obcinarka
|
pozdravček čvekice))).. vidim da nas dajejo podobna vprašanja, dileme.. mi iz posvetovalnice, pridobili skoraj 1 kg v enem mesecu ( HB, si je mama oddahnila in včeri kupla eno fino novo majčko ), smo zdravi, zelo zvedavi in firbčni... AD3 bomo začeli v pondelk z eno kapljico, bomo vidli.. Antiflatt obvladujemo po žlički, očitno je tko dober, da bi mala pojedla še žličko.. krčkov malo, so pa vetrovi zato obilnejši in plenice polne .. smo zeloo pridni, re, kej hudo se ne smem pritoževat.. ste spraševale kaj postorimo poleg naših , no pr nas takole, nekak, pa da ne bo zgledalo hvalisavo.. spimo od 10-11 zvečer do 3-4 zjutraj, pojemo, spimo do 7-8, se umijemo, najemo.. pol je debatni krožek, se pogovarjava kam bova šle šopingiat, bereva pravljice, muzko poslušava, s tem da jo dam v gugalnik na kavč da gleda skozi okno... in zaspi brez težav, sita, pa suho rito, resno... vmes pa.. jaz vstanem ob 6, ko gre ati v službo, skuham kafe, obesim perilo, če je treba, se stuširam na express, skuham kosilo na 3/4.. res pa je, da si že prejšnji dan omislim kaj bom jedla... in mi rata preden naš mali motorček zalaufa melodijo do urnebes...no sej vmes tud ni vedno ravno tako,a mpak gre... pol jaz jem okrog 12, pol ta mala in če je vreme ok greva ven..evola.. mi je pa včeri P tole rekla:CARTAJTE JIH, MUČKAJTE JIH, PREHITRO VAM ODRASTEJO IN ODIDEJO OD DOMA.. torej???????????' gremo akcijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a jim dajete kaj ćaja?? sem včeri vprašača, pa kljub temu da je Maša dojena mi je svetovala, da če imamo toplo v stanovanju, bolj suh zrak kašna žlička priporočljiva... povejte mi ste ble kaj na razprodajah in kaj ste kuple??? jaz nikamor nisem šla se mi nekak ne daaaaaaaaaaaaaaaaa, bi pa nujnooooooooooo rabila čevlje., športne za vozičkanje... a majo za tud znižano valjda ne'?? jaz bi kvečjemu rabla kakšno jopco za Mašo, tak bolj šmensi, drugače se utapljamo v cunjah... mejte se, se tipkamo grem si skuhat kafe+mal počit, mala spi...
|