjo obletnico????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4235
   [Brisano sporočilo]
28.1.2011 14:09:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4236
   [Brisano sporočilo]
28.1.2011 14:11:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4237
28.1.2011 14:34:04   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ka pa bo za naslednjo obletnico????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom pa na lotu sedmico zadelauser posted image user posted image user posted image

to bi bilo super. Bom držala pesti. Drugače pa vse najlepše ob vajini obletnici

Neposredna povezava do sporočila: 4238
28.1.2011 16:26:19   
Čebel@
petrušk....kako si opravila na cuker testu?

mala gleda Nodijauser posted image ....je v jajčku dobila opico Marto in zdej čaka da se bo pojavila v risankiuser posted image ......ati je pa v delavnici-se je svakinji sesula zadnja šipa

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
28.1.2011 17:40:20   
sjmm
uf, kak dan...uf....dons pa ni moj danuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
28.1.2011 18:12:44   
Urša08

Sjmm kaj te tare? Dej povej kdo te ne uboga otroc al mož? Pa seveda en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
28.1.2011 18:14:16   
Urša08
Jaz sem ravno skuhala greska za večerjo, ta čas ko se hladi mulčka gledata risanko. Potem pa večerja, tuširanje, večerna rutina in spanje. Ma dons upam da nam rata do 8 via postelja, da se jaz malo na kavč vržem. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
28.1.2011 18:16:22   
Urša08
Petrušk kako je bilo na testu? Pa kako je Evica?

Ajvy kako je na dopustu? Si se spočila? Pa punci kako sta?

Birdy naj ti popoldan tik tak mine jutri boš mela pa že svojga doma in bo lažje.

čebela a Hana ža spi?

Kolumbo upam da te je možek presenetil s kakim dobrim kosilom v dvojeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
28.1.2011 18:24:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela a Hana ža spi?

ne še....še mleko popije,pol pa počasi proti postelji

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
28.1.2011 18:24:40   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
28.1.2011 18:52:03   
petrušk_
punce moje zlate......
vsaj nekaj se mi je pokloplo v zadnjem mescu....

cukr test bil super, povprečje za nazaj mam idealno, dons 1 uro in pol po zajtrku tud idealen, ampak mi je vseeno svetovala, da si merim do konca, da nebi kej zamudili slučajno pa da ne bom po vsakem obroku gruntala če je ok, al ni....pa mal diete mi tud predlaga da se držim že zarad mene če druzga neuser posted image user posted image user posted image user posted image ....tko da sm res vesela....
po večerji uro in pol sem si pomerila in je bil super rezultat 4,1....dovoljeno je pa do 6,6...tko da upam, da je blo res sam odraz prehlada....

eva ab, kot že veste...je včer še zakuhala na 38...dons je cool, ko sva vstale je mela tud mal povišano ampak ni blo panike....

praznovanje že prestavljeno za 1 teden....no to za otročke.....
moja mami pa tetice pa moj bratec s punco pa vseen pridejo v nedeljo...sj oni je ne bojo nič zmatral k bojo itak eno urco pr nas......razmišlam da bi nardila eno mini verzijo tortice vlakec tomaž, da sprobam če mi bo sploh šlouser posted image user posted image bom vidla kolk se mi bo dal jutr....

kolumbo hvala za nasvete....sm glih tko nardila preden sem uspela prebrat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obletnico pa upam, da se šime izprsi vsaj s kako malenkostjo v obliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obletnico če mu že sms-i ne grejo dobro od rokuser posted image user posted image user posted image preživita čimlepši dan in še lepši večer in nočko.....

okna...ja plizzzzzzz ulet....se morm lott...pomoje bom jutr dopoldan probala kakšnga, zj k je lep vreme napovedan pa itak smo doma k malček še kuha.....
sjmm...tenkju...pa glej da se mal spočiješ
uršauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da bi le evico obšlo
tamika...where are you? kako vaš bolnik??
čebela...bravo za super fruštk...se mi mal kolca...no ja pa vsaj po porodu ne bo treba glih vseh viška kil dol dajat...neprijetno s fejst koristnim....user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
28.1.2011 19:34:17   
Čebel@
petrušk.......jeeee full sem vesela,da je s cukrom okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......nazadnje sem jaz mojmu možu rekla,da user posted image  ne smejo pomivat oken,tko da jih je on-znajdi seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas mir in tišinauser posted image user posted image user posted image .....je pa mala neverjetno potrpežljiva z atijem,ko jo daje spatuser posted image user posted image user posted image .....kar naj se navadita en na druzga,2 leti sem jo jaz vsak večer rihtalauser posted image .....moram še večerjat,ampak me je kar strah,da mi ne bo spet slabo

pridem še pol kej okroguser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
28.1.2011 20:12:41   
sjmm
čer!

hvala punce...sm rabla eno dozo vašega razumevanja...ma vsi so me čist razpištolili.....moj sploh...ampak...sej je že mimo...pol so pa še mladiči tok tečni prišli iz šole...tak d tenx god d je petek...ampak popoldne smo se že ulaufal...očija ni, dela...pa je kr mir pri hiši...ne vem, kako je to možn...v glavnem dopoldan je bil moj še neki doma in je Majkl neki trmaril...pa se mu je moj kr smejal...mislm...še en otrok...pol pa mali še bol zagon dobi...in sem mojga prosila, da pač odreagira odraslo in ga mau posede na tla in mu pove, da se tko pa ne obnašamo....mah, sej nima veze...mojmu sploh ne potegne.....morm kr sama za disciplino skrbetuser posted image ...ah, en par malenkosti je blo in pol je šlo mau čez rob vse vkup...zdej sm že cool

smo imeli čist otroško popoldne...je blo kr lušno

Maj je že skopan...pije svojo dozo in pol greva kr u pančevo...mi si bomo pa en filmček pogledal, čeprav je mene lover vabil....sam dons se mu ne vdam...ju3 je še en danuser posted image

petrušk...JOJ, KOK SM VESELA ZA TVOJ DOBER REZULTAT K SI SE REVČKA FUL OBREMENJEVALA.....user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
28.1.2011 20:18:54   
Ajvy
Čer.........

Prijateljčki odšli domov....prvo praznovanje je za nami......
Sem spekla  rogljičke....carsko...njami...namazi so bili tut odlični...tko da je blo vse ok.....
NAročila sem torto za jutri...na rojsntni dan ima vedno lepo tortico...tokrat Fifi....
Jutri družinsko komaj čakam.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
28.1.2011 20:24:32   
rebeka84
Pozdravljene!

Hvala vsem za čestitke!user posted image 23.01. ob 3.36 sem rodila sinčka Mateja velikega 51cm in težkega 3040g. Včeraj sva prišla iz porodnišnice.

Naš Matej nas je vse presenetil. V soboto zvečer okoli 22.00 je Boris (moj mož) rekel, da se je odločil, da bo fantku ime Matej in minuto kasneje sem jaz dobila popadke.:) Hitro so postajali vse močnejši in pogostejši, jaz pa sem še kar mislila, da to ni to in da so lažni. Ob pol enih pa me je Boris prepričal, da greva v porodnišnico. Do vrat porodnišnice sem komaj prilezla. No pol pa se je vse odvijalo zelo hitro. Popadki so bili močnejši in bolj boleči kot prvič. Malo sem se pretrgala, imam par šivčkov, ki pa me ne bolijo.
Z osebjem p sem bila zelo zadovoljna, super so bili in mi zelo pomagali tudi na oddelku, ko sem tako kot prvič dobila mastitis. Sedaj jemljem antibiotike.
Uroš je Mateja lepo sprejel, nič ni ljubosumen.

user posted image
čisto je podoben Urošu

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?