|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberski sončki 2010
26.1.2011 18:09:15   
Primavera1
Mene tale RR pošteno zafrkava!vsaj 3 zelo dolge poste sem napisala in me je vsakič vrglo ven tako, da raje bolj spremljam,saj je itak bolj malo časa. A imate ve tudi težave pri objavi postov?
Zdajle sem se lahko malo oddahnila, tamala spi že dve uri, moj je šel v trgovine. Zadnjič je nakupil oblekic za št. 50 v HM kar na lastno pest. je zapravil skoraj 100 EUR in večino stvari je bilo premajhnihuser posted image user posted image . Upam, da bodo hoteli zamenjati. Moški pač...je nabral toliko, ker je bila razprodaja, nabral je pa skoraj vse, kar ni bilo "razprodaja"user posted image . Tako, da je debelo gledal na blagajni haha (sicer je zelo ekonomičen računovodja) Pol je zaključul, da so te trgovine "cel safr"in da naj raje kar jaz nakupujem otroške cunjice..

Baby Kitty tole imaš pa nobel zrihtano na bone. Tale kuhinja vzame cel kup energije in časa. Zadnjič sem začela s kuhanjem, začnem pražiti čebulo, tamala v jok in sem morala vse skup odstaviti. pa saj je verjetno pri vas podobno, a ne?
Moj na srečo sploh ne hodi v službo in sva ves dan skupaj in mi vse pomaga, sama sploh ne vem, kako bi zmogla.. danes smo imeli prvič pediatra v ZD Moste in je bilo zelo fajn. zelo so prijazni, pediatrinja si vzame čas, sestre so super in mi sploh ni žal, da so se sem prijavili. lahko gremo z vozičkom in ne rabimo parkinga iskat. malo čudno je edino gledala, ko sem rekla, da dajem Oleovit in ne plivin D3 pa sem rekla, da to pač prenaša brez stranskih učinkov po Plivinih kapljicah pa je katastrofa. Oleovit D3 lahko naročite v Škofji Loki v lekarni Arnika in vam ga gospa pošlje po pošti.

Jaz tamali dajem še vetrovne kapljice iz Koroških lekarn, se mi zdi, da ful pomagajo, ampak pediatrinja je danes trekla, da raje ne, ker da je boljši čajček po žličkah. mah, nekje sem pa brala, da dojeni otroci naj ne bi dobivali čaja (itak ga pa naša sploh noče)

no, pa je konc "odmora- tamala joka...." 

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 401
26.1.2011 18:30:15   
betricija
se malo oglašam.
naša Sara je pa pridna postala od ponedeljka naprej. je bila pa od četrtka do nedelje tako hudo, da če bi v nedeljo delal dežuren ali pa bi bil normalen delovni dan, da bi jo peljala do pediatra. sva se nahranili, podrli kupčka in zaspali, čez pet minut je bila že budna, se je skoz neki silila in krčila, bruhala, pa spet lačna in spet bruhala in to skoraj 3 dni. za prvi dan sem si rekla, da je to morda posledica, ker cel dan ni nič kakala, samo po treh dneh enega in istega dejanja me je pa že skrbelo. pa je vmes lepo kakala. spala je cca 5 ur na 24 ur. no pol sem šla pa mal prebirat knjige in sem ugotovila, da bi lahko imela refluks. pa sem jo začela dojiti skoraj sede in sedaj je ok. spi skoraj cele dneve, morda je pokonci 3-4 ure dnevno, zvečer zaspimo ob polnoči in spimo do 5 pa potem od 6 do 9-10. res, ko bi bilo tako še vsaj kak mesec, ker sploh ne vem kako jo drugače naj zamotim, da se ne joka. ker ko je budna, se večino joka. pol pri treh mesecih bo pa že znala ločiti predmete in se bo lahko igrala z igračami a ne...

glede mleka, sem ugotovila, da mi ga premanjkuje, zato je tudi jokala, ker je bila lačna (pa še nepravilna drža) in sem ji začela dodajati. najprej 60, nato 90, včasih obrok spustim na joški in ji dam samo stekleničko 120ml..sem še eno rundo Tametil tablet vžglaa. če bo kaj bolje, druače gremo pač na AM. se ne bom več sekirala, ker sem se že totalno preveč prejokala zaradi tega. če bom dojila še kak mesec bom, drugače pa tudi prav. bom vsaj jest začela normalno.

glede hrane in kosila, jaz naredim nekaj nahitro. ni časa, pa dobro da sem prej veliko v zmrzovalnik dala. imam pa srečo, da pride mami 2x na teden da mi zlika stvari in skuha kosilo. pa še v trgovino hodita namest mene.komaj čakam malo toplejše dneve, da se vsedem v avto in gremo v volčji potok na sprehod.

no toliko zaenkrat...grem cunje obesit. sem jo preoblačila tudi 3x na dan čez vvikend, je bila res uboga.

(odgovor članu Primavera1)
Neposredna povezava do sporočila: 402
26.1.2011 18:34:18   
pika555
Oj.
Mene tudi zanima, koliko časa dojite. Moja pikica pije samo 5-10 minut in zmeraj samo na eni strani. V 1.mesecu se je zredila 1kg, sedaj pa v 3 tednih 600g.

A je to OK???

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 403
26.1.2011 18:36:04   
aischa1
Pozdravljene kako ste kaj?Mi smo končno imeli malo sončka tako,da smo ga izkoristli na polno.
user posted image
Dodajam slikico kako naša Nataly slini napolitanko tatiju.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 404
27.1.2011 7:28:34   
aprill
aischa1 se vidi da je punca, ji potegne sladkouser posted image  res je cuker pa še ime ma tko zanimivo, res mi gre v uho, se tko elegantno francosko slišiuser posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 405
27.1.2011 10:17:28   
Nincii
aischa1 greš kaj ven danes? midva bova šla v center k tašči na kosilo... da vidva kok je fensi nova semedelska... ;)))

(odgovor članu aprill)
Neposredna povezava do sporočila: 406
27.1.2011 10:49:45   
obcinarka
pozdravček čvekice))).. vidim da nas dajejo podobna vprašanja, dileme.. mi iz posvetovalnice, pridobili skoraj 1 kg v enem mesecu ( HB, si je mama oddahnila in včeri kupla eno fino novo majčkouser posted image user posted image ), smo zdravi, zelo zvedavi in firbčni... AD3 bomo začeli v pondelk z eno kapljico, bomo vidli.. Antiflatt obvladujemo po žlički, očitno je tko dober, da bi mala pojedla še žličko.. krčkov malo, so pa vetrovi zato obilnejši in plenice polneuser posted image user posted image .. smo zeloo pridni, re, kej hudo se ne smem pritoževat.. ste spraševale kaj postorimo poleg naših user posted image , no pr nas takole, nekak, pa da ne bo zgledalo hvalisavo.. spimo od 10-11 zvečer do 3-4 zjutraj, pojemo, spimo do 7-8, se umijemo, najemo.. pol je debatni krožek, se pogovarjava kam bova šle šopingiat, bereva pravljice, muzko poslušava, s tem da jo dam v gugalnik na kavč da gleda skozi okno... in zaspi brez težav, sita, pa suho rito, resno... vmes pa.. jaz vstanem ob 6, ko gre ati v službo, skuham kafe, obesim perilo, če je treba, se stuširam na express, skuham kosilo na 3/4.. res pa je, da si že prejšnji dan omislim kaj bom jedla... in mi rata preden naš mali motorček zalaufa melodijo do urnebes...no sej vmes tud ni vedno ravno tako,a mpak gre... pol jaz jem okrog 12, pol ta mala in če je vreme ok greva ven..evola..user posted image
mi je pa včeri P tole rekla:CARTAJTE JIH, MUČKAJTE JIH, PREHITRO VAM ODRASTEJO IN ODIDEJO OD DOMA.. torej???????????' gremo akcijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image  
a jim dajete kaj ćaja?? sem včeri vprašača, pa kljub temu da je Maša dojena mi je svetovala, da če imamo toplo v stanovanju, bolj suh zrak kašna žlička priporočljiva...
povejte mi ste ble kaj na razprodajah in kaj ste kuple??? jaz nikamor nisem šla se mi nekak ne daaaaaaaaaaaaaaaaa, bi pa nujnooooooooooo rabila čevlje., športne za vozičkanje...
a majo za user posted image tud znižano valjda ne'?? jaz bi kvečjemu rabla kakšno jopco za Mašo, tak bolj šmensi, drugače se utapljamo v cunjah...
mejte se, se tipkamo
grem si skuhat kafe+mal počit, mala spi... user posted image  

(odgovor članu Nincii)
Neposredna povezava do sporočila: 407
27.1.2011 11:00:47   
zaljubljena23
Betricija, tole mi je pa nekam znano, ko smo budni se večinoma prejokamo :)...Naš tudi, če ne spi ali je ali pa jokcauser posted image
Sinoči smo imeli žurko do pol 12..smo jokali...Nikakor ga nisem mogla potolažit..Lačen ni bil, ker sem mu ponudila mleko, samo čaj mu je tekel po grlu...pol smo končno zaspali in spali do sedmih zjutraj...

aischa, iiii

obcinarka, blagor tebi....Imate pridno dete

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 408
27.1.2011 12:10:27   
fuego
punce, kako veste kdaj so pleničke premajhne? Mi uporabljamo dvojkico od mullerja (ima že okoli 5 kil naš user posted image ), ampak se mi zdi, da so že mal majhne plenice, ker so zdaj že trikrat zapored premočile, ko je kakal... Šla bi na mullerjevo trojkico (od 5 - 9 kil), pa se mi zdijo malo velike še... user posted image A se vam je tud že to zgodilo, da je kakec šel skozi...ga je pol prava umetnost slečt in umit, ko se vse razmaže...user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 409
27.1.2011 12:13:17   
BabyKitty
fuego nam gre kakec skozi vsaj 2x dnevno... pa mamo trojkico, ampak je bilo pri dvojkici isto... tko da mama pere user posted image

(odgovor članu fuego)
Neposredna povezava do sporočila: 410
27.1.2011 12:21:22   
sleepyhead
Gita jaz sem z noskom doktorirala, mala  je predvsem ponoči ful hreščala. Potem sem mal forume preletela in šla v šoping. Kupili smo fiziloško v spreju (moja je Tonimer Baby), pumpico, ki jo sesaš s svojim dihom in vlažilec zraka za v spalnico. To noč je spala kr lepo.
Mene pa ful skrbi teža, vse pišete, kako so se v 1 mesecu zredili 1kg. Jaz dojim in tehtam vsako dojenje, popije povprečno 70ml na obrok, dojimo se na 3 ure...teže pa od nikjer. porodna je bila 3470 po 27 dneh je 3780. Vse skupi samo 310g v skoraj 1 mesecu. Posvetovalnice še nismo imeli...patronažna pa nič dosti ne reče. Hm.

(odgovor članu fuego)
Neposredna povezava do sporočila: 411
27.1.2011 12:23:22   
Arwenko
Če vam gre kakec skoz bi jaz probala kakšne druge plenice na vašem mestu. Nam je v celem času šel mogoče 2 ali 3x skoz, in to takrat ko plenice niso bile več vredu (prehod iz 1 na 2) in pa pri teh zelenih pamperskah butastih, ki so sploh zanič.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 412
27.1.2011 12:55:31   
maca81
No, midva pa sva iz posvetovalnice. Tamaučk je ful pridobil na teži, kar 2 kg in 5 cm v rasti. Imamo pa 5 tednov.  Kapljic nismo dobili, mogoče kasneje je rekla zdravnica. Pa pravi, da te kapljice ful krče povzročajo.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 413
27.1.2011 13:04:52   
lidik
ja glede pleničk mi imamo zaenkrat še 2 pamperske, ampak bi že skoraj mogla iti na trojko. Sva še ravno zadnjič dobila ene dvojkico, tako da sem rekla, da bom še te porabila, potem gremo pa na trojko. Je pa res, da naš mali pridno papca in da bomo kmalu imeli 6 kg. Je pa 1 kg na mesec tudi naše povprečje, s tem, da naš mali je sedaj samo še na AM. Glede noska pa - jaz mu ga nikakor nisem mogla sčistit in sem videla, da mali zaradi tega tudi že težko diha, zato sem ga pa peljala k dežurnemu, čeprav ko sem klicala so mi vsi samo govorili, da naj uporabljam veliko fiziološke in aspirator, in še HB da sem ga peljala, ker se je izkazalo, da je rsv in pljučnica, tako da še dobro da nisem čakala. Je pa res, da nosek še sedaj ni čisto vredu, ampak sedaj mu ga čisto lepo s fiziološko in aspiratorčkom sčistim. Mu pa tako na recimo dobro uro dam fiziološko v obe nosnici in gre ven. 

(odgovor članu maca81)
Neposredna povezava do sporočila: 414
27.1.2011 13:14:36   
ula77
sami jedci.....naša se je rodila z 3610, odpustna 3810, danes 21 dni po odpustu, 25 po rojstvu, pa je patronažna stehtala 4000g, pa rekla, da je čisto ok. Pač nismo težkokategorniki....

Kako jih dajete v voziček, na bok ali hrbet?????

Pijete pravo kavo ali brezkofeinsko???

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 415
27.1.2011 13:26:00   
maca81
Ulla, moj mali je v vozičku na hrbtu.
Kave pa jaz zdaj sploh ne pijem. Sem že v nosečnosti zmanjšala na 1 na dan.

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 416
27.1.2011 13:28:58   
ula77
joj, meni tako manjka jutranja kava, pa se bojim da bo potem še bolj budna....Pa so???

(odgovor članu maca81)
Neposredna povezava do sporočila: 417
27.1.2011 13:37:08   
čebelica11
Ula77, kofein sigurno ni dober, če dojiš. Naj potem dve uri po kavici ne bi dojil, ker drugače se prenese na dojenčka in potem ne more zaspat oz. je bolj "siten". Jaz pijem brezkofeinsko, ampak ne vsak dan, samo včasih si privoščim. Ker tudi jaz pogrešam kavo. user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 418
27.1.2011 13:40:35   
obcinarka
ula, jaz jo dajem v vozićku na hrbet,,, kava.,. spijem 2 na dan, turški, z mlekom... spimo kot polhec, tko da.... kaj pa vemuser posted image
tole z noski je pa tud pr nas groza.. včeri smo jo skopali, ati sčistil nosek s sesalcem, je tulila že ko sva blizu pršla, k je blo treba parkrat probat, dans sem pa vidla spet... ampak bom počakala arija k sama ne morem, res ne, ker tuli ko vrag, brca, krili z rokami... user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 419
27.1.2011 13:57:07   
Dadi
Jaz sem samo enkrat ta prvo pupo zastrupila s kavouser posted image ...Sem jo spila popoldne ob štirih, ob polnoči je naša pupa veselo gledala in čebljala...tako da zdaj kave sploh še nisem pila, ne une brezkofeinske ne nobene druge... Sem in tja mi zadiši ja, pa bom že počasi začela uvajat, predvsem v dopoldanskem času.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 420
27.1.2011 14:09:28   
ula77
jaz jo kar ne morem dočakat, ker imam bolj nizek pritisk, pa me matra....saj se slepim z brezkofeinskim neskafejem, a  kaj ko čutim, da ni pravi....

evo, midve frajle iz sprehoda, ta mala spi kot  polhec, mami pa razmišlja, kaj bi skuhala za kosilo....user posted image

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 421
27.1.2011 14:52:52   
zaljubljena23
Mi tudi našega polagamo na hrbet v vozičku...

Čiščenje noska...Hmmm večni problemi pri nas..Se deremo...user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 422
27.1.2011 18:14:58   
GITA14
napisala cel roman pa me vrže ven grrrrrrrrr
hvala vam za pomoč pri nosekih
Smo dans probal z fizjološko in sesalcem in res nisem mogla verjet kolk je tega notr.
Tamala pa ni nič jokala za spremembo.

Neposredna povezava do sporočila: 423
27.1.2011 18:23:36   
zaljubljena23
Gita..Super...A je dejansko tale Baby Vac res tako dober in hiter..Naš že kriči, če mu fiziološko dam v noseka, pol morate vedeti kaj dela, če mu čistim nosek...

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 424
27.1.2011 19:09:54   
dangermouse
Mene pa zanima kakšne barve kakec imajo vaši otročki?

Naš Filip je večino dojen, dobi pa tudi nekaj obrokov adaptiranega mleka. Kaka približno enkrat na dan ali pa na dva dni (zvečer) in takrat je kakca za celo plenico in je rumeno-zelene barve pa bolj take strukture kot marmelada user posted image
Čez dan se veliko napenja in zvečer ima pogosto krče. Pravijo, da je zelena barva povezana s krči... kako je pri vas?

Carpe diem!

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?