pingi
|
C C Drobižek, ČESTITKE!!! Lepo se crkljajate! No, da se malo javim. Pri nas se skoz kaj dogaja, bolezni prihajajo in odhajajo. Majči trenutno "končuje" s šesto boleznijo, me zanima, če jo bo dobil še Jaka (nimam v spominu, da bi že imel ) Je bila pa kar bogica, tudi 41 vročine (smo moral kar voltaren dat), zdaj je pa že veeliko bolje, samo še tečnobica je ostala Jaka ima pa zadnje čase "težave" s spanjem; zvečer noče sam zaspat, ponoči pa uleti k nama... Smo se šli včeraj metode iz malih vragcev (odnašanje nazaj v posteljo), pa je čist vn padu in se tolk drl, da je prišla tašča spraševat, če je še on zbolel (pa je točno vedela za kaj se gre ) Pa v vrtec noče it, pa skoz bi moral njega poslušat, pa knjigice brat... Aja, pa slabo sliši, pa sem mislila, da je to zaradi večje glasnosti v vrtcu , ampak je zdravnica rekla, da ima povečano žrelnico. Skratka, počakamo do aprila, če bo kaj bolje, če ne gremo na pregled na ORL. Živa, oprosti, ker sem te včeraj tako na hitro "odpravila", ampak smo imeli ravno sejo, na kateri sem morala pisat zapisnik. Sori. Upam, da dobiš gumo za voziček. Pa res si dobra, da takole zdržiš z vsemi svojimi bolančki Pravijo, da bo sčasoma bolje... Ostalim pa pošiljam en koš , da preživite tole zimo čimbolj zdravi! Komaj čakam pomlad!!!
|