valči
|
živa,pa kaj je to pri vas?Lani,letos,noro!Se mi res zrola in upam,da tako ostane,trkam(pri nas mislim) Za vas pa želim le neskončno za vse pri vas. Dajte mi povejte,kako kaj Božiček pri vas? Morem napisat prigodo naše Nine. Grem v trgovino nabavljat za božička.In vzamem za Mihaela en ustvarjalni set za avto na propeler,za Laro Winksico,ker je še nima in bi rada imela.OPa se pri Nini ustavim,pa gledam jaz ono lepo pupo,to novo Azijko ki je v Baby centru v akciji.Pa mi je tako lepa. A veste kaj mi reče nina,ki ji kažem punčko-Jaz to ne rabim,mam doma dojenčka,enega dovolj,rabim dudo pa flaško za njega.Mama sem!- Sem ji pol vzela le dudo in flaško Skromno moje dete.Zlato Sem pol razmišljala,da ima še kako prav.Igra se le z enim dojenčkom,to si je pač želela,ker ni imela in konec.Sem rekla,če bi fantka dojenčka.Ne in ne. Vglavnem,malo mi je hecno,samo flaško dat pod smreko,ampak jaz sama sem ugotovila,da je vsega preveč. Te igrače sem tako reducirala,zato sem pač vzela nekaj malega. Barvice,papir,lego kocke,plastelin,to je tako dnevno na sporedu. Plastike res ne maram,one penaste puzzle sem skurila.Nina voziček in dojenček.Lara je dve leti nazasj dobila Roxanne,ki sameva,bolj ali manj. Pa si mislim,a bi za sebe tisto Azijko kupila ,ker je mami všeč Aja,pa stezo za formulo imajo treutno na tleh,to radi furajo. Vglavnem,pustila sem le kvalitetne in aktualne igrače. Kič in brezvezna cenena plastka,vse je šlo.Lepe igrače sem dala nečaku,pliškotov spet imamo,pa ne vemo,kam z njimi. Kako je kaj pri vas?Se kopljete v igračah? Aja,sem babici rekla naj nič ne kupuje,le kaj za pojest,če že.Ker je težko,da nekaj zbira,pa se da se to potika okrog,mi je denarja žal,res. Mejte se fajn in pišite kaj.