|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
27.1.2011 11:50:28   
naomy
nekaj vaj za trebušne mišice:

http://www.youtube.com/watch?v=WNp_XvUshhg

http://www.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc

(odgovor članu beachgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
27.1.2011 12:30:28   
beachgirl
vila..imaš zasebno sporočilo:)

(odgovor članu vila)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
27.1.2011 12:45:05   
neika
moje usposabljanje še vedno traja...vsi so šli na kosilo, jaz pa meljem hrskije pa mandarine in sadno kašico. No, to sem pojedla dosedaj.

meni kile ne gredo tako hitro dol, kot vam nekaterim. Do ponedeljka sta bili le dve, do danes je šlo dol še 0,4 kg. Predvidevam, da bom do 3.1, ko se zaključi mesec, oziroma do tehtanja 7.2. izgubila cca 3-3,5 kg, kar je v primerjavi z vami minimum. Prav tako pirčakujem, da se mi bo slej ali prej padanje zaustavilo za en čas in da bo potrebno res malo bolj ojačati telovadbo. Ampak po 12 urah odsotnosti na dan so prioritete malo drugačne, treba je poskrbeti za družino. To ni izgovor, ampak tako je.

kot sem že pisala, sem z naslednjim mesecem namenjena it na zumbo, nato se bom odločila enkrat ali dvakrat tedensko. Lahko, da mi ne bo odgovarjalo. Začnejo pa se mi tudi predavanja - petki popoldne in sobote dopoldne, in bom še manj doma. Ampak tole moramo pregurati, da nam bo potem lepše.

mene hudo vest peče, ko sva oba toliko odsotna, jaz pridem ob pol 6, mož ob pol 5, sine ima 3x tedensko nogomet, tako da smo skupaj res le še po 18 uri, ali pa ob vikendih, ki so zaenkrat v večini namenjeni finiširanju pred vselitvijo. Upam, da se bo potem vse skup umirilouser posted image . Tako da so fraj dnevi luksuz.

kar se hrane tiče, nimam problemov zadrževati se (načeloma - o grehih sem pisala), morala bi le še več pit. Najbolj mi pašejo čisto razredčeni nesladkani čaji, ravno toliko, da je okus.

kak sem se razpisala...ne mi zamerit, dolgčas mi je tu...


(odgovor članu beachgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
27.1.2011 12:45:29   
Azzurra
user posted image Ciao.
Še vedno nisem stopila na tehtnico, čeprav me mika. Nekako se še nočem stethat, da ne bi doživela kakega razočaranja, čeprav od preteklega torka prav pridno sledim svojemu načrtu in v tem času nisem naredila niti enega prekrška. Še ko sem otrokoma rezala kremšnito na pol in sem si seveda umazala prste z mikrogramom kreme, sem podzavestno nesla prste proti ustom, pa sem se pravi čas ustavila in si umila roke, še lizanja prstov si ne privoščim user posted image user posted image user posted image
Zajtrk sem si začela nosit v službo in si pač med branjem dnevnih mailov privoščim tistih 5 minut. Vsak dan si prinesem 130ml mleka z 0,5 m.maščobe in 3 žlice ovsenih kosmičev. Ob 11.30 grem ven na malico. Tu imam nekaj težav, ker te naše okoliške gostilne ne kuhajo ravno dietno hrano, pa zelo je enolična, pa ne prilagajajo se željam (če želim recimo kombinirati dve prilogi iz različnih jedi), no pa sem malo pojamrala lastnici, da imam dieto zaradi želodca (kar je delno tudi res, ker sem prebolela helicobacter pylori in pač malo bolj moram pazit na hrano), tako da upam, da se bo dalo kaj zmenit user posted image  Tako sem si danes izprosila polovičko zelenjavne mineštre (s svežo zelenjavo, je bila fina) in polovičko priloge z menuja - kuhan riž s porom. Za večerjo bo pa telečji zrezek na žaru in različna zelenjava. Malico jem samo popoldne, več ali manj jem ali jabolko ali pomarančo.
Skenslala sem vse pijače (razen ene ali dveh kav z mlekom, teh pa ne dam), pijem samo še vodo in nesladkan čaj, ki me je zasvojil - kupujem jih kot zmešana in preizkušam različne okuse in kombinacije. Opustila sem tudi mojo naj naj naj najbolj priljubljeno pijačo - PIVIČKO user posted image user posted image user posted image  Ne me vzet ful zares, se ne nalivam s pivom, ga pa obožujem in pri večerji sva si ga z možem vedno razdelila na pol. Ampak zdaj se pač hladi v hladilniku in čaka na obiske.
S sladkarijami nimam težav, ker načeloma nisem sladkosneda (razen nekaj čudnih obdobij v preteklosti, pa še to je minilo z dvema ali tremi čokoladami na leto, že leta in leta poletja preživim brez sladoledov), imam pač druga nagnjenja - slani prigrizki. Skenslala brez problemov (za sedaj).

Ej, če nič ne shujšam po tem programu, bom koga tožla user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: soncnica 3

Azzura, praviš, da imate težave s spanjem - ne vem sicer kdaj ti hodiš spat, mogoče bi bilo lažje, če bi šla prej, ne vem, če hodiš spat ob 23-ih, pojdi ob 21-ih, pa boš mogoče ujela nekaj več spanja (predvidevam, da se ti otročka zbujata po polnoči), pa mogoče zjutraj kaj postoriš - samo dobronameren nasvet.



Moji otroci precej pozno zaspijo, tam okoli 21., tudi 21.30. V posteljo grem dokaj zgodaj, vendar - trenutno smo v fazi adaptiranja in seljenja (žal bo vzelo še nekaj mesecev, da bo vse v celoti narejeno), zato midva trenutno spiva v dnevni sobi, otroka v otroški in ena soba je nabito polna paketov in robe, ki jo moramo preseliti. Zato kaj dosti prostora nimam, tudi če se zbudim, ne morem prižgat tv recimo, ker mož spi, ne morem it likat, ker likam v dnevni sobi in ne morem ga ravno budit, dnevna soba pa je povezena s kuhinjo, tako da niti tam ne morem nič prčkat, ker bi ga zbudila. Ostane mi tako samo še kopalnica, ki je pa sredi noči oz. do jutra še prava ledenica in me tam notri nič kaj dosti ne mika pričakat jutro user posted image
No, zdaj že nekaj noči tudi kar v redu spimo, moram potrkat in upat, da bo šlo na boljše. Upam tudi, da bo boljše, ko se bomo selili, ker bosta otroka imela vsak svojo sobo. Do zdaj se sicer nista motila, zdaj pa tavečji potoži, da ga tamanjša ponoči zbudi, ker "cmoka" user posted image user posted image user posted image  
Saj bi z veseljem upoštevala tvoj nasvet in že 1000krat sem si ponoči, ko sem vedrila, želela, da bi lahko kaj počela, likala, pospravljala, brala knjigo, whatever, samo trenutno to ni mogoče. Poleti recimo, če se mi je kaj takega zgodilo, sem šla vsaj malo na vrt ali celo na kratek sprehod, ker je pri nas poleti itak že ob petih zjutraj ful toplo.
No, sem se razpisala.

< Sporočilo je popravil Azzurra -- 27.1.2011 12:47:51 >

(odgovor članu neika)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
27.1.2011 14:36:45   
aleksandra123
Počasi pakiram stvari za selitev k staršem, s hojo danes ne bo nič, bom pa dvojne vaje z utežmi in trebušnjake naredila. Zanima me s kakšnim kosilom me bo presenetila mama, preventivno sem spustila zajtrk-malico.

Naomy, hvala za linke.

Neika, Azzurra, vidve pa imata naporne predselitvene čase, ampak, ko bo to za vama se bosta lažje posvetili hujšanju in rekreaciji.

Pivo je tudi moja najljubša pijača, ampak od 3.1. je na prepovedani listi, ki se je zaenkrat držim. Kako bo, ko pridejo vroči poletni dnevi bomo pa še videli. Meni je bilo blazno smešno, da smo po pohodu Od Litije do Čateža vsi tisti, ki smo med prvimi prišli na cilj(štartali smo ob šestih zjutraj) pili pivo. Izgleda, da se šport in pivo ne izključujeta popolnoma, meni je po 22 km prav pasalo, pa  drugače pred večerom nikoli nisem pila alkohola.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
27.1.2011 15:55:42   
naomy
aleksandra123, boš pa uživala, ti se kar pusti malo pocrkljat user posted image

piva pa jaz ne maram, tako da s tem nimam nekih težav. sem bolj mahnjena na sladkarije, ampak se skušnjavam kar uspešno upiram.

(odgovor članu aleksandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
27.1.2011 16:19:19   
soncnica 3
aleksandra, hvala za pohvalo, dobro dene. Glede orbitreka, moram priznati, da imaš zelo izvirne načine uporabeuser posted image
neika, kile bodo šle dol počasi, nič ni narobe, če je tako. Pomembno, da bodo šle!!! Če si mogoče prebrala moj prejšnji post, jaz sem jih v 7-ih mesecih spravila dol "samo" 6, res da sem se zadnji mesec bolj "zavzela". Meni je pomembno, da so šle dol in ne gor. Glede odsotnosti od doma, razčisti s sabo, kaj ti bo prineslo izobraževanje /boljša lsužba, plača1?/, pa ti bo takoj lažje. Jaz sem 7 let nazaj delala faks ob delu, noseča v 1. letniku, v drugem nazaj v službo, otrok v vrtec, posledično veliko bolan..., pa sem zmogla! in ni mi žal, saj sem si samo šolnino z razliko v plači "pokrila" v 1 letu in pol. Ob dojenčku/malčku sem hodila 3x tedensko z avtom 2 uri vožnje do predavanj, cilj pa mi je bil: zmoreš, zmaš, torej stisni zobe, da nam bo vsem /takrat/ trem lažje.
Azzura, verjetno se ti bo res vse kmalu umirilo, otroci pa znajo zbujat drug drugega. Midva z možem najinega tavečjega nisva prestavila v otroško sobo do 4, leta, finančno nisva najbolj zmogla (krediti za hišo, iz meseca v mesec...), pa lažje je bilo ob bolezni ponoči potegnit otroško posteljico k svoji postelji in dudo tiščat v usta ali pa flaško..., potem pa sva ugotovila, da se zbudi ob vikendih že ob 5.30, če se samo kateri od naju obrne. Pri tašči pa je spal do 8ih. Ko smo ga preselili, je bilo od prvega dne vse ok.

Mejte se babe, uživajmo v tem, da smo začele CENITI in spreminjati SVOJE TELO. Imejmo se rade, same sebe, sprejmimo svoje telo in gotovo nam bo začelo vračati dobro z dobrim.


< Sporočilo je popravil soncnica 3 -- 27.1.2011 16:20:02 >

(odgovor članu naomy)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 16:48:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soncnica 3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1008
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
27.1.2011 17:31:38   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Mejte se babe, uživajmo v tem, da smo začele CENITI in spreminjati SVOJE TELO. Imejmo se rade, same sebe, sprejmimo svoje telo in gotovo nam bo začelo vračati dobro z dobrim.


Jaz sem ga prej tako bolj malo cenila, sem pa bolj cenila brbončice, v mojem želodcu je en velik zrezek z omako, mastna solata in ogromen kos kruha. user posted image user posted image user posted image

Začuda se sploh ne obremenjujem, vem pa da grem jutri normalno naprej.



user posted image user posted image user posted image  faca!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
27.1.2011 17:34:45   
ječi12
js še tuki. časa si edin ne uzamem. no vsekakor če ne prej v ponedeljek javim kako kaže :)

sicer pa po planu.edin polenila se se kar se pitja tiče...morm več pit.

dons odpade tut telovadba ker bojo obiski dolg pri nas,tko da bom jutri 2x. no ja sprehod je bil,ampak sprehod v tempu tri letnice ni neka jaka rekreacija user posted image user posted image

preberem vas pa vsak dan,tko da boste vedle.user posted image

uživajte.js mam pred sabo plažo,morje,sončenje in 30kg manj user posted image  pol pa kr gre brez pregreh če si to prikažem :)

ajdi

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
27.1.2011 17:36:22   
ječi12
user posted image user posted image user posted image user posted image  padla dol od smeha! UmpaLumpa prebrala tvoj podpis. in to 2x da sm dojela za kva se sploh gre user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
27.1.2011 19:10:32   
neika
no, spet me je ven vrglo...bom kasneje kaj napisala...user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
27.1.2011 19:11:25   
soncnica 3
user posted image user posted image user posted image smeh je pol zdravja. No, pa sej kdaj pa kdaj morjo tud brbončice uživat, sam da ni to prepogosto in "too much"...

Ja, gremo NAPREJ!!! NA JURIŠ, NA JURIŠ, NA JUUUUUURIŠ!!!

< Sporočilo je popravil soncnica 3 -- 27.1.2011 19:12:54 >

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 19:18:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soncnica 3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1014
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
27.1.2011 19:56:24   
valči
Umpa Lumpauser posted image ,ti si mi taka faca,da jojuser posted image ,brbončice...

Jaz sem se kar nekako pobrala ven iz krize,veliko mi dajete ve tu gor motivacije,malo manj vaga,ki kar nekako štrajka.Čaže miceno več,kot v ponedeljek,a prav mi je,kaj pa sem se tak basala-kazenska!!

Sicer pa tak nisem edina in vem,da po nekem času teža obstoji in pol je treba vstrajat in gre dol.

Vse nove-dobrodošle in prav je,da nas je toliko.

Nosečkica-oprosti,sem pozabila ime,čestitam za user posted image user posted image ,sem dala še roza,kaj pa,če je pupauser posted image ,vglavnem,lepo user posted image in zdravo detece,pa lep,hiter porod

Sami,rti si mi tudi taka motivacijska,no vse ste fajn,res vas rada berem in doživljam z vami vso  veselje in tegobe hujšanja.
Rakica
,kje si ti in tvoja voda-litri vodeuser posted image ,sem se te tako zaspomnila,pa brez zamere,rada sem te brala.Upam,da je otroček zdravuser posted image


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
27.1.2011 20:03:08   
valči
Samo jedilnik še napišem,pol pa gledat 1001 nočuser posted image

Z:kruh,med,margarina,kava
M:kompot
K:juha,dunajski,zeljna solata
M:riževi vaflji,kava
V:navadni jogurt s sončičnimi,lanenimi semeni,koruznimi kosmiči,ovsenimi kosmiči,moj je rekel,da sem ptičuser posted image tamala pa je kar par žlic pojedla

Sedaj pa pijem zeleni čaj.Čavči.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
27.1.2011 20:05:05   
soncnica 3
Uf, ste faceuser posted image user posted image user posted image .

ajde spat, spanje je za lepoto in za hujšanje. Če nisi spočit kile ne grejo zlahka dol.

Aj baj.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
27.1.2011 20:34:20   
aleksandra123
Hojla!

Bejbe, saj imate cel žur tukaj! No, odkrito povedano, na začetku tudi pomislila nisem, da je takole forumsko hujšanje lahko tako zabavna stvar! Res ste face!

Jaz uživam v čvekanju s starši, lenarjenju, hrano sem pa speljala brez prekrškov.

Se beremo

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
27.1.2011 20:53:24   
beachgirl
jaaaaaaa..ijeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..cel mesec bo že okoliuser posted image user posted image user posted image ..in da boš vedla..tudi js sem jih prej maznila ven iz vage..in do ponedeljka bodo kr lepo počivale..pol pa majke mi..sam naj si drzne bit kaka kila gor:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
27.1.2011 21:57:08   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra123


Bejbe, saj imate cel žur tukaj!


Aha,cel žur....samo nekam hitro ste ga zaključileuser posted image

Lumpa včasih morajo tudi brbončice prit na svoj računuser posted image

Ječi morje sonce in 30 kil manj se sliši čudovito-ampak ker sem skromna punca se bom kar z morjem in soncem zadovoljila-in kokicami...

valči,hvalauser posted image user posted image ,jaz pa ponavadi čakam na tvoje poste,se prav veselim,ko vidim,da si se spet oglasila....čeprav mi nikoli ne bo jasno,kako se ti sploh uspe zredit poleg vsega tvojega delauser posted image

RAKICA čeprav valči ob tebi pomisli na vodo,se jaz spomnim prestic-so mi bolj pri srcu kot vodauser posted image

aleksandra pridna,da si preživela dan brez prekrškovuser posted image

soncnica a si ti danes bojno razpoložena?user posted image

neika saj v bistvu 3,5 kile na mesec niso tako malo...v 6 mesecih je to več kot 20 kil...user posted image

Azzurra in beachgirl dobri sta,da lahko zdržita brez vaganja,meni se zdi,da lahko edino s tem,da vsak dan stopim na tehtnico,držim sama sebe na "verigi"user posted image

Vse ostale,kar pogumno pisat,pisat,pisat....ko zamre tema,tudi motivacija pade-mislim,da si tega nobena ne želi prevečuser posted image


Aja,pa da se še jaz pohvalim-hrana brez prekrškov,žal pa tudi brez rekreacije-je bilo tako grdo vreme danes,da sem se morala dobesedno v rit nabrcat,da sem šla peš po otrokeuser posted image

(odgovor članu beachgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
27.1.2011 23:00:35   
2ursae
Aja,pa da se še jaz pohvalim-hrana brez prekrškov,žal pa tudi brez rekreacije


pri meni isto - vsi trije otroci so bili doma in sem imela tak full house, da nismo niti pod razno mogli ven - je bilo na tehtnici sprehod ali kosilo in seveda pri lačnih in lenih mulcih sploh nisem imela izbire user posted image . Smo pa vsaj zdravo jedli: pirini špageti, omaka, bogata s karotenoidi (paprika, korenje in paradižnik - dobro za krepitev imunskega sistema) in solata.
Rekreacijo sem imela le zjutraj, uno ta 8-minutno.

nočko


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
27.1.2011 23:40:46   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra123
Sem pa našla novo funkcijo "orbitreka obešalnika", na prostoru za stopala sedaj hranim uteži.

user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu aleksandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
27.1.2011 23:56:51   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: neika
mene hudo vest peče, ko sva oba toliko odsotna, jaz pridem ob pol 6, mož ob pol 5, sine ima 3x tedensko nogomet, tako da smo skupaj res le še po 18 uri, ali pa ob vikendih, ki so zaenkrat v večini namenjeni finiširanju pred vselitvijo. Upam, da se bo potem vse skup umirilouser posted image . Tako da so fraj dnevi luksuz.

user posted image Upam, da se vam situacija po vselitvi res malo umiri. Pa kmalu bodo daljši dnevi in boš lahko tudi z družino šla na kakšen daljši sprehod.

azzurra tudi mene res jezi, ko prideš v gostilno, pa se ne da nič dogovorit glede hrane. Pa kje je problem pest zelenjave skuhat? Ali pa iz dveh malic eno skombinirat? Pa saj jo plačaš user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: soncnica 3
Mejte se babe, uživajmo v tem, da smo začele CENITI in spreminjati SVOJE TELO. Imejmo se rade, same sebe, sprejmimo svoje telo in gotovo nam bo začelo vračati dobro z dobrim.

user posted image user posted image user posted image

Evo, moj jedilnik:
Z: kos kruha, marmelada BS, nesladkan čaj
M: jogurt 1,3%, 3 jabolka (na 2-3 ure)
K: zrezki v omaki, kuhan grah
V: 2 trdo kuhani jajci

Opažam, da se bila dlje sita, ko sem zjutraj jedla kosmiče z mlekom. Če pa pojem kos kruha, pa mi hitro začne kruliti. Problem je v tem, da moram zjutraj na tešče pojesti tableto za železo, pred in po kateri pa naj ne bi jedla mleka 2 uri user posted image

Ta teden sem čisto zanemarila telovadbo user posted image Nisem navajena tako zgodnjega vstajanja, tako da se moram še navaditi na nov ritem. Se  pa do kosila lepo držim diete in ne grešim, ker nisem doma. Doma me pa vedno kaj premami - kakšen bonbonček, danes polovička krofa... Ampak se ne dam in grem naprej! Pa če bo šlo samo 3 kg dol v celem mesecu! Bolje to, kot da grejo 3 kg gor!

Nočko!

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 27.1.2011 23:57:29 >


_____________________________

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu neika)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
28.1.2011 7:53:32   
2ursae
o, dobro jutro, sem prva danes user posted image . Pojedla sem že Z: mlako + kosmiči, zdaj grem pa napast še kakšno pomarančo. Ful bi telovadila, pa imam desno dojko polno mleka user posted image - dober izgovor, ne user posted image .

prigrizki in pregrehe: kaj pojeste, če vas napade lakota, sploh tista popoldanska ali večerna? Nekako opažam, da nam vsem kdaj zvečer malo popusti disciplina in kaj ruknemo v usta. Jaz sem včeraj zvečer glodala riževe vaflje, pa par suhih sliv sem pojedla. Kaj bi lahko še? Je fajn, če imaš kaj pripravljeno, da ne letiš takoj k ladlcu s cukri user posted image .


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
28.1.2011 10:07:10   
aleksandra123
Evo mene spet doma! Za začetek sem imela cel šov z računalnikom, internet mi ni delal, potem so potemneli ekrani....no po eni ure telefonaže z računalničarjem, sem uspela nekako poservisirati zadevo. Tako sranje se vedno zgodi ko sem sama, grrr.
Vidim, da vas je še nekaj, pri katerih je včeraj rekreacija škripala. Tudi danes bom samo na vajah z utežmi in trebušnjakih, spet grem k našim, pa še en hladen veter piha. Pogled na tehtnico je bil kar ok, če zdržim še te tri dni bom šla mogoče prihodnji teden že res k frizerju.

Ursae, jaz v primeru lakote jem jogurt 1,3 s krispiji, stvar mi je všeč, nasiti, pa še nekih hudih kalorij nima.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?