M&A
|
Jutro! Moji fantje so šli, mala je glihkar zaspala (ta teden vstaja z nami, potem pa jo čez uro, uro pa pol pobere). Kako grejo pri vas starejši od doma? Moja dva gresta sicer rada v vrtec, ampak sta strašno počasna, z možem ju priganjava 100/h, dragi je živčen, ker je vsako jutro pozen. Ne vem, kako ju pospešit. Raje bi ju jaz vozila, pa se mala buni v lupinici, pa še mene spet hrbet matra in ne bi vlekla lupinice po stopnicah gor in dol pa po vrtcu sem in tja. Pokora - si se zmenila z gospo za pospravljanje? Moja redno sesa, pomije tla, briše prah in čisti kopalnico, za ostalo (okna, vrata, omare od zunaj, kuhinja od zunaj) se zmeniva sproti. Vsebina omar pa je seveda moja, likam tudi jaz (tistih par srajc na mesec, ostalo itak zložim). Aja, oglas sem pa dala na ŠS v Domžalah. Dobre ste tiste, ki že razmišljate o novem dojenčku! Mene je bilo zmeraj strah, da bi zanosila v prvem letu po porodu, ker mislim, da je to minimalen čas, da se telo spet sestavi skupaj. No, pa mi smo itak zaključili - ne vem, kakšnega smeškota bi dala, ker me malo daje nostalgija, čeprav sem se zdaj zavestno odločila, da so trije dovolj. Ma rodit bi šla pa takoj še enkrat
|